Skocz do zawartości
LCC

Test Drive Unlimited

Rekomendowane odpowiedzi

A mnie wkurza ta gierka jak żadna inna :(

Zakochałem się w niej, ale mnie wkurza :)

Miałem radka 9800 Pro więc chodziło mi to średni - kiepsko, po zmianie na radka x 1950 Pro chodzi o ciupinkę lepiej (poprzednio w LOW detalach a teraz w MEDIUM)

Raz jak włączę mam nie więcej niż 15 FPS a po resie kompa mam w tym samym miejscu 40 FPS :(

Po zmianie karty wszystkie inne gry mi przyspieszyły wyraźnie i o wiele lepiej wyglądają a TDU niestety nie.

MAM NADZIEJĘ ŻE PATCH, KTÓRA MA BYĆ W POŁOWIE MAJA POPRAWI TEN STAN RZECZY

Mi sie wydaje ze procek twoj niedomaga, ja na stockowych ustawieniach mam zauwazalnie mniej fpsow niz po o/c.

Ale z drugiej strony TDU jest dosc kaprysny i ciezko przewidziec jak bedzie komu chodzil.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gdzie czlonkowie klubu umawiaja sie na jakies ustawki? Na tym forum nic nie ma, na klubu tez, na czacie pusto.

Gdzie wyswietlic liste swoich znjomych?

Na forum klanowym jest dział o tym ALE mają tam wstęp tylko członkowie klubu którzy mają dostęp do specjalnego działu dotyczącego klanu którego normalni użytkownicy nie widzą :wink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pioorek, to ze TDU jest kapryśny to jasne, ale i tak na Bartona czy innego AthlonaXP ta gra to trochę za wiele. Nie ma co sie dziwić.

Po wyłączeniu DISPLAY ON SCREEN (wyświetlanie FPS) w Ati Tray Tools gra zaczęła chodzic bez problemów w 1280*1024 HIGH + HDR o wiele lepiej :D

Po godzinie grania coraz częściej spada płynność gry :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

O przycinkach w tej grze, można napisać poemat.

Zauważyłem, że ta gra jest tylko "grafozależna". Proc czy na 2.13 GHz, czy na 3,6GHz nie podnosi ani o jedną klatkę fremerate'u. Natomiast jak pogonię grafę, to widać ogromna różnicę.

Edytowane przez dem

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja zauważyłem, że szarpanie można usunąć, albo ustawiając kamerę na zderzak, a jak to nie pomaga to zmiana kierunku jazdy (ew. back-view -> kamera na przód - szarpie, kamera tył - widzimy piękne paredziesiąt fps...)

Choć jazda z widokiem do tyłu jest "trudna"...

A u mnie na 73GT między high/medium/low aż tak znacznej różnicy w fps nie ma... jedyne co gf'a zabija to załączenie albo hdr albo aa (o obu naraz nie wspomnę).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wróciłem własnie z MM, a wraz ze mną pudełko z TDU ;) Zaraz zainstaluje. To kiedy gramy? :D

Codziennie wieczorem? ;)

jedyne co gf'a zabija to załączenie albo hdr albo aa (o obu naraz nie wspomnę).

Jakoś nie mam problemu z graniem w 1280x1024 4xAA i 4xAF

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Moze mi ktoś pomóc gra nie chce mi się zapisać...wiem ze wszystko sie samo zapisuje ale u mnie nie chce stworzyc pliku który jest odpowiedzialny za zapis. Od qumpla wgrałem sobie jego save i [gluteus maximus] odczytac odczyta ale nie nadpisze ....o co loto z tym miejscem deufaltowym ? PLIZ

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ekipa mi się dziś trafiła... razem przejechaliśmy ok 400 km :)

PurePC oczywiście widziałem ale dziś były klasyki wiec nie wypada sie pchać z Zondą B-)

post-124959-1177975164_thumb.jpg

Edytowane przez NFS

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak wylaczyc dzwieki z mikrofonow innych graczy?

Co trzeba zrobic aby dodac kogos do swoich znajomych, gdy wyskakuje taki komunikat?

Jak dostac sie na lotnisko w poludiowo-zachdoniej czesci wyspy?

Edytowane przez wyrko

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość LudwiG

Ukończyłem wszystkie wyzwania a postęp w grze mam 44%. Wie ktoś co zrobić by dalej się ścigać w nowych wyzwaniach?

Tak zrób jeszcze jakieś misje z dostarczaniem aut czy modelek lub kup auta i ciuchy by zdobyć 45% gry wtedy dostaniesz tytuł Championa i bedziesz miał nowe wyscigi na mapie

Edytowane przez LudwiG

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi