Carson Opublikowano 9 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2007 ja na XTreme-G 93.81 gralem kilka dni bez zadnych zwisow i resetow ;) teraz zmienilem na XTreme-G 94.20 w poszukiwaniu wiecej fps ale jedyne co uzyskalem to to ze musze wiecej razy klepac w ALT-TAB zanim mi znikna syfy z grafiki (wlaczenie gry) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miazga82 Opublikowano 9 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2007 Ja mam stery 96.89, zobaczę co będzie na innych. A potem na viście ... może problemów nie będzie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 9 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2007 Moze mi ktos powiedziec, czy jest moze jakis ukryty lakiernik ktory moze pomalowac nam motor? Jakby to jasiu śmietana napisał :lol: - bez sęsu. Nie moge pomalowac Tamburiniego (tylko czerwony kolor jest), a inne to maja po 3-4 kolory dostępne. Da sie cos z tym zrobic? Moze dzisiaj urządzimy sobie jazde starszymi furkami? Muscle i te sprawy? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dymek Opublikowano 9 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2007 Ja osobiście używam 94.20 i szczerze mówiąc najlepiej działa na nich TDU u mnie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Worms14 Opublikowano 9 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2007 (edytowane) Przetestowałem następne sterowniki: XTreme-G 101.02 32bitnew!hot! - 05.04.2007, problem jeszcze bardziej się naśilił, rwanie straszne, 2 minuty i aplikacja zostaje zamknięta. XTreme-G 94.20, nie chcą się zainstalować, powodują B.S.O.D. XTreme-G 93.81, coś nie mogę odszukać dziłającego linka w sieci, ale z tego co widzę nie jest to sterownik dla mojej grafiki. Edytowane 9 Kwietnia 2007 przez Worms14 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 9 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2007 najgorsze jest to ze nie mozna zmienic koloru tapicerki (po jakims czasie mi sie nudza). pare fot ode mnie: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ed00s Opublikowano 9 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2007 Problem ze sterami rozwiazalem kasujac profil i przeinstalowalem system (same stery nic nie daly) Gra jest NAJBARDZIEJ ZBUGOWANA gra jaka kiedykolwiek widzialem nawet alfa stalkera byla bardziej grywalna. Po graniu 3 dni nie ma sie dosc, ale ilosc bledow niszcza caly urok gry. Soli w oku dodaje fakt braku opcji gry na sieci lan, chcialem pograc ze znajomym po kabelku ale lipa a servy sa albo zalagowane albo zwalone. Mimo to poczekam na jakis pacz poprawiajacy bledy i moze dodadza gre po lanie moze byc i ipx aby dzialalo niekoniecznei przez net :D Ciezkie pieniadze placi sie za gre a oni wciskaja jakis szit .... nauczyli sie chyba iod Buila G ... marnie to widze bo wiecej jest takich niedoirobionych gier ... Pozdro ED Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yog-Sothoth Opublikowano 9 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2007 mi najbardziej sie podoba Corvetta Z06 :) 2.6s do 100km/h :D http://youtube.com/watch?v=77TSxZoHWWY - 2.59s zarejestrowane jak narazie :) choć bywało ciut lepiej...(hohner111 to moj drugi nick) gra ktoś na padzie? jaki polecacie? Poki tego nie naprawia, bo to bug (ruszanie z 3ki?). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 9 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2007 (edytowane) Kit z takimi bugami... byle cos z texturami, optymalizacja predkosci dzialania, kompatybilnoscia i multiplayerem zrobili... bo multi to zal... przez 10 min probowalem sie polaczyc z Macias666 i sie nie udalo. Edytowane 9 Kwietnia 2007 przez Neo_x Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
axl2000 Opublikowano 9 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2007 Wiem ze te 2.59 to bug bo z 3 i 4 rusza jak bugatti veyron z 1 ;) ale poki co to swietny wozek w grze ;D ale i tak najczesciej jezdze Jaguarem XKR :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość LudwiG Opublikowano 9 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2007 Miazga82, to, co się dzieje w czasie gry zależy od sterownika, który do grafiki zainstalowałem, np.: Force Ware V 97.94 - do 5 minut grania, a nawet nie, zwis gry i wyjście do pulpitu XTreme-G 97.92 – do 30 minut gry, B.S.O.D. ForceWare 100.87 – do 7 minut gry zwis, bądź wyjście na pulpit. Na tą chwilę tylko tyle sterowników sprawdziłem. Nie wyobrażam sobie ładowania gry, co 30 minut, albo uruchamiania komputera, odbiera mi to przyjemność z grania. Neo_x, XTreme-G 93.81, nie wiem, co to za stery nigdy ich nie sprawdzałem, jak pozwolą się zainstalować to zobaczę, może w końcu TDU zacznie działać Hmm no to mój problem wygląda trochę jak twój tylko u mnie zamiast BSODa mam te artefakty. Mam Viste i XP i na obu to samo. Stery XtremeG jeszcze pogorszył sprawę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 9 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2007 polecam GPS w wersji francuskiej, bardzo sympatyczny glosik do nas mowi, chociaz nic z tego nie rozumiem :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość LudwiG Opublikowano 9 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2007 Bug Polskiej wersji językowej!! http://forum.gram.pl/upl/forum/2007_15/20070409114310.jpg Przy wjeździe na ten teren gra się wysypuje. Ma ktoś jakieś rozwiązanie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemol^N Opublikowano 9 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2007 Ciezkie pieniadze placi sie za gre a oni wciskaja jakis szit .... nauczyli sie chyba iod Buila G ... marnie to widze bo wiecej jest takich niedoirobionych gier ...Jakby sie uczyli wszyscy od Bila G to gralbys w ta gre bez najmniejszych problemow ze znajomymi. Na 360 nie ma problemow z serwerami ani z niczym innym. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miazga82 Opublikowano 9 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2007 Poki tego nie naprawia, bo to bug (ruszanie z 3ki?).A co jest takiego nadzwyczajnego w ruszaniu z 3ki mocnym samochodem? :blink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yog-Sothoth Opublikowano 9 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2007 I 2.6 do setki? TO jest bug. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam83 Opublikowano 9 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2007 (edytowane) ja powiem tak, mam angielska wersje("kopie z sieci") i jak na tydzien grania znalazlem tylko jeden blad, wyscig za milion, 600metrow przed meta wywala gre i to by byly jak narazie wsyztskie problemy z ta gra moj brat moze normalnie grac takze z kierownica dodam ze na rozdzielce 1024x768 detalach na max bez hdr gra robi srednio 40fps Edytowane 9 Kwietnia 2007 przez Adam83 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 9 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2007 I 2.6 do setki? TO jest bug. Przyspieszenie faktycznie 'troche' nierealne, ale ruszenie z 3 samochodem który ma pewnie po przeróbkach 800Nm nie jest niczym nadzwyczajnym... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość LudwiG Opublikowano 9 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2007 (edytowane) Jakby sie uczyli wszyscy od Bila G to gralbys w ta gre bez najmniejszych problemow ze znajomymi. Na 360 nie ma problemow z serwerami ani z niczym innym. Tak Kupujesz Xboxa 360 łapiesz rybę jest jakaś dziwna to nowy gatunek!!...:lol: takie rzeczy tylko w Ikea. Na oszukujących ludzi patchy nie ma a użytkownicy X36 też już na to bluzgali na forum Atari. A ATARI TDU na X36 nie jedno krotnie już patchowało. Bez przesady mam wrażenie, że nie którzy tu traktują swoje konsole jak bóstwo lub 8 cud świata ( bo jakie tu odnieść wrażenie gdy się słucha o tym jak to X36 nie ma wad i jak to we wszystkim