Chwali Opublikowano 17 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2007 Mam dwa pytania: 1. Jakie waszym zdaniem jest najlepiej prowadzace sie i w miare szybkie auto klasy A? Myslalem o F1 GTR ale czy jest sens placic za niego 1,5 miliona? 2. Czy istnieje mozliwosc zapisania sie do klubu PPC? Jezdze online ale nikogo z Was nie moge nigdy spotkac, a chcialem zobaczyc jak jezdza zawodowcy :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-mess- Opublikowano 17 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2007 Mam dwa pytania: 1. Jakie waszym zdaniem jest najlepiej prowadzace sie i w miare szybkie auto klasy A? Myslalem o F1 GTR ale czy jest sens placic za niego 1,5 miliona? 1.5 miliona + upgrade 400k o ile pamietam. imho zupelnie nie wart tej ceny. lepiej kupic enzo, saleen lub zwyklego f1 :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 17 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2007 (edytowane) 2. Czy istnieje mozliwosc zapisania sie do klubu PPC? Jezdze online ale nikogo z Was nie moge nigdy spotkac, a chcialem zobaczyc jak jezdza zawodowcy :DNie za mlody starz masz troszke na forum? Probuj na forum ppcteam.xt.pl... jak sie wykarzesz to moze cos z tego bedzie. 1.5 miliona + upgrade 400k o ile pamietam. imho zupelnie nie wart tej ceny. lepiej kupic enzo, saleen lub zwyklego f1 :)mclaren - 1mln......... tuning - 400k...... 450km/h na liczniku... bezcenne :lol: Edytowane 17 Kwietnia 2007 przez Neo_x Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dymek Opublikowano 17 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2007 Tak dla informacji... ;) http://gry.wp.pl/filtr;0,0;x;nowinki,10,33611;core.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
f1zZ Opublikowano 17 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2007 mclaren - 1.5mln......... tuning - 400k...... 450km/h na liczniku... bezcenne icon_lol.gif ale mowisz chyba o zwyklym maclarenie za 1mln, bo gtr wiecej niz 380 nie pojedzie ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 17 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2007 oj sory.. zgadza sie :) nie zwrocilem uwagi :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oldskul Opublikowano 17 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2007 Mam w tej chwili stery 97.94 a wczoraj zalatalem hotfixa od MS do dwurdzeniowek i porazka. Z samym opitmazerem od AMD jest lepiej. Zauwazylem u siebie przycinki wiec myslalem ze moze to bedzie lekarstwem. U każdego są przycinki. Zrób defragmentację, to będzie ich mniej. Takie to uroki tego śmiesznego engine'u ;). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mmmaaarr Opublikowano 17 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2007 (edytowane) Robilem, nie to ze grac sie nie da. Ogolnie jest spoko ale czasami sa takie przycinki. No jesli u ciebie na venecji sa to juz nie kapuje, podejrzewalem moj X2 Pisza jeszcze w pliku readme od TDU o stuttering-u ale to wszystko przerabialem. Moze jak wyjdzie patch do TDU to cos da. Sprawdze dzisiaj na sterach NV Forceware 158.16 ponoc sa dobre Edytowane 17 Kwietnia 2007 przez mmmaaarr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piet Opublikowano 17 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2007 Robilem, nie to ze grac sie nie da. Ogolnie jest spoko ale czasami sa takie przycinki. No jesli u ciebie na venecji sa to juz nie kapuje, podejrzewalem moj X2 Pisza jeszcze w pliku readme od TDU o stuttering-u ale to wszystko przerabialem. Moze jak wyjdzie patch do TDU to cos da. Sprawdze dzisiaj na sterach NV Forceware 158.16 ponoc sa dobre Mam nieco odmienna platforme od twojej i ten sam problem, sprawa jest znana. Podobno ma patch ma pomóc, ale jestem raczej sceptycznie nastawiony. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danywatt Opublikowano 17 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2007 AUDI bliskie oryginału .............................. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurek911 Opublikowano 17 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2007 Tak dla informacji... ;) http://gry.wp.pl/filtr;0,0;x;nowinki,10,33611;core.html Trochę delikatnie to napisali: ... w mniejszym stopniu będzie wpływać na frustrację graczy. Dalej piszą,że gre będzie można uruchomić na "starszych" komputerach, ciekawe co to dokładnie oznaczy, czy obetną jeszcze bardziej efekty i gra będzie wyglądać jak za czasów rivy tnt, czy mamy się spodziewać konkretnej optymalizacji, przez co będę wreszcie mógł zagrać z aa ? pzd Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chwali Opublikowano 17 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2007 Nie za mlody starz masz troszke na forum? Probuj na forum ppcteam.xt.pl... jak sie wykarzesz to moze cos z tego bedzie.Ok sorry, ze wszedlem z butami :wink: mclaren - 1mln......... tuning - 400k...... 450km/h na liczniku... bezcenne :lol:Wlasnie go kupilem, ale juz nie starczylo mi kasy na tuning. Jeszcze jedno pytanie. Ile czasu musi uplynac by samochod sie automatycznie sprzedal na licytacji? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 17 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2007 Ok sorry, ze wszedlem z butami :wink: po prostu wejdz na forum klubowe i probuj... moze sie uda :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chwali Opublikowano 17 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2007 (edytowane) Jeszcze jedno. Moze mi ktos podac miejsce warsztatu tuningujacego F1? Wystarczy kwadrat i polozenie 'na oko'. Z gory slicznie dziekuje. Edytowane 17 Kwietnia 2007 przez Chwali Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 17 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2007 (edytowane) sprawdzaj kazdy po kolei.. oprocz tego masz mapke w faq Edytowane 17 Kwietnia 2007 przez Neo_x Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 17 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2007 no panowie wchodzic na serwer ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chwali Opublikowano 17 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2007 sprawdzaj kazdy po kolei.. Hmm oprocz gry mam prace i rodzine, nie mam za bardzo czasu na jazde po omacku :sad: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 17 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2007 i tak zeby odkrywac kolejne wyscigi saamochody, zdobywac % w grze to musisz mape objezdzac wiec nie ominie Cie to :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eragonek Opublikowano 17 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2007 Fajnie się grało, ale mam awarie prądu i co chwila mi komp gaśnie :angry: . