LCC Opublikowano 11 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2007 (edytowane) A to mój najświeższy zakup: Audi RS4 wersja Coupe Sprawdziłem też co ten patch zmienia i zainstalowałem go do pustego katalogu i co... dodaje tylko nowe samochody i do ich dzwięki i tyle. Nic nie zmienia w FX czy gdzieś indziej więc nie ma prawa gra chodzić szybciej. Ale jak widać u jednych się poprawiło, a u drugich przeciwnie. Edytowane 11 Lipca 2007 przez LCC Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enigma_pl Opublikowano 11 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2007 czyli jak zwykle placebo a niektorzy narzekaja :D :D :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LCC Opublikowano 11 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2007 Ale trochę przeginają z tym patchem, jeśli rzeczywiście oni są na tym poziomie ulepszania gry to ja dziękuję... nic nie poprawili. A po co to wypuścili to nie wiem. Teraz mamy 3 wózki, dobre i to :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miazga82 Opublikowano 11 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2007 Hahha, też mówiłem że tylko same fury dodaje. Ale jak widać niektórym się wydawało ze poprawia wydajnosc :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paweł.s Opublikowano 11 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2007 teraz pytanie czy dla kilku samochodów opłaca się to instalować? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LCC Opublikowano 11 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2007 (edytowane) Przyspiesza grę to mogę potwierdzić bo u mnie jest te 10 FPS więcej ale tylko z widoku zza kierownicy i w Skylinie. Pewnie chodzi o wnętrze, coś tam pomieszali tak, że mniej obciąża :) Więc to PLACEBO :) Edytowane 11 Lipca 2007 przez LCC Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R.i.P. Opublikowano 11 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2007 lol lol lol... jednym słowem, a właściwie trzema. Może wypuszczą patcha który spatciach!e tego patcha, albo to będzie już może patch pod nazwą TDU2 ;o, ciągle jednak nasuwają mi się trzy słowa... lol, lol, lol ;s Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paweł.s Opublikowano 11 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2007 albo to było tylko po to by dodać te auta szybciej - bo wiara czekała. Teraz dopiero dostaniemy ten oficjalny z antichitem i temu podobnymi fixami Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szafa85 Opublikowano 11 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2007 Witam wszystkich jestem nowym użytkownikiem forum i mam takie pytanie skąd <span style='color: red;'>ORT: wziąść</span> to Audi RS4 coupe bo ja po zainstalowaniu tego patcha przedpremierowego mam tylko Audi RS4 wersje normalną i Nissana Skylinea. Będę wdzięczny za odpowiedź. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miazga82 Opublikowano 11 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2007 lol lol lol... jednym słowem, a właściwie trzema. Może wypuszczą patcha który spatciach!e tego patcha, albo to będzie już może patch pod nazwą TDU2 ;o, ciągle jednak nasuwają mi się trzy słowa... lol, lol, lol ;sKopara mi opada jak czytam takie posty. Sorry a czego byś sobie życzył po zainstalowaniu jakiegoś nieoficjalnego beta patcha? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LCC Opublikowano 11 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2007 Witam wszystkich jestem nowym użytkownikiem forum i mam takie pytanie skąd <span style='color: red;'>ORT: wziąść</span> to Audi RS4 coupe bo ja po zainstalowaniu tego patcha przedpremierowego mam tylko Audi RS4 wersje normalną i Nissana Skylinea. Będę wdzięczny za odpowiedź.Chętnie bym Ci powiedział jakbym wiedział. Coś namieszałem z tym patchem i się pojawił ale te 2 znikły. Zresztą nie polecam Ci kombinowania bo nie warto ten RS4 Coupe to jakaś kupa, z zewnątrz ładnie wygląda ale prowadzi się go jak traktor, wnętrze to jakaś jaskinia niedzwiedzia - tekstura o wymiarach 120x120 rozciągnięta do 1200x i do tego do setki rozpędza się jak ślimak :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szafa85 Opublikowano 11 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2007 Chętnie bym Ci powiedział jakbym wiedział. Coś namieszałem z tym patchem i się pojawił ale te 2 znikły. Zresztą nie polecam Ci kombinowania bo nie warto ten RS4 Coupe to jakaś kupa, z zewnątrz ładnie wygląda ale prowadzi się go jak traktor, wnętrze to jakaś jaskinia niedzwiedzia - tekstura o wymiarach 120x120 rozciągnięta do 1200x i do tego do setki rozpędza się jak ślimak :) Aha dzięki bardzo za informację. Trzeba się cieszyć tym co jest. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 11 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2007 Chętnie bym Ci powiedział jakbym wiedział. Coś namieszałem z tym patchem i się pojawił ale te 2 znikły. Zresztą nie polecam Ci kombinowania bo nie warto ten RS4 Coupe to jakaś kupa, z zewnątrz ładnie wygląda ale prowadzi się go jak traktor, wnętrze to jakaś jaskinia niedzwiedzia - tekstura o wymiarach 120x120 rozciągnięta do 1200x i do tego do setki rozpędza się jak ślimak :)Maaruuudzisz.. ja lubie duze rodzinne autka z duzymi silnikami ;) Mi sie sposob prowadzenia tego audi podoba.... mclaren to to nie jest.. przeciez to jest chyba E class :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 11 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2007 jakie placebo :lol: dziwicie sie ze jednym patch dodal fps a innym nie :lol: przeciez sama podstawka na kazdym kompie dziala inaczej, a poza tym patch aktualizuje rowniez exe'ka wiec nie tylko fury/dzwieki ;) u mnie roznica z fps'em jest widoczna golym okiem, jak sie ma lekko ponad 30klatek to "po dodaniu" nawet kilku klatek w gore widac roznice w plynnosci Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-mess- Opublikowano 11 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2007 ktorej klasy pojazdem jest skyline? tuning zmienia klase? btw, zalozylem nowe konto i mecze od poczatku :) nick mess_PL Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szozi Opublikowano 11 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2007 Carson ja się z tobą zgadzam w 100 %, tylko jakim cudem u mnie chodzi szybciej (miasto -zero freezów) a dałem stary exe i pokazuje ver. 1.45a? Dziwna ta gra podobnie jak i wyczyny Atari. ps. wczoraj poczytałem sobie forum Atari.... dawno się tak nie ubawiłem:-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miazga82 Opublikowano 11 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2007 jakie placebo :lol: dziwicie sie ze jednym patch dodal fps a innym nie :lol: przeciez sama podstawka na kazdym kompie dziala inaczej, a poza tym patch aktualizuje rowniez exe'ka wiec nie tylko fury/dzwieki ;) u mnie roznica z fps'em jest widoczna golym okiem, jak sie ma lekko ponad 30klatek to "po dodaniu" nawet kilku klatek w gore widac roznice w plynnosciTak jak Szozi wyżej napisał, zmienił na starego exe'ka i ma niby to samo, wiec wzrost wydajności jest pozorny, zależny od pogody panującej na zewnątrz ;) Lub od ilości poligonów z których zrobione są dwie nowe fury. Tak wiec zostawicie te dyskusje na temat poprawiania wydajności gry za pomocą tego nieoficjalnego beta patcha gdyż jest to niedorzeczne. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
f1zZ Opublikowano 11 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2007 (edytowane) moje spostrzeżenia po godzinie obcowania z nieoficjalnym patchem: -kompletnie nic nie poprawione -dodane 2 srednie samochody -2 kompletne zwisy kompa podczas testowania (wczesniej tego nie bylo) nie polecam Edytowane 11 Lipca 2007 przez f1zZ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 11 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2007 Mi ten patch dodał 4 miliony do konta i zmienił wersje z polskiej na angielską. Poza tym luzik, nowe samochody są, postać została ta sama etc. Bomba ;) Tylko szkoda ze nie ma kiedy posmigac. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam83 Opublikowano 11 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2007 patch spowodował u mnie, ze po słowach, podczas pościgu, "...kierowca popełnił wykroczenie drogowe" gra się wysypuje :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miazga82 Opublikowano 11 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2007 A tak na marginesie to u mnie wersja językowa zmieniła sie z polskiego na niemiecki :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wyrko Opublikowano 11 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2007 Jak wlaczyc pasy po bokach ekranu, jesli gram na panoramie w 1024x768 ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miazga82 Opublikowano 11 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2007 W ustawieniach sterowników, skalowanie odpal. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwaska Opublikowano 12 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2007 Kilka fotek z dzisiejszej jazdy :) Moja czerwona RS'ka :P Ja, Metalrules215 i Fademanus :) I na koniec moje Lambo i Koenigsegg Metalrules'a ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaBlO Opublikowano 12 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2007 Ja to bym chciał żeby dodali w końcu ferrari F40. Kupiłbym je i poczułbym się jak John C. ;D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wyrko Opublikowano 12 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2007 W ustawieniach sterowników, skalowanie odpal. Niektore opcje w panulu nvidii lubia sie pojawiac i znikac kiedy sie im podoba, ale juz mam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SILAN Opublikowano 14 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2007 w poniedziałek oficjlny patch http://forums.eu.atari.com/showthread.php?...ge=18&pp=30 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miazga82 Opublikowano 14 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2007 No w końcu .... nic tylko czekać i mieć nadzieje, że ten czas oczekiwania sie nie zmarnował. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Powerslave Opublikowano 14 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2007 w poniedziałek oficjlny patch http://forums.eu.atari.com/showthread.php?...ge=18&pp=30 jupi prezent na urodziny :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dem Opublikowano 14 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2007 Zagubiony? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...