yuucOm Opublikowano 16 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2008 Nie wiem jak wam , ale mi w tdu brakuje Audi r8Na dwójkę pewnie szykują ;]. imo R8 świetnie wygląda ale mogliby większy silnik dąć (np v10 jak z carrery gt ;o). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dr@jw3r Opublikowano 16 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2008 Jest też wersja R8 z silnikiem V12, tyle że diesel :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mazzi Opublikowano 17 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2008 czy ktos rozgryzl sposob, aby TDU banglalo jak nalezy (bez chamskich scinek, niczym nie uzasadnionych) na X2 & KN9 ? Widze, ze niektorzy smigaja w TDU na amd'kowych dwujajowcach... ja z bratem za nic nie moge tego zgrac. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev-o Opublikowano 17 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2008 Jest też wersja R8 z silnikiem V12, tyle że diesel :) prawde mowiac, fajnie bylo by zobaczyc w grze jakiegos klekota ktory puszczal by chociaz symboliczna czarna chmurke przy ostrzejszym wdepnieciu =] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GLen Opublikowano 17 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2008 (edytowane) @Mazzi jak widzisz mam K9N i X2 oraz zero problemów z tą gierką i nie tylko tą. Jeśli chodzi o procesor to na świeży system instaluję jedynie to co zalecane , czyli AMD Processor Driver i AMD Dual-Core Optimizer. A Cool’n’Quiet nie wyłączam, działa sobie. Mogę poradzić aby ustawić na sztywno napięcie dla procesora w biosie tej płyty, kiedy jest na auto zaobserwowałem różne cuda i przegrzewanie. Pozdr p.s. Teraz zauważyłem że jednak mamy inne płyty ;-) Edytowane 17 Marca 2008 przez GLen Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacOSek Opublikowano 17 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2008 czy ktos rozgryzl sposob, aby TDU banglalo jak nalezy (bez chamskich scinek, niczym nie uzasadnionych) na X2 & KN9 ? Widze, ze niektorzy smigaja w TDU na amd'kowych dwujajowcach... ja z bratem za nic nie moge tego zgrac. U mnie na kompie z siga zero ścinek, żadnych problemów. Specjalnie niczego nie robiłem, jedynie daaawno temu przy instalacji Windowsa wrzuciłem łatkę od MS i Dual-core Optimizera. W zasadzie w żadnej grze nie miałem problemów ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mazzi Opublikowano 17 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2008 thnx za odpowiedzi. wychodzi na to, ze cos zle instaluje, shit :/ jednak troche zacheciliscie mnie, chyba sprobuje ponownie - tymbardziej, ze zbliza sie paczka z autkami... u mnie na obu konfigach grac sie nie daje, nie wiedziec czemu... a powinno banglac bez problemow, bo na slabszych konfigach calkiem fajnie pogrywalem sobie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Powerslave Opublikowano 18 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2008 ostatnio udalo mi sie wykrzesac z Enzo 420km/h i 350 z Maserati, Corvette leci 373 ale kazde z tych 3 aut moglo by poleciec wiecej gdyby nie te kwadratowe drogi;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LCC Opublikowano 18 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2008 Enzilados więcej niż 422 nie pójdzie, no chyba, że z górki albo na HardCore :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_q_b_a_ Opublikowano 19 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2008 Siema, Cos mi sie zwaliło z dźwiękiem w profilu i mam wszystko wyciszone, mimo, że w ustawieniach jest normalnie :( Wie ktoś o co chodzi i czy da się to naprawić bez tworzenia nowego profilu? dzięki z góry i pozdrawiam :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Atrus Opublikowano 19 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2008 Witam! Kupilem ta gre wczoraj i nie moge ogarnac trybu online.Tzn.umiem rzucac wyzwania i ustawiac stawke,tylko chcialem pograc z kumplem i za chiny nie widzimy sie na serwerze.Mimo ze stoimy w tym samym miejscu (przewaznie pod salonem Audi,tym na poczatku gry). Raz widze graczy,raz mi znikaja. Nie lapie tego od czego jest to uzaleznione. Jesli ktos zna po polsku jakies faq do trybu online w grze. To bede dzwieczny. Pozdro! P.S. Zalozyl ktos jakis klub w TDU? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 20 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2008 Następnych OTowiczów obdaruję zawieszeniem konta :* Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LCC Opublikowano 20 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2008 Witam! Kupilem ta gre wczoraj i nie moge ogarnac trybu online.Tzn.umiem rzucac wyzwania i ustawiac stawke,tylko chcialem pograc z kumplem i za chiny nie widzimy sie na serwerze.Mimo ze stoimy w tym samym miejscu (przewaznie pod salonem Audi,tym na poczatku gry). Raz widze graczy,raz mi znikaja. Nie lapie tego od czego jest to uzaleznione. Jesli ktos zna po polsku jakies faq do trybu online w grze. To bede dzwieczny. Pozdro! P.S. Zalozyl ktos jakis klub w TDU? Na ostatnich 5 stronach opisywałem jak z tym żyć. Co do Klubu to gramy już od roku i klubów mamy pełno... najlepszy, czyli PPC Team jest tutaj: www.ppcteam.pl (reszta info w FAQ na pierwszej stronie). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Atrus Opublikowano 20 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2008 No dobra ok,dzieki. Troche przeraza mnie dlugosc tematu stad pytania. Pozdro i sory ;). