Skocz do zawartości
LCC

Test Drive Unlimited

Rekomendowane odpowiedzi

gra wyglada pieknie w 1680 max aa4 af16 z HDR i mam >50fps :D:D szkoda tylko, ze na podkreconej karcie zaliczylem gre w szachy i restart byl jedyna opcja :| moze w ciagu 2 tyg uda sie dolaczyc, bo w gram.l zeszli z cena do 27pln :D:D

Jeszcze ładniej w 19x12 :P

Taki wynik Nissana to już chyba przesada...

Dołączona grafika

Edytowane przez petrumi

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W tych godzinach zawsze ktos jest.

Dołączona grafika

Wlacz sobie active desktop i dodaj:

http://www.tsviewer.com/promotion/dynamic_sig/sig.php/clan160x283_simr/39201.png
Bedziesz mial status TS-a na pulpicie ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a sory jest ok. powiedz mi tylko dlaczego po wlaczeniu tego active desktop pokazuje sie niebieskie tło w nazwie folderów i plików ? :(

no niestety nasz mniej lub bardziej kochany windows wylacza cienie pod ikonkami i wlacza takie cos...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zainstalowałem windowsa i problemy z płynnością zniknęły.

Ale mam inny problem, jak ustawiam rozdziałkę 1440x900 lub 1680x1050 to obraz jest rozciągnięty w pionie i tak jakby "pourywany" na górze i na dole. Regulacja monitora nic nie daje, tzn. obraz po prostu jest urwany. Miał ktoś coś podobnego??

PS: Będe koło latarni o północy:) (nick: janusdel_PPC)

Edytowane przez janusdel25

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dołączona grafika

Przepraszam, że na tsie się nie odzywałem, ale ostatniej nocy połamałem pałąk słuchawko-mikrofonu (sic) i nijak nie chciało mi się sięgać po jego resztki ;) Zobowiązuję się dzisiaj naprawić...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jakby ktos mogl, niech zaznaczy na mapce gdzie sie spotykacie, bardzo chetnie z wami posmigam, ts + sluchawki ON, co prawda mam dopiero audi TT ale chyba dam rade, hym?? :)

moj nick: ShaDe_PPC

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie spotykamy sie w konkretnym miejscu. Jeśli będziesz na TS to sie jakoś dogadamy. Tak w międzyczasie lepiej szukaj naszych ludzi na mapie i dodawaj do znajomych, tak będzie najprościej. Audi TT? hmm .... trzeba jeździć bezkolizyjnie żeby tym żółwiem nadążyć za resztą ;P

Edytowane przez Miazga82

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jakby ktos mogl, niech zaznaczy na mapce gdzie sie spotykacie, bardzo chetnie z wami posmigam, ts + sluchawki ON, co prawda mam dopiero audi TT ale chyba dam rade, hym?? :)

moj nick: ShaDe_PPC

My nie musimy się już umawiać, ponieważ mamy się w tzw. "przyjaciołach".

Miejsca spotkań są słabym pomysłem, ponieważ najczęściej siedzą tam inni ludzie i blokują miejsca dla naszych. Jak masz ts to nie będziesz miał problemu.

ps. Miazga szybciej klikał

Edytowane przez Szozi

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie spotykamy sie w konkretnym miejscu. Jeśli będziesz na TS to sie jakoś dogadamy. Tak w międzyczasie lepiej szukaj naszych ludzi na mapie i dodawaj do znajomych, tak będzie najprościej. Audi TT? hmm .... trzeba jeździć bezkolizyjnie żeby tym żółwiem nadążyć za resztą ;P

ok ile kosztuje jakies autko na ktore zdaze zarobic (mam ~30k teraz), i bede za wami nadazal, dodam tez ze dopiero zaczynam sie oswajac z modelem jazdy, i tez w sumie niewiem czy grac na klawirce czy na Logim Formula Force GP

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tylko kiera...

No wiesz my jeździmy różnymi autami, bo większość z Nas ma już wszystkie samochody w garażu. Możesz trafić na klasę G jak i na Saleema jadącego 400 km/h:-)

Jest taki jeden wyścig za 75 tyś, robi się go w paręnaście sekund - najlepiej Enzo. Zawracasz na starcie i lecisz aż do 290km/h i po zadaniu. Nazwy nie pamiętam, ale już gdzieś pisałem o tym na forum.

Edytowane przez Szozi

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pytanie na temat kopii zapasowej:

» Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... «
już trochę styrałem płytke z TDU więc chciałem zrobić obraz na dysk i z niego grać, lecz przy ładowaniu go do demona dostaje komunikat, że zła płyta. Mam rozumieć, że potrzebny jest crack? Może mnie ktoś oświecić jak zrobić działającą kopię zapasową?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

stwierdzam ze zakochalem sie w tej giercy :)

grafika nawet ok jak na mojego dżiforsa. model jazdy bardzo przypadl mi do gustu, trzeba bylo sie przyzwyczaic ale jest ok :)

chyba pozebiram troche kasy na jakas dobra kiere, gra ktos moze na Driving Force Pro, czy moze lepiej jednak kupic momo, g25 troche za drogi :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

u mnie jakimś fartem udało się sprzedać dwa razy samochód wystawione po prawie 10mln. Wystawiałem, grałem do 4 rano, zamykałem TDU i następnego dnia po odpaleniu zaraz przychodziła wiadomość o przypływie kosmicznej kasy. Ach, żeby tak w życiu :)

ps. czy można zmienić nazwę (nick) w profilu online? Chciałbym sobie dodać PPC :)

Edytowane przez petrumi

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wlasnie skonczylem smigac z jakimis gostkami ktorych spotkalem na mapie :D Fajna jazda byla, dziwi mnie tylko ze SLR mogl mnie dogonic :o, albo maja nie potunigowane auta, albo sa taki wolne :DDDD

Dołączona grafikaDołączona grafikaDołączona grafika

Dołączona grafikaDołączona grafika

Jak mi sie zmieni komp, to detale beda lepsze :D

Edytowane przez Reaktiv

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mogę zadać parę głupich pytań ?

1. Skąd sobie bierzecie SUVy i Concept Cary :P ?

2. Czy aktualnie dużo osób regularnie gra przez sieć (tzn znajomych stąd) - czy jest sens kupować na gram.pl w TS ? Bo za niecałe 30 zł stoi :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi