Conti Opublikowano 25 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2007 Mam pytanko. Przejrzałem parę strona na początki oraz wstecz i nie natknąłem się na to, a całość przeczytać .... . Zacząłem grać w TDU i mam wrażenie, jakby były dość spore opóźnienia na klawisze, co szczególnie irytujące jest przy skręcaniu i hamowaniu. Nie zależy to od ustawień grafiki - od najniższej do najwyższej występuje, jedynie troszkę się nasila. I nie jest to kwestia prędkości jazdy - jak samochód stoi praktycznie w miejscu też nie reaguje tak jak powinien na klawisze. Co prawda do tej pory grywałem w nfsu2 i collina 03 - 2005 więc może mam błędne wrażenie, ALE tam takich opóźnień reakcji po wciśnięciu klawiszy nie ma. Gram z klawiatury, komp -> a64 3500+, 2GB ram, 6800GT "turbo". Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miazga82 Opublikowano 25 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2007 W opcjach wyłącz kierownice. Pokombinuj ustawieniami, tam można właśnie ustawić czułość klawiszy itp. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGhost Opublikowano 25 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2007 Macias ja moze sie pokaze po kwalifikacjach f1 ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LCC Opublikowano 25 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2007 (edytowane) Zauważyłem, że jest kilka bryczek w TDU w których z widoku zza kierownicy jest odczucie wiekszej prędkości, nawet przy małej prędkości niż w innych autach w grze. Narazie wiem, że jest to właśnie Merol 300SL i McLaren :) Edytowane 25 Sierpnia 2007 przez LCC Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGhost Opublikowano 25 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2007 (edytowane) no to co jest kto na wyspie? szukajcie bordowego firebirda z bialymi felami :] biercie cos amerykanckiego i na wyspe :P i chwile pojezdzilem z Macias`em Edytowane 25 Sierpnia 2007 przez Bogos Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Conti Opublikowano 25 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2007 W opcjach wyłącz kierownice. Pokombinuj ustawieniami, tam można właśnie ustawić czułość klawiszy itp. THX, niestety niwiele to dało. Może za mało fps osiąga mój sprzęt - stąd opóźnienia. Z drugiej strony 30-40 fps to chyba nie tak tragicznie ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miazga82 Opublikowano 25 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2007 Macias, a ty znowu profil zmieniłeś? Już nie nadążam :D Ile miałeś nicków do tej pory na O'ahu? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Denek Opublikowano 25 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2007 no to co jest kto na wyspie? szukajcie bordowego firebirda z bialymi felami :] biercie cos amerykanckiego i na wyspe :P i chwile pojezdzilem z Macias`em Hmmm jaki masz nick w grze bo chyba widziałem tego Firebirda na torze :D Ja ostatnio mam manię malowania samochody na debilne kolory. Raz się wszyscy grzali ze mnie bo różowym McLarenem wyjechałem xD Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miazga82 Opublikowano 25 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2007 Ja ostatnio mam manię malowania samochody na debilne kolory. Raz się wszyscy grzali ze mnie bo różowym McLarenem wyjechałem xDRóż to już nie jest oryginalny kolor ... byś zajżał do garażu DeVeDe on wszystkie fury ma różowe :D Ale to takie zboczenie, dalej nie wnikam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macias666 Opublikowano 25 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2007 (edytowane) Macias, a ty znowu profil zmieniłeś? Już nie nadążam :D Ile miałeś nicków do tej pory na O'ahu?no ostatnia zmiana byla na maciasPPC, i tak juz mam ... :) zmiana ta to byl wypadek przy zabawie gamespy'em :) a nickow mialem 4 sztuki :) liczac ten z bety ... :D gramy ?? Edytowane 25 Sierpnia 2007 przez Macias666 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwaska Opublikowano 25 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2007 Ja gram ;) Jeżdzę teraz czarnym Saleenem i mój nick to Smoku_66_[PL] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miazga82 Opublikowano 25 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2007 Gramy ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGhost Opublikowano 25 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2007 (edytowane) Denek moj nick to SGhosts ale na torze nie bylem od 2 miesiecy ;).... ja wpadne na wyspe za jakies 20 minut trzeba sie posilic ;) Hammerhead chyba raczej macias, mnie tam nie ma ;P...narazie ;) Edytowane 25 Sierpnia 2007 przez Bogos Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
