reaktiv Opublikowano 26 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2007 Hmm, mam dziwny problem... chce uruchomic TDU, czekam czekam, pokazuje sie ikonka kursora w ksztalcie plyty, patrze na CDrom, czyta.... ale nic sie nie uruchamia :/ gra sie w ogole nie chce wlaczyc oO Jedynym sposobem na wlaczenie jej, jest reset kompa i wlaczenie gry odrazu na starcie systemu, inaczej sie juz nie wlaczy.. :/ Wie ktos moze czemu tak sie dzieje ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szozi Opublikowano 26 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2007 (edytowane) Skoro o problemach mowa.... Po zmianie kompa niestety nie chce się dziadostwo zainstalować:-( Kombinowałem i ręcznie wgrywałem ISScript11, ale nic to nie pomogło. Zapewne był już taki temat, jednak jako lama nie znalazłem. Aha nie idzie zarówno na Xp64 jaki na Vista64. Edytowane 26 Grudnia 2007 przez Szozi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 26 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2007 (edytowane) Przeciez Dzieju mial taki sam problem (z tego co pamietam) i chyba sobie z nim poradzil ;) Panowie szykowac sie na wieczor. Odpalamy dzisiaj TDU, mam nadzieje ze bedzie sporo chetnych osob. Po wiecej szczegolow -> http://ppcteam.woox.pl/index.php Edytowane 26 Grudnia 2007 przez CarsonPoland Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szczuru Opublikowano 26 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2007 A o której dokładnie to śmiganie?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szozi Opublikowano 26 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2007 Myślę, że o 22 to już raczej na pewno a może i wcześniej. Adres znacie tam reszta info. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szczuru Opublikowano 26 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2007 OMG całe życie problemy z grami... Jak mam dodać znajomych?? Nacisnąłem F, i koleś mnie dodał, ale jak on mnie zaprosił i nacisnąłem prawy kursor (oznacza ok) to nic się nie dzieje i jak wezmę filtr na mapie to go nie widzę, a jak nacisnę F, to nie ma nikogo poza mną. Jak tu się dodaje ludzi do Friendlist?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 26 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2007 (edytowane) dokladnie tak... F i dodajesz typa do listy... multi tdu dziala jak dziala ale czasami dziala. Dzisiaj kolo 22 spotykamy sie na wyspie. Reszta na ppcteam.pl. Pomoglem rozwiazac problem Szoziego ;) Edytowane 26 Grudnia 2007 przez Neo_x Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 26 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2007 Ja niestety odpadam. Zainstalowalem gre i sie ciezko wkurzylem. Caly czas sa straszne sciny, grafika jakby sie dlawila, nie da sie grac. Dodam ze uruchomilem dzisiaj pierwszy raz tdu odkad mam 2gb ramu. Wczesniej na 1gb bylo wszystko ok. Nie mam sily sie z tym uzerac... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 27 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2007 tyle osob bylo chetnych do gry i w koncu okazalo sie ze jak zwykle byl tylko standardowy i staly sklad :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szczuru Opublikowano 27 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2007 Kurcze no. Co mam zrobić z tymi friendsami?? Wciąż nie mogę nikogo dodać. Przecież bez tego całe multi traci sens :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miazga82 Opublikowano 27 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2007 tyle osob bylo chetnych do gry i w koncu okazalo sie ze jak zwykle byl tylko standardowy i staly sklad :)Dokładnie. Ludzie tyle szumu robią i proszą sie o wspólną jazdę, ale jak dochodzi co do czego to nikogo nie ma :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RazorBMW Opublikowano 27 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2007 (edytowane) Nie wiem... ale to być może dlatego, że jest "dosyć późno" ? A jak już, to będę koło 20 na Oahu... PS. Jak się zapisać do klubu? bo wjeżdzam tam, i raczej nikogo z PPCTeam nie ma... coś tam było tylko Polish Riders i cosik jesio... Edytowane 27 Grudnia 2007 przez razorBMW Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reaktiv Opublikowano 27 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2007 Ja smigam w roznych godinach wieczornych/nocnych. nick reaktiv_ppc, czarny Lotus Esprit. Widzialem tylko razorBMW, nikogo poza nim nie udalo mi sie z PPC spotkac :< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RazorBMW Opublikowano 27 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2007 Aha... RazorBMW_PPC_PL, niebieski Nissan Skyline / Pomarańczowe Lambo Miura kręcę się zwykle po centrum miasta [tam na południu] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qqrydza Opublikowano 27 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2007 Jeśli tylko mam możliwość zawsze odpowiadam na wezwanie. :-D A jeśli chodzi o spotkanie z ppc to należy włączyć ts i na żywca się ustawić. Dzisiaj po 21 też jestem gotów bo po dłuższej przerwie zawsze powracam z ogromną przyjemnością do tdu. Tym bardziej, że "spotykam" znajome mi osoby, z którymi zawsze jest wesoło. Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miazga82 Opublikowano 27 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2007 Już nie raz tłumaczyłem na PW ochotnikom, że od ustawiania sie na jazdę to jest TeamSpeak, wiec nie oczekujcie że kogoś więcej spotkacie na wyspie. Szał na tdu już dawno minął i trudno kogoś przypadkowo spotkać Haha a wymienianie marek samochodów którymi się jeździ to trochę śmieszna sprawa :D Dla tych, którzy jeszcze nie widzieli jak wyglądają nasze przejażdżki zachęcam obejrzeć ten film http://ppcteam.woox.pl/files/TDU_the_movie.avi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qqrydza Opublikowano 27 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2007 No i stało się co się miało stać... Na sam wpierw :D lista obecności a potem już z górki. Pozdrowienia dla profesora Razora. :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 28 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2007 (edytowane) Nie wiem... ale to być może dlatego, że jest "dosyć późno" ? A jak już, to będę koło 20 na Oahu... PS. Jak się zapisać do klubu? bo wjeżdzam tam, i raczej nikogo z PPCTeam nie ma... coś tam było tylko Polish Riders i cosik jesio... Jak juz pisalem.... ustawiamy sie w danym miejscu na wyspie.... zaleznie od tego co na TS jest podawame... po to mamy forum ppcteam.pl. EDIT: tak dla ulatwienia: Edytowane 28 Grudnia 2007 przez Neo_x Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaBlO Opublikowano 28 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2007 bueheheh do tdu 2 napewno się wyrobię z mikrofonem XD Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
petrumi Opublikowano 28 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2007 (edytowane) Ja niestety odpadam. Zainstalowalem gre i sie ciezko wkurzylem. Caly czas sa straszne sciny, grafika jakby sie dlawila, nie da sie grac. Dodam ze uruchomilem dzisiaj pierwszy raz tdu odkad mam 2gb ramu. Wczesniej na 1gb bylo wszystko ok. Nie mam sily sie z tym uzerac... Ja mam to samo ale od samego początku gdy posiadam grę. Ale od tygodnia pogrywam sobie na nowo. Nawet spotkałem Powerslave'a. Ogólnie się wkręciłem (lepiej późno niż wcale) Edytowane 28 Grudnia 2007 przez petrumi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Powerslave Opublikowano 29 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2007 a ja mam dziwny problem, albo raczej ja i reaktiv ;] wczoraj ugadalismy sie na wyspie, znalezlismy sie ale caly czas mielismy miedzy soba laga... zeby bylo ciekawiej mieszkamy kilkaset metrow od siebie i mamy tego samego neta, przelaczalismy sie miedzy serwerami i gdy widzielismy sie na drodze i innych wkolo to ciagle lag byl tylko miedzy nami, a obaj widzielismy inne osoby plynnie, kombinowalismy chyba z godzine i nie udalo nam sie ogarnac tego problemu :( ma ktos jakies sugestie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
petrumi Opublikowano 29 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2007 wprawdzie dla Ciebie Powerslave nie mam rozwiązania ale mam swoje pytania do starych wyjadaczy. Pograłem już tak z 30% gry w singlu i co jakiś czas podczas zwiedzania wyspy wskakuje sobie na wyścig multi. Czy za każdym razem muszę ustawić w "preferencjach multi" wyścigi z całego świata? Bo tylko wtedy widzę jakiś przeciwników do zabawy. Problem w tym, że przeważnie jeżdzą samochodami grupy A po tuningu 3-stopnia. Jak chce się pościgać czymś wolniejszym i zaznaczam opcję "wybierz podobne samochody" to przeważnie nic nie znajduję. Czy to znaczy że w TDU grają już tylko stare wygi i ciężko o jakiegoś świeżaka, który dopiero zaczyna karierę i nie ma kasy na grupę A (albo miłośnika wolniejszej jazdy) ? Kolejna sprawa do lista najlepszych wyników. Te cheeterskie osiągnięcia na oierwszych kilku miejscach są denerwujące. Nie wiem jaką ludzie mają radochę z takiego oszukiwania.. Dlaczego po wyborze konkretnego wyścigu multi tuż po jego zakończeniu komputer czasami przenosi nas do innego wyścigu, czasami na końcu wyspy? Czy żeby osiągać postęp w grze w multi muszę się ścigać w wyścigach rankingowych? Czy warto brać udział w wyzwaniach innych graczy? Jak to wygląda w praktyce? Czy polega to przede wszystkim na traceniu wpisowego ;) ? Czy popularne są wyzwania na drodze? Ludzie często akceptują takie zakłady? Będę wdzięczny za szczegółowe odpowiedzi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 29 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2007 Pograłem już tak z 30% gry w singlu i co jakiś czas podczas zwiedzania wyspy wskakuje sobie na wyścig multi. Czy za każdym razem muszę ustawić w "preferencjach multi" wyścigi z całego świata? Bo tylko wtedy widzę jakiś przeciwników do zabawy. Problem w tym, że przeważnie jeżdzą samochodami grupy A po tuningu 3-stopnia. Jak chce się pościgać czymś wolniejszym i zaznaczam opcję "wybierz podobne samochody" to przeważnie nic nie znajduję. Czy to znaczy że w TDU grają już tylko stare wygi i ciężko o jakiegoś świeżaka, który dopiero zaczyna karierę i nie ma kasy na grupę A (albo miłośnika wolniejszej jazdy) ?Opcja multi w tej grze dziala jak chce i kiedy chce. Ja np: musze dluzsza chwile poczekac az sie odswiezy mapa i dopiero pokaze ludzi Kolejna sprawa do lista najlepszych wyników. Te cheeterskie osiągnięcia na oierwszych kilku miejscach są denerwujące. Nie wiem jaką ludzie mają radochę z takiego oszukiwania..Dobrze ze nie widziales sytuacji statystyk przed wydaniem patcha ;) Dlaczego po wyborze konkretnego wyścigu multi tuż po jego zakończeniu komputer czasami przenosi nas do innego wyścigu, czasami na końcu wyspy?Wszystko zalezy od wyscigu. Jezeli jest to pojedynczy wyscig to konczysz go tam gdzie zaczynales. Jezeli to jakas seria wyscigow to konczysz w miejscu w ktorym sie zaczynal ostatni wyscig. Czy żeby osiągać postęp w grze w multi muszę się ścigać w wyścigach rankingowych?Zalezy od trybu.. ale w wiekszosci przypadkow tak Czy warto brać udział w wyzwaniach innych graczy? Jak to wygląda w praktyce? Czy polega to przede wszystkim na traceniu wpisowego ;) ?Czesto nie warto.. czemu? Lamusy czituja i chodz bys mial koenigsega a przeciwnik audi tt to i tak z Toba wygra Czy popularne są wyzwania na drodze? Ludzie często akceptują takie zakłady?Ja osobiscie takich rzeczy nie akceptuje... a szczegolnie kiedy jade sobie czyms lajtowym z grupy G a typ podjezdza do mnie enzo i kozak chce sie scigac... Będę wdzięczny za szczegółowe odpowiedzi.Nie ma za co ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qqrydza Opublikowano 30 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2007 To może coś dzisiaj się wykluje? Na pożegnanie starego roku. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Powerslave Opublikowano 30 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2007 ja moge :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
petrumi Opublikowano 30 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2007 (edytowane) ja gram cały czas, gdzie i o której się spotykacie? TS nie mam. Edytowane 30 Grudnia 2007 przez petrumi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miazga82 Opublikowano 30 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2007 To może coś dzisiaj się wykluje? Na pożegnanie starego roku.Owszem, chętnym być! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wyrko Opublikowano 30 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2007 Ja niestety odpadam. Zainstalowalem gre i sie ciezko wkurzylem. Caly czas sa straszne sciny, grafika jakby sie dlawila, nie da sie grac. Dodam ze uruchomilem dzisiaj pierwszy raz tdu odkad mam 2gb ramu. Wczesniej na 1gb bylo wszystko ok. Nie mam sily sie z tym uzerac... To samo, po wymianie karty z 7600. Chwile pogram i zwiecha, na starej karcie tego nie bylo. Wszystko poodkrecane. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Powerslave Opublikowano 30 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2007 no to moze godzina 22:00 kolo latarnii pod wulkanem?:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qqrydza Opublikowano 30 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2007 Bardzo dobre miejsce. :D Będę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...