Carson Opublikowano 21 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2007 (edytowane) juz dolaczam :D Miazga zaraz bede Edytowane 21 Października 2007 przez CarsonPoland Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nom Opublikowano 24 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2007 Witam chlopaki Mam problem z tą grą dzisiaj zainstalowalem gre i spolszczenie a wiec na poczatek utworzylem swoj profil wybralem ludka wypożyczyłem merca na 10min dojechalem do nieruchomosci zeby kupic dom pozniej musialem kupic jakis samochod w jakim sklepie pozniej jade na miejsce gdzie bede sie scigal z innymi kiedy daje 'pojedynczy gracz' czy cos podobnego klikam na 'start' i nic sie nie dzieje wiec dalej klikam na 'start' albo na 'zamien pojazd' i chyba tez klik 'powrot' (nie pamietam dokladnie) i dalej nic sie nie dzieje tylko kamera sie rusza dookola z muzyka mozecie mi pomoc co jest nie tak??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurek911 Opublikowano 24 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2007 Poszukaj postów NEO_X w tym temacie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 25 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2007 (edytowane) Spolszczenie?! Przeciez ta gra jest po polsku... wrzucalem sposob na to.... tu masz pliki ktore wrzucilem przed chwila bo widze ze stary link nie dziala http://rapidshare.com/files/65134387/IGE.rar.html Edit.. dodam ze to do polskiej wersji z patchem Edytowane 25 Października 2007 przez Neo_x Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 26 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2007 Witam chlopaki Mam problem z tą grą dzisiaj zainstalowalem gre i spolszczenie a wiec na poczatek utworzylem swoj profil wybralem ludka wypożyczyłem merca na 10min dojechalem do nieruchomosci zeby kupic dom pozniej musialem kupic jakis samochod w jakim sklepie pozniej jade na miejsce gdzie bede sie scigal z innymi kiedy daje 'pojedynczy gracz' czy cos podobnego klikam na 'start' i nic sie nie dzieje wiec dalej klikam na 'start' albo na 'zamien pojazd' i chyba tez klik 'powrot' (nie pamietam dokladnie) i dalej nic sie nie dzieje tylko kamera sie rusza dookola z muzyka mozecie mi pomoc co jest nie tak??? :evil: nom, a w szkole to ty polski miałeś? Pewnie tak i równie pewne, że słyszałeś o czymś tak prozaicznym, jak: zdanie, kropka, przecinek? Popraw swój post, bo jak na razie, to jest to jeden wielki bełkot. Każda następna wypowiedź przed poprawkami zostanie potraktowana tygodniowym ZPP (Zakaz Pisania Postów). Nie żartuję. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reaktiv Opublikowano 26 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2007 :evil: nom, a w szkole to ty polski miałeś? Pewnie tak i równie pewne, że słyszałeś o czymś tak prozaicznym, jak: zdanie, kropka, przecinek? Popraw swój post, bo jak na razie, to jest to jeden wielki bełkot. Każda następna wypowiedź przed poprawkami zostanie potraktowana tygodniowym ZPP (Zakaz Pisania Postów). Nie żartuję. W tym momencie bys przekroczyl swoje uprawnienia moderatora. Co z tego, ze nie uzywa znakow przystankowych(ja nie uzywam polskich znakow i co? bana za to dostane?)? Nikt ci nie kaze czytac jego wypowiedzi. Ktos inny moze nie miec jak Ty, problemu z wylapaniem w jego wypowiedzi, gdzie sie zaczyna, a gdzie sie konczy zdanie i nie przeszkadza mu taki zapis. Tym samym obydwaj robimy OT. No ale, trzeba cie chyba troche uswiadomic w paru kwestiach, bo cos za mocno wczuwasz sie w role. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miazga82 Opublikowano 26 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2007 W tym momencie bys przekroczyl swoje uprawnienia moderatora. ......Panie Mądrala, lepiej sie nie sprzeczaj, bo tym co napisałeś pokazujesz, że nie znasz regulaminu, który przy rejestracji powinieneś przeczytać. Podpowiem roz.14 pkt 15 oraz 6 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reaktiv Opublikowano 26 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2007 Panie Mądrala, lepiej sie nie sprzeczaj, bo tym co napisałeś pokazujesz, że nie znasz regulaminu, który przy rejestracji powinieneś przeczytać. Podpowiem roz.14 pkt 15 oraz 6 Jak widzisz tam roz. 14 to gratuluje wzroku -.o, chyba ze patrzymy na inne regulaminy, co jest chyba malo prawdopodobne. Co do twoich pkt. to tam jest o "bledach", ja tam przez brak znakow przyst. nie widze bledow w jego wypowiedzi, rozumie jakby byl to problem z ortografia... A zeby nie lamac pkt. 6... To zapytam kolegow ktorzy w gre graja, bezwzgledu na jaki serwer mnie przypisze, bede widzial kazdego? bo tam ktos wyzej pisal, ze nie ma 1 globalnego serwa tylko pare? chyba ze cos zle zrozumialem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaBlO Opublikowano 26 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2007 Podczas normalnej jazdy po wyspie możesz widzieć naraz tylko ośmiu innych graczy a jak jest z mapą to nie wiem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 27 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2007 na mapie owszem... mozesz widziec wszystkich... ale podlaczyc sie za pierwszym razem pod ten serwer pod ktorym ktos siedzi to trzeba miec naprawde duze szczescie... szczegolne w godzinach "szczytu" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaBlO Opublikowano 28 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2007 Ale w TDU to ostatnio coraz mniej osób gra :/ czasami wyspa robi się opustoszała zdeczka. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 28 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2007 narazie mam ogolny problem z grami bo mi grafika pada od piatku wieczora... a dopiero w poniedzialek sklep czynny gdzie na gwarancji ja oddam o_O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TranceLover Opublikowano 28 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2007 Właśnie sobie zamówiłem oryginał TDU więc niebawem dołącze do Was do gry na sieci ;) Mam takie pytanko...czy trzeba instalować jakiś patch? A może mimo tego iż nie trzeba to warto? Jeśli tak to jaki i co on daje? Z góry dzięki za odpowiedzi!! :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaBlO Opublikowano 28 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2007 Jest patch. poprawia ( podobno ) bugi i dodaje 2 auta. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 28 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2007 dodam ze bez patcha nie pograsz po sieci Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 29 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2007 W tym momencie bys przekroczyl swoje uprawnienia moderatora. Co z tego, ze nie uzywa znakow przystankowych(ja nie uzywam polskich znakow i co? bana za to dostane?)? Nikt ci nie kaze czytac jego wypowiedzi. Ktos inny moze nie miec jak Ty, problemu z wylapaniem w jego wypowiedzi, gdzie sie zaczyna, a gdzie sie konczy zdanie i nie przeszkadza mu taki zapis. Tym samym obydwaj robimy OT. No ale, trzeba cie chyba troche uswiadomic w paru kwestiach, bo cos za mocno wczuwasz sie w role. Tak dla twojej wiadomości: rozpoczynanie zdania małą literą jest błędem ortograficznym. .... VII. Dodatkowe postanowienia ... 8. Staraj się pisać poprawną polszczyzną. Przed wysłaniem posta sprawdź, czy nie ma w nim błędów ortograficznych, interpunkcyjnych lub literówek. Jeżeli zobaczysz błędy już po umieszczeniu wiadomości na forum, użyj opcji "zmień", żeby je poprawić. Posty zawierające rażące błędy ortograficzne lub napisane całkowicie niezrozumiale mogą być usuwane z forum przez moderatorów. .... Podyskutuj jeszcze trochę, a zastosowanie znajdzie taki oto punkt regulaminu: .... VII. Dodatkowe postanowienia .... 11. Nie krytykuj i nie podważaj autorytetu administratorów/moderatorów w kwestiach regulaminowych. Jest to prosta droga do opuszczenia forum. .... EOT Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGhost Opublikowano 31 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2007 (edytowane) no to panowie dzisiaj oahu, ja z Miazgą już jestesmy, czekamy na nastepne osoby chetne do podruzowania po wyspie dzisiejszego wieczoru ;). Oczywiscie TS mile widziany - info na www.ppcteam.pl Edytowane 31 Października 2007 przez Bogos Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TranceLover Opublikowano 2 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2007 dodam ze bez patcha nie pograsz po sieci A jaki patch muszę zainstalować? ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaBlO Opublikowano 2 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2007 Ja już dość dawno nie jeździłem. Call of Juarez mnie oderwał. Może dzisiaj troche pośmigam ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGhost Opublikowano 2 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2007 (edytowane) @ TranceLover Temat nosi nazwe Test Drive Unlimited, FAQ na pierwszej stronie - zajrzyj! a to jest cytat z pierwszego posta w tym temacie, w ktorym jest FAQ Patche usuwające problemy w grze Pierwszy oficjalny patch do gry (V1.66A) Patch między innymi naprawia problemy z dzwiękiem (zmniejsza bas i szumy), latającym ruchem ulicznym, zniszczeniem save'ów i błędami graficznymi. Patch może także przyspieszyć trochę grę. Najważniejsze jest jednak to, że dodaje dwa nowe samochody: Audi RS4 i Nissana Skyline GT-R. Do wersji polskiej http://rapidshare.com/files/58916251/test_..._patch_166a.zip Do wersji angielskiej http://rapidshare.com/files/43325789/TDU_Patch_1.66A.rar Błąd w mieście Pu'uloa Łatka rozwiązuje błąd, który powodował wychodzenie z gry do pulpitu w momencie wkroczenia na obszar miasta Pu'uloa na zachód od Perl Harbor. http://rapidshare.com/files/26848341/tdu_pu_uloa.zip Edytowane 2 Listopada 2007 przez Bogos Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miazga82 Opublikowano 5 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2007 Planujemy dzisiaj wieczorem razem pojeździć. Chętnych zapraszamy ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qqrydza Opublikowano 5 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2007 No nie... zawsze jak mam jakieś wyjście i spotkanie z Bronisławem to Wy tam buszujecie po Oahu. Jeśli przedłuży się Wasze spotkanie to pewnie zdążę i trochę pojeżdżę. Przy okazji... zalegają mi trzy screen'y z ostatniej jazdy. Był kolo, który pięknie driftem jeździł. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miazga82 Opublikowano 5 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2007 Wstępnie koło 22.00 będziemy buszować B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaBlO Opublikowano 6 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2007 (edytowane) Pytanie do wszystkich. Gdzie się spotykacie bo nie mam nikogo z was w friends :/ EDIT: A pośmigałbym z Wami XD Edytowane 6 Listopada 2007 przez PaBlO Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
f1zZ Opublikowano 6 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2007 no wlasnie, gdzie sie spotykacie bo mi cale friends usunęło Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qqrydza Opublikowano 6 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2007 No panowie z klubu dali wczoraj... był tylko sitarg vel jurek911. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miazga82 Opublikowano 6 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2007 No nie wiem o której byłeś, ale było nas wiecej .... Ghost, Master, Carson, Szozi i ja. Jak zwykle wystarczyło tylko wejść na TeamSpeak'a :P PaBlO, f1zZ: Nie mamy konkretnych miejsc spotkań. Ale warto wejść na nasze klubowe forum i tam sie dogadać http://ppcteam.woox.pl/index.php Bez TS'a to trudno was będzie znalezc jeśli nie mamy was na liście znajomych. W związku z tym, następnym razem zapraszam na server ts: 91.121.87.192:8768 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qqrydza Opublikowano 6 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2007 Nic tak po prawdzie się nie stało ;-) jeszcze damy radę razem pojeździć ale umawiacie się na 22 a wiem, że trochę schodzi jak się kilka osób zjedzie... kilka minut po 23 spotkałem tylko jurka. No nic... do następnego razu. Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurek911 Opublikowano 6 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2007 Ja się troszkę spóźniłem :( Ważne sprawy rodzinne ;) Ale zdziwiłem się, że tak szybko skończyliście O_o Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miazga82 Opublikowano 6 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2007 Chyba półtorej godziny jeździliśmy. Ja wiem Juras jakie sprawy rodzinne ... musiałeś Wieśkowi towarzystwa dotrzymać :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...