mmmaaarr Opublikowano 24 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2007 Ciekawe czy sprzetowo dalo by rade zrobic jezdzenie tez w nocy? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miazga82 Opublikowano 24 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2007 Ciekawe czy sprzetowo dalo by rade zrobic jezdzenie tez w nocy?Szukajka nie gryzie. http://forum.purepc.pl/index.php?act=Searc...ghlite=%2Bnight Luuuudzie nauczcie sie szukać informacji w sieci!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LCC Opublikowano 24 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2007 Luuudzie wszystko jest w FAQ i noc i config pod słabsze karty i inne bajery włącznie z odblokowaniem w grze lasek w bikini na plaży. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wyrko Opublikowano 26 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2007 Przy połączeniu z serwerem che abym pobral aktualizacje, probuje otworzyc jakąś srone ale niemoze sie polaczyc. O co chodzi? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dem Opublikowano 26 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2007 Pewnie uzywasz patcha No_CD (lub NO_DVD). Miałem to samo. Musiałem odinstalować i zainstalować grę od nowa (save'y zostają nietknięte). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JacekN8 Opublikowano 26 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2007 Mam pytanie: W dziale Handluj są 2 samochody: Ferrari F40 i Lamborghini Diablo GT. Chodzi o to że nie ma ani jednej sztuki na aukcjach, nie widzialem tych aut rownież w salonach. Skąd można je zdobyć??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-mess- Opublikowano 26 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2007 Pewnie uzywasz patcha No_CD (lub NO_DVD). Miałem to samo. Musiałem odinstalować i zainstalować grę od nowa (save'y zostają nietknięte). hmm, jakis patch wyszedl? (oprocz nodvd:D) Mam pytanie: W dziale Handluj są 2 samochody: Ferrari F40 i Lamborghini Diablo GT. Chodzi o to że nie ma ani jednej sztuki na aukcjach, nie widzialem tych aut rownież w salonach. Skąd można je zdobyć??? z tego co wiem maja byc dodane soon :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JacekN8 Opublikowano 26 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2007 Nieźle, tak aktualizująca sie gra :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M.I.L.F. Opublikowano 27 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2007 latajace bokamu zolte autko jakim jest corwetta z06 tak tak to ja :D jak hmmmm gram na padzie furka jest na 2 poziomie odpicowania zapinam na manualu 4bieg i jazda :D ktos mogl by z mooocnym sprzetem nagrac frapsem ?? chcial bym zrobic jakis filmik :D pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-mess- Opublikowano 27 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2007 nie wiem co dla Ciebie jest mocnym sprzetem, ale jak cos moglbym pomoc :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M.I.L.F. Opublikowano 27 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2007 mocny sprzet to mocniejszy od mojego mam proca 2,2 gf 7600gt i 1GB ramu :D Twoj sprzecik idealny :D na pw sie ustawimy pozdraiwam :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sthEn Opublikowano 27 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2007 A ja mam nastepujacy problemik - gra mi po prostu 'miga'. Obraz co jakis czas (2-4s) mignie i nie wiem o co chodzi, zwlaszcza ze mam to tylko w TDU. Testowalem na roznych ustawieniach gry, roznych sterownikach, roznych ustawieniach grafiki, odkrecalem grafike, podkrecalem na nowo itp i wciaz to samo. Wie ktos o co moze chodzic? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M.I.L.F. Opublikowano 27 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2007 malo ramu ... nie wiem napisz na jakich ustawieniach odpalasz gierke u mnie na 1024x7xx lepiej chodzi niz na 800x600 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sthEn Opublikowano 27 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2007 Testowalem na roznych ustawieniach gry Co ma ram do migajacego obrazu? Miganie = blackscreen na doslownie chwileczke, mrugniecie okiem ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
l4mb3r7 Opublikowano 27 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2007 Powierzono mi zorganizowanie ligi/pucharów gry Test Drive Unlimited na Electronic Sports League. Proszę was o pomoc. By liga mogła istnieć muszę mieć rozeznanie ile osób z Was wzięło by w niej udział. Planuję stworzenie ladderu dla kliku grup samochodów (A-F 1on1 Ladder, G 1on1 Ladde, Ma 1on1 Ladder, Mb 1on1 Ladder, laddery 2on2 oraz laddery klubowe i puchary). Proszę się o wpisanie w komentarzach jeśli zamierzacie na 100 % wziąć udział. Ponadto potrzebujemy dwóch adminów oraz Newmanów. Bardzo proszę o pomoc, wszakże robimy to w Waszym interesie! Więcej o ESL: www.esl.eu Michał „Lambert” Kwiatkowski Proszę o wpisanie się pod postem i nie pomijanie go... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość LudwiG Opublikowano 27 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2007 a wyścigi jak? ja proponuje bez kolizji i bez aidsów ( da się to wyłączyć w opcjach wyścigu). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
l4mb3r7 Opublikowano 27 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2007 a wyścigi jak? ja proponuje bez kolizji i bez aidsów ( da się to wyłączyć w opcjach wyścigu).Tez tak uwazam, pierwsze chcialbym zobaczyc ile osob bedzie od was... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 27 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2007 Ja bym sprobował sił chętnie. Osób będzie dużo do gry wg. mnie, porozsylaj posty na forach i tyle powinno starczyć, ludzie czekają tylko aż coś sie wydarzy bo jak dotąd to żadnego turnieju nie bylo (poza naszym wewnątrz klubowym). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
l4mb3r7 Opublikowano 27 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2007 Ja bym sprobował sił chętnie. Osób będzie dużo do gry wg. mnie, porozsylaj posty na forach i tyle powinno starczyć, ludzie czekają tylko aż coś sie wydarzy bo jak dotąd to żadnego turnieju nie bylo (poza naszym wewnątrz klubowym).Werkos czyli head admin ESL wyznaczyl dolna granice 100 osob, wiec jesli ktos bedzie bral udzial niech tu cos skrobnie ze chce wziac, dopisze go do listy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M.I.L.F. Opublikowano 27 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2007 Co ma ram do migajacego obrazu? Miganie = blackscreen na doslownie chwileczke, mrugniecie okiem ;] skoro nie grafika ... to nie mam pojecia proponuje powylanczac wszystkie niepotrzebne procesy w tle mozliwe ze przez ram [MAŁO] bo jak gra doczytyje moze cos fixowac ... imo a tak nie wiem koncza mi sie pomysly Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 27 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2007 ja jak najbardziej, jestem chetny. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 27 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2007 Powierzono mi zorganizowanie ligi/pucharów gry Test Drive Unlimited na Electronic Sports League. Proszę was o pomoc. By liga mogła istnieć muszę mieć rozeznanie ile osób z Was wzięło by w niej udział. Planuję stworzenie ladderu dla kliku grup samochodów (A-F 1on1 Ladder, G 1on1 Ladde, Ma 1on1 Ladder, Mb 1on1 Ladder, laddery 2on2 oraz laddery klubowe i puchary). Proszę się o wpisanie w komentarzach jeśli zamierzacie na 100 % wziąć udział. Ponadto potrzebujemy dwóch adminów oraz Newmanów. Bardzo proszę o pomoc, wszakże robimy to w Waszym interesie! Więcej o ESL: www.esl.eu Michał „Lambert” Kwiatkowski Proszę o wpisanie się pod postem i nie pomijanie go... Kurde lipa bo dopiero co robote dorwalem i mam problem z dostepem do pc ostatnio. Zerknij jeszcze na nasza stronke klanowa http://ppcteam.woox.pl i tam zarzuc to info :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-mess- Opublikowano 27 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2007 ja tez myslalem nad zorganizowaniem turnieju :) fajna opcja. w kazdym razie chetnie wzialbym udzial :) co do ustawien to imho wskaznik prowadzenia on(duzo osob czituje skracajac), aids off, i kolizje sam nie wiem :) nie lubie gdy ktos nie jezdzi fair :D co do samych spotkan, to na poczatek powinno sie wyznaczyc trasy turniejowe :) np 5-7 tras, zroznicowanych, od bardzo szybkich po bardzo krete i mieszane :) w ogole mam kilka pomyslow jak bardzo dokladnie sprawdzic ktory z graczy lepiej jezdzi :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
l4mb3r7 Opublikowano 28 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2007 ja tez myslalem nad zorganizowaniem turnieju :) fajna opcja. w kazdym razie chetnie wzialbym udzial :) co do ustawien to imho wskaznik prowadzenia on(duzo osob czituje skracajac), aids off, i kolizje sam nie wiem :) nie lubie gdy ktos nie jezdzi fair :D co do samych spotkan, to na poczatek powinno sie wyznaczyc trasy turniejowe :) np 5-7 tras, zroznicowanych, od bardzo szybkich po bardzo krete i mieszane :) w ogole mam kilka pomyslow jak bardzo dokladnie sprawdzic ktory z graczy lepiej jezdzi :D Na poczatek musimy zorientowac sie ilu graczy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
regaciarz Opublikowano 28 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2007 dostałem ram, da się juz sensonie grac na mojej konserwie, więc ja się zapisuję :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LCC Opublikowano 28 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2007 Ja też się chcętnie przyłączę :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
l4mb3r7 Opublikowano 28 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2007 Zapisani, narazie 20 osob mamy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wyrko Opublikowano 28 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2007 Tez wezme udział. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piet Opublikowano 28 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2007 Mnie też możecie dopisać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miazga82 Opublikowano 28 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2007 No spoko, następny turniej może być, jakby co to ja też pojadę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...