Skocz do zawartości
LCC

Test Drive Unlimited

Rekomendowane odpowiedzi

X:\Test Drive Unlimited\Euro\Bnk\Sound\Voices

zmieńcie nazwe tego folderu na coś innego np. Voices_bak a przestanie was wywalać przy pościgu policyjnym (można się domyślić, że zmiana ta wywala wszystkie odgłosy, GPS też).

Edytowane przez Barthezzo

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dajcie spokój z tymi czitami... Atari wymyśliło bajkę o banowaniu cziterów. Spokojnie można na czitach grać i nikt nikogo nie banuje. Tylko tyle, że jak za szybko ukończysz wyścig to nie dodaje sie to do rankingu. Więc łapanie cziterów jest tak samo bajką jak to, że patch miał załatwić sprawdę z błędami w grze.

Edytowane przez LCC

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Barthezzo, jak to zadziala to piwsko się nalerzy. Lookać idę własnie zraz dam znac czy u mnie działa :)

Dzial, w końcu moge norlmanie grać ;:) nie ma gadki, al po co to :) Już niech nie robią patcha ;) Bo tylko pogoszyć mogą!

No nie działa, za pierwszym razem poszło, a teraz wywala na starcie :(

Edytowane przez miras19

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Na starcie pościgu czy starcie gry? Teraz sprawdzałem i u mnie wszystko śmiga tzn. nic nie mówią - nic nie wywala.

Co do czitów, LCC, sprawdzałeś trainera? :>

Można by było ograniczyć się do zmiany poszczególnych plików odpowiedzialnych za policyjnego "dispatchera" ale w voices nie ma folderu PL, hmm

edyta: Aha, te foldery to fake, we wszystkich oprócz "ch" i "ko" są polskie dźwięki ;] widać, że poszli na łatwizne...

Edytowane przez Barthezzo

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

U mnie ta metoda działa :)

Jeśli chcecie, to mogę zuploadować te pliki z angielskiej wersji o ile zbyt wiele nie ważą.

Z czego wynika przerywanie dżwięku oraz to iż przez większość czasu nie widzę innych graczy mimo że są obecni na mapie?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A mnie zaraz coś trafi!!!!!!!!!!

Zainstalowałem świeży system, dodałem autopatchera z czerwca, najnowsze stery ATI (wtedy były 7.6).

Zainstalowałem TDU i gra mi się nie uruchamia. Nie instalowałem nic czego by nie było na starym systemie (tam mi gra działała).

Jak klikam skrót do gierki to pojawia się płyta kręcąca się i zaczyna chodzić płyta w napędzie - na tym wszystko się kończy :(

Ma któs rozwiązanie tego problemu?

PS. tylko deamon tool mam teraz w wersji 4.10.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pewnie nie chce płytki porysować:-)

Panowie już dawno mówiliśmy, że po patchach nie za bardzo działają deamony i inne alko... Czasem nie ma problemu, ale w większości wypadków gra się nie odpala lub działa tylko offline.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pewnie nie chce płytki porysować:-)

Panowie już dawno mówiliśmy, że po patchach nie za bardzo działają deamony i inne alko... Czasem nie ma problemu, ale w większości wypadków gra się nie odpala lub działa tylko offline.

Panowie - jasne.

Tylko gra nawet bez patcha nie chciała się uruchomić.

Po wywaleniu deamona i ustawieniu trybu zgodności - nadal nici z gry :(

Czekam na inne pomysły.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

LOL wlasnie dostalem maila od gram.pl z linkiem do ich stronki.. wyszedl patch do polskiej wersji:

http://www.gram.pl/pliki_szczegoly.asp?id=1585

i rozmiar bardziej realny... 27 mb... czyli pewnie nawrzucali pliki jezykowe

Edytowane przez Neo_x

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi