Neo_x Opublikowano 12 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2007 Keee? Takze posiadam sb live... do tegp stery kxproject i wiekszych problemow z nia nie mam. Co prawda nie sprawdzalem jak chodzi tdu na sterach od creativa bo nie mam jak sprawdzic poniewaz zwalil mi sie potencjometr od glosnikow i musialem go usunac i polaczyc pc z glosnikami na "sztywno". Sterowniki creative strasznie szumia.. na kxproject tego nie ma.. przynajmniej u mnie. Kombinuj moze jeszcze z orginalnymi sterami. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
atom3k Opublikowano 12 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2007 śliczność moja :P jeszcze bez tuningu, póki co, zbieram na takowy jeszcze się w tym całym multiplayerze nie łapie tak do końca natomiast klucz z PL wersji działa w EN :) płytka z PL nie została jeszcze skażona napędem, i raczej nie będzie :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piet Opublikowano 12 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2007 Powoli zaczynam sie przekonywac do TDU. Po zmianie routera zerwalo mi wczoraj tylko raz polaczenie ( wtedy gdy zerwalo wszystkim-ale to nawalilo atari tym razem). Nie wiem jakim cudem ale pojawili sie tez najomi w liscie kontaktow:) Przeboleje wiec ze zaplacilem tydzien temu 99 w Empiku, a dzis jest w Opolu w MM po 69,90 (razem ze stalkerem i supreme commanderem ktore tez trzeba kupic :-P Polecam dokladnie sprawdzic swoje polaczenie sieciowy tym, ktorzy maja problemy z bardzo czestym rozlaczaniem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarny2807 Opublikowano 12 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2007 Dlaczego jak kończe wyścig na 1 miejscu nie znika on z mapy. Niektóre wyścigi przejechałem już po 4, 5 razy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shoq Opublikowano 12 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2007 Klub numer jeden jest pelen, 16 czlonkow. Jutro podam pelna liste. Poczytaj temat i nasze forum ppcteam.xt.pl a bedziesz wiedzial. Neo_x to, że klub 1 jest pełny to ja wiem. W dodatku to napisałem w poście który sam skomentowałeś ;O. Ja sugerowałem, żeby ktoś z bardziej doświadczonych graczy założył klub numer 2 i wziął go pod opiekę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 12 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2007 Dlaczego jak kończe wyścig na 1 miejscu nie znika on z mapy. Niektóre wyścigi przejechałem już po 4, 5 razy. Znikaja tylko one-shot :arrow: Dostarczenie do v-rent danego samochodu i paczki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 12 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2007 natomiast klucz z PL wersji działa w EN :) płytka z PL nie została jeszcze skażona napędem, i raczej nie będzie :P Pisalem juz o tym ;) Dlaczego jak kończe wyścig na 1 miejscu nie znika on z mapy. Niektóre wyścigi przejechałem już po 4, 5 razy.Wiekszosc wyscigow mozna przechodzic ile razy sie chce. Neo_x to, że klub 1 jest pełny to ja wiem. W dodatku to napisałem w poście który sam skomentowałeś ;O. Ja sugerowałem, żeby ktoś z bardziej doświadczonych graczy założył klub numer 2 i wziął go pod opiekę.No ale teraz masz pewnosc ze jest juz pelen ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shoq Opublikowano 12 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2007 No ale teraz masz pewnosc ze jest juz pelen ;) Pokminiłbyś coś na teamat 2 teamu, a nie mówił mi coś co i tak już wiem ;D. No chyba, że tylko ja jestem chętny do klubu, więc mija się z celem zakładanie 2 teamu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 12 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2007 (edytowane) Wszystko masz tutaj http://www.ppcteam.xt.pl/ Marcell juz zalatwil serwer. Trwa konfiguracja forum, twoerzenie layout. Jeszcze chwile to potrwa zanim sie przeniesiemy zupelnie :) Edytowane 12 Kwietnia 2007 przez Neo_x Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
K-mil78 Opublikowano 12 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2007 Jak narazie to jak dostaje wiadomości z http://www.ppcteam.xt.pl/ na outlooku mogę bez problemu otwierać linki zawarte w mailu :D - Ja jestem za przeniesieniem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piet Opublikowano 12 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2007 (edytowane) Jankesi i Angole :-P z dzisiaj. Edytowane 12 Kwietnia 2007 przez Piet Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
erosito Opublikowano 12 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2007 chłpaki mam problem, jak zatwierdzić wyzwanie kogoś ?? jest jakiś osobny przycisk ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
master_electronic Opublikowano 12 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2007 (edytowane) BIAŁO - CZERWONI :P @erosito bodajże num4 na klawie Edytowane 12 Kwietnia 2007 przez master_electronic Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miazga82 Opublikowano 12 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2007 (edytowane) Hehe, wszedzie moje białe DB9 Coupe ;) Na dzisiaj mam dosyć, przejechane ponad 700km jednego dnia to masakra. Edytowane 12 Kwietnia 2007 przez Miazga82 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qqrydza Opublikowano 12 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2007 No... a miałem coś specjalnego na zakończenie dzisiejszej jazdy testowej. Okazało się, że zapomniałem o programie, który robił zrzuty ekranu. Porażka. :D ... Ale mam coś starego. :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 12 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2007 macie cosik na pulpit ;) zdecydowanie lepiej wyglada niz fotki z edytora w tdu :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzieju Opublikowano 12 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2007 A ja mam pecha :( nie widze was ... raz na jakis czas smignie mi qqurydza :/ ps.co z serwem Neox ? masz PW. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miazga82 Opublikowano 12 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2007 A ja mam pecha :( nie widze was ... raz na jakis czas smignie mi qqurydza :/ ps.co z serwem Neox ? masz PW. Dzisiaj raz Cie widziałem, stałeś w mieście na południu wyspy na schodach ;) Ale nie odzywałeś sie wiec pojechałem. Na mapie od czasu do czasu tez Cie widze, ale jak sie respawnuje w niedaleko to nie widze nikogo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 12 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2007 (edytowane) ps.co z serwem Neox ? masz PW. PW poszedl.. straszne sa problemy z konfiguracja tego forum tdu na xproject... do tego stopnia ze konfiguracja layout-u stala sie praktycznie niemozliwa. Edytowane 12 Kwietnia 2007 przez Neo_x Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qqrydza Opublikowano 13 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2007 Jeden z tych większych. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzieju Opublikowano 13 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2007 PW poszedl.. straszne sa problemy z konfiguracja tego forum tdu na xproject... do tego stopnia ze konfiguracja layout-u stala sie praktycznie niemozliwa. Kolejna aktualizacja i zainstalowalem juz forum na phpbb by przemo , podalem ci wsyzstko co trzeba na pw ... dzialaj .. Jeden z tych większych. Qrde ale fajne :) gdzie sie to kupuje ? dokladnie na mapie i ile kosztuje :) aa i jak sie zwie model moze kupie sobie na gieldzie ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzieju Opublikowano 13 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2007 (edytowane) Dzis podam komus klucz ... :) na 99% Neox masz kolejne dane na pw i masz juz admina mozesz dzialac ... kto jeszcze mial admina na ppcteam.xt.pl No to jest komplet ... teraz czekamy az chlopaki skoncza :) qqurydza gzie kupiles tego Cryza :) Edytowane 13 Kwietnia 2007 przez Dzieju Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
f1zZ Opublikowano 13 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2007 Qrde ale fajne icon_smile3.gif gdzie sie to kupuje ? dokladnie na mapie i ile kosztuje icon_smile3.gif aa i jak sie zwie model moze kupie sobie na gieldziejezeli do wyscigow to nie polecam :), mozesz kupic w salonie chryslera model 300C Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miazga82 Opublikowano 13 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2007 Do free ride'u sie spokojnie nadaje. Spokojnie daje rade z brykami tej samej klasy, tym bardziej po tuningu. A brzmienie silnika miażdży ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzieju Opublikowano 13 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2007 jezeli do wyscigow to nie polecam :), mozesz kupic w salonie chryslera model 300C Chodzi o zimny łokiec :) Do free ride'u sie spokojnie nadaje. Spokojnie daje rade z brykami tej samej klasy, tym bardziej po tuningu. A brzmienie silnika miażdży ;) No wlasnie o to chodzi :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 13 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2007 Brzmienie silnika to miazdzy ale forda gt przy hamowaniu :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lucas0 Opublikowano 13 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2007 Dzis podam komus klucz ... :) na 99% Czekamy cierpliwie ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 13 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2007 Forum zostalo przeniesione na nowy serwer dzieki uprzejmosci Dzieju ktory udostepnil nam hosting. Stara domena http://www.ppcteam.xt.pl przenosi nas odrazu na nowe forum. Bezposredni adres to http://ppcteam.woox.pl. Stare forum znajdowalo sie na bezplatnym serwerze ktory wiadomo dzialal jak chcial. Nie kasuje starego forum tylko zamykam na nim tematy zebyscie mogli zobaczyc co bylo kiedys http://purepcteam.fora.pl/ Dodam ze dzien i noc trwaja prace nad zupelnie nowym layoutem forum jak i ustawieniami ;) Mysle ze w przeciagu kilku dni wszystko powinno byc tak jak bysmy tego chcieli ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 13 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2007 W najnowszym CDA, gra dostała ocenę... 10 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chwali Opublikowano 13 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2007 W najnowszym CDA, gra dostała ocenę... 10 Bo ogolnie rzecz biorac to jest bardzo dobra gra. Od czasu Porsche nie chcialo mi sie tak bardzo jezdzic samochodem i nie miec cisnienia na sciganie. Ot, wsiasc i pobujac sie po okolicy :D Jednak ilosc bugow i klopotow z wyswietlaniem grafiki i odtwarzaniem dzwieku (czyli podstawowych funkcjach gry) IMO dyskwalifikuje ja do oceny 10. U mnie ma 9 z uwaga, ze w koncu powialo swiezoscia w wyscigowkach na PC. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...