Neo_x Opublikowano 30 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2007 No wlasnie o info mi chodzi hehe :) Na patcha z Szozim i Mizga polowalismy od godziny 00:00 w dniu w ktorym mial wyjsc ^^ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miras19 Opublikowano 30 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2007 Trzeba dodać do oficjalnego Info kolejną pozycje Wymagania Gry: Mianowicie: Wymaga się, aby szanowni użytkownicy, zażywali prosak, albo jeszcze silniejsze tabletki, w celu nie popadania w nerwice, wywołanej przez konieczność ciągłej Reinstalacji gry. A tak jaśniej, to powiem, że od kiedy instaluje patcha pełnego 1.66A PL to działa tak 2-3 dni dobrze, czasem kilka godzin, i potem, z niewiadomych przyczyn muszę coś Wysyłać, bądź nie wysyłać do MS :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
caillain Opublikowano 30 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2007 No nie wiem o co Ci chodzi, ja np musialem jedynie zdezaktywowac obydwa firewalle i wylaczyc antywira bo gra nie widziala serwa (a byla w stanie stwierdzic ze moj nich jest zajety) :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
westsajd Opublikowano 30 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2007 Zainstalowałem tego patcha i nie krzyczał, że już kiedyś tam został zainstalowany tylko posłusznie zaktualizował pliki RS'ki i Skajlajna (plików dźwiękowych nie ruszał). Atari nie może się zdecydować chyba ;p Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tymej Opublikowano 30 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2007 I wreszcie mnie spotkało popsucie save'a :) Z ciekawości zajrzałem w statystyki i moim oczom ukazał się przepiękny widok 0.02 i -0.00 km. Dałoby rade jakoś to naprawić? Tego sposobu już próbowałem, bez skutku. Łącznie przejechane kilometry się zgadzają, inne rzeczy też. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 30 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2007 I wreszcie mnie spotkało popsucie save'a :) Z ciekawości zajrzałem w statystyki i moim oczom ukazał się przepiękny widok 0.02 i -0.00 km. http://img127.imageshack.us/my.php?image=km1.jpg Dałoby rade jakoś to naprawić? http://tdu.com.pl/readarticle.php?article_id=121 Łącznie przejechane kilometry się zgadzają, inne rzeczy też. http://img127.imageshack.us/my.php?image=km2.jpg Patch 1.66 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 30 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2007 (edytowane) I wreszcie mnie spotkało popsucie save'a :)Rób backup save'ów co każde wyjście z TDU ;]. Jak tak robiłem i dzięki temu niewiele straciłem (a popsucie sejwa zdarzyło mi sie ze 3 razy). Edytowane 30 Lipca 2007 przez yuucOm Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tymej Opublikowano 31 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2007 Patcha mam. I miałem. Podejrzewam, że stało się to kilka dni temu, jak wyskoczył błąd przy zamykaniu gry. Szybko sprawdziłem, czy nie ma kosmicznych wartości i nic dziwnego nie zauważyłem. Widocznie przeoczyłem. A backup też z tym. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
K-mil78 Opublikowano 31 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2007 Wiec o co chodzi ?? wkladasz DVD i grasz ?:> a jak sie porysuje gram.pl [ja tam kupilem] wymienia dvd tak samo empik Używam oryginalnej płyty do uruchomienia gry!!!!!!!! Niestety gra nie chce się uruchomić :( Wcześniej działała (na starym systemie, ale przestała więc przeinstalowałem system i gra się nadal nie uruchamia). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qqrydza Opublikowano 31 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2007 To przeinstaluj jeszcze grę, jeśli tego nie zrobiłeś. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 31 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2007 moze pobaw sie sterami od grafy? Nic mi nie przychodzi do glowy na ten problem... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LCC Opublikowano 31 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2007 Jeśli masz oryginalną płytę to zobacz z krakiem i jeśli się w ogóle nie uruchomi to pewnie płyta zwalona. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
K-mil78 Opublikowano 31 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2007 Jeśli masz oryginalną płytę to zobacz z krakiem i jeśli się w ogóle nie uruchomi to pewnie płyta zwalona. Jak znajdę kraka to tak zrobię. Tak przy okazji: trzeba mieć paragon żeby wymienić płytę na nową?? Nie wiem czy znajdę paragonik :( To przeinstaluj jeszcze grę, jeśli tego nie zrobiłeś. moze pobaw sie sterami od grafy? Nic mi nie przychodzi do glowy na ten problem... Robiłem to już wielokrotnie - i ten sam efekt :( Jeszcze jedno: kupiłem gierkę w gram.pl - czy w takim razie będę mógł ją wymienić w empiku? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlody mazi Opublikowano 31 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2007 Jeszcze jedno: kupiłem gierkę w gram.pl - czy w takim razie będę mógł ją wymienić w empiku? pewnie nie, ale sprobuj... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macias666 Opublikowano 31 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2007 sprawdz najpierw czy to wina plyty ... nie wiem , sproboj przekopiowac cala plyte na hdd i sie okaze czy to jej wina ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
caillain Opublikowano 31 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2007 Moze wylacz wirtualne napedy, opcje emulacji w daemonie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzyss Opublikowano 31 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2007 niby po zainstalowaniu tego patcha pl 27mb jest lepiej, lecz nie mam audi rs4 i skyliny w salonie... wie ktos dlaczego? brat ma te samochody juz kupione i rowniez nie ma ich w salonie (kupil gdy mialem patch eng) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
K-mil78 Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2007 sprawdz najpierw czy to wina plyty ... nie wiem , sproboj przekopiowac cala plyte na hdd i sie okaze czy to jej wina ... Bez problemu się skopiowała :) Nie mam pojęcia co takiego mam w moim kompie że nie chce mi sie gierka uruchomić. Deamona już wywaliłem i nie mam żadnego emulatora CD/DVD. Jak będę miał okazję to spróbuję zainstalować to u jakiegoś kumpla. Wqrwia mnie już ta gierka, ale chcę sobie pograć!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LCC Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2007 A masz zainstalowane te [ciach!]ły co są na płycie: ISScript11 WindowsInstaller-KB893803-x86 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
K-mil78 Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2007 A masz zainstalowane te [ciach!]ły co są na płycie: ISScript11 WindowsInstaller-KB893803-x86 Mam zainstalowane. Bez tego ISS to nie chciało mi się zainstalować a KB zainstalowałem jak nie chciała mi sie gra uruchomić - ale nic to nie pomogło :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
St.Anger Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Dziś zostałem szczęśliwym posiadaczem tej gierki :) . Tylko niech ktoś mi powie jak założyć ten @!#$#$@! profil online, próbowałem już chyba wszystkiego i za nic nie chce mi się połączyć z serwerem. A czasem dla odmiany wyskakuje komunikat że ksywka jest już zajęta, próbowałem już chyba z 50, w tym na przykład TensoR :) . Nie sądzę żeby wszystkie były zajęte. Gra spaczowana do 1.66A. Mój komputer jest podłączony do switcha, który z kolei jest podłączony do komputera brata przez kartę sieciową. A komp brata jest podłączony do neostrady przez USB, może trzeba coś poustawiać w sieci? Ja i brat używamy Zonealarm. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
westsajd Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Spróbuj bezpośrednio przez neo, omijając switch i komputer brata. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paweł.s Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2007 ehhh a ja zacząłem od nowa ;) zapomniałem save'a zapisać przy formacie i cofnąłem się o 20% ponad. Stwierdziłem, że lepiej będzie jak sobie od nowa pojadę całą grę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość StoProGratis Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Dziś zostałem szczęśliwym posiadaczem tej gierki :) . Tylko niech ktoś mi powie jak założyć ten @!#$#$@! profil online, próbowałem już chyba wszystkiego i za nic nie chce mi się połączyć z serwerem. A czasem dla odmiany wyskakuje komunikat że ksywka jest już zajęta, próbowałem już chyba z 50, w tym na przykład TensoR :) . Nie sądzę żeby wszystkie były zajęte. Gra spaczowana do 1.66A. Mój komputer jest podłączony do switcha, który z kolei jest podłączony do komputera brata przez kartę sieciową. A komp brata jest podłączony do neostrady przez USB, może trzeba coś poustawiać w sieci? Ja i brat używamy Zonealarm. Raczej posiadaczem którego czeka jeszcze dużo rzucania mięsem przy tym tytule, lagi w MP oraz sypiące się sejwy i inne tego typu smaczki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tompior Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Ja mam problem z ta gierka :( Wszystko fajnie śmiga, ale zawsze po okolo 10 minutach gra sie zawiesza, wywala do windowsa i pojawia sie komunikat, ze wystapil problem z aplikacja testdriveunlimited.exe :< Macie na to jakas rade?? Oprocz tego innych problemow z gra nie mam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurek911 Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2007 (edytowane) Tak: Control Panel->Dodaj usuń programy->zaznaczasz TDU klikasz Change/Remove i po kłopocie. Tysiące godzin bety,drugie tyle na 1.45A i trzecie tyle w oczekiwaniu na patcha,a pewnie i czwarte tyle na 1.66A a rozwiązanie ciągle to samo (patrz pierwsze zdanie) :/ Ale pośmigać i tak przyjemnie Edytowane 2 Sierpnia 2007 przez jurek911 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tompior Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Tak: Control Panel->Dodaj usuń programy->zaznaczasz TDU klikasz Change/Remove i po kłopocie. Tysiące godzin bety,drugie tyle na 1.45A i trzecie tyle w oczekiwaniu na patcha,a pewnie i czwarte tyle na 1.66A a rozwiązanie ciągle to samo (patrz pierwsze zdanie) :/ Ale pośmigać i tak przyjemnie Czyli rozumiem, ze duzo ludzi tak ma? :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Powerslave Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2007 znalazl ktos moze sposob jak wylaczyc lusterka w samochodzie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlody mazi Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2007 znalazl ktos moze sposob jak wylaczyc lusterka w samochodzie? A po co wyłączać lusterka??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bedzio1001 Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Ze wzgledu na FPS ? ale raczej nie za duzy da to przyplyw. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...