Skocz do zawartości
LCC

Test Drive Unlimited

Rekomendowane odpowiedzi

Ostatnie screen'y to "na dragach".

Cięgle 55% a jak już odpalę grę to tylko freeride. Lubię to tym bardziej jak jest ktoś lepszy jest na drodze.

Pozdrowienia dla Dary.

;)

Dzieki :-P

Ogolnie ja tez zatrzymalem sie na jakims procencie i tylko freeride :)

Ladnie fotek natrzaskales. :D

Musze kupic 8800 i zapuscic ja w HDR

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

viper pokazal dzisiaj swoja wyzszosc nad lambo, sagarisem, fordem conceptem; dopiero s7 dalo rade :P

Owszem, viper wymiata, tylko trzeba sie do niego przyzwyczaic. Przyspieszenie do 100km/h to cos kolo 2.7s wiec tak tak jak Enzo, tylko w zakrętach ciężko go opanować.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Owszem, viper wymiata, tylko trzeba sie do niego przyzwyczaic. Przyspieszenie do 100km/h to cos kolo 2.7s wiec tak tak jak Enzo, tylko w zakrętach ciężko go opanować.

najfajniejsze jest to ze do 200km/h nie trzeba zmieniac biegów :P

dziwi mnie tez ze viper to nizsza klasa od forda gt a ma tyle samo kucykow i jest szybszy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

najfajniejsze jest to ze do 200km/h nie trzeba zmieniac biegów :P

dziwi mnie tez ze viper to nizsza klasa od forda gt a ma tyle samo kucykow i jest szybszy.

Moim zdaniem Ford GT jest slabszy ale duzo lepij sie prowadzi, Vipera bez asysty trudno opanowac szczegolnie gdy malo sie nim jezdzi. Ferrari 575M jest w klasie C ale jest mocniejsze od Vipera i prowadzi sie o wielelepiej , dlatego wole 575M niz Vipera ale to tylko moje odczucia, innym moze bardziej podobac sie Viper :)

Pozdrawiam

Mlody

Edytowane przez mlody mazi

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

moze draga jakiegos ustawimy klasy b juz pocisnelismy groche z neonem ... :D bylo fajnie :D jednak z moja corvetta nie masz szans juz jest stage 3

zasady sa proste jest dluga prosta bez ajdsow i na 3ci sygnal lecimy ... proste i kupa frajdy :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

moze draga jakiegos ustawimy klasy b juz pocisnelismy groche z neonem ... :D bylo fajnie :D jednak z moja corvetta nie masz szans juz jest stage 3

zasady sa proste jest dluga prosta bez ajdsow i na 3ci sygnal lecimy ... proste i kupa frajdy :D

Do draga to masz dobrą trase na północy wyspy nad samym lotniskiem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

chce mi sie grać online, a tak mogę tylko w SP (bo chyba nie zaznaczyłem pozycji, że chce grać w MP - jestem na to jeszcze za słaby)

za slaby na online? yyy... :huh: wyswietlasz sie tutaj kolego "brzytwaBMW" z neonem "mam pirata" :legal:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

I tak już straciłem ochotę na granie w tą grę :mur: , kiedyś mi się podobała ale teraz... :mur: już mam DOSYĆ! buuuugi i wywalanie co chwila do windy... wwrrrrrrrr... :mur: :mur: thx.

Edytowane przez razorBMW

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

I tak już straciłem ochotę na granie w tą grę :mur: , kiedyś mi się podobała ale teraz... :mur: już mam DOSYĆ! buuuugi i wywalanie co chwila do windy... wwrrrrrrrr... :mur: :mur: thx.

Ja gralem jeszcze w Bete i od tamtej pory ani razu mi sie nie zawiesila ani nie wywalila do windy. A odpalana byla na 2 roznych sprzetach. :)

Kupujcie dobre pozespoly :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mi po patchu gra przestala sie wywalac powcisnieciu na wyjscie.. i save dzialaja... grafa przestala sie sypac.

Ja gralem jeszcze w Bete i od tamtej pory ani razu mi sie nie zawiesila ani nie wywalila do windy. A odpalana byla na 2 roznych sprzetach. :)

Kupujcie dobre pozespoly :lol:

Miales szczescie ;)

Dołączona grafika

Kolega sprawdzal czy viperem da sie slaidowac po plotach domu... jak widac da sie.. ale przy braku umiejetnosci slaidowania mozna takze zawisnoc w polowie przeszkody ;)

EDIT: a Jurek\Sitarg choodziii spaaaaac o 21 ; DDDD

Edytowane przez Neo_x

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość hooded man

moze mi ktos powie dlaczego garajc na kierownicy (logitech jakis prostuy model) mam takie duzy moment bezwladnosci? Dopiero za jakis czas kierowca reaguje na ruch kierownicy. Malo tego, kierownica (ta ktora widze na monitorze) reaguje dopiero jak dobije prawie do oporu np. lewej strony (tej ktora trzymam w rekach), - wtedy nagle gwaltownie skrecaja sie klola.

Krotko mowiac 80% ruchow kierownicy to ruch jalowy, bez jakiej kolwiek reakcji kol - praktycznie nie rozni sie to niczym od jazdy na strzalkach :/

Edytowane przez hooded man

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@hooded man, w opcjach gry włacz kierownicę.

Wyreguluj sobie liniowość i inne pierodły, ale pamiętaj w TDU nie będziesz miał takiej kontroli nad pojazdem jak w simach.

Edytowane przez LCC

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A jak oceniacie Merola SLR McLarena na tle innych wozów klasy A? bo mam ten wozik, i jest fajny wwwrrrrrrrrummm...

Osobiscie go nie lubie :)

Najlepszy wózek z A klasy do szeroko pojętego freeride'u.

Kwestia gustu ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

dla mnie z A N1 jest ENZO

Top Gear:"The King of The Speed"

Ja ostatnio lubie sobie viperem posmigac :) tzw: ostatnie 2 dni ;)

Może w końcu z wami pojeżdże bo trochu wypadłem z obiegu...

... i w końcu działa mi majkrofołn :>

Eee ja to Cie chyba w ogole we friendsach nie mam :P

ale nie sam :rolleyes:

post-13597-1186602557_thumb.jpg

Je*lem na glebe :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam taki problem:

Gram, gram - wszystko ok - pisze ze robia sie autosave itp.

Wyłączam gre, włączam po jakims czasie i nie ma profili, tzn mozna wybrac, ale sa puste (tj domyslne ustawienia itp.)

Jak zrobie sam katalogi w folderze save to i tak sie usuwają... wie ktoś w czym problem? :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi