NoVVy Opublikowano 2 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2008 Nie wiem jaką masz kierę ale w FAQ na pierwszej stronie są ustawienia do Driving Force Pro i MOMO. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ar2 Opublikowano 2 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2008 zapomniałem podać: g25 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miazga82 Opublikowano 2 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2008 To ustawienia od DFP będą dobre. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ar2 Opublikowano 2 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2008 Dzięki za cynk, czytałem 1 stronę ze 3 razy i przeoczyłem te ustawienia. Jeździ się dużo lepiej. Pozdr. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kikas Opublikowano 3 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2008 Najlepszy trening jazdy na kierownicy to Tantalus na wolne zakręty i jazda na autostradzie (z tunelem) na szybkie łuki. Musiałem nieco zmodyfikować ustawienia, bo było ciężko zwłaszcza przy dużych prędkościach. Mimo to najlepsze czasy nadal mam na klawiaturze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miazga82 Opublikowano 10 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2008 Czy mi sie wydaje czy atari zdjęło z sieci całą bazę danych z profilami graczy? :o Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yotomeczek Opublikowano 10 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2008 Najlepszy trening jazdy na kierownicy to Tantalus na wolne zakręty i jazda na autostradzie (z tunelem) na szybkie łuki. Musiałem nieco zmodyfikować ustawienia, bo było ciężko zwłaszcza przy dużych prędkościach. Mimo to najlepsze czasy nadal mam na klawiaturze. a jaka kiera ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miazga82 Opublikowano 10 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2008 a jaka kiera ?wyciągnięta z centralnego ogrzewania w piwnicy :P http://img185.imageshack.us/img185/3706/3059778611jp7.jpg ... również dobra jako imadło żartuje oczywiście ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kalel1991 Opublikowano 11 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2008 Wiadomo już coś w sprawie polskiej wersji carpacka? Bo wiadomo, że ma wyjść... tyle wiem. Ciekawe jak jeszcze będzie z ceną :-| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kikas Opublikowano 13 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2008 a jaka kiera ? DFP. Wolę mniejszy force feedback. Dziwnie buja kierownica w jedną i drugą stronę, jak się ją puszcza (amplituda rośnie). Powoduje to śmieszne odbijanie kierownicy przy wchodzeniu w zakręt na szybkich łukach. Ustawiłem też ok. 700 stopni skrętu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pcmax Opublikowano 20 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2008 A ja mam problem wszystkie wyścigi ukończyłem jakie były możliwe na złoto i mam 40% i nie wiem co robić ?? a do 100% przecież brakuje. A i gdzie można tuningować McLaren'a? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kalel1991 Opublikowano 20 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2008 Salon tuningowy McLarena jest w poblizu salonu brytyjskich aut, czyli astona, jaguara.... A co do wyścigów - odkrywaj jak najwięcej dróg, przechodź jak najwięcej misji (autostopowicze, kurier etc...). Zobacz w domu co Ci jeszcze brakuje do zdobycia kolejnych %. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pcmax Opublikowano 20 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2008 Dziękuję już mam na maxa McLarena :) ale Mietek i tak wymiata :) Co do wyścigów to odkryłem już dwa jak jeździłem sobie po nowych trasach. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RazorBMW Opublikowano 27 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2008 http://forum.tdu-central.com/showthread.php?t=4448 Nowa wersja Sound Packa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BananZwykly Opublikowano 26 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2008 Podczas wyscigu zanikl mi dziwek. Nie pomoglo wlaczenie mapy i porocenie do samochodu. Nawet ponowne laczenie gry nie pomoglo. Co zrobic ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 26 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2008 http://forum.tdu-central.com/showthread.php?t=4448 Nowa wersja Sound Packa Moim zdaniem te dźwięki są blee. Niektóre brzmia jakby były przeniesione z samochodówek na Atari :S Chyba ktoś tworzący te sound packi nigdy nie słyszał takich aut na żywo... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_q_b_a_ Opublikowano 27 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2008 Podczas wyscigu zanikl mi dziwek. Nie pomoglo wlaczenie mapy i porocenie do samochodu. Nawet ponowne laczenie gry nie pomoglo. Co zrobic ? I bardzo dobrze, nie po to gra się w TDU, żeby szukać dziwek na mapie. A tak na serio to też tak miałem i pomogło tylko utworzenie nowego profilu, tamten jest jakby "zepsuty"... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BananZwykly Opublikowano 27 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2008 Czy trzeba koniecznie dojechac do mety zeby zrestartowac wyscig ? Mozna w trakcie ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beka Opublikowano 27 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2008 Można, naciskasz P lub B (nie pamiętam dokładnie) i Ci się pojawia takie sprytne menu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregu Opublikowano 27 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2008 pauza lub backspace ale chyba pauza - zdaje sie ze pod p, i tam masz restart Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djsilence Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2008 (edytowane) Postanowiłem stworzyć coś dla wszystkich jako ułatwienie w szukaniu muzyki na podkład do gry "Top 40 Test Drive Unlimited Driving Hits By DjSilence ©" Klasyczny rock: Chris Rea - The Road To Hell Roy Orbison - I drove all night A-ha - Take On Me Queen - Bohemian Rhapsody ACDC - Highway to Hell Fuel - Metallica The Cardigans - My Favourite Game Aerosmith - Crazy Aerosmith- amazing Aerosmith - Jaded Nowoczesny Rock: Blur - song 2 Coldplay - Fix you Coldplay - Violet hill Coldplay - speed of sound Oasis - Wonderwall Oasis - Don't Look Back In Anger Feeder - Just a day Linkin Park - Somewhere I belong Limp Bizkit - rollin Incubus - Drive Techno/Trance/House: DJ Tiesto-Adagio For Strings DJ Tiesto - Driving to heaven The Prodigy - One Love Gabriel & Dresden - Dust in the wind Gabriel & Dresden - Let Go Samim- Heater Darude - Sandstorm Mark Ronson - Stop Me (Kissy Sell Out Remix) ATB - Justify Atb - Let You Go Pop i inne: Gwen Stefani - The Sweet Escape Rihanna - Shut up and drive Nelly Furtado - Maneater Amy Winehouse - Valerie Madonna- Isaac Ashlee Simpson - Outta My Head Royksopp- Remind Me (Ver 2007) Royksopp - What Else Is there Moby - Why Does My Heart Feel So Bad Moby - Extreme Ways Edytowane 5 Sierpnia 2008 przez djsilence Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Złodziej Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Fajna lista. Kiedyś pewnie skorzystam. Narazie nie, bo nie mam kłopotów z zasypianiem :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mlody_piotrek Opublikowano 6 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2008 Ludzie chciał bym sobie kupić kiere to jaka będzie najlepsza i w miare tania???? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djsilence Opublikowano 6 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2008 http://forum.purepc.pl/temat/klawiatury-my...rownica/268046/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_q_b_a_ Opublikowano 9 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2008 Co z tym TDU2 kurde mial byc w marcu a jak na razie nie ma nigdzie chyba ani 1 info? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzikidaniel Opublikowano 17 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2008 (edytowane) Mam problem. Niby mam zrobione wszystkie wyścigi ale nie zaliczyło mi wyśligu "8 drivers make a record..." i nawet na mapie nie mogę go znajść. Może mi ktoś wakzać w jakiej części on jest i w jakiek "kratce"? Fajnie by było jakby jeszcze ktoś chciał mi podać jaka klasa pojazdów i screen też by był mile widziany był ;) Edytowane 17 Sierpnia 2008 przez dzikidaniel Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kalel1991 Opublikowano 17 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2008 Chyba chodzi o ten wyscig: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzikidaniel Opublikowano 17 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2008 Dokładnie ten. Wielkie dzięki i piwo przy okazji :) Jakieś bugi ma ta gra :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Paulo_ Opublikowano 17 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2008 (edytowane) Witam, mam takie pytanko moze ktos bedzie sie orientowal. Chodzi mi o wyglad miasta z gory kanionu obok. Czy u was tez miasto wyglada jak kartonowe pudelka, czy to jest tylko u mnie z powodu jakichs ustawien? Bo tak to sobie nawet gdzies podjechac i popatrzec to sie odniechciewa :D http://img59.imageshack.us/my.php?image=beztytuu1ou4.jpg Pozdrawiam Down: Czyli programisci z atari sie nie popisali :twisted: Dzieki za pomoc ;) Edytowane 17 Sierpnia 2008 przez Cygan21 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Charnaś Opublikowano 17 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2008 U mnie jest tak samo ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...