LCC Opublikowano 16 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2007 Ja ściągnąłem tego 1.66A (jest to plik exe) spatchowałem i moge grać online. Tak więc tak, jak mówiłem 1.66A = final patch LOL :DNo proszę Cię, nie gadaj głupot. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 16 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2007 No to jest nie fajnie.... u mnei ten patch gOOwno daje. Macie oficjalne info ze stronki atari: http://www.atari.com/us/support/newfaq/tes...#faq_prodissues Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sn3jk Opublikowano 16 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2007 No to jest nie fajnie.... u mnei ten patch gOOwno daje. Macie oficjalne info ze stronki atari: http://www.atari.com/us/support/newfaq/tes...#faq_prodissues zainstalowałem to coś i nie działa mi online heh Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
westsajd Opublikowano 16 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2007 Powrót z wakacji a tu patch ;] Ściągnąłem tego 1.66, instalka, śmigam online. Od razu zauważyłem skok fpsów - z 19 na 23-25 :ph34r: Audica fajna, skyline niekoniecznie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LCC Opublikowano 16 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2007 (edytowane) A powiedzcie czy rankingi są zresetowane. No to jak to jest są dwie wersje 1.66A ? Stara do które Atari gada, że nie instalować i nowa, że official? Edytowane 16 Lipca 2007 przez LCC Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGhost Opublikowano 16 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2007 czyli dalej mamy to co bylo 3dni temu, niema to jak wypuscic wersji bety jako skonczona gre, a pozniej robic patcha przez 3 miesiace, najpierw puscic jako bete, a pozniej za 3 dni to samo jako final ...atari takie rzeczy to tylko w atari :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 16 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2007 (edytowane) A powiedzcie czy rankingi są zresetowane.Tylko rekordy podobno... przeinstaluje gre i zobacze... albo nei wiem czy warto bo zal patch. Edytowane 16 Lipca 2007 przez Neo_x Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam83 Opublikowano 16 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2007 (edytowane) mam cos takiego i do tego nie moge sie połaczyc z serwerem Edytowane 16 Lipca 2007 przez Adam83 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Carl Orff Opublikowano 16 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2007 niezly burdel. i daj tu takim zarobic kupujac gre. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LCC Opublikowano 16 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2007 (edytowane) mam cos takiego i do tego nie moge sie połaczyc z serweremUsuń ten wiersz z rejestru: HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Atari Szkoda gadać. Fajnie, że patch już od rana leży i można było go zassać ale to nic, chmury już nad Atari się zbierają. Edytowane 16 Lipca 2007 przez LCC Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
westsajd Opublikowano 16 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2007 (edytowane) Nie, nie - serwer padł :) edyta: lol działa Edytowane 16 Lipca 2007 przez Barthezzo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dem Opublikowano 16 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2007 (edytowane) No to jak to jest są dwie wersje 1.66A ? Stara do które Atari gada, że nie instalować i nowa, że official? Na to wygląda. Ja używam tego patcha. U mnie beta 1.66A to był folder zip, a final, to tylko jeden pliczek exe. Nie wiem, może to moje subiektywne zdanie, ale u mnie chodzi to o wiele lepiej. Edytowane 16 Lipca 2007 przez dem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoGo Opublikowano 16 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2007 Ten "nowy" 1.66A to jest dokładnie to samo co "stary" co do kB sie zgadza :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LCC Opublikowano 16 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2007 Może jak wyszedł ten 1.66 wcześniej to sam patch nie wiele dawał, teraz może spaczowali też serwy i jest lepiej. Ja sobie jeszcze poczekam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dem Opublikowano 16 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2007 U mnie gołym okiem widać różnicę. Fraps też pokazuje wzrost fps. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LCC Opublikowano 16 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2007 (edytowane) U mnie gołym okiem widać różnicę. Fraps też pokazuje wzrost fps. A jaką miałeś wersję angielską czy polską... oczywiście przed spaczowaniem? Edytowane 16 Lipca 2007 przez LCC Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paweł.s Opublikowano 16 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2007 a mi się wywala gra w trakcie wyścigu milionerów cały czas ;( na dodatek mam problemy z dźwiękiem - podczas pościgów policji po komunikatach są trzaski - może odpowiedź już była ale nie wiem dalczego nie działa mi szukajka w temacie - zawsze mi się wysypuje strona :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
f1zZ Opublikowano 16 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2007 (edytowane) hahahahahaha patch żenada :) Edytowane 16 Lipca 2007 przez f1zZ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dem Opublikowano 16 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2007 A jaką miałeś wersję angielską czy polską... oczywiście przed spaczowaniem?PL Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LCC Opublikowano 16 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2007 (edytowane) No ja skusiłem się i zainstalowałem tego patcha no i jest przyrost FPS, ale nie jakiś kosmiczny. Trochę mniej mi się przycina ale nie wiem czy jest to zasługa patcha. Co więcej trzeba zebrać grupę to zobaczymy czy coś serwami zrobili i nie ma lagów. Rankingi zresetowali, ale cheateró chyba nie zbanowali bo ja miałem przez jakiś czas cheata (ale nie na wyścigach tylko do polatania) i nie mam bana. A tak to w ogóle shakowali forum Atari :) i bardzo dobrze. Edytowane 16 Lipca 2007 przez LCC Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 16 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2007 A tak to w ogóle shakowali forum Atari :) i bardzo dobrze. Eeeeeeee.. daj screena bo cos nie bardzo widac zeby cos bylo shackowane :) Jak narazie widze tylko: vBulletin Message The server is too busy at the moment. Please try again later. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam83 Opublikowano 16 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2007 moje spostrezzenia: -wieksza plynnosc -skasowane rankingi ale nie mozna sie teraz wpisac na liste rankingowa, poprawilem swoj poprzedni czas tzn czas sprzed patcha i nie wpisalo mnie na liste nie wiem kolejny bug? -auta prowadza sie jakby inaczej tzn trzymaja sie bardziej drogi, nie probowalem jeszcze jazdy na trybie hardcore -strasznie dlugo szuka innych graczy na mapie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
f1zZ Opublikowano 16 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2007 mam co takiego jak Adam83 to znaczy, ze ta niby-beta to tak naprawde final? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SILAN Opublikowano 16 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2007 co jest powodem ze nie moge dolączyć do żadnego wyścigu klikam na te pomaranczowe ikonki potem quick race> non ranked match > łączy a potem wyskakujątakie komunikaty : No games matches your Onlines prefs. albo Lobby unavailable czasami uda się wejść widze że wyścig trwa ccały czas pisze loading i nagle kominikat This player coulden't be reached: cennection failed Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Carl Orff Opublikowano 16 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2007 dajcie linka do pacza, bo nie wiem w koncu, ktory jest ktory. a moj link umarl :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam83 Opublikowano 16 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2007 f1zZ mi pomógł jedynie reinstal gry SILAN mam tak samo i nie wiem jak sobie z tym poradzić, jak sam stworze wyścig to inni mogą zemną gra ale ja nie mogę się dołączyć do innych do tego nie widzę innych graczy na mapie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SILAN Opublikowano 16 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2007 (edytowane) ja przerabiałem save z offline na online moze dlatego takie efekty tego są . przed chwila udalo sie wejsc na jakis wyscig i grac było ok ale gdy chciałem dołaczyc do innego to już znowu te kominikaty Carl Orff ftp://ftp.download-center.com/internation..._Patch_166A.zip Edytowane 16 Lipca 2007 przez SILAN Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 16 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2007 moje spostrezzenia: -wieksza plynnosc -skasowane rankingi ale nie mozna sie teraz wpisac na liste rankingowa, poprawilem swoj poprzedni czas tzn czas sprzed patcha i nie wpisalo mnie na liste nie wiem kolejny bug? -auta prowadza sie jakby inaczej tzn trzymaja sie bardziej drogi, nie probowalem jeszcze jazdy na trybie hardcore -strasznie dlugo szuka innych graczy na mapie ad1 i ad4 sie zgadzam.. co do rankingow nie wiem... a co prowadzenia autek nie ma roznicy. mam co takiego jak Adam83 2684525[/snapback] dajcie linka do pacza, bo nie wiem w koncu, ktory jest ktory. a moj link umarl :| Podawalem... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
L3Wy Opublikowano 16 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2007 Dziwne ale wygląda na to, że zmienili nazwę patcha v1.66A na "TestDriveUnlimited_USRetailandDigitalDistribution_Patch_Ver1.66A" i oficjalnie udostępnili <_< LINK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoGo Opublikowano 16 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2007 Nie wie ktoś może kiedy spodziewamy sie wersji PL, bo mi straszne krzaki w dźwięku się robią jak mam policyjne radio albo cosik po polsku Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...