jurek911 Opublikowano 28 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2007 Jeśli nie poprawią tego i owego to ja na pewno NIE!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szozi Opublikowano 28 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2007 Aha już to widzę:-) Pierwszy polecisz do sklepu.... Jak dodadzą noc, zmienne warunki atmosferyczne, terenówki i te 800 km nowych tras to ja nie widzę rywala dla tej gry. No oczywiście powinni przejechać walcem po Oahu i nieco zmniejszyć te szczyty:-) Dodanie kg tez by się przydało. Generalnie z wypowiedzi producentów wynika, że pierwsze 4 elementy właśnie takie będą. Co do reszty cisza. Chyba, że ktoś wie więcej? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miras19 Opublikowano 28 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2007 Hej Frendsy dawajcie na Ohuio właśnie jestem po 4 la,pkach dobrego winka za 13 zł i popędzam sobie Ascari po mieścinie, jakby co to mój login taki jak na purepc, chętnie się pościgam ;) Może i mam z 1 promila, ale w pełni gotów do walki:P TDU forever normalnie, ta gra jest warta każdego 99zł jakie wydałem :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szozi Opublikowano 28 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2007 No niestety dziś mamy przerwę:-) Jutro może się uda coś zorganizować. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smol__ar Opublikowano 1 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2007 Witam was. Mam takie głupie pytanie, czy ta gra ruszy na karcie obsługującej Dx 7.0 ? (GF4 MX440 64/128) :wink: Pytanie mojego siostrzeńca bo męczy mi głowę. Interesuje mnie czy to ruszy, a jak będzie działać to już nie moja sprawa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fishu Opublikowano 1 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2007 Niby GF4mx nie ma na liście kart kompatybilnych ale jak wiadomo czasem i tak gry działają na tych kartach ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość MaRuH Opublikowano 1 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2007 (edytowane) Witam was. Mam takie głupie pytanie, czy ta gra ruszy na karcie obsługującej Dx 7.0 ? (GF4 MX440 64/128) :wink: Pytanie mojego siostrzeńca bo męczy mi głowę. Interesuje mnie czy to ruszy, a jak będzie działać to już nie moja sprawa. Może i ruszy ale będzie nie grywalne, kiedyś puściłem tdu na radku X600pro a więc na karcie sporo wydajniejszej od gf4mx :-P i na low w 800-600 nie dało się grać, więc na takim 4mx to już w ogóle będzie pokaz slajdów, ale spróbować nie zaszkodzi. Edytowane 1 Grudnia 2007 przez maruh Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzieju Opublikowano 2 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2007 A ja prosze o pomoc :( czytam czytam i nic nie wyczytalem :( NIE MOGE WROCIC NA TRASE Mam viste 64bit ultimate instaluje gierke oryginals ie wie ... i tuz po pasku mam info ... //// System nie został zmodyfikowany . Aby dokonczyc instalacje pozniej, ponownie uruchom kreatora //// Help :( System z aktualizowany ... plik msi zainstalowany ... nie wiem czego sie zlapac ... Vista 64bit pl TDU pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 2 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2007 (edytowane) Witam was. Mam takie głupie pytanie, czy ta gra ruszy na karcie obsługującej Dx 7.0 ? (GF4 MX440 64/128) :wink: Pytanie mojego siostrzeńca bo męczy mi głowę. Interesuje mnie czy to ruszy, a jak będzie działać to już nie moja sprawa. Niby GF4mx nie ma na liście kart kompatybilnych ale jak wiadomo czasem i tak gry działają na tych kartach ;) Może i ruszy ale będzie nie grywalne, kiedyś puściłem tdu na radku X600pro a więc na karcie sporo wydajniejszej od gf4mx :-P i na low w 800-600 nie dało się grać, więc na takim 4mx to już w ogóle będzie pokaz slajdów, ale spróbować nie zaszkodzi.NIE RUSZY! Zeby moc plynnie pograc potrzebujesz minimum gf7600 A ja prosze o pomoc :( czytam czytam i nic nie wyczytalem :( NIE MOGE WROCIC NA TRASE Mam viste 64bit ultimate instaluje gierke oryginals ie wie ... i tuz po pasku mam info ... //// System