qqrydza Opublikowano 6 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2007 Po wielu przygodach udało się nam zsynchronizować... dobre czterdzieści minut ale na zakręcie byłem... potem już z górki... :D Muminowi upodobania od betki się nie zmieniły... mnie zresztą też. Żałuję, że Ciebie jonathan nie zdążyłem dodać do swojej listy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 6 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2007 No szkoda. Zaczeo cos lagowac, Wy sie ustawiac wiec polecialem po furke, pozniej wracajac wywalilo mnie jak i wiele innych osob, jak sie zalogowalem juz was nie bylo :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGhost Opublikowano 6 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2007 a ja moze z 5 minut za wami jechalem, ale potem zle zjechalem i juz was nie znalazlem... nastepnym razem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mumin Opublikowano 6 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2007 dziekuje za gre Panowie (i Panie ;)). od betki nie jezdzilem takiego freeride'a i zapomnialem juz o najwiekszym miodzie tej gry.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qqrydza Opublikowano 6 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2007 Z ostatniej chwili... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LCC Opublikowano 6 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2007 (edytowane) No to ja od siebie. Freeride po północy. No kiedyś trzeba pójść siusiu :) PS. qqrydza z tym biustem to było pod zdjęcie :) Edytowane 6 Czerwca 2007 przez LCC Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
westsajd Opublikowano 7 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2007 Niedługo... wielki come-back ~~ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly86 Opublikowano 7 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2007 Witam niedlugo zakujpie ta gre, i chetnie z Wami popykam, jak to robicie, umawiacie sie w danym miejscu tak? Poprowadzicie amatora do miejsca :>? I powiecie mniej wiecej co i jak :D? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miazga82 Opublikowano 7 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2007 Witam niedlugo zakujpie ta gre, i chetnie z Wami popykam, jak to robicie, umawiacie sie w danym miejscu tak? Poprowadzicie amatora do miejsca :>? I powiecie mniej wiecej co i jak :D?FAQ w pierwszym poście ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Techno_Boy Opublikowano 7 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2007 Pytanko do graczy z GF7900GS, na jakich sterach gracie?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGhost Opublikowano 7 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2007 92.91 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 7 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2007 o kurcze, to jeszcze gracie? ja myslalem ze o tdu juz kazdy zapomnial. to ja sie wbijam dzisiaj wieczorkiem (kolo 20), licze ze kogos spotkam ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 7 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2007 Dzisiaj wieczorkiem i ja pewnie pogram w tdu bo dawno mnie nie bylo :) st1ch wszystko masz takze na naszym forum ppcteam.woox.pl zeby tutaj offtopa nie robic i nie pytac sie ciagle gdzie sie spotykamy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeonPPC Opublikowano 7 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2007 przepraszam jesli moje pytanie nie spodoba sie moderom, ale mam taki problem... padlo mi dvd i nie mam jak odtworzyc plytki z TDU, czy istnieje moze jakas "łatka" ktora pozwoli mi uruchomic gre bez płytki ? (powtarzam, posiadam oryginał) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dem Opublikowano 7 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2007 przepraszam jesli moje pytanie nie spodoba sie moderom, ale mam taki problem... padlo mi dvd i nie mam jak odtworzyc plytki z TDU, czy istnieje moze jakas "łatka" ktora pozwoli mi uruchomic gre bez płytki ? (powtarzam, posiadam oryginał) Google. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeonPPC Opublikowano 7 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2007 potrzebuje do polskiej wersji i ni hu hu nie moge znalezc. prosze o cos na pm. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 7 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2007 22 tam gdzie wczoraj?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NFS Opublikowano 7 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2007 Kilka fotek z wieczornej jazdy... spotkałem DeVeDe69 i jego różową Corvette :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macias666 Opublikowano 7 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2007 (edytowane) moze to juz bylo poruszone, jezeli tak to sorki , staram sie byc w miare na biezaco , ale tego nie przyuwazylem .. czy jest mozliwosc nagrzebania w plikach , zeby auta nadjezdzajace z naprzeciwka , pojawialy sie wczesniej ?? znaczy jak zwiekszyc zasieg widzenia ?? :) troche drazni mnie to ze sobie wyprzedzam na prostej i nagle jakies autka sie pojawiaja ... pozdrawiam Edytowane 7 Czerwca 2007 przez Macias666 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 7 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2007 22 tam gdzie wczoraj??Wszystko jest zawsze na naszym forum o czym "moderatorze" powinienes wiedziec ;) Kilka fotek z wieczornej jazdy... spotkałem DeVeDe69 i jego różową Corvette :)Jak czesciej pojezdzisz to zauwazysz ze nie tylko corvette mam rozowa ;) moze to juz bylo poruszone, jezeli tak to sorki , staram sie byc w miare na biezaco , ale tego nie przyuwazylem .. czy jest mozliwosc nagrzebania w plikach , zeby auta nadjezdzajace z naprzeciwka , pojawialy sie wczesniej ?? znaczy jak zwiekszyc zasieg widzenia ?? :) troche drazni mnie to ze sobie wyprzedzam na prostej i nagle jakies autka sie pojawiaja ... pozdrawiam Tez szukalem i kombinowalem... i co? i nic... dzisiaj juz mnie to draznij zaczelo ze ruch mi sie respowal 3 metry przed maska. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 7 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2007 Wszystko jest zawsze na naszym forum o czym "moderatorze" powinienes wiedziec ;) Jak czesciej pojezdzisz to zauwazysz ze nie tylko corvette mam rozowa ;) Tez szukalem i kombinowalem... i co? i nic... dzisiaj juz mnie to draznij zaczelo ze ruch mi sie respowal 3 metry przed maska. a coz takiego masz jeszcze rozowego :lol: sorry ale nie moge :lol: fajnie to zabrzmialo :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 7 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2007 jonathan, jaki masz nick w tdu? Bo jezdzilismy dzisiaj z nowymi twarzami ale nie wiem czy ty byles wsrod nich. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miazga82 Opublikowano 7 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2007 (edytowane) A co tu sie dzieje? Jakiś TDU:Resurection ... znowu ruch sie zaczyna robić. Jakby co to zapraszam na naszego ts'a, wstęp wolny ;) (wiecej info w odpowiednim miejscu) http://ppcteam.woox.pl/viewtopic.php?p=1163 Edytowane 8 Czerwca 2007 przez Miazga82 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaBlO Opublikowano 8 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2007 Qrcze. wczoraj jeździłem (ok 22.30) i nie spotkałem nikogo z forum. Jakby co to mój nick w tdu: Pabl0_PPC Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M.I.L.F. Opublikowano 8 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2007 @n3on zabiles moje DVD <placze> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeonPPC Opublikowano 8 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2007 zdechlo całkiem hyhyh.... ludzie ratujcie jakims patchem no-dvd do polskiej wersji bo umre bez TDU. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dymek Opublikowano 8 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2007 Mam nadzieję, że nie dostane za to punktów karnych :-P http://megagames.com/cracks/html/c922600_0.htm kombinuj B-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yog-Sothoth Opublikowano 8 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2007 Ja dzis odpalilem gre na sterach 94.24 i mam wrazenie ze gra dziala szybciej, no i co najciekawsze na starcie nie mialem zadnych artow (hdr on/off), teraz tylko czekac tego patcha :F Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-mess- Opublikowano 8 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2007 qqrydza jak zwykle nastrzelal kupe fajnych fotek :D ja jakos nie gram w tdu od kiedy przestalem korzystac z visty :| nie chce mi sie znow instalowac gry, no ale zrobie to niedlugo, jak wyjdzie patch :) brakuje mi w tej grze jednej rzeczy... grzebania w ustawieniach skrzyni biegow (jak w gt), to sprawialo ze kazdy mogl miec naprawde swoje auto, a tutaj praktycznie z gory wiadomo czym gdzie najlepiej jechac :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dem Opublikowano 8 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2007 Ford GT Racing. Mumin, Master Electron i ja. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...