Neo_x Opublikowano 15 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2007 Sesja nr 2 :-P lol co sie stalo z moim viperem?!?! u mnie normalnie wyglada... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paweł.s Opublikowano 16 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2007 Słuchajcie, nie grałem już z 2-3 miesiące w TDU i zastanawiam się czy wrócić do gry. Chcę tylko wiedzieć czy jest lepiej czy wciąż są lagi i dużo zwolnień w grze. Bo jeśli nie ma to już niedługo mogę do Was dołączyć ;). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LCC Opublikowano 16 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2007 (edytowane) Ano jest o wiele lepiej, przynajmniej u mnie. No chłopaki trzeba się jeszcze nacieszyć Jedynką bo już w natarciu jest Dwójka :) Jak wyjdzie to Jedynka z prędkością światła wyląduje w szafie. Jak dla mnie to nie żałuje ani jednego grosza wydanego na TDU - pomimo, że są niedociągnięcia. No i niech mi ktoś powie, że ten bboolliidd nie jest zjawiskowy :) Edytowane 16 Października 2007 przez LCC Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 16 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2007 lol co sie stalo z moim viperem?!?! u mnie normalnie wyglada... nalozyli cenzure na rozowy kolor :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paweł.s Opublikowano 16 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2007 Jak dla mnie to nie żałuje ani jednego grosza wydanego na TDU - pomimo, że są niedociągnięcia. Nie żałowałem póki nie straciłem save'a z 70% gry za soba:P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szozi Opublikowano 16 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2007 Nie żałowałem póki nie straciłem save'a z 70% gry za soba:P No w tym przypadku możesz mieć pretensje tylko do siebie Już dawno było pisane, że zawsze trzeba robić kopię savea, a wtedy nie ma z tym najmniejszego problemu. Ale rozumiem co czujesz bo miałem podobną akcję i tylko cudem znalazłem swój backup który i tak nie był pierwszej świeżości. Po tej nauczce już robię co trzeba. Jednak Atari nie można ufać:-) ps. Filmik już załadowany, link będzie w wiadomym miejscu. Wczoraj, przypomniały mi się stare dobre czasy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
westsajd Opublikowano 16 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2007 Na prośbę Szoziego powrócę ale za jakiś czas - chwilowo doskwiera mi brak czasu :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LCC Opublikowano 16 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2007 No ja już jeżdzę od wielu godzin, ale nikogo nie ma. A i jeszcze mnie z klubu wywalili :) Dawno nie jeździłem ale na liczniku ponad 22k :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paweł.s Opublikowano 17 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2007 No w tym przypadku możesz mieć pretensje tylko do siebie damage_wall.gif Już dawno było pisane, że zawsze trzeba robić kopię savea, a wtedy nie ma z tym najmniejszego problemu. No mogę bo to po formacie było :) przeniosłem nie ten katalog. Ale już mam nowy profil, jeżdżę od 0. Po raz pierwszy na starcie kupiłem A3, a nie TT i stwierdzam, że to dobre autko do zakrętów. Może w czwartek jak będzie jakiś zlocik to wpadnę:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szozi Opublikowano 17 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2007 Potwierdzam zlocik będzie w czwartek prawdopodobnie po 21. Zapraszam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
napster666 Opublikowano 18 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2007 Kurde mam 51 %, miałem reset kompa i teraz nie mogę dalej kontynuować gry, a przechodzić jeszcze raz nie mam najmniejszej ochoty. Zna ktoś jakieś rozwiązanie ? Swoje savy mam, tylko gra ich jakby "widzi". Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LCC Opublikowano 19 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2007 WIEM, wiem, wiem... :) Udało się już wiem... po tylu miesiącach grania odkryłem jak można przyspieszyć rozglądanie się na boki siedząc za kierownicą z widoku z wewnątrz samochodu. Jak całkiem prosto, naciskamy klawisz zmiany widoku kamery i ciśniemy go tak długo aż pokaże się ikonka kamerki x5 na ekranie, wtedy już możemy się szybciej rozglądać (nie myszką tylko klawiszami), gdy chcemy znowu spowolnić rozglądanie ponownie naciskamy i trzymamy klawisz aż się pokaże ikonka kamery x1. Proste :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miazga82 Opublikowano 19 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2007 No to panie ... odkryłeś amerykę :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LCC Opublikowano 19 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2007 (edytowane) Ano odkryłem :) A jak się pytałem kilka stron temu o to, to nikt nie potrafił powiedzieć :) Skasowałem brykę :) Edytowane 19 Października 2007 przez LCC Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miazga82 Opublikowano 19 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2007 (edytowane) Ja spłodziłem filmik z ostatnich 2 jazd naszego klubu. Zachęcam do obejrzenia, oraz do wspólnej jazdy ;) 133MB http://ppcteam.woox.pl/files/TDU_the_movie.avi http://files.filefront.com/TDU+the+movieav...;/fileinfo.html Po więcej info oczywista na klubowym forum http://ppcteam.woox.pl/index.php Edytowane 20 Października 2007 przez Miazga82 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mumin Opublikowano 19 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2007 Ja spłodziłem filmik z ostatnich 2 jazd naszego klubu. Zachęcam do obejrzenia, oraz do wspólnej jazdy ;) bardzo zacny filmik :D nalezy sie duza pochwalka :wink: zwlaszcza z Refused w tle :D czesto przy tym jezdzilem/jezdze, genialnie nadaje sie do smigania. pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LCC Opublikowano 20 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2007 No filmik rewelacja, na pewno zachęci do wspólnej jazdy :) Zabawa jest nieziemska ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miazga82 Opublikowano 20 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2007 No jednego wieczoru co widać nawet na filmiku po stanie licznika, zrobiliśmy ponad 500km. Ciesze sie, że sie podoba. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawcioo Opublikowano 20 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2007 (edytowane) witam mam problem odnosnie tej gry. Wie ktos czy istnieje jakis patch, albo cos w tym stylu zebym nie mial tak wysokich cen aut?? Np. Saleen S7-Twin Turbo kosztuje u mnie 7 550 500. A kolega mi mowi ze kupil go za ok500tys. Tak samo czytalem w poradniku cena jego wynosi 550 000. Drugi przyklad to Shelby Cobra Daytona Copue- umnie kosztuje 10 000 000. a w poradniku i u kumpla-1 milion. I tak mam z wszystkimi autami. Audi A6 kosztuje 500 000 a normalnie w poradniku 71 000. Czy mam jakas zla wersje gry czy poprostu jakis patch, albo cos innego ?? Prosze o pomoc bo tak sie poprostu nie da grac... :/:/ Edytowane 20 Października 2007 przez Pawcioo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Złodziej Opublikowano 20 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2007 Możesz poszukać patcha ale pewnie będzie szybciej odinstalować cracka... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tommi_bydg Opublikowano 20 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2007 witam mam problem odnosnie tej gry. Wie ktos czy istnieje jakis patch, albo cos w tym stylu zebym nie mial tak wysokich cen aut?? Np. Saleen S7-Twin Turbo kosztuje u mnie 7 550 500. A kolega mi mowi ze kupil go za ok500tys. Tak samo czytalem w poradniku cena jego wynosi 550 000. Drugi przyklad to Shelby Cobra Daytona Copue- umnie kosztuje 10 000 000. a w poradniku i u kumpla-1 milion. I tak mam z wszystkimi autami. Audi A6 kosztuje 500 000 a normalnie w poradniku 71 000. Czy mam jakas zla wersje gry czy poprostu jakis patch, albo cos innego ?? Prosze o pomoc bo tak sie poprostu nie da grac... :/:/ To jest przykład działania na lewym oprogramowaniu. Radziłbym kupić oryginał B-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TranceLover Opublikowano 20 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2007 Panowie mam pytanko dotyczące gry w TDU w sieci...Otóż jak to jest z serwerami? Są normalne serwery do wyboru czy jest się przydzielanym do jakiegoś konkretnego? Jeśli było to nie bijcie...po prostu chcę to wiedzieć bo planuje kupić gierkę i być może do Was dołączyć w grze w sieci ;) Pozdrawiam! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tommi_bydg Opublikowano 20 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2007 Serwery są losowo wybierane przez grę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TranceLover Opublikowano 20 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2007 Serwery są losowo wybierane przez grę. Aha...trochę szkoda bo np. lipa jest jak chciałbym pograć z kumplem na jednym serwerze :( Dzięki za odpowiedź ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qqrydza Opublikowano 20 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2007 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szozi Opublikowano 20 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2007 (edytowane) Może i są losowo, ale jak wytłumaczysz, że Ppc team ciągle razem śmiga? Generalnie da się namierzyć każdego, jak coś poczekacie chwilę i traficie na siebie. O to byłbym spokojny. Być może to klub tak działa, albo dodanie do przyjaciół. ps. Qqrydza widzę, że Cameron Diaz do Ciebie wpadła?:-) Edytowane 20 Października 2007 przez Szozi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 20 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2007 kiedy wy jezdziliscie? :blink: wchodzilem miedzy 21 a 22 i nikogo nie bylo :huh: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miazga82 Opublikowano 21 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2007 kiedy wy jezdziliscie? :blink: wchodzilem miedzy 21 a 22 i nikogo nie bylo :huh:Wystarczy czasami wejść na TeamSpeaka ;) A graliśmy tak miedzy 21.30 a 1.30 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaBlO Opublikowano 21 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2007 qqrydza , co to za wózek na ostatnim zdjęciu ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qqrydza Opublikowano 21 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2007 Akurat na mapie jestem i się trochę toczę... hehe... zataczam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...