Skocz do zawartości
LCC

Test Drive Unlimited

Rekomendowane odpowiedzi

to serwery jeszcze brykaja? jak tak to koniecznie trzeba zrobic reaktywacje :D

Dlaczego miałyby nie działać skoro gra jest ciągle w sprzedaży?

Ja wczoraj trochę pojeździłem wieczorkiem, ale nikogo znajomego nie było. Wejdźcie na PPCT i dajcie znać, bo myśleliśmy, że już po Was...

ps. Kocham moje F40:-)

Edytowane przez Szozi

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Oj pastuchy pastuchy ... mamy wam tyłki skopać? ;)

PPCTeam działa i będzie jeszcze długo działać, tylko czasami priorytety się zmieniają.

Ale z okazji chęci pogrania większej grupy, można się wysilić i włożyć pytę do napędu :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

moja się nie zmieści ;) sorry !

Czy jest prostszy sposób na przerobienie konta offline na online niż poprzez mieszanie w hexach ?

Ty jesteś chwalipięta a Miazga masochistyczny zboczeniec, piękna ekipa:-)))))

Szkoda, że do dziś nikt nie wpadł na pomysł poprawy obsługi kierownic... Przy widoku z wew jest zazwyczaj tragicznie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czy da się jakoś oznaczyć kogoś do wiecznego ignorowania, aby już nie łączyło nas głosowo? bo dziś jakiś debil jeździł za mną z muzą na maxa w mikrofonie :]

(1y dzień online. Uwielbiam tą grę! )

Ścisz sobie po prostu głosy w zakładce z dźwiękami. Raczej nie da się zrobić ignora na voice. Kiedyś było z tym jeszcze gorzej dlatego dałem na off:-) I tak sami Rosjanie tu gadają...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jak nie.. normalnie w opcjach masz opcje wylaczenia voice... nie pamietam juz gdzie ale sie da :)

A co ja napisałem? Przecież ściszenie także prowadzi do całkowitego wyłączenia tej funkcji. Koledze wyżej chodziło o zablokowanie voice od 1 konkretnego typa a tak się nie da...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Panowie jutro dojdzie do mnie oczekiwany TDU jakieś rady na początek bo od paru miechów grałem na piracie wiem wiem ... teraz chce zacząć zabawę od nowa w trybie online.

Wcale nie bedzie tak fajnie ;]. Czity w mp, laggi i brak supportu sprawiają że mp w tdu ma BUGI i niewykorzystany potencjał ;].

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wcale nie bedzie tak fajnie ;]. Czity w mp, laggi i brak supportu sprawiają że mp w tdu ma BUGI i niewykorzystany potencjał ;].

Jeśli nie masz ekipy do jazdy, to multi zapewne jest nudne. Mi (nam) sie to nie zdarzyło. Zawsze jeździmy w naszym gronie i mowy o czitach nie ma. Lagi, to tylko wina łącza danego gracza. A te wielkie bugi w mp to też mity. Przejechałem 40'000km i jakoś nie narzekam. Edytowane przez Miazga82

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Deve a kiedy Ty ostatnio grałeś co?

To był duży problem, ale dawno temu, ostatnio jakoś tak już nie dokucza. Zawsze jest 1-2 osoby na które można "wejść":-) Wiadomo, że przydałoby się kilka patchy, jednak to jedyny mmo na 4 kołach i musimy mu wybaczyć pewne niedociągnięcia.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A ustawienia dales w grze czy w sterownikach? Bo u mnie na 4xAA nie ma takich schodów jak u Ciebie :wink:

Chyba Ci się wydaje. Ta gra jeśli dobrze zaobserwowałem daje rade max AAx4 i bez znaczenia ile wymusisz ze sterowników. Między aax4 a aax16 nie ma żadnej różnicy. No chyba, że to wina moich sterowników, ale mam oficjalne 177.83

Sprawdź sam i pokaż screeny.

Mnie się wydaje, że jest różnica. Dorzuć do tego jeszcze wygładzanie transparentne.

Sprawdzałem specjalnie przed chwilą. Wymuszanie większego AA w sterach od tego co jest w grze, czyli 4x nic nie daje. A Supersampling nie poprawia tego na tyle aby było warto tracić te cenne fps'y. Edytowane przez Miazga82

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mnie się wydaje, że jest różnica. Dorzuć do tego jeszcze wygładzanie transparentne.

Sprawdzałem specjalnie przed chwilą. Wymuszanie większego AA w sterach od tego co jest w grze, czyli 4x nic nie daje. A Supersampling nie poprawia tego na tyle aby było warto tracić te cenne fps'y.

Oj daje... muszę wrócić kilka(naście) stron. Tam są moje screen'y z max ustawieniami i widać różnicę. Wierz mi. A transparentne też widać np: w mieście gdzie jest sporo barierek balkonowych.

:wink:

Już mam... strona 217. Przypuszczam, że kolejne screen'y w takich samych ustawieniach są. Późniejsze możliwe, że standardowo.

Pozdrawiam.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Oj daje... muszę wrócić kilka(naście) stron. Tam są moje screen'y z max ustawieniami i widać różnicę.

No ja tam różnicy nie widzę, poza tym że w rozdziałce 1024px. Tak samo kupa u Ciebie jak i u mnie. AAx4 ... odpal sobie jakąś inną grę i ustaw AAx16, no i szukaj choćby jednego schodka ;)

To nie wygląda nawet na aax8

Mur i dolny dyfuzor tej ferrary

post-21994-1219760056_thumb.jpg

A tu np bok niebieskiego astona martina

post-21994-1219760151_thumb.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dokładnie ja dałem teraz aa 16 supersampling + af 16... Fps 45 - 75 ale dalej są schodki... Wyłączyłem aa w grze i oczywiście całkowicie się wyłączył. Tak więc wymuszanie ze sterów nie działa (przynajmniej na naj. sterach). Schodki znikają dopiero przy 1600 na 1200 i aa 4:-)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi