Mazzi Opublikowano 25 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2007 Siema :) Jestem w połowie instalki, więc trochę to jeszcze potrwa. Zacznę pewnie od TT, nie wybieraj żadnej mv-ki :) to szukaj mnie: maziPPC_PL. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dem Opublikowano 25 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2007 Rozwścieczony tłum: 2:58:36, ale da się to jeszcze szybciej przejechać. Myślę, że z 2 sek można urwać. http://pl.youtube.com/watch?v=uyZgoIx55Jw Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGhost Opublikowano 25 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2007 (edytowane) a my mamy chwilke przerwy na papierosa;) to dam screena a tu jeszcze spotkanko za dnia z szozim no i na dzisiaj koniec :) Edytowane 26 Lipca 2007 przez Bogos Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
westsajd Opublikowano 26 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2007 (edytowane) X:\Test Drive Unlimited\Euro\Bnk\Sound\Voices zmieńcie nazwe tego folderu na coś innego np. Voices_bak a przestanie was wywalać przy pościgu policyjnym (można się domyślić, że zmiana ta wywala wszystkie odgłosy, GPS też). Edytowane 26 Lipca 2007 przez Barthezzo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macias666 Opublikowano 26 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2007 tylko pytanie czy serwer tego ine uzna za czit ... bo tak samo mozna sobie usunac boty z ulic .. a to juz bedzie czitowanie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LCC Opublikowano 26 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2007 (edytowane) Dajcie spokój z tymi czitami... Atari wymyśliło bajkę o banowaniu cziterów. Spokojnie można na czitach grać i nikt nikogo nie banuje. Tylko tyle, że jak za szybko ukończysz wyścig to nie dodaje sie to do rankingu. Więc łapanie cziterów jest tak samo bajką jak to, że patch miał załatwić sprawdę z błędami w grze. Edytowane 26 Lipca 2007 przez LCC Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miras19 Opublikowano 26 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2007 (edytowane) Barthezzo, jak to zadziala to piwsko się nalerzy. Lookać idę własnie zraz dam znac czy u mnie działa :) Dzial, w końcu moge norlmanie grać ;:) nie ma gadki, al po co to :) Już niech nie robią patcha ;) Bo tylko pogoszyć mogą! No nie działa, za pierwszym razem poszło, a teraz wywala na starcie :( Edytowane 26 Lipca 2007 przez miras19 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
westsajd Opublikowano 26 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2007 (edytowane) Na starcie pościgu czy starcie gry? Teraz sprawdzałem i u mnie wszystko śmiga tzn. nic nie mówią - nic nie wywala. Co do czitów, LCC, sprawdzałeś trainera? :> Można by było ograniczyć się do zmiany poszczególnych plików odpowiedzialnych za policyjnego "dispatchera" ale w voices nie ma folderu PL, hmm edyta: Aha, te foldery to fake, we wszystkich oprócz "ch" i "ko" są polskie dźwięki ;] widać, że poszli na łatwizne... Edytowane 26 Lipca 2007 przez Barthezzo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
caillain Opublikowano 26 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2007 U mnie ta metoda działa :) Jeśli chcecie, to mogę zuploadować te pliki z angielskiej wersji o ile zbyt wiele nie ważą. Z czego wynika przerywanie dżwięku oraz to iż przez większość czasu nie widzę innych graczy mimo że są obecni na mapie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGhost Opublikowano 27 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2007 metoda prosta, ale skuteczna, jak widac:) az dzisiaj pojezdzilem troche singla. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miras19 Opublikowano 27 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2007 Od razu przy próbie wyjazdu z garażu, moż mi się savy skopały :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SILAN Opublikowano 27 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2007 finałowy patch 1.66 PL ftp://ftp4.gram.pl/pub/pl/test_drive_unli..._patch_166a.zip Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGhost Opublikowano 27 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2007 o naprawili polskie teksty, nic nie wywala :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paweł.s Opublikowano 27 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2007 Bogos obyś miał rację :D aż zaraz sprawdzę bo już mnie denerwuje to wyrzucanie, gdy lekko kogoś stuknę, a akurat nawinie się radiowóz :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qqrydza Opublikowano 27 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2007 Zasiadając wieczorem(raczej noc już była) do kompa nie spodziewałem się, że tylu znajomych się przewinie przez Oahu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
