PaBlO Opublikowano 8 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2007 Spotkał się ktoś z mustangiem tuningowanym przez saleena? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LCC Opublikowano 8 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2007 Oczywiście, że tak @Pablo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miazga82 Opublikowano 8 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2007 Hehe, no raczej .... tym bardziej, że większość z aktywnie jeżdżących ma wszystkie samochody dostępne w grze Zbieramy się na jazdę w TDU, już teraz kilka osób jeździ. Chętnych do wspólnej jazdy zapraszamy :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qqrydza Opublikowano 8 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2007 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mar_cin Opublikowano 9 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2007 Witam, Nie ukrywam ,że chętnie pojeździł bym z Wami - zastanawiam się nad zakupem gry... na allegro znalazłem coś takiego http://allegro.pl/item265035881_test_drive..._pre_order.html wg. sprzedawcy własnie 22 listopada ma wyjść TDU w takiej cenie... wie coś ktoś na ten temat?? jeśli tak to cena atrakcyjna. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaBlO Opublikowano 9 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2007 BŁAGAM O POMOC! Wie ktoś może jak wygenerować plik ProfileList.DAT ??? Albo jak napisać listę profili w tym pliku , żeby gra ją poprawnie wykrywała? Bo coś namieszałem i muszę grać chyba od początku...szkoda tylu godzin gry xd :angry: :? :mur: :sad: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TranceLover Opublikowano 9 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2007 Witam, Nie ukrywam ,że chętnie pojeździł bym z Wami - zastanawiam się nad zakupem gry... na allegro znalazłem coś takiego http://allegro.pl/item265035881_test_drive..._pre_order.html wg. sprzedawcy własnie 22 listopada ma wyjść TDU w takiej cenie... wie coś ktoś na ten temat?? jeśli tak to cena atrakcyjna. To już 2 aukcja wystawiona przez tego gościa właśnie jako Pre-Order :) W poprzedniej zamówiłem no i czekam...mam nadzieję, że paczki będą rzeczywiście wysłane 22 listopada bo już zacieram rączki :D Moim zdaniem 37zł za taką gre to śmiech na sali - brać, brać i jeszcze raz brać ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miazga82 Opublikowano 10 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2007 Jak ktoś ma ochotę, to może sobie zarezerwować dzisiaj wieczorem czas na "nieograniczoną jazdę testową" po O'ahu :) Żeby tu nie śmiecić to tutaj można sie dogadać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Denek Opublikowano 10 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2007 To już 2 aukcja wystawiona przez tego gościa właśnie jako Pre-Order :) W poprzedniej zamówiłem no i czekam...mam nadzieję, że paczki będą rzeczywiście wysłane 22 listopada bo już zacieram rączki :D Moim zdaniem 37zł za taką gre to śmiech na sali - brać, brać i jeszcze raz brać ;) Ta, ja kupiłem TDU za 80zł w dniu w którym przysłali mi części do kompa :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mar_cin Opublikowano 10 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2007 no to sie chyba skuszę.. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
killer805 Opublikowano 11 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2007 no to sie chyba skuszę.. :) ale to nie jest chyba wersja z polska mowa <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAMILcom Opublikowano 11 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2007 ale to nie jest chyba wersja z polska mowa <_< GRA JEST NOWA I ORYGINALNIE ZAPAKOWANA, W POLSKIEJ WERSJI JĘZYKOWEJ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mar_cin Opublikowano 12 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2007 znalazłem o co chodzi, 22.11 wyjdzie TDU w serii TopSeller od CDP, w wirtusie nawet po 35zł widze sprzedaja. http://wirtus.pl/shop/produkt.php?Kategori...ProduktID=10184 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciejm Opublikowano 13 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2007 Dużo się naczytałem jakie to ludzie mają problemy z TDU i zawsze się temu dziwiłem bo u mnie zawsze działało bez najmniejszego problemu. Do dzisiaj niestety... Zrobiłem misję z modelką, pojechałem po kolejną. Misja startuje no i gra wisi. Usiłowałem się dostać do windy, ale wszelkie kombinacje nic nie dały. No to na twardo i po uruchomieniu jeszcze raz (kompa i gry) wybieram profil, ładuje się mieszkanie, daję "wyjście" żeby zacząć jeździć i zima. Taka sama sytuacja na wszystkich 3 profilach w grze. Jest na to jakieś rozwiązanie? Czy mogę już spokojnie odinstalować tą grę uznając że save'y się uszkodziły? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miazga82 Opublikowano 13 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2007 Skasuj plik D:\Documents and Settings\All Users\Application Data\Test Drive Unlimited\radial.cdb Jeśli go nie widzisz to zmien ustawienia wyświetlania plików; dany plik jest ukryty. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGhost Opublikowano 13 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2007 nie tylko ukryty,ale i chroniony tak wiec musisz odznaczyc opcje ukrywania chronionych plikow systemowych :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szozi Opublikowano 13 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2007 Dużo się naczytałem jakie to ludzie mają problemy z TDU i zawsze się temu dziwiłem bo u mnie zawsze działało bez najmniejszego problemu. Do dzisiaj niestety... Zrobiłem misję z modelką, pojechałem po kolejną. Misja startuje no i gra wisi. Usiłowałem się dostać do windy, ale wszelkie kombinacje nic nie dały. No to na twardo i po uruchomieniu jeszcze raz (kompa i gry) wybieram profil, ładuje się mieszkanie, daję "wyjście" żeby zacząć jeździć i zima. Taka sama sytuacja na wszystkich 3 profilach w grze. Jest na to jakieś rozwiązanie? Czy mogę już spokojnie odinstalować tą grę uznając że save'y się uszkodziły? Miałem tak jak Ty. Zero problemów (poza wydajnością) a ostatnio jak już wydajność jest idealna to TDU padło. U mnie nie pomogło to kasowanie pliku (jest do tego specjalny program - radial 1.3 chyba) i dopiero format naprawił sprawę. To nie jest wina save bo po instalce wgrałem te same i chodzi. Ehhh Atari:-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciejm Opublikowano 14 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2007 Przypomniałem sobie, że na na drugim HDD mam viste i zainstalowałem tam TDU. Skopiowałem save'y. Na szczęście zadziałało. Uff.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaBlO Opublikowano 18 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2007 znowu zepsuł mi się profil w tdu. gra nie wykrywa go jako profilu online i nieaktywna jest opcja kontynuacji gry... :/ to chyba będzie mój koniec z tdu :[ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szozi Opublikowano 18 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2007 Wgraj save, jak to nie pomaga to reinstall i skasuj wszystkie katalogi. Oczywiście masz kopie save zanim się popsuł?:-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 18 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2007 Szykuje sie dzisiaj meeting na oahu ;) Ktos chetny? To zapraszamy na http://ppcteam.woox.pl/index.php Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 19 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2007 Szykuje sie dzisiaj meeting na oahu ;) Ktos chetny? To zapraszamy na http://ppcteam.woox.pl/index.php Blad.. teraz jest http://www.ppcteam.pl :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 21 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2007 Witam. Mam mały problem z odpaleniem TDU na nowym konfigu. Otóż wcześniej na starym sprzęcie działał bez problemu, a dziś na nowym gra się nie uruchamia. Tzn. pojawia się logo Atari ,potem jeszcze jedno i później już tylko czarny ekran. Nie da się nic zrobic. Nawet ctrl+alt+del by wyłączyc proces. Dopiero przy próbie wyłączenia komputera aplikacja się zamyka co świadczy, że komp się nie zawiesza. Tak niestety jest za każdym razem przy uruchamianiu TDU. To raczej nie stery do grafiki ,bo wcześniej też miałem 7.9 i gra działała bez problemu. Oczywiście nie muszę dodawac, że to oryginał. Ktoś miał podobny problem ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TranceLover Opublikowano 21 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2007 Kochani mam pytanko...zamówiłem sobie oryginalne TDU, żeby m.in pograć z Wami na sieci ;) Ostatnio, żeby sprawdzić na moim komputerku jak gra będzie chodzić zainstalowałem kopię od kolegi - niestety gra nie zachwycała płynnością :( Gra ktoś z Was na podonym konfigu? Nie ukrywam, iż chciałbym komfortowo z Wami pograć na sieci :) Jak sądzicie co powinienem zrobić aby choć trochę usprawnić moją współpracę z TDU...? Czy dokupienie 1gb ramu i podkręcenie procka dużo zmieni? Niestety nie mam teraz kasiorki na nową grafikę więc muszę wybrać jakieś mniej kosztowne rozwiązanie! Pozdrawiam, Maciek ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGhost Opublikowano 21 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2007 (edytowane) Devil odinstaluj gre, usun wszystkie foldery z gry, wyczysc rejestr, zainstaluj i powinno chodzic...tez kiedys tak mialem i pomoglo to co napisalem. TranceLover ciezko powiedziec podkrec i zobacz ;//// ta gra kazemu chodzi inaczej na roznych configach. ja wczesnie mialem podobny konfig do twojego...3200 venice i 6600 na srednich bez aa tylko af mialem do 26klatek ;0, ale to byly czasy bety Edytowane 21 Listopada 2007 przez Bogos Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CKM18 Opublikowano 23 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2007 chłopaki też chciałbym zamówić oryginalne tdu za 40zł i pograć z wami w necie , tylko mam taką wątpliwość czy gra będzie dobrze chodziła w 800/600 na medium i nie będzie się cięła , ponieważ chciałbym pograć płynnie , konfiguracja mojego laptopa jest w podpisie - czy uruchamiał ktoś tdu na ge force 7400 ??? Z góry dzięki za pomoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaBlO Opublikowano 24 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2007 ja tam nie wiem jak na 7400 ale na medium i low nie ma dużych różnic w wyglądzie. Głównie w ilości szczegółów świata. Wiec jak na medium nie pójdzie to na low spróbujesz :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 26 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2007 eee pamietaj ze ta gra nie zawsze chce obslugiwac zintegrowane karty grafiki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szozi Opublikowano 27 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2007 Powoli zbieramy się aby pozwiedzać Oahu. Zapraszamy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaBlO Opublikowano 28 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2007 Kto będzie grał w TDU 2 ??? bo ja napewno! X] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...