Black_war Opublikowano 20 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2008 Niedaleko salonu Astona masz warsztat, który go stuninguje, ew. jak się mylę to jest inny do brytyjskich aut. Kozakov Nawet nie zauważyłem, że jest. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kozakov Opublikowano 20 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2008 Przecież to widać gołym okiem że auta mają nienaturalną bryłę no i juz wcześniej wspomniane jajowate zegary i prostokątny (zamiast kwadratowego) GPS. Czy ja jestem jakiś inny że tylko mi to przeszkadza? :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qqrydza Opublikowano 20 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2008 Będzie dziś ktoś jeździł po Oahu wieczorkiem? :-) No już trzy osoby widzę na mapie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
serwal4 Opublikowano 20 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2008 Ehh pojeździłbym drodzy Forumowicze z Wami ale nie mam dostępu do własnego kompa... A granie na lapku, który łączy mnie ze światem byłoby męczarnią... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Knopper Opublikowano 20 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2008 Niedaleko salonu Astona masz warsztat, który go stuninguje, ew. jak się mylę to jest inny do brytyjskich aut. Kozakov Nawet nie zauważyłem, że jest. Dziwne, w tym poradniku klik jest pokazany warsztat,a u mnie tego nie ma, co jest grane? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LCC Opublikowano 20 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2008 Musisz mieć odkryte te drogi albo wszystkie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Knopper Opublikowano 20 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2008 (edytowane) Musisz mieć odkryte te drogi albo wszystkie.Mam odkryte wszystkie w tamtej okolicy, a każdą ulice na mapie to chyba nie możliwe, bo tylko tego salonu tunerskiego nie mam. Edit: Okazało się że patrzyłem w troche inne miejsce, a okolic salonu nie miałem odkrytych. Sry za zaśmiecanie tematu :) Edytowane 20 Marca 2008 przez Knopper Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qqrydza Opublikowano 20 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2008 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RazorBMW Opublikowano 21 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2008 Będzie dziś ktoś jeździł po Oahu wieczorkiem? :-) Ekhm. Ponawiam pytanko :D dzisiaj, koło... ja wiem... 20 albo 20:30, na parkingu koło latarni na południu...? tylko jaka klasa? ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 21 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2008 Ja również moge pojeździć ;) Moze klasa A? :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 21 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2008 podjedzcie do mnie do roboty ;) Chetnie obejrze SLR-a z bliska ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
serwal4 Opublikowano 21 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2008 Ja niestety do środy mam ograniczony dostęp do swojego komputera :( A z miłą chęcią pośmigałbym sobie po Oahu... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qqrydza Opublikowano 21 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2008 Jeśli ktoś chętny to zapraszam. Za 10 minut wpadam a na mapie jest już jeden klubowicz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black_war Opublikowano 21 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2008 Huhu ale sobie dzisiaj pośmigałem ;) Ale oczywiście nikogo z Was nie widziałem :/ Jeśli zobaczycie nick: gonzoou to się odezwijcie ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qqrydza Opublikowano 21 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2008 Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RazorBMW Opublikowano 22 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2008 Pytanie do tych, co mają GPU mojego pokroju ;) Jak robicie zdjęcia... to robicie z włączonym HDR(AA wtedy wyłączony) czy odwrotnie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGhost Opublikowano 22 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2008 gram/robie screeny na AA, wole AA niz hdr. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miazga82 Opublikowano 22 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2008 Pozdrawiam. Omg Offc4 :) Nawet sie nie odezwie :blink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ohuzo Opublikowano 22 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2008 (edytowane) Pytanie na temat Driving Force Pro do 'Miazga82' i innych jej użytkowników. Obecnie manewruję używając gałek analogowych na rumblepad 2 i coś mnie wzięło żeby dokupić sobie kierownicę, szczerze mówiąc nigdy w życiu nie miałem kontaktu z komputerową kierownicą prócz kiery w moim fiacie uno 1.0 =p Czy to opłacalny zakup, będzie z tego wielka frajda z jazdy Mclarenem na DFP ? Warto wydać te 350zł ? :? edit: 1. w grze można mnie spotkać na nicku 'maryjanna' 2. czy kierownica będzie działać pod vista64 i