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 20 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2008 No to jeszcze raz moje pytanko ;] Mam kupionego oryginała TDU z serii TopSeller. Zainstalowałem sobie gierkę, zrobiłem konto w gamespy i gdy chce się zalogować w grze do profilu online to gra się nie umie połączyć. Próbowałem już zmieniać profile, loginy, robiłem inne konta na gamespy, nawet spróbowałem na innym systemie i nie da się połączyć z serwerem. Gra oczywiście spatchowana, porty nie są poblokowane, beta mi chodziła bezproblemowo... Jakieś pomysły ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kozakov Opublikowano 20 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2008 Dlaczego w natywnej rozdzielczości dla monitora 22" wide - 1680x1050 obraz jest rozciągnięty w górę?? Tak paskudnie to wygląda że szok. Da się coś z tym zrobić? Już w 1024x768 mi się lepiej gra, ale znowu pikseloza :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black_war Opublikowano 20 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2008 Mamy te same monitory i ja nie mam żadnych problemów z wyglądem gry ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kozakov Opublikowano 20 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2008 (edytowane) Wygląda to tak jakby rozdzielczość była dostosowana do monitorów 16:9... 2232bw przecież jest 16:10.. Hm... Może muszę coś pogrzebać w sterownikach nvidii ze skalowaniem... Zaraz spróbuję zobrazować mój problem na przykładzie innego usera: Z tym że to jest monitor 24" ale też widać szczególnie patrząc na GPS i zegary że obraz jest wyciągnięty. Ja mam tak samo Edytowane 20 Marca 2008 przez Kozakov Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qqrydza Opublikowano 20 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2008 No to jeszcze raz moje pytanko ;] Mam kupionego oryginała TDU z serii TopSeller. Zainstalowałem sobie gierkę, zrobiłem konto w gamespy i gdy chce się zalogować w grze do profilu online to gra się nie umie połączyć. Próbowałem już zmieniać profile, loginy, robiłem inne konta na gamespy, nawet spróbowałem na innym systemie i nie da się połączyć z serwerem. Gra oczywiście spatchowana, porty nie są poblokowane, beta mi chodziła bezproblemowo... Jakieś pomysły ? Wywal wyjątki w zaporze łindołsa :wink: i ponownie wrzuć tam tdu. Po becie miałem to samo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miazga82 Opublikowano 20 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2008 (edytowane) Wygląda to tak jakby rozdzielczość była dostosowana do monitorów 16:9... 2232bw przecież jest 16:10.. Hm... Może muszę coś pogrzebać w sterownikach nvidii ze skalowaniem... Zaraz spróbuję zobrazować mój problem na przykładzie innego usera: http://img250.imageshack.us/img250/9489/img0039uk6.th.jpg Z tym że to jest monitor 24" ale też widać szczególnie patrząc na GPS i zegary że obraz jest wyciągnięty. Ja mam tak samo W sterownikach zaznacz opcje "Do not scale" lub "Use NVIDIA scaling with fixed-aspect ratio" Edytowane 20 Marca 2008 przez Miazga82 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 20 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2008 Wywal wyjątki w zaporze łindołsa :wink: i ponownie wrzuć tam tdu. Po becie miałem to samo. Lanc A jak to nie pomoże to wywal plik cdkey.txt z X:\Documents and Settings\All Users\Dane aplikacji\Test Drive Unlimited Miałem dokładnie to samo i to pomogło :). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGhost Opublikowano 20 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2008 przypadkowe spotkanie przed chwila z qqrydza, troche polatalismy, pozniej chyba problemy z serwerem...do nastepnego Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qqrydza Opublikowano 20 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2008 Do następnego. Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kozakov Opublikowano 20 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2008 W sterownikach zaznacz opcje "Do not scale" lub "Use NVIDIA scaling with fixed-aspect ratio"Tak właśnie robiłem i co bym nie ustawił to nijak nie działa :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RazorBMW Opublikowano 20 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2008 Będzie dziś ktoś jeździł po Oahu wieczorkiem? :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black_war Opublikowano 20 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2008 (edytowane) Vmax mojego Jaguara, byłoby więcej ale uderzyłem w samochód :/ i mam pytanie, gdzie najlepiej osiągać vmax? Bo nie wiem dlaczego ale takie prędkości to osiągam tylko nieraz i w tamtym miejscu nawet górki nie było.. zazwyczaj vmax to 385.. Edytowane 20 Marca 2008 przez Black_war Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Powerslave Opublikowano 20 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2008 Vmax mojego Jaguara, byłoby więcej ale uderzyłem w samochód :/ i mam pytanie, gdzie najlepiej osiągać vmax? Bo nie wiem dlaczego ale takie prędkości to osiągam tylko nieraz i w tamtym miejscu nawet górki nie było.. zazwyczaj vmax to 385..bo jechales za kims w tunelu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black_war Opublikowano 20 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2008 Szczerze mówiąc to tak właśnie myślałem :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kozakov Opublikowano 20 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2008 Black_war Nie przeszkadza ci taki rozciągnięty obraz? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Knopper Opublikowano 20 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2008 Ostatnio kupiłem sobie Aston Martina DB9 i nie wiem gdzie go stuningować, sprawdziłem wszystie lokalizacje zaznaczone kluczemi pisało że tam mi auta nie odpicują. Powie mi ktos? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...