K-mil78 Opublikowano 28 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2007 A mnie zaraz coś trafi!!!!!!!!!! Zainstalowałem świeży system, dodałem autopatchera z czerwca, najnowsze stery ATI (wtedy były 7.6). Zainstalowałem TDU i gra mi się nie uruchamia. Nie instalowałem nic czego by nie było na starym systemie (tam mi gra działała). Jak klikam skrót do gierki to pojawia się płyta kręcąca się i zaczyna chodzić płyta w napędzie - na tym wszystko się kończy :( Ma któs rozwiązanie tego problemu? PS. tylko deamon tool mam teraz w wersji 4.10. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eragonek Opublikowano 28 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2007 Spróbuj ustawić tryb zgodności z Windows 2000. Mam ten sam problem :? . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miazga82 Opublikowano 28 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2007 A po co ci deamon tool? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szozi Opublikowano 28 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2007 Pewnie nie chce płytki porysować:-) Panowie już dawno mówiliśmy, że po patchach nie za bardzo działają deamony i inne alko... Czasem nie ma problemu, ale w większości wypadków gra się nie odpala lub działa tylko offline. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
K-mil78 Opublikowano 28 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2007 Pewnie nie chce płytki porysować:-) Panowie już dawno mówiliśmy, że po patchach nie za bardzo działają deamony i inne alko... Czasem nie ma problemu, ale w większości wypadków gra się nie odpala lub działa tylko offline. Panowie - jasne. Tylko gra nawet bez patcha nie chciała się uruchomić. Po wywaleniu deamona i ustawieniu trybu zgodności - nadal nici z gry :( Czekam na inne pomysły. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mazzi Opublikowano 28 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2007 Czekam na inne pomysły. uzyj oryginalnej plyty... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
caillain Opublikowano 28 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2007 Gra z pewnością nie lubi process explorera. Spróbuj wyłączyć antywirusa, firewall. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
K-mil78 Opublikowano 29 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2007 uzyj oryginalnej plyty... Mam oryginalną grę!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
caillain Opublikowano 29 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2007 Gra ktoś? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M.I.L.F. Opublikowano 30 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2007 Mam oryginalną grę!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Wiec o co chodzi ?? wkladasz DVD i grasz ?:> a jak sie porysuje gram.pl [ja tam kupilem] wymienia dvd tak samo empik Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miras19 Opublikowano 30 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2007 (edytowane) Mi przez clone DVD też nie chciało chodzić jednak mam ORG aby nie bylo, po prostu wywaloło błąd abym kupił org grę. Edytowane 30 Lipca 2007 przez miras19 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
westsajd Opublikowano 30 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2007 Wiec o co chodzi ?? wkladasz DVD i grasz ?:> a jak sie porysuje gram.pl [ja tam kupilem] wymienia dvd tak samo empikJak dasz 15 zł to ci wymienią <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGhost Opublikowano 30 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2007 ado tego jeszcze CD Bremse zeby naped nie wyl i gra muzyka ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 30 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2007 (edytowane) LOL wlasnie dostalem maila od gram.pl z linkiem do ich stronki.. wyszedl patch do polskiej wersji: http://www.gram.pl/pliki_szczegoly.asp?id=1585 i rozmiar bardziej realny... 27 mb... czyli pewnie nawrzucali pliki jezykowe Edytowane 30 Lipca 2007 przez Neo_x Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
westsajd Opublikowano 30 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2007 Było, szukaj :> Teraz tylko dali oficjalne info. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...