Marsi Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Ojj.. pomyliłem opcje w ustawieniach folderów, robiłem na pamięć :unsure:. Wygląda na to, że działa - bardzo dziękuję Miazga ! Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scratix Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Czy tylko u mnie serwer padł? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Razan_r Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2008 (edytowane) Witam panowie, niedawno zakupiłem sobie właśnie TDU z wydania TOPSELLER i mam problem. Otóż chodzi o to że podczas grania na multi (net 512 radiówka, extra zasięg, max download 63-65, upoload 16-18kb/s, ping na www.o2.pl średnia dobowa około 17ms.) to mi gra cały czas laguje, i ciągle mnei rozłącza. Sprawdziłem sktywnośc internetową i się okazuje że net podczas rozgrywki poprostu ŚPI. Max co widziałem na wykresie w netmeter to było 17.9kb/s Poprostu żal, nie wiem o co chodzi. Prosze o pomoc bo widze że gierka naprawde dobra no i mam kilku znajomych co w to grają chciałbym z nimi pojeździc :lol2: Aha i chciałem dodac że to nie tylko dzisiaj rzeczy się dzieją. Edytowane 17 Kwietnia 2008 przez Razan_r Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Powerslave Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2008 radiowka to nie jest net do grania i to jest powod lagow i nic z tym nie zrobisz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Razan_r Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Ale chodzi o to że radiówka czy o to że ma 512, bo jak dobrze wiem w TDU można poprostu płynnie grac na 512 np. neo i nic nie przeszkadza. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Powerslave Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2008 przeciez napisalem radiowka, a nie 512;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Razan_r Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2008 I czym ona taka zła że nie pozwala? Możesz wytłumaczyć? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mordka Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2008 ze tak to ujme w kilku słowach: dobra radiówka nie jest zła ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysak Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2008 a ja to ujmę tak, że wiele radiówek już widziałem, ale dobrej jeszcze nie. ;-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
serwal4 Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Ogólnie granie po sieci bez kabla szczęśliwe nie jest :E Choć mi wi-fi jakoś daje rade... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martian1 Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2008 (edytowane) Mam dla was fotke, ktora ladnie sie na tapetke nadaje. Moje Lambo ;)... EDIT: Macie, fota przerobiona na tapetkie. Edytowane 18 Kwietnia 2008 przez martian1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
westsajd Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2008 ni, jakieś piksele na masce wystają, no i te fpsy :E Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martian1 Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2008 (edytowane) Nie mam akurat zainstalowanego zadnego edytorka wiec zdjecie jest nietykane, prosto z folderka Photo :). Moze jeszcze dzisiaj zdaze to poprawic ;) W paincie nie bede przerabial przeciez bo strasznie jakosc kaszani... Mozna wiec powiedziec, ze jest swietny material NA tapetke :D Edytowane 17 Kwietnia 2008 przez martian1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scratix Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Serwery niedostępne <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Razan_r Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2008 No owszem radiówka może być zła jak ma duże pingi, moja nie ma akurat takowych-w poleceniu CMD--->ping www.o2.pl mam średni około 15ms, prędkości też nie mam złych. Podejrzewam zablokowane porty potrzebne akurat do gry w TDU. Napisałem do dostawcy by mi odblokował potrzebne do TDU, podane są na gram.pl zobacze jak pomoże to zdam sprawozdanie jak się gra na radiówce. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mordka Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2008 No owszem radiówka może być zła jak ma duże pingi, moja nie ma akurat takowych-w poleceniu CMD--->ping www.o2.pl mam średni około 15ms, prędkości też nie mam złych. Podejrzewam zablokowane porty potrzebne akurat do gry w TDU. Napisałem do dostawcy by mi odblokował potrzebne do TDU, podane są na gram.pl zobacze jak pomoże to zdam sprawozdanie jak się gra na radiówce. To nie chodzi o porty, bo połączenie wychodzi od gry w strone serwera. Ja mam udostępniany net z drugiego komputera, na którym mam odblokowanych tylko kilka portów i pośród nich nie ma TDU, a gra chodzi dobrze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Razan_r Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Więc co jest przyczyną że podczas grania Internet poprostu LEŻY, nic tak jakbym wogóle nie grał, zupełna bezczynność. Zresztą pewnie to nie porty, bo gdyby rzeczywiście była w nich wina to nawet multi by się nawet nie odpalił. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scratix Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Czemu gdy właże na serwa to po kilku sekundach wywala mi błąd "you downloaded content has not been saved, you will be disconnect" i wyrzuca mnie do menu? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RazorBMW Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Taki błąd jest TYLKO i WYŁĄCZNIE na PIRACKICH carpackach... więc żegnam <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scratix Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2008 (edytowane) Hmm a gdzie go można kupić? Na gram.pl nie ma na allegro też -_- Edytowane 18 Kwietnia 2008 przez scratix Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGhost Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2008 bo nie ma polskiej dystrybucji tego packa i jakis czas pewni jeszcze nie bedzie www.gamesplanet.com np tu lub tu http://boutique.gamesplanet.com/campagne/p...lie=OfficialTDU Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
flood Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2008 bo nie ma polskiej dystrybucji tego packa i jakis czas pewni jeszcze nie bedzie www.gamesplanet.com np tu lub tu http://boutique.gamesplanet.com/campagne/p...lie=OfficialTDU Nie dość, że z samą grą były/są problemy, to jeszcze żądają 15 euro za kilkanaście nowych fur - to powinno być karane :angry: Ciekawe ile przeliczą packa na pln??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scratix Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Nie dość, że z samą grą były/są problemy, to jeszcze żądają 15 euro za kilkanaście nowych fur - to powinno być karane :angry: Ciekawe ile przeliczą packa na pln??? Pewnie będzie droższy niż sama gra :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Gra w TS 39.99 (a można i taniej). Pack z autami - 20 zł max powinien kosztować. Bo przecież samochodów jest mniej niż w podstawowej wersji, do tego to tylko samochody ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beka Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Powinien. A Atari nie powinno nas mieć w [gluteus maximus], a ma :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LCC Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Dzizas jak nie chcesz to nie kupuj. My kupowaliśmy TDU po 80-90zł teraz można po 40 i mniej. Carpack też będzie za klka miechów za połowę ceny i wtedy będziesz mógł kupić ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
petrumi Opublikowano 19 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2008 Witam. A tak serio to coś wiadomo o planach wydawniczych dot,. tego carpacka w Polsce czy niecierpliwi są skazani na zakup przez net wersji angielskiej? Bo jeszcze tydzień, dwa to można poczekać ale później ciekawość weźmie górę. Swoją drogą to na kiedy jest planowana premiera TDU 2? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RazorBMW Opublikowano 19 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2008 CDP ma niby w planach wydanie tego CP... może nawet w wersji pudełkowej, w co wątpię :| TDU 2 to właściwie tylko plotka, nie ma screenów etc, na YT jest nawet FAKE trailer TDU2... Więc bym się nie przejmował tym narazie... ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPKorn3324 Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2008 szybkie pytanie - czy jest osoba, której ta gra zawiesza się średnio co 20-30 minut? Gra w pewnym momencie zacina się słyszę muzyczkę odgłosy samochodów i koniec zabawy pomaga reset nic innego. Oczywiście poza TDU nic nie sprawia kłopotów :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NoVVy Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Takie zawieszki występowały też u mnie i też tylko w TDU ale rzadko i po dłuższym graniu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...