czy jest kompatybilna z xbox360 ? Edytowane 22 Marca 2008 przez ohuzo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 23 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2008 DFP jest najlepsza na rynku kierownica po G25 ktora kosztuje 3 razy tyle co dfp :) TDU nie jest symulatorem wiec nie spodziewaj sie nie wiem czego... chodz frajda z gry jest bardzo duza... a tym bardziej na kierownicy. TDU nie jest jak na moje oko gra na klawe. W pelni taka kierownice wykorzystasz w grach typu GTR2, GTL i rFactor o ktorych takze sa tematy... ale napewno nie w TestDrive ze wzgledu na kat obrotu kierownicy. Musial bys sie namachac jak glupi by sie utrzymac na drodze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ohuzo Opublikowano 23 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2008 Czyli zakup DFP będzie cieszył ? Hmm ktos jeszcze się wypowie ? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miazga82 Opublikowano 23 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2008 Będzie cieszył, ale nie tylko w TDU. Jeździ sie przyjemnie, ale pełen komfort z używania kierownicy poczujesz w poważniejszych grach. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ohuzo Opublikowano 23 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2008 (edytowane) No a jak sie sprawy mają z kompatybilnością na Vista 64 ? Zresztą, w razie czego zawsze można postawić drugi system... No więc, jeśli ktoś chce się pozbyć DFP to z chęcią odkupię :) Edytowane 23 Marca 2008 przez ohuzo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vitto Opublikowano 23 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2008 Ok ludziska, ja z malym problemem, mianowicie: doswiadczam problem z dzwiekiem w grze, a dokladniej z dzwiekiem 5.1 - wlasciwie to go nie ma. W windzie wszystko poprawnie ustawione, stery itd. Mam 3 karty SB Audigy 4, SB Audigy LS i dzwiek z mobo, na zadnej nie dziala dzwiek 5.1. Co gorsza na widoku maski samochodu, przy samochodach gdzie silnik znajduje sie za srodkiem dzwiek jest czesto przerywany i niejednostajny. Oczywiscie patch 1.66 zainstalowany. Mozna cos z tym zrobic? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 23 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2008 Poszukaj na forum atari: http://forums.eu.atari.com/forumdisplay.php?f=447 Tematów z dźwiekiem było od groma (co tylko świadczy o zabugowaniu tdu). Sam miałem wiele problemów z dźwiekiem przed patchem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 23 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2008 Nie ma to jak po dłuższej jeździe podjechać pod budkę i kupić coś do picia :> ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black_war Opublikowano 23 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2008 Apropo, używacie nowych dźwięków z sound packów dostępnych w internecie? Maserati MC12, i McLaren F1 brzmią... po prostu orgiastycznie ;) Niczego sobie też Gallardo i wszelkie muscle cary (teraz czuć to V8 ;) ) Saleen S7 dostał dźwięk od Forda GT co pasuje mu świetnie. S281 też niczego sobie, słychać w końcu, że to V8 :) Jeżeli ktoś używa jakichś nowych dźwięków to proszę o podzielenie się opinią na ich temat. Najlepiej z tym, które warto instalować a które lepiej opuścić (ja instalując dźwięki sugerowałem się gwiazdkową opinią z tdu-central) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 24 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2008 (edytowane) Apropo, używacie nowych dźwięków z sound packów dostępnych w internecie? Maserati MC12, i McLaren F1 brzmią... po prostu orgiastycznie ;) Niczego sobie też Gallardo i wszelkie muscle cary (teraz czuć to V8 ;) ) Saleen S7 dostał dźwięk od Forda GT co pasuje mu świetnie. S281 też niczego sobie, słychać w końcu, że to V8 :) Jeżeli ktoś używa jakichś nowych dźwięków to proszę o podzielenie się opinią na ich temat. Najlepiej z tym, które warto instalować a które lepiej opuścić (ja instalując dźwięki sugerowałem się gwiazdkową opinią z tdu-central)Zarzuć linkiem z chęcią przetestuje bo niektóre wózki rzeczywiście brzmią trochę inaczej niż w realu :). Akurat w s7 prawie w ogole nie słychać v8 (przyjemniej z tego co widziałem na youtube czy starym programie na Discovery :)). Jednak ten filmik "mówi" co innego ;]: http://pl.youtube.com/watch?v=j0zW7etnKhU Rzeczywiście bulgot jak w V8. Ostatnio widziałem Blazer'a i jak pociągnął to aż miło sie zrobiło ;]. Uwielbiam ten odgłos jak V8 "sie rozpędza i rwie do przodu" ;]. Edytowane 24 Marca 2008 przez yuucOm Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 24 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2008 A proszę bardzo link ;] http://forum.tdu-central.com/showthread.php?t=2948 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RazorBMW Opublikowano 24 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2008 @Lanc, jaki masz nick w TDU? ;) Ostatnio na polskiej scenie TDU panuje raczej niezbyt miła atmosfera... http://www.tdu.com.pl/forum/viewtopic.php?...asc&start=0 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...