nie został zmodyfikowany . Aby dokonczyc instalacje pozniej, ponownie uruchom kreatora //// Help :( System z aktualizowany ... plik msi zainstalowany ... nie wiem czego sie zlapac ... Vista 64bit pl TDU pl Oj Dzieju dzieju... wez Ty xp zainstaluj do gier a nie kombinowac bedziesz :) EDIT: oj zapomnialem... przymierzam sie posmigac dzisiaj troche.. po ponad miesiacu przerwy :) (ale przerwa wymuszona a nie z wlasnej woli ;) ) Edytowane 2 Grudnia 2007 przez Neo_x Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzyss Opublikowano 3 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2007 hej ma ktos moze TDU z TopSeller`a? zastanawiam sie czy dodali tam nowszy patch niz ten co byl na poczatku w polskiej wersji czyli chyba 1.3x. no i czy gierka ma wszystko co miala wersja premierowa czyli dodatki takie jak mapa np. pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzieju Opublikowano 3 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2007 Juz smiga ... potrzebny jest Pre instaler ... Wiec na dniach bede smigal ... jaks ie dorobie znowu kiery spowrotem :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaBlO Opublikowano 3 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2007 hej ma ktos moze TDU z TopSeller`a? zastanawiam sie czy dodali tam nowszy patch niz ten co byl na poczatku w polskiej wersji czyli chyba 1.3x. no i czy gierka ma wszystko co miala wersja premierowa czyli dodatki takie jak mapa np. pozdro Gry z topseller to chyba okrojone z dodatków są i wątpię czy znajdziesz tam mapkę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miazga82 Opublikowano 3 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2007 A po co komu mapka ... i tak ją wezmiesz raz do ręki. Do niczego sie nie przydaje. Świetna gra, nie ma co sie zastanawiać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 3 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2007 e tam.. ja mapke dotykam codziennie jak wyciagam plyte z pudelka ;DD Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szozi Opublikowano 3 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2007 (edytowane) A po co komu mapka ... i tak ją wezmiesz raz do ręki. Do niczego sie nie przydaje. Świetna gra, nie ma co sie zastanawiać. Dokładnie. Mapka jest w samej grze i ta zupełnie wystarcza. Ja tylko raz swoją rozłożyłem:) Dodatkowo za mocno ją złożyli i nie jest za piękna... Zawsze możesz zadzwonić do dystrybutora i będziesz miał pewność. Polecam zakup, a za taką kasę to po prostu oblig:-) Edytowane 3 Grudnia 2007 przez Szozi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RazorBMW Opublikowano 3 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2007 (edytowane) Witam ;) Czy opłaca się kupować TDU w tej nowej serii SuperSeller?:D - tak, wiem, głupie pytanie ;) Czy na neostradzie 1 mb/s da sie grac ?;) Edytowane 3 Grudnia 2007 przez razorBMW Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miazga82 Opublikowano 3 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2007 Czy na neostradzie 1 mb/s da sie grac ?;)Nie nie da się, grać można tylko na komputerze za pomocą kierownicy. :huh: Oczywiście że można grać na takim łączu, choć różnie to bywa jeśli w jednym miejscu pojawi sie 8miu graczy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Powerslave Opublikowano 4 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2007 (edytowane) o tak... zdenerwowanie to malo, kupilem TDU z topsellera i... naped nie czyta plyty z gra, natomiast plyta z dodatkami smiga bez problemu:/ czy jezeli zainstaluje gre z wersji z neta i wpisze key z topsellera to bedzie dzialac na necie? aktualnie kopiuje zawartosc plytki na kompa z napedu w laptopie, ale czy bedzie dzialac bez plytki gdy zainstaluje z dysku? :mur: zazegnalem problem podpinajac stary naped dvd, ktory uznalem za niedzialajacy, okazalo sie ze bez problemu odczytal obie plytki wiec ide smigac :) nick w grze powerslave_ppc Edytowane 4 Grudnia 2007 przez Powerslave Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skus Opublikowano 4 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2007 (edytowane) Ja mam z kolei inny problem. Wczesniej grając w wersje angielską z torrenta gra chodził w 1680x1050 hight z hdr bez zadnych zcinek. Wczoraj kupiłem gre z topsellera i na takich ustawieniach da sie odczuc spadki fps mało tego gra wyglada jakbym miał właczona aa na -2. Szczegolnie widoczne jest to na cieniach samochodów. Jest na to rada? Zaczynam myslec ze to wina polonizacji ;) Moja konfiguracja: E2160@2,4Ghz 2GB RAM GoodRam 800 Gigabyte P31 S3L PowerColor x1950 PRO 256 DDRIII Próbowałem juz reinstalacji gry oraz sterownikow do karty graficznej, nic to nie dało. Pozdrawiam. Edytowane 4 Grudnia 2007 przez skus Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fishu Opublikowano 4 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2007 Edytuj posta z tym torrentem bo banik poleci zaraz ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Powerslave Opublikowano 4 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2007 (edytowane) ma ktos do sprzedania tanio jakies dobre autko ,moze byc uzywane ;] narazie smigam czerwonym A3 jak dolaczyc do klubu ppc?:> Edytowane 4 Grudnia 2007 przez Powerslave Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miazga82 Opublikowano 4 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2007 (edytowane) ma ktos do sprzedania tanio jakies dobre autko ,moze byc uzywane ;] narazie smigam czerwonym A3Autko? Hehe daj spokoj ten dom aukcyjny to lipa. Lepiej samemu szybko na coś zarobić. Albo wystaw pierwszy lepszy samochód na aukcji za 9'999.999$ po kilku dniach sam sie sprzeda jak dolaczyc do klubu ppc?:>Meet me on-line ;) Ale musisz sie wykazać aktywnością :P Edytowane 4 Grudnia 2007 przez Miazga82 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Powerslave Opublikowano 4 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2007 dzis jezdzilem chyba z 6 godzin, smigalem z jakims niemcem, mowil, ze ma 15mln, wiec poprosilem zeby dal mi 1 :D powiedzial ze odkupi moje A3 i tak sie stalo i jestem milionerem... czemu w zyciu nie jest tak latwo o pierwszy milion ? B-) smiga ktos teraz? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TranceLover Opublikowano 4 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2007 Witam Was ;) Zwracam się do Was z gorącą prośbą!! Tak więc po kolei - dzisiaj nabyłem oryginalne TDU :) Kiedy wkładam płytę do napędu uruchamia się przygotowanie do instalacji a następnie wyskakuje komunikat: O co chodzi? Jak temu zapobiec? Nie ukrywam, iż chciałbym już zacząć "pocinać" w gierkę chociażby dlatego aby niebawem dołączyć wraz z Wami do gry na sieci ;) LICZĘ NA WASZĄ POMOC :D Pozdrawiam, Maciek! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miazga82 Opublikowano 4 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2007 A czytać to nie uczą w szkole? No sorry ale tam masz wszystko czarne na białym napisane. :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
@riel Opublikowano 4 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2007 Mój komputer-> ppm na TDU -> eksploruj -> zainstaluj ->ISScript11<- Chyba... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TranceLover Opublikowano 4 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2007 (edytowane) @riel dzięki wielkie! :) Wielki browarek for U i pozdrówki lecą ;) Edytowane 4 Grudnia 2007 przez TranceLover Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzyss Opublikowano 4 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2007 @riel dzięki wielkie! :) Wielki browarek for U i pozdrówki lecą ;) masz versje z TopSellera? jak tak to napisz co znajduje sie w pudelku oprocz plyty z gra. pozdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Powerslave Opublikowano 4 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2007 topseller: na plycie z dodatkami patch, mapka i jakies tam inne [ciach!]lki :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzyss Opublikowano 4 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2007 wkoncu TDU za tania kasiorke rowniez pojawil sie w MM w B-B wiec jutro sie przejade co by nabyc gierke :-P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...