CKM18 Opublikowano 24 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2008 Lanc - czy ten patch z dźwiękami działa z polską wersją na której nie działają inne patchy ??? i czy trzeba instalować tego media upload toolbara żeby można było to ściągnąć ??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black_war Opublikowano 24 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2008 tak tak Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGhost Opublikowano 24 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2008 własnie ze nie trzeba, wystarczy temat z grupsza przejzec, na ostatniej stronie jest linkt ro rs`a http://rs261l32.rapidshare.com/files/98247...d_pack_v2.0.zip Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 24 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2008 (edytowane) @Lanc, jaki masz nick w TDU? ;) Ostatnio na polskiej scenie TDU panuje raczej niezbyt miła atmosfera... http://www.tdu.com.pl/forum/viewtopic.php?...asc&start=0 A tam od razu nie mila atmosfera na polskiej scenie. Po prostu czity w MP powered by Atari support... Edytowane 24 Marca 2008 przez yuucOm Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miazga82 Opublikowano 24 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2008 Dziecinada n/c Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CKM18 Opublikowano 24 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2008 (edytowane) ja to mam normalnie pecha z tym TDU :-( oczywiście dźwięki też nie wchodzą tak samo jak inne patche normalnie tragedia :-( już sam nie wiem co zrobić chciałbym mieć wszystkie patche zainstalowane :-( Edytowane 24 Marca 2008 przez CKM18 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rudesmen Opublikowano 24 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2008 Gdzie najtaniej można wyhaczyć nowe TDU? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ohuzo Opublikowano 24 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2008 Gdzie najtaniej można wyhaczyć nowe TDU? w empiku, 32zł o ile się nie myle edycja 'topseler' Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Atrus Opublikowano 24 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2008 39.99 dokladnie,warto Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rudesmen Opublikowano 25 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2008 Wcześniej ktoś napisał że w realu kupił po 20zł więc miałem nadzieję :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RazorBMW Opublikowano 25 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2008 Pytanie do Szoziego, DeVeDe lub Miazgi... Co się stało z PPCTeam? :unsure: :blink: Jak wpisuję ppcteam.pl w FF tooo... http://img260.imageshack.us/my.php?image=wtfgj5.jpg :sad: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGhost Opublikowano 25 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2008 to wchodz tak http://ppcteam.woox.pl mi tak zawsze dziala Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 25 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2008 Pytanie do Szoziego, DeVeDe lub Miazgi... Co się stało z PPCTeam? :unsure: :blink: Jak wpisuję ppcteam.pl w FF tooo... 2951716[/snapback] to wchodz tak http://ppcteam.woox.pl mi tak zawsze dziala Portal owszem, dzialal... ale forum bylo shackowane. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ohuzo Opublikowano 25 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2008 39.99 dokladnie,warto wlasnie za tyle kupilem, a teraz widzialem, ze potanialo i jest cos kolo 32zl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rudesmen Opublikowano 25 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2008 Kupiłem nówkę na allegro za 37,5 z przesyłką (nie topseller :)) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość RBEJ Opublikowano 25 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2008 Kupiłem oryginał za 35zł i na Viście 64bit z 4BG gra nie chce się uruchomić. Ładuje kilka sekund i wywala błąd. Żadne patche itp nic nie pomagają. Czy ktoś zna powód i rozwiązanie tego problemu??. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ohuzo Opublikowano 25 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2008 Kupiłem oryginał za 35zł i na Viście 64bit z 4BG gra nie chce się uruchomić. Ładuje kilka sekund i wywala błąd. Żadne patche itp nic nie pomagają. Czy ktoś zna powód i rozwiązanie tego problemu??. Mam viste64 ultimate i tez 4gb ramu (patrz sygnatura) i wszystko pieknie chodzi na 1900x1200 aa4 anizo16 hdr .... Ja w pudelku z serii topseller dostalem 2 plyty, jedna z gra a druga z patchami i innymi przydatnymi roznosciami, miedzy innymi jest tam taki patch dla vista64, zanim sie gre instaluje to sie wlasnie tego patcha uruchamia. Znajdziesz ten patch na stronie gram.pl w dziale poswieconemu TDU, sprobuj moze zadziala, wczesniej wyczysc kompa z pozostalosci po TDU, wejdz na pierwsza lepsza strone o TDU i znajdz artykul jak tego dokonac (potrzebny bedzie "tdu registry fixer" czy jak to sie tam zwalo). Instaluj wszystko po kolei i bedziesz gral. Powodzenia ;) Aha zapomnialem, na te viste trzeba sobie pare aktualek z windows update posciagac miedzy innymi do directx'a zreszta wszystko co masz miec + linki do wszystkiego znajdziesz na jakiejs stronie fanowskiej dla TDU. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość chronicsmoke Opublikowano 25 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2008 Miałem dziś problem bo gra lagowała i po 30 minutach się zawieszała. Wgrałem od nowa stery do Realteka HD ( zintegrowana karta dźwiękowa) i już się nie zawiesza i chodzi w pełni płynnie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 25 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2008 J****e brazylijczyki ze slumsów pod dżunglą!. Takich p*****w to bym normalnie p************ł wszystkich ! :angry: :angry: :angry: Razor-ale jesteś dziecko neO :o ;] No bez jaj ale takie obrażanie jest imo nie na miejscu. Bez przesady... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m1xer Opublikowano 25 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2008 w empiku, 32zł o ile się nie myle edycja 'topseler' na chwile obecna to chyba tylko allegro zostalo.... [sam szukalem przez ostatni tydzień i nic...] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CKM18 Opublikowano 25 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2008 pytanie do posiadaczy TDU w wersji Top Seller czy jest u was problem z wgraniem patchów 1,66, tego wcześniejszego i tych zmodyfikowanych dźwięków ??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 25 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2008 Nie ma problemów ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dr@jw3r Opublikowano 25 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2008 affirmative..no problems :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black_war Opublikowano 25 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2008 najmniejszych ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CKM18 Opublikowano 25 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2008 chłopaki ale mówicie poważnie czy się ze mnie nabijacie :-P bo mam wersje Pl ale nie Top Seller i myślę żeby ją sprzedać i kupić Top Sellera albo jakąś inną która nie jest tak problemowa jak moja :-P , nie mogę wgrać żadnego patcha :-( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 25 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2008 A wgrywasz patcha do wersji PL ? :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CKM18 Opublikowano 26 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2008 Lanc - chodzi Ci o tego ze strony gram.pl ??? dzisiaj albo jutro ( nie wiem jak będę z czasem ) spróbuje go wgrać, ale wątpię żeby to coś dało, i tak muszę zainstalować od nowa TDU bo przedwczoraj mi padło po skopiowaniu nowych dźwięków :-( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scratix Opublikowano 26 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2008 A ja mam inny problem! Gra mi się zawiesza dodam że mam orginałka, co dziwne wcześniej tak nie było tylko od wczoraj! Gra zawiesza sie na ekranie wczytywania, czy to trasy czy wejścia do domu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dr@jw3r Opublikowano 26 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2008 Ściągnij tdu-fixer z forum atari, pomaga na te zwisy przy zapisywaniu... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CKM18 Opublikowano 26 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2008 kurde zrobili by lepiej jakiegoś fixera do TDU pl bo to już jest przesada skąd bym nie ściągał tego patcha 1,66 to zawsze pisze mi że mam piracką wersję securom :-( to jest dopiero numer masz oryginała a on Ci wpiera że to pirat :-( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...