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 17 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2007 AAAAAAAAAAAAAAAAAA Zakochałęm sie w tej gierce!! :lol: Szkoda tylko ze moja kręcownica jeszcze nie przyszła.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qqrydza Opublikowano 17 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2007 Zlot dziadków. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szozi Opublikowano 17 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2007 (edytowane) To i ja wrzucę fotkę dziadków (oraz obrzydliwego i nowoczesnego Lambo Messa hehe) z dzisiejszego wieczoru:-) Edytowane 18 Kwietnia 2007 przez Szozi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-mess- Opublikowano 18 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2007 hah i moje lambo jest :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JacekN8 Opublikowano 18 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2007 Hejka. Gram w tą gre już opd jakiegoś czasu, ale nie przez sieć. Przy zakładaniu profilu nie zaznaczałem gry przez sieć, a teraz chce zagrać przez sieć. Czy moge to gdzieś zmienić nie zakładając nowego profilu??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chwali Opublikowano 18 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2007 (edytowane) Hejka. Gram w tą gre już opd jakiegoś czasu, ale nie przez sieć. Przy zakładaniu profilu nie zaznaczałem gry przez sieć, a teraz chce zagrać przez sieć. Czy moge to gdzieś zmienić nie zakładając nowego profilu??? Nie. Profil sieciowy jest czym innym niz profil do gry offline. Jesli chcesz zaczac jezdzic online, musisz zalozyc nowy profil i aczac od poczatku...niestety. Edytowane 18 Kwietnia 2007 przez Chwali Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 18 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2007 a oprocz tego bylo o tym wieele razy tutaj.. o czym zreszta sam pisalem w dniu premiery gry. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 18 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2007 A ja sie zastanawiam czy jacys bracia ze wschodu juz nie porownali roznic w save'ach miedzy mp a sp. Zeby przynajmniej stan przejechanych drog byl mobilny :rolleyes: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_OskaR Opublikowano 18 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2007 Niby się da- tekst poniżej. Udało się może komuś zrobić to w drugą stronę (żeby pograć na koncie do multi, jak nie mam netu)? U mnie, po zmianach, nie ma opcji "kontynuuj" :angry: Background - This is a fix that I read on the general section of this boards where people wern't able to get online because in the profiles a box wasn't checked. So credit goes to I forgot who (sorry) the one that posted about this fix on the general forums section. The only fix around this is to remove your current game save and start a new one but some players didn't fix this till later in their progress so you will loose a lot of time played, this fix will get you back online and keep the current progress. The TDU save is located in the My Doucments folder under Test Drive Unlimited. Inside this folder is "savegame" you want to back that up by zipping it up or just putting it in another folder you can create. Once you have that backed up just make the TDU folder empty of a savegame folder, start up the game and create new game with the exact ingame name and go through the tutorial till you purchase your first car and house. Make sure you are online and once you are quit the game and it will save. Go back to the TDU save folder now and open up the new save game folder that was created under your profile name ie: Test Drive Unlimited\savegame\BFsRTrinh\playersave in this folder there will be two files, a playersave which is the current progress, garage etc of the game while commondt.sav is the button config, music, and most importantly the gamespy account and password, unfortunaly this file is NOT ENCRYPTED so your login name and password is exposed so think twice about sharing this file if Eden doesn't fix this when the game goes gold. Anyways back to the saves, open up the old gamesave that you couldn't go online with, there maybe two playersave folders named playersave or playersave2, pick the most recent one and copy the playersave file and paste it into the new folder that was created by the game and let it overwrite. Now restart the game, hit continue and now you should be online and have all your cars and progress. This worked for my friend and I hope this will work for others, if I confuse you (sorry talking to people on vent)feel free to post for help or ask in the IRC channel handled by BCTrainers, I'll try to be on there as much as I can I maybe afk or in game so sometimes I may not respond for a while. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dem Opublikowano 18 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2007 Kruca fuks. Dziś chciałem zainstalować TDU na Viscie x64 i nie daję rady. Oczywiście ISScript11.Msi zainstalowałem, ale to nie pomogło. Wywala mi cały czas takie oto okno: Jakies rady? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 18 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2007 wrocic do xp\2003?:P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...