wyrko Opublikowano 10 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2007 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam83 Opublikowano 10 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2007 zainstalowałem tego patch'a i pierwsze wrazenie bardzo pozytywne, gra chodziła dużo płynniej, kupiłem RS4 i Nissana ale przejechałem, tym ostatnim, tylko 0,4km a tu wyjcie do windozy, hmmm :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wyrko Opublikowano 10 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2007 Ja nie mam zadnych problemow. Jezdzilem z ludzmi online, widzialem Miazge na mapie ale nie moglem sie do niego dolaczyc. Gra chodzi chyba o klika klatek szybciej. Duzo ludzi juz pomyka po wyspie nowymi furkami. Jezyk zminielo na angielski. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LCC Opublikowano 10 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2007 (edytowane) Małe spotkanie nowymi furami :) Edytowane 10 Lipca 2007 przez LCC Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 10 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2007 Jednym slowem kopiowac save i instalowac ;] Ciekawe co na to Atari ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dem Opublikowano 10 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2007 (edytowane) Wjedźcie sobie do miasta. Nadal tnie jak diabli (może ciut mniej, ale o komforcie nie ma mowy). Edytowane 10 Lipca 2007 przez dem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sn3jk Opublikowano 10 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2007 (edytowane) Wjedźcie sobie do miasta. Nadal tnie jak diabli (może ciut mniej, ale o komforcie nie ma mowy). ciut szybciej chodzi :) Tylko ja mam do czasu ładowania profilu online takie dziwny error w menu :/ Ktoś też tak ma ? Okazało się że powodem tym był Power Strip -> odinstalowany i już jest normalnie :) Edytowane 10 Lipca 2007 przez sn3jk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 10 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2007 skyline naprawde fajny ale dzwiek skopany. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dem Opublikowano 10 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2007 Przez przypadek zajrzałem do wnętrza Skyline'a Wyrka :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGhost Opublikowano 10 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2007 ogolnie pozytywnie jest lepiej, ale do dobrze daleko ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Carl Orff Opublikowano 10 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2007 podobno narobili nowych bugow, przy likwidowaniu starych :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Powerslave Opublikowano 10 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2007 a ja mam ponad 5fps mniej po zainstalowaniu patcha i jak narazie za kazdym razem jak wlaczalem TDU musialem robic alt+tab bo sa bledy w grafice :/ no i bass w grze wcale nie zostal zmniejszony, moj sub ciagle za glosny przy niskich obrotach... dziwna sprawa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wyrko Opublikowano 10 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2007 Pamietajcie ze to beta. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bedzio1001 Opublikowano 10 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2007 a ja mam ponad 5fps mniej po zainstalowaniu patcha i jak narazie za kazdym razem jak wlaczalem TDU musialem robic alt+tab bo sa bledy w grafice :/ no i bass w grze wcale nie zostal zmniejszony, moj sub ciagle za glosny przy niskich obrotach... dziwna sprawa A 2 nowe auta zainstalowaly sie bez problemu ?. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam83 Opublikowano 10 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2007 trzy razy odpaliłem grę z patchem i trzy razy wysypała się tzn wyrzuciło mnie do windozy, gra ktoś wyścig z jaguarem, naprawili to? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 10 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2007 Na jaguara jest oddzielny patch. U mnie raczej wiele nie poprawilo, plynnosc jest jaka jest, zauwazylem tylko po 3 odpaleniach gry ze musze uzywac ctrl+alt do walacych sie textur... online dziala... procz dodatkowych dwoch autek zmian nie zaobserwowalem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Powerslave Opublikowano 10 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2007 A 2 nowe auta zainstalowaly sie bez problemu ?.no raczej przed zainstalowaniem patcha w domu (na kanapie) mialem srednio 26-28fps, teraz 18-19, jak wyjechalem z garazu w tym samym miejscu an widoku zza kierownicy mialem 30-40fps, teraz mam 22-30 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 10 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2007 Pierwszy wysyp gry... tyle ze jak sie wysypala gra to razem z systemem co nigdy wczesniej sie nie zdarzalo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam83 Opublikowano 10 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2007 moim, badz co badz, skromnym zdaniem ten "patch" dodal tylko dwa nowe auta i pewnie troche namieszal, jeszcze nie udalo mi sie wyjsc z gry normalnie, gra robila to za mnie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGhost Opublikowano 10 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2007 u mmnie moze i nie wzrosly fps, jest jak bylo, ale jest troszke plynniej, a co do wysypawania sie gry przy zamykaniu....dziwne u mnie jest ok. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dem Opublikowano 10 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2007 (edytowane) U mnie wszystko wporządku jak na razie. Bez patcha: Z patchem: Windows Vista x64 | 1280x1024 | Max detale + HDR + AFx16 w sterach + AAx4 w grze Edytowane 10 Lipca 2007 przez dem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gumis88Krk Opublikowano 10 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2007 Może wiecie czemu mnie wywala z gry podczas próby zaktualizowania TD U przy łaczeniu do servera na samym początku? i wyswietla mi sie stronka www.none.com ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miazga82 Opublikowano 10 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2007 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGhost Opublikowano 10 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2007 ai nie wystepuje u mnie juz problem z teksturami :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 10 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2007 Może wiecie czemu mnie wywala z gry podczas próby zaktualizowania TD U przy łaczeniu do servera na samym początku? i wyswietla mi sie stronka www.none.com ??Bo kolega ma wgrana witaminke o czym byla tu mowa dziesiatki razy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurek911 Opublikowano 10 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2007 (edytowane) U mnie patch zjada 2-3fps, a do tego km z licznika...tzn miałem disconnect'a i po powrocie, po przejechaniu paru minut zerknąłem na licznik a tam 25Km,choc 1/2h wcześniej miałem 75Km przejechanych. Do tego lusterko w nissanie jest tak na 145cm wzrostu...widze tylko asfalt i jak już ktoś mi w d..wjeżdża :( Nissan w tunelu idzie 304(pod moją władzą ;) Wspomniane lusterko :/ Edytowane 10 Lipca 2007 przez jurek911 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 10 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2007 (edytowane) To i ja foto wrzuce ;) Zgadnijcie czyja ta rozowa pieknosc ;) :lol: Edytowane 10 Lipca 2007 przez Neo_x Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szozi Opublikowano 10 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2007 Potwierdzam. Gierka chodzi u mnie zdecydowanie lepiej. Zero zwisów, w mieście jest nareszcie stały fps. Jedynie błędy z grafiką są wciąż te same. A nowe autka fajne... ale na 10 min:-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
master_electronic Opublikowano 10 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2007 watch this Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Powerslave Opublikowano 10 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2007 rozbujalem RS4 do 286km/h, gdyby to nie byl H-mode i gdyby wylaczyc ruch uliczny pewnie poszla by o wiele wiecej :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...