Skocz do zawartości
LCC

Test Drive Unlimited

Rekomendowane odpowiedzi

PROSBA!! NIECH KTOS WRZUCI NA RAPIDA FOLDER IGE Z TDU... jestem u kumpla ale w grze nie da sie grac bo nie mozna wlaczyc wyscigu.. caly czas widok sie kreci w kolko i niew mozna kliknac start.... wrzucalem ten folder kiedys tutaj ale link juz nie dziala...

EDIT: juz sobie poradzilem bo wlasnie wrocilem do domu :] ale thx za pomoc ;]

Edytowane przez Neo_x

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hejka.

Mam grafikę Galaxy 7600GS i monitor LG 22" L226WTQ i w TDU grając na 1680x900 przy wyłączonym HDR, wyłączonym AA i niskimi detalami mam 9-10 FPS już po wyłączeniu latających ptaków i liści. Czy to normalne? Niestety na innych rozdzielczościach nie da sie grać, bo obraz jest albo rozciągnięty, albo spłaszczony.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość hooded man

Rahuene nie masz sie co dziwic. Taka rozdzielczosc? I tak ci dobrze dziala....

Niestety masz zle dobrany monitor do grafiki. Do takiej rozdzielczosci to raczej 8800GTS a nie 7600 i to GS :/

Jak wylaczyles ptaki i liscie?

Edytowane przez hooded man

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czyżbyś pominął całe 203s. topicu ???

Wyżej nie sprawdze bo lcd nie pozwala,ale skoro potrafi chrupnąć w mieście to myśle że przy 1680x.... będzie bieda :(

Ustawienia na max + aa4x i af16x wymuszone w sterach + hdr min 35fps w miescie,aczkolwiek nie gram juz z hdr,bo nie wyglada imo najlepiej w tej grze,a za to mam nawet 20fps wiecej w niektorych miejscach.

Nie drzaźniąc admina napisze po raz kolejny,ze gra i tak chodzi u kazdego jak chce u jednych chrupie na min u innych na gorszym sprzecie jest plynnie przy max detalach.

Także ciesz się ze w ogóle ci chodzi,nie trać czasu na forum,tylko między palmy i nabijaj licznik :]

pzd

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czy ktoś może mi powiedzieć jak dostać sie do klubu? :blink:

Ogólnie byle jakiego klubu? Szef musi ci wysłać zaproszenie. Potem dostajesz info w domku i możesz na nie odpowiedzieć na "tak lub nie".

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie mam pojęcia jakie i gdzie są kluby. Myślałem że będzie tak samo jak w test drive unlimited na ps2.Tam kluby są na mapie a tu nie ma. :sad:

Bo ktos Ci musi wyslac zaproszenie.

Jak sprzedac samochod znjomemu? Wystwiam go na aukcje za bezcen, ale on nie zdnaza go kupic.

Nie da sie :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Już mnie ten cały TDU wkur*#a :angry:

Parę dni się grało bez problemów, a teraz znów jak włączę to... slideshow, bez względu na ustawienia i TDU pożera ~100% procka.

Jak mam Winampa w tle to niby normalnie chodzi, ale zdarzają się ni z du&y ni z pietruchy jakieś przycinki i za bardzo się nie da grać, bo na każdym zakręcie można pierdzielnąć w drzewo :|

Nie wiecie o co chodzi? Bo już nie mam siły do tego :-|

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

U mnie wszystko śmiga, bez problemów z logowaniem.

Pierwszy raz uruchamiasz tą grę? Czy wcześniej już grałeś on-line?

Gram od piątku i dotąd nie było problemów. Na początku miałem "Błąd logowania", teraz mam "Nie udało się połączyć z serwerem TEST DRIVE. Sprawdź swoje ustawienia sieciowe i spróbuj ponownie" :angry: Ostatnio grałem dziś w nocy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jesteś połączony bezpośrednio z netem, czy przez jakieś routery itp? To też może mieć znaczenie.

Sprawdz też czy z profilem jest wszystko w porządku. Albo przeinstaluj grę ... z nią nigdy nic nie wiadomo.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi