Mumin Opublikowano 25 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2007 @LCC: swietne foto w12 to ostatnie.. bawiles sie opcjami w grze czy cos wiecej? naprawde, jedno z lepszych jakie widzialem z TDU.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LCC Opublikowano 25 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2007 (edytowane) Nawet nie chcę liczyć ile dzisiaj godzin spędziłem na Oahu. Chyba każdy z tego forum co ma TDU i jeździł dzisiaj odnajdzie siebie na tych screenach :) Już wymiękam i daje sobie spokój na kilka dni ;) 2660370[/snapback] swietne foto w12 to ostatnie.. bawiles sie opcjami w grze czy cos wiecej? naprawde, jedno z lepszych jakie widzialem z TDU.. Dzięki :) Pobawiłem się opcjami w zakładce, gdzie się robi zdjęcia. Naprawdę dobre narzędzie do pierwszej łatwej i szybkiej obróbki, a efekty są fantastyczne :) Edytowane 25 Czerwca 2007 przez LCC Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chwali Opublikowano 26 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2007 Czy moge w jakis sposob sprawdzic jakie samochody juz dostarczylem? Nie pamietam, ktore juz przewiozlem i teraz jezdze jak postrzelony i szukam kolejnych aut do transportu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGhost Opublikowano 26 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2007 najlepszy sposob, pojezdzisz sobie, odkryjesz drogi ;). Ja tez tak robilem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miazga82 Opublikowano 26 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2007 Czy moge w jakis sposob sprawdzic jakie samochody juz dostarczylem? Nie pamietam, ktore juz przewiozlem i teraz jezdze jak postrzelony i szukam kolejnych aut do transportu.Przecież na mapie są filtry wykonanych zadań Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chwali Opublikowano 26 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2007 Dzieki, nie bylem pewien czy transport sie lapie do tego filtru. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LCC Opublikowano 26 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2007 (edytowane) Panowie wie ktoś jak można dodawać wyzwania w barach i zajazdach? U mnie chyba tego nie można zrobić, nie wiem może coś źle robie. Wygląda to u mnie tak: Edytowane 26 Czerwca 2007 przez LCC Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 26 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2007 Wyzwanie tworzysz w czasie jazdy. Masz taka opcje w menu po zapausowaniu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
westsajd Opublikowano 26 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2007 Dokładniej opcja ta nazywa się "Edytor" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chwali Opublikowano 26 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2007 Przecież na mapie są filtry wykonanych zadań Sprawdzilem transport sie w to nie lapie. Nie ma pokazanych miejsc transportu samochodow :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miazga82 Opublikowano 26 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2007 Wystarczy filtr udane/nieudane :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
westsajd Opublikowano 26 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2007 Miazga, to nie działa ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miazga82 Opublikowano 26 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2007 Miazga, to nie działa ;)Jak to nie działa. Filtr ustawiasz na nieudane i takie tylko widzisz. Co za problem? :blink: Chyba, że chodzi o coś innego i sie nie zrozumieliśmy. A tu ładny przebieg mojego cacka ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario19x9 Opublikowano 27 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2007 (edytowane) Sprawdzilem transport sie w to nie lapie. Nie ma pokazanych miejsc transportu samochodow :? Nie ma pokazanych bo poprostu są w miejscach w których jeszcze nie byłeś, odkrywaj nowe drogi to wtedy beda się pokazywać nowe misje "transport samochodu". Edytowane 27 Czerwca 2007 przez mario79 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chwali Opublikowano 27 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2007 Miazga po odfiltrowaniu ustawionym na udane, nie pokazuje Tobie w ktorych miejscach transportowales samochod, a o to mi chodzi. Chce wiedziec jakie samochody juz przewiozlem. Czyli nie da sie tego sprawdzic, [gluteus maximus]:/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nick126 Opublikowano 27 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2007 (edytowane) Przejechałem moim pięknym Gallardo "Objazd wyspy" Jestem dumny z siebie, nie dał mi rady Koenig... :P Edytowane 27 Czerwca 2007 przez Nick126 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 27 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2007 Mozna w domku. Pogrzeb w zakonczonych misjach i bedziesz miec liste samochodow ktore juz odprowadziles. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miazga82 Opublikowano 27 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2007 Przejechałem moim pięknym Gallardo "Objazd wyspy" Jestem dumny z siebie, nie dał mi rady Koenig... :P Objazd wyspy a wyścig milionerów to troche inne trasy. Jak na objazd wyspy to czas zupełnie normalny. :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nick126 Opublikowano 27 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2007 Wyścigu milionerów jeszcze nie mam... kiedy on będzie? E tam normalny :P Nie mogłeś napisać, że jestem dobry :P Moje gallardo jedzie chyba 340 max, a Koenig ponad 380 więc się ciesze ze wygrałem bo gonił mnie i nie dał rady :) Jeździ ktoś teraz?? Jakby co to ja jestem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miazga82 Opublikowano 27 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2007 Dobry jesteś ;) Ja nie jeżdże Wyścig milionerów kiedy jest nie pamiętam. Trzeba mieć chyba wyższą rangę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 27 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2007 Moje gallardo jedzie chyba 340 max,A tu jestes w bledzie ^^ 370 w tunelu za kims :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nick126 Opublikowano 27 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2007 Ja mówiłem o normalnych osiągach :P A jechałem nim ok.364 podczas normalnego wyścigu za jakimś gościem. Tutaj kilka fotek dziś się bawiłem: LCC jak zrobiłeś fotke, że wszystko jest czarno-białe a słońce ma kolor? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 27 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2007 LCC jak zrobiłeś fotke, że wszystko jest czarno-białe a słońce ma kolor?W opcjach robienia zdjecia masz efekty; tam tego szukaj. Jest pare filtrów itp. Nawet przydatne ;). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chwali Opublikowano 27 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2007 Mozna w domku. Pogrzeb w zakonczonych misjach i bedziesz miec liste samochodow ktore juz odprowadziles. Sprawdze w domu (i domku :wink: ). Dzieki za info. Moja nowa miloscia jest Jaguar XJ220. Hamulcy nie ma w ogole, ale jak ta fura rwie... Niezle jak na 'dziadka' :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mumin Opublikowano 27 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2007 Moja nowa miloscia jest Jaguar XJ220. Hamulcy nie ma w ogole, ale jak ta fura rwie... Niezle jak na 'dziadka' :lol2: popieram, hamulcOW moze i nie ma, ale genialnie sie nim slizga na zakretach.. bardzo udane autko. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dem Opublikowano 27 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2007 Z racji tego, że w klubie PPC nie ma już miejsca, założyłem drugi klub pod nazwą PurePc Riders. Kto często z nami jeżdzi, może się dołączyć. Nick w grze: TFCkerry. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
westsajd Opublikowano 27 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2007 Nie omieszkam dołączyć ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macias666 Opublikowano 27 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2007 ja tez bym chetnie dolaczyl :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sn3jk Opublikowano 27 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2007 A ja bym z chęcią w końcu z kimś z forum pojeździł :-P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miazga82 Opublikowano 27 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2007 Z racji tego, że w klubie PPC nie ma już miejsca, założyłem drugi klub pod nazwą PurePc Riders. Kto często z nami jeżdzi, może się dołączyć. Nick w grze: TFCkerry.Tylko nie przyjmujcie do klubu pierwszego lepszego chętnego ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...