Skocz do zawartości
LCC

Test Drive Unlimited

Rekomendowane odpowiedzi

A to mój najświeższy zakup: Audi RS4 wersja Coupe

Dołączona grafika Dołączona grafika Dołączona grafika Dołączona grafika Dołączona grafika Dołączona grafika Dołączona grafika Dołączona grafika

Sprawdziłem też co ten patch zmienia i zainstalowałem go do pustego katalogu i co... dodaje tylko nowe samochody i do ich dzwięki i tyle. Nic nie zmienia w FX czy gdzieś indziej więc nie ma prawa gra chodzić szybciej. Ale jak widać u jednych się poprawiło, a u drugich przeciwnie.

Dołączona grafika

Edytowane przez LCC

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ale trochę przeginają z tym patchem, jeśli rzeczywiście oni są na tym poziomie ulepszania gry to ja dziękuję... nic nie poprawili. A po co to wypuścili to nie wiem. Teraz mamy 3 wózki, dobre i to :)

Dołączona grafika

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Przyspiesza grę to mogę potwierdzić bo u mnie jest te 10 FPS więcej ale tylko z widoku zza kierownicy i w Skylinie. Pewnie chodzi o wnętrze, coś tam pomieszali tak, że mniej obciąża :) Więc to PLACEBO :)

Edytowane przez LCC

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam wszystkich jestem nowym użytkownikiem forum i mam takie pytanie skąd <span style='color: red;'>ORT: wziąść</span> to Audi RS4 coupe bo ja po zainstalowaniu tego patcha przedpremierowego mam tylko Audi RS4 wersje normalną i Nissana Skylinea. Będę wdzięczny za odpowiedź.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

lol lol lol... jednym słowem, a właściwie trzema. Może wypuszczą patcha który spatciach!e tego patcha, albo to będzie już może patch pod nazwą TDU2 ;o, ciągle jednak nasuwają mi się trzy słowa... lol, lol, lol ;s

Kopara mi opada jak czytam takie posty. Sorry a czego byś sobie życzył po zainstalowaniu jakiegoś nieoficjalnego beta patcha?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam wszystkich jestem nowym użytkownikiem forum i mam takie pytanie skąd <span style='color: red;'>ORT: wziąść</span> to Audi RS4 coupe bo ja po zainstalowaniu tego patcha przedpremierowego mam tylko Audi RS4 wersje normalną i Nissana Skylinea. Będę wdzięczny za odpowiedź.

Chętnie bym Ci powiedział jakbym wiedział. Coś namieszałem z tym patchem i się pojawił ale te 2 znikły. Zresztą nie polecam Ci kombinowania bo nie warto ten RS4 Coupe to jakaś kupa, z zewnątrz ładnie wygląda ale prowadzi się go jak traktor, wnętrze to jakaś jaskinia niedzwiedzia - tekstura o wymiarach 120x120 rozciągnięta do 1200x i do tego do setki rozpędza się jak ślimak :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Chętnie bym Ci powiedział jakbym wiedział. Coś namieszałem z tym patchem i się pojawił ale te 2 znikły. Zresztą nie polecam Ci kombinowania bo nie warto ten RS4 Coupe to jakaś kupa, z zewnątrz ładnie wygląda ale prowadzi się go jak traktor, wnętrze to jakaś jaskinia niedzwiedzia - tekstura o wymiarach 120x120 rozciągnięta do 1200x i do tego do setki rozpędza się jak ślimak :)

Aha dzięki bardzo za informację. Trzeba się cieszyć tym co jest.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Maaruuudzisz.. ja lubie duze rodzinne autka z duzymi silnikami ;) Mi sie sposob prowadzenia tego audi podoba.... mclaren to to nie jest.. przeciez to jest chyba E class :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jakie placebo :lol: dziwicie sie ze jednym patch dodal fps a innym nie :lol: przeciez sama podstawka na kazdym kompie dziala inaczej, a poza tym patch aktualizuje rowniez exe'ka wiec nie tylko fury/dzwieki ;) u mnie roznica z fps'em jest widoczna golym okiem, jak sie ma lekko ponad 30klatek to "po dodaniu" nawet kilku klatek w gore widac roznice w plynnosci

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Carson ja się z tobą zgadzam w 100 %, tylko jakim cudem u mnie chodzi szybciej (miasto -zero freezów) a dałem stary exe i pokazuje ver. 1.45a? Dziwna ta gra podobnie jak i wyczyny Atari.

ps. wczoraj poczytałem sobie forum Atari.... dawno się tak nie ubawiłem:-)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jakie placebo :lol: dziwicie sie ze jednym patch dodal fps a innym nie :lol: przeciez sama podstawka na kazdym kompie dziala inaczej, a poza tym patch aktualizuje rowniez exe'ka wiec nie tylko fury/dzwieki ;) u mnie roznica z fps'em jest widoczna golym okiem, jak sie ma lekko ponad 30klatek to "po dodaniu" nawet kilku klatek w gore widac roznice w plynnosci

Tak jak Szozi wyżej napisał, zmienił na starego exe'ka i ma niby to samo, wiec wzrost wydajności jest pozorny, zależny od pogody panującej na zewnątrz ;) Lub od ilości poligonów z których zrobione są dwie nowe fury.

Tak wiec zostawicie te dyskusje na temat poprawiania wydajności gry za pomocą tego nieoficjalnego beta patcha gdyż jest to niedorzeczne.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

moje spostrzeżenia po godzinie obcowania z nieoficjalnym patchem:

-kompletnie nic nie poprawione

-dodane 2 srednie samochody

-2 kompletne zwisy kompa podczas testowania (wczesniej tego nie bylo)

nie polecam

Edytowane przez f1zZ

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mi ten patch dodał 4 miliony do konta i zmienił wersje z polskiej na angielską. Poza tym luzik, nowe samochody są, postać została ta sama etc. Bomba ;) Tylko szkoda ze nie ma kiedy posmigac.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi