MaZZeo Opublikowano 5 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2007 W TDU jeździmy zwykłym MC12, a nie wersją Corsa <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGhost Opublikowano 5 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2007 pojchalem sobie teraz wyscig za milion , braklo mi 15 setnych :mur: :blink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mardok Opublikowano 6 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2007 W TDU jest drogowa wersja MC12 jest to Enzo które Maserati dostało od Ferarri i zrobiło swoją "budę" i to w zasadzie większa cześć zmian w końcu obie firmy należą (należały ? bo to Maserati przechodzi z rąk do rąk co chwila) do koncernu Fiata a jak to nie jednokrotnie bywa w koncernach te same auta potrafią się różnie nazywać. Ba dla przykładu nawet tak egzotyczne Bugatti Veyron ma nawigacje i inne bajery z WV Phaeton'a, jak by ktoś nie wiedział to WV jest właścicielem Bugatti ;) Z resztą podobnie jest z FXX to też Enzo tylko iż nigdy nie musiało mieć homologacji to nikt się nie przejmował unijnymi normami spalin oraz hałasu nie mówiąc już o wyposażeniu niezbędnym do homologacji tak więc auto jest szybsze i lżejsze ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chwali Opublikowano 6 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2007 Ja obstaje przy swoim. Jak Ferarka to tylko 430. TO zdjecie przez dluzszy czas bylo u mnie na tapecie;) http://ultimatecarpage.com/pic.php?imagenu...amp;carnum=2742 Zeby nie bylo offtopicznie. Jezdzicie z wylaczonym ruchem ulicznym? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mumin Opublikowano 6 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2007 niee.. to przeciez wielki miod smigac z predkoscia 300km/h pomiedzy cywilnymi samochodami :D czasem tylko jest wkurzajace jak samochody jadace z przeciwka uciekaja w ta strone co i ja.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enigma_pl Opublikowano 6 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2007 Bardzo podoba mi sie w tej grze, ze wystepuja "naturalne" stluczki innych samochodow. Juz kilka razy widzialem, ze (bez mojej integerncji) jakis samochod osobowy wjezdza na skrzyzowanie na czerwonym swietle i uderza w inny samochodzik :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qqrydza Opublikowano 6 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2007 (edytowane) Jest ktoś teraz na mapie? Włączę tdu i postoje do 14:00 przy latarni blisko betaklubu. Południe(przestawiło mi się trochę wcześniej :oops: ) , blisko krateru. Chętne dołączę nowe osoby z ppc do listy przyjaciół. Będę o 14. Edytowane 6 Czerwca 2007 przez qqrydza Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enigma_pl Opublikowano 6 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2007 czyli gdzie dokladnie stoisz? :P nie wiem gdzie jest 'betaklub' [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qqrydza Opublikowano 6 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2007 Parking koło latarni, południowa część wyspy... blisko(poniżej) krateru. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mumin Opublikowano 6 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2007 ja niestety w pracy:/ a z qqrydza chetnie bym posmigal :) musimy sie jakos zgadac kolego na pozniejsza godzine, wybrac w miare podobne wozki i jakis freeride sobie urzadzic.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaBlO Opublikowano 6 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2007 Dzisiaj przyszedł do mnie TDU i niedługo pojeżdżę z wami :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qqrydza Opublikowano 6 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2007 ja niestety w pracy:/ a z qqrydza chetnie bym posmigal :) musimy sie jakos zgadac kolego na pozniejsza godzine, wybrac w miare podobne wozki i jakis freeride sobie urzadzic.. MmmHmmm :D ... już mnie tam nie ma... nudno było i se pojechałem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chwali Opublikowano 6 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2007 QQrydza sypnij nickami ludzi z PPC, co bym sobie w domu Was dopisal. (Chociaz teraz malo jezdze bo w Stalka tne) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qqrydza Opublikowano 6 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2007 http://ppcteam.woox.pl/index.php Na tym forum pojawiają się wszystkie pseudonimy :grin: używane w tdu. Tak na marginesie... wszystko w faq. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chwali Opublikowano 6 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2007 Ok dzieki. Sorry dawno do faka nie zagladalem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qqrydza Opublikowano 6 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2007 Wow... jeszcze screen'ów nikt nie dawał. ;-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miazga82 Opublikowano 6 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2007 QQrydza sypnij nickami ludzi z PPC, co bym sobie w domu Was dopisal. (Chociaz teraz malo jezdze bo w Stalka tne) A ładnie to tak? Może sobie ktoś tego nie życzy aby osoby nieznajome go mogły znaleźć na mapie. (osoby siedzące w temacie będą wiedzieć dlaczego) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qqrydza Opublikowano 6 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2007 A to przede mną też się ukrywacie... :wink: ... nie rozumiem... miałem nie podawać linka do forum? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGhost Opublikowano 6 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2007 nie przedemna sie ukrywaja nie lubia mnie bo komus tam zajechalem raz czy dwa razy niechcacy droge :( ;)...mam nadzieje, ze jednak tak nie jest :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Paulo_ Opublikowano 6 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2007 Kurcze nie wiem co to sie dzieje, u Was tez tak jest ze sie nie mozecie polaczyc? Ja proboje od soboty i lipa. Gram offline bo sie nie da online :/ Kupilem sobie to zeby pograc przez siec a tu taka lipa :( Mial ktos taki problem?? Pisalem wczesniej o tym samym ale wylaczenie firewali nic nie daje niestety :/ Caly czas wychodzi to ze nie mozna sie polaczyc z serwerem i zebym sprawdzil swoje ustawienia :/ Moze jakies pliki sie zmienia albo cos :/ POMOCY!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario19x9 Opublikowano 6 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2007 Kurcze nie wiem co to sie dzieje, u Was tez tak jest ze sie nie mozecie polaczyc? Ja proboje od soboty i lipa. Gram offline bo sie nie da online :/ Kupilem sobie to zeby pograc przez siec a tu taka lipa :( Mial ktos taki problem?? Pisalem wczesniej o tym samym ale wylaczenie firewali nic nie daje niestety :/ Caly czas wychodzi to ze nie mozna sie polaczyc z serwerem i zebym sprawdzil swoje ustawienia :/ Moze jakies pliki sie zmienia albo cos :/ POMOCY!! A spróbuj jeszcze wyłaczyć systemową zaporę windowsa. Może przez przypadek zablokowaleś połączenie sieciowe. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGhost Opublikowano 6 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2007 cygan ja mialem taki problem po kupnie i instalacji gry nie mogl sie polaczyc, musialem stworzyc nowe konto z pod gry i od tamtej pory nie mam zadnego problemu z podlaczeniem :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miazga82 Opublikowano 6 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2007 A to przede mną też się ukrywacie... :wink: Taa jasne :D Sam wiesz jak jest, slotów w grze mamy tylko 8, a często było tak, że w momencie kiedy chcieliśmy wszyscy razem pojezdzić nie można było, bo jakaś nieznana osoba sie po prostu wpychała. W końcu panowie z atari zrobili po coś potwierdzanie dodawania do listy friends'ów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mumin Opublikowano 6 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2007 cos moj biznes z atari nie idzie za bardzo:/ jakos nie chca moich kawasaki z1000 kupowac... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qqrydza Opublikowano 6 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2007 No to 22:00 okolice latarni na południu wyspy. Tam gdzie wcześniej czekałem. Będzie mumin no i może wpadnie włóczykij z Panna Migotka oraz Ryjek. :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 6 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2007 Ja sie moze pojawie. Jak znajde latarnie [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGhost Opublikowano 6 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2007 moze i ja jak mozna :> o ile nie macie zamiaru gonic po 400km/h :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Paulo_ Opublikowano 6 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2007 A spróbuj jeszcze wyłaczyć systemową zaporę windowsa. Może przez przypadek zablokowaleś połączenie sieciowe. cygan ja mialem taki problem po kupnie i instalacji gry nie mogl sie polaczyc, musialem stworzyc nowe konto z pod gry i od tamtej pory nie mam zadnego problemu z podlaczeniem :) No niestety, wylaczalem zapore - LIPA. Konto robilem nie jedno i tez lipa :/ Ehh... kurcze czy ja mam zawsze takiego pecha?? :( Moze to zalezy od providera? Mam siec osiedlowa, moze to przez to? Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qqrydza Opublikowano 6 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2007 Ja sie moze pojawie. Jak znajde latarnie [; Uuuuuuuuuu... moder in the house. :D Offca również zapowiada przybycie więc po długiej przerwie może być ciekawie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 6 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2007 Wlasnie latarni szukam Jest na mapie w ksiazeczce?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...