caillain Opublikowano 25 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2007 @Bogos, Miazga82 Widziłaem Was przez chwilę na torze, może mały spocik (grA, motocykle i samochody)? ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
westsajd Opublikowano 25 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2007 Widze Hammera (ale czyta forum :D) i Miazge (nie moge się połączyć) SIedzicie na jakimś tsie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
caillain Opublikowano 25 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2007 Ja niestety nie-stad wczesniejszy post. Ja niestety nie-stad wczesniejszy post. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Denek Opublikowano 25 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2007 Ja najczęściej mam to auto, a spotkacie mnie do końca wakacji tylko na torze :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miazga82 Opublikowano 25 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2007 @Barthezzo: a Ty jakiego nicka używasz w grze? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
westsajd Opublikowano 25 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2007 No stenes ;p Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LCC Opublikowano 25 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2007 Mesiu 300SL rządzi dzisiaj na OAHU :) Długo mnie nie było na drogach miałem poważny wypadek w mojej Alfinie na Oahu... leżałem w szpitalu, gdzieś w środku wyspy... nikt z Was mnie nie odwiedził :( hehehe. A to moja szybka rehabilitacja :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwaska Opublikowano 25 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2007 Kilka screenów z dzisiejszej jazdy ;) Niestety musiałem wcześniej skończyć. Jest ktoś jeszcze na O'ahu? ;> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGhost Opublikowano 26 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2007 (edytowane) no ba bylo fajnie jak dawniej tak gulwingi daja rade a ty pozniej wsiakles a my przezucilismy sie na amerykancow :] Edytowane 26 Sierpnia 2007 przez Bogos Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LCC Opublikowano 26 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2007 Aaaano wsiąkłem, pobawiłem się trochę konceptami :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Denek Opublikowano 26 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2007 Kilka screenów z dzisiejszej jazdy ;) Niestety musiałem wcześniej skończyć. Jest ktoś jeszcze na O'ahu? ;> Moje RS4 wygląda lepiej :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-GIZIU- Opublikowano 26 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2007 Można się do Was dołączyć ? :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Denek Opublikowano 26 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2007 (edytowane) Goniłem dzisiaj jednego gościa (ja - tryb HC - Mercedes CLK), on miał Audi TT. Skróciłem sobie drogę pomiędzy drzewkami i nie zauważyłem domku przede mną. Cud, przy prędkości 80 km/h odbiłem się od trawy xD ... i przeleciałem nad domkiem xD :D Edytowane 26 Sierpnia 2007 przez Denek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
caillain Opublikowano 26 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2007 RS4 sux ;) Pytanie do tych z wekszym od mojego stazem online:czy norma jest ze nie widze wszystkich wypowiedzi graczy w moim bezpsrednim otoczeniu? Moze wieczorem jakas powtorka z wczoraj? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
westsajd Opublikowano 26 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2007 czy norma jest ze nie widze wszystkich wypowiedzi graczy w moim bezpsrednim otoczeniu?Na podstawie czego sądzisz, że nie widzisz wszystkiego? Może dlatego, że wczoraj cały czas (przynajmniej mi) lagowałeś? ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
caillain Opublikowano 26 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2007 Na podstawie screenow pare postow wyzej :) U mnie to wygladalo tak ze lagowali wszyscy oprocz Miazgi,Ciebie i jeszcze kogos kogo pseudonimu nie pamietam. Btw. lagi na 2048/256 kbps? :blink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szozi Opublikowano 26 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2007 (edytowane) Pisaliśmy to już wielokrotnie - nie spełniasz wymagań minimalnych tej gry, czyli 6 mb :lol2: To zdecydowanie zależy od dnia, raz jest ok innym razem dramat. Trzeba z tym żyć. Wczorajsze jazdy Merami przypomniały mi stare dobre czasy. Dzięki Panowie. Odnośnie chata z gry to korzystanie z niego jest słabym pomysłem - często nic nie widać (dzięki cudownej i duże czcionce), a i jazda bardzo utrudniona. Polecam "nasz" TS jak Góra da przyzwolenie (tylko nie bijcie). Edytowane 26 Sierpnia 2007 przez Szozi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...