greg505 Opublikowano 29 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2007 Te cyfry- to osoby online które jeżdżą aktualnie z Tobą na tym serwerze. TDU news możesz odczytać w domu w INFO a później wiadomości. jak nie gram online to tez mi to sie zmienia <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 29 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2007 A nie zauwazasz krecac kamera ze pojawiaja sie nicki botow? :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 29 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2007 A mnie wkurza ta gierka jak żadna inna :( Zakochałem się w niej, ale mnie wkurza :) Miałem radka 9800 Pro więc chodziło mi to średni - kiepsko, po zmianie na radka x 1950 Pro chodzi o ciupinkę lepiej (poprzednio w LOW detalach a teraz w MEDIUM) Raz jak włączę mam nie więcej niż 15 FPS a po resie kompa mam w tym samym miejscu 40 FPS :( Po zmianie karty wszystkie inne gry mi przyspieszyły wyraźnie i o wiele lepiej wyglądają a TDU niestety nie. MAM NADZIEJĘ ŻE PATCH, KTÓRA MA BYĆ W POŁOWIE MAJA POPRAWI TEN STAN RZECZY Mi sie wydaje ze procek twoj niedomaga, ja na stockowych ustawieniach mam zauwazalnie mniej fpsow niz po o/c. Ale z drugiej strony TDU jest dosc kaprysny i ciezko przewidziec jak bedzie komu chodzil. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miazga82 Opublikowano 29 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2007 Pioorek, to ze TDU jest kapryśny to jasne, ale i tak na Bartona czy innego AthlonaXP ta gra to trochę za wiele. Nie ma co sie dziwić. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yaro120 Opublikowano 29 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2007 Pewnie było i mnie zabijecie, ale nie moge tego znalezc... Jak sie ściagac z innymi napotkanymi za jakąś kase? Zawsze jest +0$ i -0$ dla drugiego, jak ustawić stawke jakąś ? Trzeba to odblokowac ?! czy co (mam x360) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 29 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2007 w opcjach gry sie ustawia maksymalna stawke (chyba 10000) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
l4mb3r7 Opublikowano 29 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2007 Liga rusza, zobaczymy jak to bedzie, spodziewajcie sie info na dniach. Poki co kto chcialby zostac adminem/newsmanem niech pisze aplikacje www.esl.eu/pl/admin_application Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wyrko Opublikowano 30 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2007 Gdzie czlonkowie klubu umawiaja sie na jakies ustawki? Na tym forum nic nie ma, na klubu tez, na czacie pusto. Gdzie wyswietlic liste swoich znjomych? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość LudwiG Opublikowano 30 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2007 Gdzie czlonkowie klubu umawiaja sie na jakies ustawki? Na tym forum nic nie ma, na klubu tez, na czacie pusto. Gdzie wyswietlic liste swoich znjomych? Na forum klanowym jest dział o tym ALE mają tam wstęp tylko członkowie klubu którzy mają dostęp do specjalnego działu dotyczącego klanu którego normalni użytkownicy nie widzą :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 30 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2007 aczkolwiek jest dzil ustawki widoczny tylko dla osob zarejestrowanych :)oprocz tego jest jeszcze shoutbox :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dem Opublikowano 30 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2007 Odpaliłem wreszcie TDU na Win Vista x64. Ilość klatek niemal identyczna, jak na XP, ale są nieco większe zaciachy, to znaczy dłużej trwają, zatem częściej ląduję na drzewach, krzakach, etc :mad: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 30 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2007 Wróciłem własnie z MM, a wraz ze mną pudełko z TDU ;) Zaraz zainstaluje. To kiedy gramy? :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
K-mil78 Opublikowano 30 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2007 Pioorek, to ze TDU jest kapryśny to jasne, ale i tak na Bartona czy innego AthlonaXP ta gra to trochę za wiele. Nie ma co sie dziwić. Po wyłączeniu DISPLAY ON SCREEN (wyświetlanie FPS) w Ati Tray Tools gra zaczęła chodzic bez problemów w 1280*1024 HIGH + HDR o wiele lepiej :D Po godzinie grania coraz częściej spada płynność gry :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 30 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2007 Temperaturki? :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 30 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2007 Oj ta gra jako jedyna rozgrzala mojego bylego GTSa w tym stopniu ze zaczal rzucac artami ;] Bez nawiewu mozna bylo pograc godzinke. Moze w koncu czas zalozyc konto online.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sewer Opublikowano 30 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2007 Dem to na jakich ty grasz ustawieniach ze ci na C2d@3600 i gts gra rwie ??:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dem Opublikowano 30 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2007 (edytowane) O przycinkach w tej grze, można napisać poemat. Zauważyłem, że ta gra jest tylko "grafozależna". Proc czy na 2.13 GHz, czy na 3,6GHz nie podnosi ani o jedną klatkę fremerate'u. Natomiast jak pogonię grafę, to widać ogromna różnicę. Edytowane 30 Kwietnia 2007 przez dem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
serwal4 Opublikowano 30 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2007 Ja zauważyłem, że szarpanie można usunąć, albo ustawiając kamerę na zderzak, a jak to nie pomaga to zmiana kierunku jazdy (ew. back-view -> kamera na przód - szarpie, kamera tył - widzimy piękne paredziesiąt fps...) Choć jazda z widokiem do tyłu jest "trudna"... A u mnie na 73GT między high/medium/low aż tak znacznej różnicy w fps nie ma... jedyne co gf'a zabija to załączenie albo hdr albo aa (o obu naraz nie wspomnę). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 30 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2007 jedyne co gf'a zabija to załączenie albo hdr albo aa (o obu naraz nie wspomnę). obu na raz nie wlaczysz :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miazga82 Opublikowano 30 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2007 Wróciłem własnie z MM, a wraz ze mną pudełko z TDU ;) Zaraz zainstaluje. To kiedy gramy? :DCodziennie wieczorem? ;) jedyne co gf'a zabija to załączenie albo hdr albo aa (o obu naraz nie wspomnę).Jakoś nie mam problemu z graniem w 1280x1024 4xAA i 4xAF Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
serwal4 Opublikowano 30 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2007 Między 73GT a 79GS jest "drobna" różnica :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marek19 Opublikowano 30 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2007 Moze mi ktoś pomóc gra nie chce mi się zapisać...wiem ze wszystko sie samo zapisuje ale u mnie nie chce stworzyc pliku który jest odpowiedzialny za zapis. Od qumpla wgrałem sobie jego save i [gluteus maximus] odczytac odczyta ale nie nadpisze ....o co loto z tym miejscem deufaltowym ? PLIZ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarny2807 Opublikowano 30 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2007 Mi nic nie tnie. Gram na high. Sprzęt jak w podpisie. A jak sprawdzić ile klatek wyciągam? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bamboocha Opublikowano 30 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2007 ja nie wytrzymalem i odpalilem na 2 kompie z podpisu... srednio 15 fps :P ale da sie grac :D czekam az mobo z gwary wroci Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NFS Opublikowano 30 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2007 (edytowane) ekipa mi się dziś trafiła... razem przejechaliśmy ok 400 km :) PurePC oczywiście widziałem ale dziś były klasyki wiec nie wypada sie pchać z Zondą B-) Edytowane 30 Kwietnia 2007 przez NFS Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wyrko Opublikowano 1 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2007 (edytowane) Jak wylaczyc dzwieki z mikrofonow innych graczy? Co trzeba zrobic aby dodac kogos do swoich znajomych, gdy wyskakuje taki komunikat? Jak dostac sie na lotnisko w poludiowo-zachdoniej czesci wyspy? Edytowane 1 Maja 2007 przez wyrko Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurek911 Opublikowano 1 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2007 1.F 2.A 3.Q Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarny2807 Opublikowano 1 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2007 Ukończyłem wszystkie wyzwania a postęp w grze mam 44%. Wie ktoś co zrobić by dalej się ścigać w nowych wyzwaniach? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość LudwiG Opublikowano 1 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2007 (edytowane) Ukończyłem wszystkie wyzwania a postęp w grze mam 44%. Wie ktoś co zrobić by dalej się ścigać w nowych wyzwaniach? Tak zrób jeszcze jakieś misje z dostarczaniem aut czy modelek lub kup auta i ciuchy by zdobyć 45% gry wtedy dostaniesz tytuł Championa i bedziesz miał nowe wyscigi na mapie Edytowane 1 Maja 2007 przez LudwiG Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemol^N Opublikowano 1 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2007 100% gry jest wtedy pewnie jak sie wszyskie archivmenty zrobi, lacznie z zakupami itp W zakladce info to jest. Kupa jezdzenia. Ja walcze aktualnie o multiplayerowe achievementy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...