petrumi Opublikowano 4 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2008 (edytowane) gra wyglada pieknie w 1680 max aa4 af16 z HDR i mam >50fps :D:D szkoda tylko, ze na podkreconej karcie zaliczylem gre w szachy i restart byl jedyna opcja :| moze w ciagu 2 tyg uda sie dolaczyc, bo w gram.l zeszli z cena do 27pln :D:D Jeszcze ładniej w 19x12 :P Taki wynik Nissana to już chyba przesada... Edytowane 4 Stycznia 2008 przez petrumi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 4 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2008 Jeszcze ładniej w 19x12 :P mam "tylko" 22" :P wyzej zadu nie podskocze :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
petrumi Opublikowano 4 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2008 to jak już będziesz zmieniał to kup od razu 30" bo ja się przesiadłem właśnie z 22 na 24 i zero różnicy. Poza tym, że trzeba było SLI złożyć. Sry za OT, dobranoc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzyss Opublikowano 4 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2008 ok, mam juz TS sluchaweczki, mic i moge teraz sie dowiedziec czy ktos bedzie w godz wieczornych tj ok 22-23? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 4 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2008 W tych godzinach zawsze ktos jest. Wlacz sobie active desktop i dodaj: http://www.tsviewer.com/promotion/dynamic_sig/sig.php/clan160x283_simr/39201.pngBedziesz mial status TS-a na pulpicie ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Scythe Opublikowano 4 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2008 Neo_x cos linki chyba pomieszales :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 4 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2008 nie... wsio smiga :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Scythe Opublikowano 4 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2008 a sory jest ok. powiedz mi tylko dlaczego po wlaczeniu tego active desktop pokazuje sie niebieskie tło w nazwie folderów i plików ? :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzyss Opublikowano 4 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2008 wybiera sie ktos na przejazdzke? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 4 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2008 a sory jest ok. powiedz mi tylko dlaczego po wlaczeniu tego active desktop pokazuje sie niebieskie tło w nazwie folderów i plików ? :(no niestety nasz mniej lub bardziej kochany windows wylacza cienie pod ikonkami i wlacza takie cos... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janusdel25 Opublikowano 4 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2008 (edytowane) Zainstalowałem windowsa i problemy z płynnością zniknęły. Ale mam inny problem, jak ustawiam rozdziałkę 1440x900 lub 1680x1050 to obraz jest rozciągnięty w pionie i tak jakby "pourywany" na górze i na dole. Regulacja monitora nic nie daje, tzn. obraz po prostu jest urwany. Miał ktoś coś podobnego?? PS: Będe koło latarni o północy:) (nick: janusdel_PPC) Edytowane 4 Stycznia 2008 przez janusdel25 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LCC Opublikowano 4 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2008 Zamiast gadać to byście z nami pośmigali :) A oto nasza dzisiejsza jazda. Było takie miejsce gdzie wpadliśmy 3 razy... Stenes :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
westsajd Opublikowano 5 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2008 Przepraszam, że na tsie się nie odzywałem, ale ostatniej nocy połamałem pałąk słuchawko-mikrofonu (sic) i nijak nie chciało mi się sięgać po jego resztki ;) Zobowiązuję się dzisiaj naprawić... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShDe Opublikowano 5 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2008 jakby ktos mogl, niech zaznaczy na mapce gdzie sie spotykacie, bardzo chetnie z wami posmigam, ts + sluchawki ON, co prawda mam dopiero audi TT ale chyba dam rade, hym?? :) moj nick: ShaDe_PPC Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miazga82 Opublikowano 5 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2008 (edytowane) Nie spotykamy sie w konkretnym miejscu. Jeśli będziesz na TS to sie jakoś dogadamy. Tak w międzyczasie lepiej szukaj naszych ludzi na mapie i dodawaj do znajomych, tak będzie najprościej. Audi TT? hmm .... trzeba jeździć bezkolizyjnie żeby tym żółwiem nadążyć za resztą ;P Edytowane 5 Stycznia 2008 przez Miazga82 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szozi Opublikowano 5 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2008 (edytowane) jakby ktos mogl, niech zaznaczy na mapce gdzie sie spotykacie, bardzo chetnie z wami posmigam, ts + sluchawki ON, co prawda mam dopiero audi TT ale chyba dam rade, hym?? :) moj nick: ShaDe_PPC My nie musimy się już umawiać, ponieważ mamy się w tzw. "przyjaciołach". Miejsca spotkań są słabym pomysłem, ponieważ najczęściej siedzą tam inni ludzie i blokują miejsca dla naszych. Jak masz ts to nie będziesz miał problemu. ps. Miazga szybciej klikał Edytowane 5 Stycznia 2008 przez