jest lepszy od PS3 i potraktujcie to z dystansem;]). Chociaż ja problemów z serverami nei mam to z drugiej strony bugów związanych z grafiką trochę jest, wersja na X36 na pewno ma mniej bugów bo to co Eden zrobił z wersją PC woła o pomstę. PS a wrzutów na Billa nie rozumiem koleś był geniuszem w programowaniu a, że myśli to i przeniósł ten geniusz na zarabianie pieniędzy :wink: "I 2.6 do setki? TO jest bug." i teksty typu BUG bo ludzie uciekają z wyścigów albo, że są szybsi ode mnie :lol: Ludzie szukacie wszędzie bugów 2.6 do setki to nie jest Bug to po prostu lipna fizyka w tej grze i tyle. Pomyślcie zanim nazwiecie coś bugiem :wink: Edytowane 9 Kwietnia 2007 przez LudwiG Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yog-Sothoth Opublikowano 9 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2007 Przyspieszenie faktycznie 'troche' nierealne, ale ruszenie z 3 samochodem który ma pewnie po przeróbkach 800Nm nie jest niczym nadzwyczajnym...A gdzie napisalem ze to niemozliwe ruszyc z 3ki? Ja to lipna fizyke widze po 6 piwach :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 9 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2007 (edytowane) ku*wa go mac... dostalem wlasnie kiere i ni cholery nie moge jej odpalic pod TDU LOOL!! Albo nie jest w ogole wykrywana albo gra przy starcie wywala error ze nie moze czytac jakis tam czesci pamieci... na forum ati wyczytalem zeby wylaczyc FF ale to nic nie daje o_O Logitech WingMan Formula Force GP... dodam ze na forum atari jest bardzo malo postow (2 bodajrze) jezeli chodzi o jakies problemy z ta kiera dlatego wlasnie tym sie tez kierowalem o_O Jakies pomysly? Edytowane 9 Kwietnia 2007 przez Neo_x Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurek911 Opublikowano 9 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2007 (edytowane) Co do sterowników, nie zawsze nowsze = lepsze. Do seri gf7600 swego czasu najbardziej dopasowane były fw 84.6[3,4,9], ja gram na 84,63/69 i oprócz artefaktów (tylko przy alt+tab) i zwisie kompa przy wychodzeniu normalnie z gry, nie mam problemów, ale mam tylko bete. Btw atarii chyba porąbało kolejność...zazwyczaj wersja finalna jest lepsza od bety, tu jest odwrotnie :mur: Może ktoś pomylił się i dał do tłoczni alfe :unsure: » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « Po 6 piwach to fizyka jak najbardziej daje się we znaki :/ a zwłaszcza grawitacja, której jest 90% i to jest właśnie bug imo (nie mówie o hardcore mode ) Edytowane 9 Kwietnia 2007 przez jurek911 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 9 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2007 (edytowane) Jak nic nie zrobie z ta kierownica to i ja wezme sie zaraz za piwa.. wydalem swoja ostatnia kase na ta kiere.. i co? i ch*j! Tylko dla tej gry to kupilem... jezu jaki ja zly jestem... Yog-Sothoth stery ktore podales sa tylko dla wersji mobilnej tej grafiki :) Edytowane 9 Kwietnia 2007 przez Neo_x Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość LudwiG Opublikowano 9 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2007 Co do sterowników, nie zawsze nowsze = lepsze. Do seri gf7600 swego czasu najbardziej dopasowane były fw 84.6[3,4,9], ja gram na 84,63/69 i oprócz artefaktów (tylko przy alt+tab) i zwisie kompa przy wychodzeniu normalnie z gry, nie mam problemów, ale mam tylko bete. Btw atarii chyba porąbało kolejność...zazwyczaj wersja finalna jest lepsza od bety, tu jest odwrotnie :mur: Może ktoś pomylił się i dał do tłoczni alfe :unsure: » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « Po 6 piwach to fizyka jak najbardziej daje się we znaki :/ a zwłaszcza grawitacja, której jest 90% i to jest właśnie bug imo (nie mówie o hardcore mode ) To dla Ciebie chyba każda gra jest jednym wielkim bugiem :lol: Wracając do moich artów to włączyłem riva tuner'a wziąłem opcje Direct Xa i wszędzie na default i grałem 2h bez artów