Gość Carl Orff Opublikowano 30 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2007 patch bedzie w 2008 i bedzie sie zwać TDU2 - z pewnego zagranicznego forum :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M.I.L.F. Opublikowano 30 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2007 szkoda ze nie jest na steamie :D oni zawsze wszystko uaktualniaja :D a wsparcie pelne dla nv bedzie w tdu 23 :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miazga82 Opublikowano 30 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2007 Nie no nie przesadzajcie panowie, patch wyjdzie! Pewnie w przyszłym tygodniu ;) Jakby co to ja jestem na O'ahu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 30 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2007 Jakby poprawiono przyczepność samochodów i, co najważniejsze, motorów to byłbym zachwycony. Bo jak na razie dość mam drgań kabiny przy co ostrzejszych zakrętach (ci co lubią rajdy po stromych zboczach wiedzą o czym pisze :D). A tak na serio to kiedy ten patch ma wyjść? Bo to już się nudne trochę robi. BTW - jutro wracam do domu to będę musiał nadrobić zaległości. Chyba z teamu mnie nie wywaliliście jeszcze, co? :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LCC Opublikowano 1 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2007 BTW - jutro wracam do domu to będę musiał nadrobić zaległości. Chyba z teamu mnie nie wywaliliście jeszcze, co? :]A wiesz, że myśleliśmy nad tym. Żartuję :) A to moje perspektywa, tak tak dobrze widzicie to są złomy obok super nowoczesnego wózka :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miazga82 Opublikowano 1 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2007 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rob@k Opublikowano 2 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2007 (edytowane) Mam maly problem. Chodzi o wyscig "Klasyk Jaguara". Otoz w czasie wyscigu zawiesza mi sie gra. Niewazne jakim modelem Jaguara bym jechal i tak zawiesza sie zawsze w tym samym miejscu - zaraz przed 4 checkpointem. Ma ktos jakis pomysl co to moze byc?? Edytowane 2 Lipca 2007 przez Rob@k Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EXO3 Opublikowano 2 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2007 Mam maly problem. Chodzi o wyscig "Klasyk Jaguara". Otoz w czasie wyscigu zawiesza mi sie gra. Niewazne jakim modelem Jaguara bym jechal i tak zawiesza sie zawsze w tym samym miejscu - zaraz przed 4 checkpointem. Ma ktos jakis pomysl co to moze byc?? Ja mam. Poszukaj w tym temacie, a na pewno znajdziesz odpowiedź. Problem jest powszechnie znany i jest na niego rozwiązanie. |Wiele razy była o nim mowa w tym wątku. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
westsajd Opublikowano 2 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2007 Pomysł jest. http://www.gram.pl/pliki_szczegoly.asp?id=1540 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaaDeeK Opublikowano 2 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2007 a wiedzieliscie ze na wyspie Oahu kręcą Lostów (zagubionych) :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LCC Opublikowano 2 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2007 Mam maly problem. Chodzi o wyscig "Klasyk Jaguara". Otoz w czasie wyscigu zawiesza mi sie gra. Niewazne jakim modelem Jaguara bym jechal i tak zawiesza sie zawsze w tym samym miejscu - zaraz przed 4 checkpointem. Ma ktos jakis pomysl co to moze byc?? Jezuuuu, wiesz, że na pierwszej stronie jest FAQ i tam jest lekarstwo na Twój problem? ;) a wiedzieliscie ze na wyspie Oahu kręcą Lostów (zagubionych) :)Heheeeh, urwałeś się z choinki czy co... przecież każdy to wie :) Na północy wyspy w TDU jest taka fajna długa droga i obok niej plaża na której wylądowali. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGhost Opublikowano 2 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2007 lol , a ja nie wiedzialem , tez sie urwalem z choinki :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LCC Opublikowano 3 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2007 lol , a ja nie wiedzialem , tez sie urwalem z choinki :PNo wygląda, że tak :) Już dawno były linki w tym temacie do arta na WP: http://gry.wp.pl/filtr;0,0;x;rozmaitosc,349;core.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaBlO Opublikowano 3 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2007 No wygląda, że tak :) Już dawno były linki w tym temacie do arta na WP: http://gry.wp.pl/filtr;0,0;x;rozmaitosc,349;core.html Twórcy Lost troszeczkę oszukują :D Szkoda że w TDU nie można wjechać do środka stadionu jak w nfs:mw :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miazga82 Opublikowano 3 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2007 A to to niby co jest? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaBlO Opublikowano 3 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2007 hmmm tor do nascar? a tak na serio to na gry.wp napisali , że nie da się wjechać od stadionu :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
master_electronic Opublikowano 3 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2007 a nie mówiłem, że Miazga to cheater?? Mamy dowód. :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaBlO Opublikowano 3 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2007 Kupiłem dzisiaj Merca CLK DTM AMG. Z!@#$@#sta rakieta! (100 razy lepsza od ferrari f430) ale niestety można go tuningować. Ma ktoś sposób na stuningowanie tego wózka?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paweł.s Opublikowano 3 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2007 Każdy samochód można przecież tuningować w tej grze... Musi być gdzieś mechanik do niego :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dem Opublikowano 3 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2007 Nie. Nie każdy mozna tuningować. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paweł.s Opublikowano 3 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2007 A to przepraszam. Jakich nie można w takim razie? :D Bo jak będę już w stanie grać czymś lepszym to chcę wiedzieć co wypada lepiej w kwestii z tuningiem i bez. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LCC Opublikowano 3 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2007 O tuning samochodów, których się nie da stuningować pytajcie Miazgę on potrafi wszystko stuningować... nawet te koparki co stoją przy drogach :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paweł.s Opublikowano 3 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2007 nawet te koparki co stoją przy drogach icon_smile3.gif A-Must-Have :D no to poczekam na jego odpowiedź. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaBlO Opublikowano 3 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2007 (edytowane) jak potrafi stuningować ten prom co pływa na północnym wschodzie wyspy i jumbo-jeta to jest miszczu normalnie :D lol Można by było dodać do FAQ spis wózków których nie da sie tuningować PS: Miazga jak wjechałeś na stadion?? Edytowane 3 Lipca 2007 przez PaBlO Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eragonek Opublikowano 3 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2007 Wjechanie na stadion to prościzna ;) . Wystarczy powolutku wjechać w tą dziurę : i już jesteśmy na stadionie :D . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
westsajd Opublikowano 3 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2007 Szkoda, że tego mesia nie da się stuningować bo przydałoby mu się jakieś odchudzanie, prawie 1,8 tony to nie śmiech. Ale za to 800 Nm, to jest to! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaBlO Opublikowano 3 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2007 ten mercedes to najfajniejszy samochód klasy b (według mnie ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miazga82 Opublikowano 3 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2007 ten mercedes to najfajniejszy samochód klasy b (według mnie )Ale jeden z gorszych. Nie ma porównania z Farboud'em Supercharged, Dodg'em Viperem SRT albo Jaguarem XJ220. Powiedziałbym, że marnie wypada nawet w porównaniu z smochodem klasy D takim jak Aston Martin DB9 Coupe ;) Imho ten merol to jedna z najgorszych fur tej klasy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
westsajd Opublikowano 3 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2007 No, bo za dużo waży ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaBlO Opublikowano 3 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2007 (edytowane) dzisiaj scigalem sie z gostkiem w aston-ie. został 500 m z tyłu :) Merc ma mocny silnik. szkoda , że nie da sie go odchudzić :D para fotek : wjechałem na jakąś górę z której był świetny widok Edytowane 3 Lipca 2007 przez PaBlO Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...