Szozi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShDe Opublikowano 5 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2008 Nie spotykamy sie w konkretnym miejscu. Jeśli będziesz na TS to sie jakoś dogadamy. Tak w międzyczasie lepiej szukaj naszych ludzi na mapie i dodawaj do znajomych, tak będzie najprościej. Audi TT? hmm .... trzeba jeździć bezkolizyjnie żeby tym żółwiem nadążyć za resztą ;Pok ile kosztuje jakies autko na ktore zdaze zarobic (mam ~30k teraz), i bede za wami nadazal, dodam tez ze dopiero zaczynam sie oswajac z modelem jazdy, i tez w sumie niewiem czy grac na klawirce czy na Logim Formula Force GP Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szozi Opublikowano 5 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2008 (edytowane) Tylko kiera... No wiesz my jeździmy różnymi autami, bo większość z Nas ma już wszystkie samochody w garażu. Możesz trafić na klasę G jak i na Saleema jadącego 400 km/h:-) Jest taki jeden wyścig za 75 tyś, robi się go w paręnaście sekund - najlepiej Enzo. Zawracasz na starcie i lecisz aż do 290km/h i po zadaniu. Nazwy nie pamiętam, ale już gdzieś pisałem o tym na forum. Edytowane 5 Stycznia 2008 przez Szozi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 5 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2008 Zawsze mozesz sprobowac sprzedac fure za kilka baniek :twisted: Ale to zazwyczaj trwa kilka dni (oczekiwanie) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Powerslave Opublikowano 5 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2008 ja pare dni temu wystawilem 350z lvl3 za 9,999,999mln kolo godziny 12 i wieczorem juz bylo sprzedane:) ale dzien pozniej wystawilem kolejne autko i to niestety jeszcze nie jest sprzedane do dzis Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
westsajd Opublikowano 5 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2008 Pytanie na temat kopii zapasowej: » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « już trochę styrałem płytke z TDU więc chciałem zrobić obraz na dysk i z niego grać, lecz przy ładowaniu go do demona dostaje komunikat, że zła płyta. Mam rozumieć, że potrzebny jest crack? Może mnie ktoś oświecić jak zrobić działającą kopię zapasową? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShDe Opublikowano 5 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2008 stwierdzam ze zakochalem sie w tej giercy :) grafika nawet ok jak na mojego dżiforsa. model jazdy bardzo przypadl mi do gustu, trzeba bylo sie przyzwyczaic ale jest ok :) chyba pozebiram troche kasy na jakas dobra kiere, gra ktos moze na Driving Force Pro, czy moze lepiej jednak kupic momo, g25 troche za drogi :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miazga82 Opublikowano 5 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2008 Momo to kupa ;P Tylko DFP Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 5 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2008 Szczególnie force jest kupą nad kupami... ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
petrumi Opublikowano 5 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2008 (edytowane) u mnie jakimś fartem udało się sprzedać dwa razy samochód wystawione po prawie 10mln. Wystawiałem, grałem do 4 rano, zamykałem TDU i następnego dnia po odpaleniu zaraz przychodziła wiadomość o przypływie kosmicznej kasy. Ach, żeby tak w życiu :) ps. czy można zmienić nazwę (nick) w profilu online? Chciałbym sobie dodać PPC :) Edytowane 5 Stycznia 2008 przez petrumi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reaktiv Opublikowano 5 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2008 (edytowane) Wlasnie skonczylem smigac z jakimis gostkami ktorych spotkalem na mapie :D Fajna jazda byla, dziwi mnie tylko ze SLR mogl mnie dogonic :o, albo maja nie potunigowane auta, albo sa taki wolne :DDDD Jak mi sie zmieni komp, to detale beda lepsze :D Edytowane 5 Stycznia 2008 przez Reaktiv Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beka Opublikowano 5 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2008 Mogę zadać parę głupich pytań ? 1. Skąd sobie bierzecie SUVy i Concept Cary :P ? 2. Czy aktualnie dużo osób regularnie gra przez sieć (tzn znajomych stąd) - czy jest sens kupować na gram.pl w TS ? Bo za niecałe 30 zł stoi :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miazga82 Opublikowano 5 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2008 SUV-y? kupować na gram.pl w TS? stoi za 30zł? głupie pytania? ... nie skąd! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beka Opublikowano 5 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2008 Tak, SUVy , widziałem na fotkach z gry online :P I nie pytałem, czy stoi za 30 zł tylko czy opłaca się kupować, zdecydowałem już że tak, po rozmowie z kim innym. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szozi Opublikowano 5 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2008 Suvy mogą być na fotkach, bo NPC nimi śmigają. Sam napisałeś 30 zł... Chyba odpowiedź jest oczywista, że warto, gramy w to już ponad pół roku:-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...