Carson Opublikowano 30 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2007 dobra ja instaluje i sprobuje cos zrobic z tymi scinami. moze sie dolacze ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mumin Opublikowano 30 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2007 ja juz trzy razy probowalem i trzy razy konczylo sie freezem ekranu z artami i koniecznoscia uzycia przycisku reset :mur: grr. karta odkrecona, poza tym nawet po podkreceniu do tej pory nic jej nie zmeczylo, ani COD4, ani Crysis.. sprobuje jeszcze z nowymi sterami. jak nic nie da - poddaje sie :-| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qqrydza Opublikowano 30 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2007 Może jakieś starsze sprawdzone sterowniki..? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 30 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2007 Ja zainstaluje zabytkowe sterowniki bo jestem pewny ze na nich tdu kiedys smigalo wzorowo. XTreme-G 93.81 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mumin Opublikowano 30 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2007 (edytowane) Może jakieś starsze sprawdzone sterowniki..? do tej pory gralem na x1950pro i nie bylo najmniejszych problemow. z NV nie mialem do czynienia od ponad roku, w ogole w TDU, wiec nie wiem jakie sa sprawdzone :unsure: moze jakies sugestie? edit: no i dobrze zeby 88gt widzialy;) Edytowane 30 Grudnia 2007 przez Mumin Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 30 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2007 Ja zainstaluje zabytkowe sterowniki bo jestem pewny ze na nich tdu kiedys smigalo wzorowo. XTreme-G 93.81Ja na tych sterach jade.... tyle ze oryginalnych nvidi Bede na wyspie.. jednak troszke pozniej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qqrydza Opublikowano 30 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2007 Jeszcze 5 minutek i spadamy. Trochę się przedłużyło ale... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miazga82 Opublikowano 31 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2007 Żadnych screenów z wczorajszej jazdy nie ma? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szozi Opublikowano 31 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2007 No niestety za szybko jechaliście:-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
petrumi Opublikowano 31 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2007 witam, jako że wczoraj zaliczyłem swój debiut we wspólnej jeździe mam kilka pytań: 1. czy na mapie (w największym oddaleniu) ma jakieś znaczenie kolor "chmurek" pokazujących chyba gęstość ruchu w danej okolicy? Na początku miałem zawsze czerwone chmurki a teraz mam purpurowe. 2. podobnie z samymi zawodnikami w multi - czasami są na czerwono ale także na żółto. 3. biały lub czerwony nick zawodnika nie oznacza chyba tego czy zbliżamy się czy oddalamy się od niego, jak ktoś wczoraj sugerował na TS. Co w takim razie? 4. Trochę denerwująca jest sytuacje, gdy nie ma zorganizowanej jazdy a chcemy się spotkać z kimkolwiek na drodze w multi. Na mapie ich widać ale po teleportacji w jego okolice próżno go tam szukać. Rozumiem - ograniczenia multi... To tyle, dzięki za wspólną zabawę i do następnego razu. ps. Teamspeak w tej grze to podstawa, dlatego proponuje nowym zaopatrzenie się w mikrofon. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RazorBMW Opublikowano 31 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2007 (edytowane) A do TSa... tylko mikrofon potrzebny? nie trzeba sluchawek? bo... jak ja mam zalozyc sluchawki na aparaty sluchowe... :unsure: :blink: Edytowane 31 Grudnia 2007 przez razorBMW Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miazga82 Opublikowano 31 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2007 No słuchawki są raczej obowiązkowe, ponieważ z włączonymi głośnikami robi sie na całym kanale straszne echo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szozi Opublikowano 31 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2007 (edytowane) Razor da się:-) Mikrofon oczywiście musi być, bo jak widziałeś raczej nie ma czasu na odpisywanie na "czacie", a śmigaliśmy do 1 w nocy jak nie dłużej. Bez słuchawek może być problem, ponieważ będziemy mieli eleganckie echo z twoich głośników, choć na to też coś poradzimy (będziesz miał np. aktywacje na przycisk i może się jakoś dogadamy). Generalnie było sympatycznie, prawie jak za dawnych "lat". Już dawno nie było takiej akcji żeby chętni nie mogli się przyłączyć ze względu na limit 8 osób. Co do tych cyrków z łączeniem się - jak już się wszyscy dodamy do znajomych jest nieco łatwiej, ale problem dalej występuje. Na to nie ma rady, trzeba klikać na różne osoby. Oczywiście z jednymi łatwiej się połączyć z innymi gorzej, może to zależy od łącza. Taka sama sytuacja jest przy wyścigach - czasem na 4 osoby tylko jedna może postawić tak grę, aby wszyscy ją widzieli. Może to kwestia firewalla albo portów. Co do tych kolorków to już nie mam pojęcia jak to działa. Moim zdaniem właśnie jest tak - na czerwono widzisz gdy ktoś tobie odjeżdża, na biało jak ty jesteś szybszy. Tak zauważyłem, być może to tylko przypadek. Inni natomiast uważają, że to pokazuje jakość połączenia.... Petrumi możesz napisać jak masz ustawioną kierę do Tdu? Chodzi mi o sterowniki i samą gre. Coś wczoraj nie mogłem opanować sytuacji na torze, ale to chyba kwestia zbyt czułego gazu...i %:-) Edytowane 31 Grudnia 2007 przez Szozi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
petrumi Opublikowano 31 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2007 W TDU wszystkie ustawienia kiery na default czyli chyba wszystkie suwaki na połowie. Jak trzeba do odpalę stacjonarnego i sprawdzę dokładnie. Poza tym w sterownikach kontrolerów gier: obrót 360 stopni i oczywiście osobno gaz i hamulec (combined axis off). A ja jeszcze godzinę później jak odblokowałem sobie tor wyścigowy, pojeździłem kilka kółek z jakimiś dwoma alienami. Kręcili czasu 3:05 i nigdy nie wypadali z trasy. Aż nudno było... wąchać spaliny. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szozi Opublikowano 31 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2007 Ja na chwilkę odpalam Tdu i będę się kręcił po torze:-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qqrydza Opublikowano 1 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2008 Żadnych screenów z wczorajszej jazdy nie ma? Są... ... fraps dla Szoziego bo śmiał się jak powiedziałem, że na takich ustawieniach chodzi płynnie. :wink: ...a, ustawienia... z poziomu sterowników aax16 i transparentne na wysokiej jakości. Pomyślunku.... eeeeee przepraszam... pomyślności w 2008. :smile2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
westsajd Opublikowano 1 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2008 Jutro (mam nadzieję) przyjedzie 8600GT więc... śmigamy! ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Powerslave Opublikowano 1 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2008 ustawka dzis?:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurek911 Opublikowano 1 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2008 No niestety za szybko jechaliście:-) OBRAZEK Szozi, co ty za pikseloze pokazujesz :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szozi Opublikowano 1 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2008 Szozi, co ty za pikseloze pokazujesz :P To jeszcze z czasów 7900 gt chlip chlip:-) Ja właśnie się wybieram na Oahu, zapraszam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qqrydza Opublikowano 1 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2008 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Powerslave Opublikowano 2 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2008 (edytowane) ja mam ciekawszego screena :D Edytowane 2 Stycznia 2008 przez Powerslave Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 2 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2008 moze troche slabszej jakosci niz kuku ale sa ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
apo5 Opublikowano 2 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2008 O, właśnie looknąłem, że test drive jest w edycji top seller za 39 złotych w empiku...to może i ja niedługo pośmigam z Wami, :) Pozdro. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 2 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2008 juz o tym wspominalismy ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Powerslave Opublikowano 2 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2008 posmigalismy teraz tez troszke, jakas ustawka na wieczor? 22-23? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szozi Opublikowano 2 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2008 (edytowane) posmigalismy teraz tez troszke, jakas ustawka na wieczor? 22-23? Edytowane 2 Stycznia 2008 przez Szozi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzyss Opublikowano 2 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2008 posmigalismy teraz tez troszke, jakas ustawka na wieczor? 22-23? ja bylbym chetny. nie uzywam TS wiec moze lokalizacje jakas sie ustali i godzinke dokladniejsza? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
petrumi Opublikowano 2 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2008 ja bylbym chetny. nie uzywam TS wiec moze lokalizacje jakas sie ustali i godzinke dokladniejsza? Powiem Ci jak jeden z nowych, którzy ostatnio dołączyli do wspólnego kręcenia się po wyspie. Bez TS (mikrofon i słuchawki, nie głośniki) jest o wiele ciężej się znaleźć. Dlatego jak masz techniczne możliwości do podłącz MIC i zainstaluj klienta TS2 (FAQ znajdziesz na pierwszej stronie). Bez tego spróbuj nas znaleźć albo w okolicach klubu (północ wyspy) lub przy kraterze. Ale pamiętaj, że w jednym miejscu "widać" max 8 graczy online i jeśli jest ciasno i nie wszyscy "wchodzą" bo zmykamy w inne miejsce. A wtedy bez TS to ciężko Ci będzie. pzdr. i do zobaczenia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzyss Opublikowano 2 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2008 Powiem Ci jak jeden z nowych, którzy ostatnio dołączyli do wspólnego kręcenia się po wyspie. Bez TS (mikrofon i słuchawki, nie głośniki) jest o wiele ciężej się znaleźć. Dlatego jak masz techniczne możliwości do podłącz MIC i zainstaluj klienta TS2 (FAQ znajdziesz na pierwszej stronie). Bez tego spróbuj nas znaleźć albo w okolicach klubu (północ wyspy) lub przy kraterze. Ale pamiętaj, że w jednym miejscu "widać" max 8 graczy online i jeśli jest ciasno i nie wszyscy "wchodzą" bo zmykamy w inne miejsce. A wtedy bez TS to ciężko Ci będzie. pzdr. i do zobaczenia. aktualnie nie mam mic:( ktora godz jest jakis zlocik? moze sie mi uda akurat. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...