Dara Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Ostatnie screen'y to "na dragach". Cięgle 55% a jak już odpalę grę to tylko freeride. Lubię to tym bardziej jak jest ktoś lepszy jest na drodze. Pozdrowienia dla Dary. ;) Dzieki :-P Ogolnie ja tez zatrzymalem sie na jakims procencie i tylko freeride :) Ladnie fotek natrzaskales. :D Musze kupic 8800 i zapuscic ja w HDR Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeonPPC Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Genialne fotki QQ :D szczegolnie numer 6 i 7 liczac od góry :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qqrydza Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2007 (edytowane) Fajny sprzęt macie. :) Mam czuwającą więc nie mogę komara przyciąć i chyba się przejadę. Hehe... "miszkanie" puste więc "me, myself & my tdu". :smile2: Edytowane 7 Sierpnia 2007 przez qqrydza Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miazga82 Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2007 viper pokazal dzisiaj swoja wyzszosc nad lambo, sagarisem, fordem conceptem; dopiero s7 dalo rade :POwszem, viper wymiata, tylko trzeba sie do niego przyzwyczaic. Przyspieszenie do 100km/h to cos kolo 2.7s wiec tak tak jak Enzo, tylko w zakrętach ciężko go opanować. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeonPPC Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Owszem, viper wymiata, tylko trzeba sie do niego przyzwyczaic. Przyspieszenie do 100km/h to cos kolo 2.7s wiec tak tak jak Enzo, tylko w zakrętach ciężko go opanować.najfajniejsze jest to ze do 200km/h nie trzeba zmieniac biegów :P dziwi mnie tez ze viper to nizsza klasa od forda gt a ma tyle samo kucykow i jest szybszy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlody mazi Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2007 (edytowane) najfajniejsze jest to ze do 200km/h nie trzeba zmieniac biegów :P dziwi mnie tez ze viper to nizsza klasa od forda gt a ma tyle samo kucykow i jest szybszy. Moim zdaniem Ford GT jest slabszy ale duzo lepij sie prowadzi, Vipera bez asysty trudno opanowac szczegolnie gdy malo sie nim jezdzi. Ferrari 575M jest w klasie C ale jest mocniejsze od Vipera i prowadzi sie o wielelepiej , dlatego wole 575M niz Vipera ale to tylko moje odczucia, innym moze bardziej podobac sie Viper :) Pozdrawiam Mlody Edytowane 7 Sierpnia 2007 przez mlody mazi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M.I.L.F. Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2007 moze draga jakiegos ustawimy klasy b juz pocisnelismy groche z neonem ... :D bylo fajnie :D jednak z moja corvetta nie masz szans juz jest stage 3 zasady sa proste jest dluga prosta bez ajdsow i na 3ci sygnal lecimy ... proste i kupa frajdy :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miazga82 Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2007 moze draga jakiegos ustawimy klasy b juz pocisnelismy groche z neonem ... :D bylo fajnie :D jednak z moja corvetta nie masz szans juz jest stage 3 zasady sa proste jest dluga prosta bez ajdsow i na 3ci sygnal lecimy ... proste i kupa frajdy :D Do draga to masz dobrą trase na północy wyspy nad samym lotniskiem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mumin Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2007 chce mi sie grać online, a tak mogę tylko w SP (bo chyba nie zaznaczyłem pozycji, że chce grać w MP - jestem na to jeszcze za słaby) za slaby na online? yyy... :huh: wyswietlasz sie tutaj kolego "brzytwaBMW" z neonem "mam pirata" :legal: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RazorBMW Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2007 (edytowane) I tak już straciłem ochotę na granie w tą grę :mur: , kiedyś mi się podobała ale teraz... :mur: już mam DOSYĆ! buuuugi i wywalanie co chwila do windy... wwrrrrrrrr... :mur: :mur: thx. Edytowane 7 Sierpnia 2007 przez razorBMW Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dara Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2007 I tak już straciłem ochotę na granie w tą grę :mur: , kiedyś mi się podobała ale teraz... :mur: już mam DOSYĆ! buuuugi i wywalanie co chwila do windy... wwrrrrrrrr... :mur: :mur: thx. Ja gralem jeszcze w Bete i od tamtej pory ani razu mi sie nie zawiesila ani nie wywalila do windy. A odpalana byla na 2 roznych sprzetach. :) Kupujcie dobre pozespoly :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2007 (edytowane) I tak już straciłem ochotę na granie w tą grę :mur: , kiedyś mi się podobała ale teraz... :mur: już mam DOSYĆ! buuuugi i wywalanie co chwila do windy... wwrrrrrrrr... :mur: :mur: thx.Mi po patchu gra przestala sie wywalac powcisnieciu na wyjscie.. i save dzialaja... grafa przestala sie sypac. Ja gralem jeszcze w Bete i od tamtej pory ani razu mi sie nie zawiesila ani nie wywalila do windy. A odpalana byla na 2 roznych sprzetach. :) Kupujcie dobre pozespoly :lol: Miales szczescie ;) Kolega sprawdzal czy viperem da sie slaidowac po plotach domu... jak widac da sie.. ale przy braku umiejetnosci slaidowania mozna takze zawisnoc w polowie przeszkody ;) EDIT: a Jurek\Sitarg choodziii spaaaaac o 21 ; DDDD Edytowane 7 Sierpnia 2007 przez Neo_x Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RazorBMW Opublikowano 8 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2007 A jak oceniacie Merola SLR McLarena na tle innych wozów klasy A? bo mam ten wozik, i jest fajny wwwrrrrrrrrummm... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dem Opublikowano 8 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2007 Najlepszy wózek z A klasy do szeroko pojętego freeride'u. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hooded man Opublikowano 8 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2007 (edytowane) moze mi ktos powie dlaczego garajc na kierownicy (logitech jakis prostuy model) mam takie duzy moment bezwladnosci? Dopiero za jakis czas kierowca reaguje na ruch kierownicy. Malo tego, kierownica (ta ktora widze na monitorze) reaguje dopiero jak dobije prawie do oporu np. lewej strony (tej ktora trzymam w rekach), - wtedy nagle gwaltownie skrecaja sie klola. Krotko mowiac 80% ruchow kierownicy to ruch jalowy, bez jakiej kolwiek reakcji kol - praktycznie nie rozni sie to niczym od jazdy na strzalkach :/ Edytowane 8 Sierpnia 2007 przez hooded man Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LCC Opublikowano 8 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2007 (edytowane) @hooded man, w opcjach gry włacz kierownicę. Wyreguluj sobie liniowość i inne pierodły, ale pamiętaj w TDU nie będziesz miał takiej kontroli nad pojazdem jak w simach. Edytowane 8 Sierpnia 2007 przez LCC Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 8 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2007 A jak oceniacie Merola SLR McLarena na tle innych wozów klasy A? bo mam ten wozik, i jest fajny wwwrrrrrrrrummm...Osobiscie go nie lubie :) Najlepszy wózek z A klasy do szeroko pojętego freeride'u.Kwestia gustu ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M.I.L.F. Opublikowano 8 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2007 dla mnie z A N1 jest ENZO Top Gear:"The King of The Speed" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
westsajd Opublikowano 8 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2007 Może w końcu z wami pojeżdże bo trochu wypadłem z obiegu... ... i w końcu działa mi majkrofołn :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurek911 Opublikowano 8 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2007 (edytowane) ... EDIT: a Jurek\Sitarg choodziii spaaaaac o 21 ; DDDD ale nie sam :rolleyes: Edytowane 8 Sierpnia 2007 przez jurek911 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 8 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2007 dla mnie z A N1 jest ENZO Top Gear:"The King of The Speed" Ja ostatnio lubie sobie viperem posmigac :) tzw: ostatnie 2 dni ;) Może w końcu z wami pojeżdże bo trochu wypadłem z obiegu... ... i w końcu działa mi majkrofołn :> Eee ja to Cie chyba w ogole we friendsach nie mam :P ale nie sam :rolleyes: Je*lem na glebe :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M.I.L.F. Opublikowano 8 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2007 dzis pare km polecialo .... znamy nowego prezydenta :D Prawie jak Wałęsa :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2007 (edytowane) dragujemy sie ;DD Zgadnijcie kto prowadzil na starcie zawsze a kto pod koniec wygrywal ;DD Edytowane 9 Sierpnia 2007 przez Neo_x Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miazga82 Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2007 No startuje Viper, ale Maranello ma lepszy topspeed wiec pierwszy dojeżdża do celu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Ano niestety :P Chyba tylko raz wygralem :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misieek Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Mam taki problem: Gram, gram - wszystko ok - pisze ze robia sie autosave itp. Wyłączam gre, włączam po jakims czasie i nie ma profili, tzn mozna wybrac, ale sa puste (tj domyslne ustawienia itp.) Jak zrobie sam katalogi w folderze save to i tak sie usuwają... wie ktoś w czym problem? :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Carl Orff Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2007 w tym ze gra zzera sejwy :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misieek Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2007 w tym ze gra zzera sejwy :)Za kazdym razem, to jak zrobic by nie zjadala? :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2007 hmmm odpalasz gre... robisz recznie kopie save minimalizujac gre... i gre wylaczasz.. nic innego mi nei przychodzi do glowy :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misieek Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2007 hmmm odpalasz gre... robisz recznie kopie save minimalizujac gre... i gre wylaczasz.. nic innego mi nei przychodzi do glowy :):| podczas gry tam tez nie ma save ;| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...