petrumi Opublikowano 30 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2008 gdzie dokładnie kupiłeś i ile czekałeś płacąc karta? Bo może dziś zakupię... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGhost Opublikowano 30 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2008 (edytowane) kupowalem na http://www.gamesplanet.com/UK/ (trzeba wczesniej zrobic konto), bo w funtach wychodzi dyche taniej,niz kupno za ojro, zawsze na 3 browarki jest ^^ ja placilem zwykla debetowa z mbanku (mbank daje taka mozliwosc, placenia zwykla karta), sklep akceptuje kilka, chyba 6 kart wiec wiekszoscia kredytowych zakupisz. Wyszlo 45zl bez kilku groszy, odrazu po kupnie dostajesz maila i po przeladowaniu strony masz to samo co w mailu. Sciagasz taki maly menadzer do sciagania i tym szarpiesz packa, szlo maxem bez zadnego problemu + oczywiscie na tej stronie i w mailu masz keya do packa. Jesli masz karte z mbanku i wczesniej nie kupowales zwykla karta przez internet, to wczesnij musisz zadzwonic na mlinie i ustanowic limity. Edytowane 30 Kwietnia 2008 przez Bogos Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arkus007-11 Opublikowano 5 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2008 Ten megapack to na kompy czy konsole? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 5 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2008 i to i to Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CKM18 Opublikowano 5 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2008 chłopaki potrzebuje jakiś szybki wyścig na zarobienie szybkiej kasy ponieważ trik z samochodami nie działa , będę wdzięczny za naprowadzenie :-) mój najlepszy sposób jak na razie to zarobienie 15000$ w 30sekund :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scratix Opublikowano 5 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2008 chłopaki potrzebuje jakiś szybki wyścig na zarobienie szybkiej kasy ponieważ trik z samochodami nie działa , będę wdzięczny za naprowadzenie :-) mój najlepszy sposób jak na razie to zarobienie 15000$ w 30sekund :-) Jest taki jeden wyścig 75000$ w 20 sekund :) Ale musisz mieć poziom mistrza! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregu Opublikowano 6 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2008 no na poziome mistrza wyscigi po 50-200k są jest tez wyscig milionerow...jazdy w cholere -zawodowiec za 200k jest tez w zawodowcu dookoła wyspy ogólem posiadam 3 posiadlosci, 20 fur/2motory i srednio 1.2kk usd na koncie...a jeszcze w cholere wyscigów nie ruszalem i pare transportow zostalo troche pojeździsz i będziesz do przodu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BorysVasiliev Opublikowano 6 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2008 Koledzy jakie auta sa najlepsze z poszczegolnych grup? Narazie w F mam Audi A3 (3 poziom tuningu) a w E Nissan Skyline (3 poziom tuningu) i teraz musze coś z D kupić.Co polecanie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
westsajd Opublikowano 6 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2008 Maserati GranSport bądź Lotusa Esprit Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scratix Opublikowano 6 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2008 Maserati GranSport bądź Lotusa Esprit Fajne są ale Aston DB9 Coupe leszy :wink: Do C to polecam Ferrari 575M Maranello Do B to musisz sam znaleźć najlepszy Do A to polecam Enzo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregu Opublikowano 7 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2008 maserati gransport to super bryka zas z klasy c, to moim faworytem jest tvr tuskan, wyjechalem niem z 1k km Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miazga82 Opublikowano 7 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2008 (edytowane) maserati gransport to super bryka zas z klasy c, to moim faworytem jest tvr tuskan, wyjechalem niem z 1k km GranSport jest fajny, bo w miare precyzyjnie sie nim kieruje. Ale na prostej wymięka z DB9 Coupe Z D klasy również bardzo fajnie się jezdzi 300C (i to jest mój drugi faworyt po db9) Edytowane 7 Maja 2008 przez Miazga82 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Atrus Opublikowano 8 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2008 Hmm Sallen (czy jak to sie pisze) twin turbo jesli chodzi o klase A. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregu Opublikowano 9 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2008 ten wozek jest jak narowisty dziki kon po prostu nie u miem nim jeździć, a wyzwanie dzien saleen to podchodzilem z 30 razy zanim ukonczylem na 1 miejscu po prostu wpada mi w poslizg przy lekkim przyspieszaniu jak tylko lekko skrece kiere, czy wyskocze na wzniesieniu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scratix Opublikowano 9 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2008 ten wozek jest jak narowisty dziki kon po prostu nie u miem nim jeździć, a wyzwanie dzien saleen to podchodzilem z 30 razy zanim ukonczylem na 1 miejscu po prostu wpada mi w poslizg przy lekkim przyspieszaniu jak tylko lekko skrece kiere, czy wyskocze na wzniesieniu Ja przeszedłem ten wyścig za pierwszym razem :wink: Ale mam ogromny problem z wyścigiem o nazwie Tantrlus (czy jakoś tak). Gdyby nie ten wskaźnik prowadzenia to by był banał a tak... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black_war Opublikowano 9 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2008 Ja też go nie przeszedłem jak do tej pory ;) Ale jakoś specjalnie mi się nie chce.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miazga82 Opublikowano 9 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2008 Cieniasy z was ;P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scratix Opublikowano 9 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2008 Cieniasy z was ;P 1 vs 1 :razz: ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RazorBMW Opublikowano 9 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2008 Łeee taaam :P Wyścigi singlowe są proste jak drut - do Tantalusa albo Lambo albo Enzo i po paru próbach uda się na pewno :-) Prawdziwa zabawa to wyścigi multi :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LCC Opublikowano 9 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2008 Może jakaś ustawka cieniaski :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scratix Opublikowano 9 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2008 (edytowane) No przeszedłem tego Tantrulsa jednak Enzo rox :wink: Jaki wózek polecacie na wyścig o nazwie Pętla Nadrucci? Edytowane 9 Maja 2008 przez scratix Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miazga82 Opublikowano 10 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2008 1 vs 1 :razz: ?A choćby nawet wyścig dookoła wyspy :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGhost Opublikowano 10 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2008 (edytowane) Single odwalilem tylko po to, zeby zrobic zakupy, czyli all cars w garazu. Pozatym wyscigi w tdu mnie jakos niespecjalnie rajcuja, problemow jakis wiekszych w single nie mialem...wsumie mam wszystko oprocz 3 miedzy klubowych i 2 w zajazdach. Ale nie powiem, zeby 100% nie korcilo ;) Edytowane 10 Maja 2008 przez Bogos Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurek911 Opublikowano 10 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2008 Trochę za łatwe jest zdobywanie kasy w tej grze imo (nie wspominając o trickach). Gdyby zrobili trochę mniejszy zarobek na wyścigach to gra byłaby zdecydowanie dłuższa i nowa fura sprawiałaby przyjemności więcej. Tylko wtedy potrzebne by były nowe wyścigi, zdarzenia itd i zrobiłoby się z tego mmo niczym wow, czego oczywiście nie chcemy ;) pzd Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Katsuyoshi Opublikowano 11 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2008 Moim zdaniem gra i tak już swoje pokazała :) Odwzorowanie samochodów i modeli jazdy jest dla mnie doskonałe, nie wspominajac o widoku z środka samochodu xD Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miazga82 Opublikowano 11 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2008 (edytowane) Odwzorowanie samochodów i modeli jazdy jest dla mnie doskonałe, nie wspominajac o widoku z środka samochodu xD Chyba żartujesz ... albo nigdy w życiu nie jechałeś samochodem czy to za kierownicą lub jako pasażer :D Edytowane 11 Maja 2008 przez Miazga82 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shooter Opublikowano 11 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2008 Czy ktos mial jakies problemy z TDU? Tzn. okienko: program wykonal nieprawidlowa operacje i nastapi jego zamkniecie. Zdazylo mi sie to jak odwiedzilem salon AUDI. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miazga82 Opublikowano 13 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2008 Jeśli ktoś ma ochote na sesje freeride w tdu po O'ahu to zapraszam ;) Adres serka TS na naszym forum Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kikas Opublikowano 14 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2008 (edytowane) Ma ktoś taki problem z uruchamianiem gry? Klikam na plik exe lub skrót do test drive. Securom mieli, uruchamia aplikację, pojawia się na moment czarny ekran i zaraz znika. Jeśli powtórzę czynność ok. 10-20 razy to w końcu test drive się uruchamia poprawnie i leci film z logo atari. Strasznie jest to denerwujące, i z tego powodu kiedyś kilka razy musiałem reinstalować system, aby mi się nie pojawiał ten błąd. Czy ktoś wie, co może być jego przyczyną? Może spróbować usunąć ten plik z logo? EDIT: Wygląda na to, że pomaga zmiana rozdzielczości pulpitu na 1024x768. Moje wstępne wrażenia odnośnie carpacka: - Challenger jest genialny (daje rade nawet 260 na długiej prostej po tuningu bez tunelu) - RUFy mają geometrię wnętrza przekopiowaną prawdopodobnie z NFS Porsche (ta sama firma robiła grę), kanciasta kierownica - Countach dobrze zrobiony, ale narazie tylko miałem testową jazdę - 512 TR nieczytelne wskaźniki, reszta ok - sporo prototypów ma niedopracowane wnętrze - Lexusy LS mają złe prędkości maksymalne (210-230 po tuningu) - Kawasaki ZX-12R wydaje się nieco ociężałe na zakrętach, ale świetnie wygląda (tylko czarne są ze złotymi felgami) - TVR T440R - coś dla qqrydzy, więcej TVR w TVR (jeśli chodzi o osiągi), niestety wnętrze znowu zepsute - podobnie jak w tuscan, obrotomierz nie działa w ogóle, trzeba na słuch zmieniać biegi, kierowca siedzi w pozycji półleżącej (jakiś bug, śmiesznie to wygląda) - nowe pradwopodobnie najlepsze samochody klas D (RUF RGT), C (TVR T440R), kandydat na najlepszy samochód klasy B (RUF Rt12) i kandydat w klasie A (Koenigsegg CCR) - wymaga więcej testowania z mojej strony, ale na zakrętach Enzo powinno zachować znaczną przewagę - najładniejszy samochód z zewnątrz wg mnie - Holden Efijy Concept - cud miód i malina - Corvette '57 ślicznie odwzorowana - najlepsze wnętrze moim zdaniem Edytowane 17 Maja 2008 przez Kikas Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pcmax Opublikowano 20 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2008 pewnie już było, ale nie jestem w stanie przeczytać wszystkich stron :( NIe mogę uruchomić gry ze względu chyba na rozdzielczość mój LCD Benq FP93G wyświetla komunikat: przekroczenie zakresu. I nie uruchamia gry :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...