teraz gre normalnie wyłączyłem. Przydało by się DirectXa przeinstalować ale da się to zrobić bez usuwania całego systemu ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yog-Sothoth Opublikowano 9 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2007 Neo_x --> ja nic nie dawalem :P Btw. mam ta sama kiere i wszystko dziala od samego poczatku bez problemu. Zakladam ze zainstalowales stery do konfiguracji kiery od Logiego? Moze komus sie przyda - u mnie np gdy mialem wlaczony xfire to po alt-tab do Windowsa, gra juz nie umiala sie znowu odpalic, byly tez rozne bledy w samej grze; jak ktos ma wlaczone to niech sprobuje bez xfire pograc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sierściuch Opublikowano 9 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2007 Wasze posty sprawiają, że pierwszy raz od już długiego czasu cieszę się, że zdecydowałem się na kartę ATI, a nie Nvidii :D Ta ostatnia niby robi ostatnio nieco lepsze karty, ale tu czytam, że co Nvidia to gra się wiesza, jakieś arty, sterowników nie można dobrać, fps'y lecą w dół itp. :) Szkoda, że multi nie zależy od karty graficznej - tu nic nie pomoże... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 9 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2007 (edytowane) Neo_x --> ja nic nie dawalem :P Btw. mam ta sama kiere i wszystko dziala od samego poczatku bez problemu. Zakladam ze zainstalowales stery do konfiguracji kiery od Logiego? Moze komus sie przyda - u mnie np gdy mialem wlaczony xfire to po alt-tab do Windowsa, gra juz nie umiala sie znowu odpalic, byly tez rozne bledy w samej grze; jak ktos ma wlaczone to niech sprobuje bez xfire pograc. Jakie masz dokladnie stery? Masz odpalony ten soft w trayu od logitecha? Zaraz sie zezloszcze to specjalnie postawie winxp jak nic z ta kiera nie wymysle. Wasze posty sprawiają, że pierwszy raz od już długiego czasu cieszę się, że zdecydowałem się na kartę ATI, a nie Nvidii :D Ta ostatnia niby robi ostatnio nieco lepsze karty, ale tu czytam, że co Nvidia to gra się wiesza, jakieś arty, sterowników nie można dobrać, fps'y lecą w dół itp. :) Szkoda, że multi nie zależy od karty graficznej - tu nic nie pomoże... W bledzie jestes... z Ati sa takie same problemy jak z Nvidia... pogadaj z Maciek666.. :] Niebo mi zgrzybialo... Edytowane 9 Kwietnia 2007 przez Neo_x Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
regaciarz Opublikowano 9 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2007 na moim ramie grę ścina szczególnie jak jadę w grupie 6-7aut( jechać się nie da) więc postanowiłem dokupić conieco. Chce wymienić tą 256 na wiekszą i mam problem, czy na 2x 512 w dualu normalnie chodzi ta gra?? czy odrazu kupić 1 gb i mieć 2 kosci w single chnnel(1,5gb)?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość LudwiG Opublikowano 9 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2007 (edytowane) Wasze posty sprawiają, że pierwszy raz od już długiego czasu cieszę się, że zdecydowałem się na kartę ATI, a nie Nvidii :D Ta ostatnia niby robi ostatnio nieco lepsze karty, ale tu czytam, że co Nvidia to gra się wiesza, jakieś arty, sterowników nie można dobrać, fps'y lecą w dół itp. :) Szkoda, że multi nie zależy od karty graficznej - tu nic nie pomoże... Ale masz powody do dumy... a ja dziś kupiłem chipsy z biedronki i nie ma u nich problemów z otwieraniem kto chce mnie dotknąć !! Wracając do wieszania to znów jest jak było. Chyba bez reinstalki windowsa się nie obędzie a jak to nie pomoże to... Edytowane 9 Kwietnia 2007 przez LudwiG Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thermalfake Opublikowano 9 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2007 Moja kiera od Logitecha Driving Force FF Wheel PC/PS2 (niebieska) działa bez zarzutów ze sterami Logitech Profiler 4.60 i zrobionym do gry profilu zostawiony na pasku. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...