LCC Opublikowano 9 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2007 (edytowane) Gram już w TDU już prawie pół roku i dużo już widziałem cudów w tej grze ale takiego jeszcze nie. Wgrałem sobie stery 158.27 i poustawiałem w sterach: Anizo x16 i wysoka jakość. W grze 1280x1024, AAx4, bez HDR i wszystko na High. i teraz mam w mieście 60-70FPS a za miastem 80-90-100FPS. Natomiast gdy dam takie ustawienia: Anizo x16 i wysoka jakość. W grze 1024x768, AAx4, HDR i wszystko na High. mam tak samo jak w pierwszym w mieście 60-70FPS a za miastem 80-90-100FPS. Wcześniej gdy ustawiłem AAx4 w sterach a nie w grze to miałem w mieście 45FPS. Najlepsze, że już kiedyś taką akcję robiłem ale nie było takiego rezultatu, a teraz nie wiem jakim cudem jest :) Edytowane 9 Czerwca 2007 przez LCC Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaBlO Opublikowano 9 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2007 (edytowane) Wie ktoś może skąd wziąć dodatkowe samochody takie jak np. RUF-y ? ( i czy już są? bo nie jestem za bardzo zorientowany w tym temacie :P) Parę moich fotek które napstrykałem w TDU: Edytowane 9 Czerwca 2007 przez PaBlO Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Techno_Boy Opublikowano 9 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2007 W jaki czasie przejechaliście wyścig milionerów i jakim wozem?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 9 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2007 W jaki czasie przejechaliście wyścig milionerów i jakim wozem??51 z hakiem Ninja ;]. Wózkiem tylko raz jechałem i to był chyba murcielago. Z nim miałem 56 min ;p. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mumin Opublikowano 9 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2007 48 min z hakiem ninja. wozkiem nie probowalem. polecam moto bo w czasie calego wyscigu mialem moze ze dwie interwencje policji na poziomie maks 1,5.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LCC Opublikowano 9 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2007 Teraz trochę lepiej to wygląda: Z Europy na Hawaje. http://rapidshare.com/files/36097943/TDU_LIVE.avi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spec Opublikowano 9 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2007 Próbowaliście bawić się zakładkami (bookmarks) ? CZytam na forum Atari i całkiem ciekawa rzecz:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 9 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2007 Wie ktoś może skąd wziąć dodatkowe samochody takie jak np. RUF-y ? ( i czy już są? bo nie jestem za bardzo zorientowany w tym temacie :P) Parę moich fotek które napstrykałem w TDU: na dole forum masz wyszukiwarke... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
westsajd Opublikowano 9 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2007 Właśnie wróciłem z MM z TDU. Mój nick "stenes". Mam nadzieję, że pośmigam dzisiaj z wami :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qqrydza Opublikowano 9 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2007 Wujek mate_ppc z podróży się zjawi. Miło przeczytać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mumin Opublikowano 9 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2007 jakis freeride dzis planujemy czy spontan raczej? ja bede ok 23, jakies propozycje co do samochodow/klasy? wczoraj najs bylo posmigac fordami gt w liczbie sztuk 3 ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qqrydza Opublikowano 9 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2007 23 będzie ok... myślę spontan... ewentualne zmiany w trakcie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miazga82 Opublikowano 9 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2007 To wbijać się na TeamSpeak'a. Ja z Catsonem pewnie od około 21 sobie pojeździmy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LCC Opublikowano 10 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2007 (edytowane) Jeżdzenie po drogach Oahu to przeszłość, teraz się zwiedza z powietrza :) To dopiero coś pięknego, wszystko widać jak na dłoni. MÓJ DELORIAN http://rapidshare.com/files/36266787/TDU56.rar Edytowane 10 Czerwca 2007 przez LCC Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly86 Opublikowano 10 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2007 (edytowane) A ja kiedy juz mam gre, i kiedy juz sie zarejestrowalem na gamespy, mam problem :|. Chce zalogowac sie do profilu online, i wyskakuje mi takie cus? Wylaczony firewall, i zapora, net oczywiscie dziala. O co chodzi? :mur: Edytowane 10 Czerwca 2007 przez st1ch Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość JestemNoobem Opublikowano 10 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2007 A gdzie kupiłeś w Polsce wersję angielską ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly86 Opublikowano 10 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2007 A gdzie kupiłeś w Polsce wersję angielską ?A kto powiedzial, ze kupilem w Polsce? Kuzyn w angli mieszka, a do tego taniej bylo. Mi bez roznicy czy PL,czy ENG. To co z tym bledem? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
basik Opublikowano 10 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2007 Znow musze was prosic o pomoc. Znalazlem troche czasu zeby pograc sobie w ta gre. Przeszlem juz 39% gry, mam staus experta - 395 punkty i praktycznie nic dalej sie nie dzieje. Nie ma nowych wyscigow. Co robic ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mumin Opublikowano 10 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2007 Znow musze was prosic o pomoc. Znalazlem troche czasu zeby pograc sobie w ta gre. Przeszlem juz 39% gry, mam staus experta - 395 punkty i praktycznie nic dalej sie nie dzieje. Nie ma nowych wyscigow. Co robic ? kupujesz premiowane punktami samochody? np masz 3 ferrari, 3 lambo? kupujesz premiowane punktami ubrania? odkrywaj wszystkie drogi jesli tez jeszcze nie masz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wyrko Opublikowano 10 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2007 Jeżdzenie po drogach Oahu to przeszłość, teraz się zwiedza z powietrza :) To dopiero coś pięknego, wszystko widać jak na dłoni. MÓJ DELORIAN http://rapidshare.com/files/36266787/TDU56.rar LLC czym tak tweakujesz gre ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miazga82 Opublikowano 10 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2007 (edytowane) Znow musze was prosic o pomoc. Znalazlem troche czasu zeby pograc sobie w ta gre. Przeszlem juz 39% gry, mam staus experta - 395 punkty i praktycznie nic dalej sie nie dzieje. Nie ma nowych wyscigow. Co robic ? Po pierwsze to przeszedłem!! A po drugie, popatrz w zakładce postęp w grze ile czego ci jeszcze brakuje. Kupuj wszystkie samochody, ubrania, domy itp itd Wszystko jest napisane, wystarczy poprzeglądać menu. LLC czym tak tweakujesz gre ?Nie tweakuje tylko cheat'uje. :mur: Edytowane 10 Czerwca 2007 przez Miazga82 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly86 Opublikowano 10 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2007 Czy kto mi pomoze? A ja kiedy juz mam gre, i kiedy juz sie zarejestrowalem na gamespy, mam problem :|. Chce zalogowac sie do profilu online, i wyskakuje mi takie cus? Wylaczony firewall, i zapora, net oczywiscie dziala. O co chodzi? :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LCC Opublikowano 10 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2007 (edytowane) LLC czym tak tweakujesz gre ?A zassałem sobie trainera przydaje się w freeridach jak masz wolny wózek a bardzo chcesz nim śmigać ale niestety zostajesz przy tym daleko daleko z tyłu... wtedy wciskasz F5 i śmigasz 700km/h i dołączasz do grupy. Ogólnie trainer fajny można urozmaicić sobie grę i pozwiedzać niedostępne zakątki wyspy. Niestety są debile co takie trainery wykorzystują w wyściagch i później mamy efekty w grach rankingowych gdzie przejechanie całej wyspy zajmuje im kilkadziesiąt sekund :( Mam nadzieję, że po wyjściu patcha znikną takie kwiatki. Wczoraj zaliczyłem chyba wszystkie freeridy, po 23 śmigaliśmy z jakimś Janos'em z Włoch i qqrydzą, później dołączył Mumin i Miazga... ale nie długo razem pojeździliśmy.... :) qqrydza :) Ostatecznie śmigaliśmy po Oahu z Mumin'em, po drodze nawet kupił sobie chatę na "dachu świata" :) A ja kiedy juz mam gre, i kiedy juz sie zarejestrowalem na gamespy, mam problem :|. Chce zalogowac sie do profilu online, i wyskakuje mi takie cus? Wylaczony firewall, i zapora, net oczywiscie dziala. O co chodzi? :mur: Czy kto mi pomoze?Ubiję Cię, nie cytuj obrazków!!! Gra nie lubi nicków z "_" - podkreślnikiem. Edytowane 10 Czerwca 2007 przez LCC Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość JestemNoobem Opublikowano 10 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2007 to dlatego się dziwiłem czemu jadać 400 McLarenem tak mnie wyprzedzasz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qqrydza Opublikowano 10 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2007 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LCC Opublikowano 10 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2007 (edytowane) to dlatego się dziwiłem czemu jadać 400 McLarenem tak mnie wyprzedzaszHehehe, to już lepsze jaja były jak kolesia w Koeningsegg'u jadącym 460 km/h jak gdy niby nic spokojnie wyprzedzałem Saturnikiem Sky'em albo Golfem :) Jestem ciekawy jak wyglądała jego mina :) LOL PS. Przy 700km/h motor fajnie wygląda, jest tak obniżony jakbym prawie po ziemi kolanami jechał. Edytowane 10 Czerwca 2007 przez LCC Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miazga82 Opublikowano 10 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2007 Gra nie lubi nicków z "_" - podkreślnikiem.To dziwne, moja gra jakoś sie nie oburzyła i mam nick Miazga82_PPC ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 10 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2007 gra nie lubi "cziterow" ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LCC Opublikowano 10 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2007 (edytowane) To dziwne, moja gra jakoś sie nie oburzyła i mam nick Miazga82_PPC ;)To zależy kiedy go założyłeś. Ja też w becie miałem z podkreślnikiem Keymai_LCC ale w oryginale polskim już nie szło go odpalić. Jak zmieniłem na LCC-Keymai to odpaliło bez problemów. Oczywiście nie mówię, że może o to chodzić u @st1ch ale warto spróbować. Ta gra cuda potrafi z kompem zrobić, nawet rozładować baterie w klawie albo wyłaczyć rozrusznik serca u mojej Babci :) Edytowane 10 Czerwca 2007 przez LCC Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 10 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2007 Eeee a ja właśnie się dziwiłem kiedy twój motor podskakiwał bez powodu do góry jak piłeczka. [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...