Skocz do zawartości
LCC

Test Drive Unlimited

Rekomendowane odpowiedzi

Po wielu przygodach udało się nam zsynchronizować... dobre czterdzieści minut ale na zakręcie byłem... potem już z górki...

:D

Dołączona grafikaDołączona grafikaDołączona grafika

Muminowi upodobania od betki się nie zmieniły... mnie zresztą też. Żałuję, że Ciebie jonathan nie zdążyłem dodać do swojej listy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam niedlugo zakujpie ta gre, i chetnie z Wami popykam, jak to robicie, umawiacie sie w danym miejscu tak? Poprowadzicie amatora do miejsca :>? I powiecie mniej wiecej co i jak :D?

FAQ w pierwszym poście ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzisiaj wieczorkiem i ja pewnie pogram w tdu bo dawno mnie nie bylo :)

st1ch wszystko masz takze na naszym forum ppcteam.woox.pl zeby tutaj offtopa nie robic i nie pytac sie ciagle gdzie sie spotykamy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

przepraszam jesli moje pytanie nie spodoba sie moderom, ale mam taki problem... padlo mi dvd i nie mam jak odtworzyc plytki z TDU, czy istnieje moze jakas "łatka" ktora pozwoli mi uruchomic gre bez płytki ? (powtarzam, posiadam oryginał)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

przepraszam jesli moje pytanie nie spodoba sie moderom, ale mam taki problem... padlo mi dvd i nie mam jak odtworzyc plytki z TDU, czy istnieje moze jakas "łatka" ktora pozwoli mi uruchomic gre bez płytki ? (powtarzam, posiadam oryginał)

Google.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

moze to juz bylo poruszone, jezeli tak to sorki , staram sie byc w miare na biezaco , ale tego nie przyuwazylem ..

czy jest mozliwosc nagrzebania w plikach , zeby auta nadjezdzajace z naprzeciwka , pojawialy sie wczesniej ?? znaczy jak zwiekszyc zasieg widzenia ?? :)

troche drazni mnie to ze sobie wyprzedzam na prostej i nagle jakies autka sie pojawiaja ...

pozdrawiam

Edytowane przez Macias666

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

22 tam gdzie wczoraj??

Wszystko jest zawsze na naszym forum o czym "moderatorze" powinienes wiedziec ;)

Kilka fotek z wieczornej jazdy... spotkałem DeVeDe69 i jego różową Corvette :)

Jak czesciej pojezdzisz to zauwazysz ze nie tylko corvette mam rozowa ;)

moze to juz bylo poruszone, jezeli tak to sorki , staram sie byc w miare na biezaco , ale tego nie przyuwazylem ..

czy jest mozliwosc nagrzebania w plikach , zeby auta nadjezdzajace z naprzeciwka , pojawialy sie wczesniej ?? znaczy jak zwiekszyc zasieg widzenia ?? :)

troche drazni mnie to ze sobie wyprzedzam na prostej i nagle jakies autka sie pojawiaja ...

pozdrawiam

Tez szukalem i kombinowalem... i co? i nic... dzisiaj juz mnie to draznij zaczelo ze ruch mi sie respowal 3 metry przed maska.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wszystko jest zawsze na naszym forum o czym "moderatorze" powinienes wiedziec ;)

Jak czesciej pojezdzisz to zauwazysz ze nie tylko corvette mam rozowa ;)

Tez szukalem i kombinowalem... i co? i nic... dzisiaj juz mnie to draznij zaczelo ze ruch mi sie respowal 3 metry przed maska.

a coz takiego masz jeszcze rozowego :lol: sorry ale nie moge :lol: fajnie to zabrzmialo :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A co tu sie dzieje? Jakiś TDU:Resurection ... znowu ruch sie zaczyna robić. Jakby co to zapraszam na naszego ts'a, wstęp wolny ;) (wiecej info w odpowiednim miejscu)

http://ppcteam.woox.pl/viewtopic.php?p=1163

Edytowane przez Miazga82

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

qqrydza jak zwykle nastrzelal kupe fajnych fotek :D

ja jakos nie gram w tdu od kiedy przestalem korzystac z visty :| nie chce mi sie znow instalowac gry, no ale zrobie to niedlugo, jak wyjdzie patch :)

brakuje mi w tej grze jednej rzeczy... grzebania w ustawieniach skrzyni biegow (jak w gt), to sprawialo ze kazdy mogl miec naprawde swoje auto, a tutaj praktycznie z gory wiadomo czym gdzie najlepiej jechac :/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi