KHOT Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Właśnie usunąłem stary profil offline i założyłem online. Gracie jeszcze? PPC Team dalej funkcjonuje? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qqrydza Opublikowano 21 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2008 Myślę, że możemy coś jeszcze zorganizować dla przypomnienia. :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black_war Opublikowano 21 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2008 Ojj ja dawno nie grałem.. chyba od kiedy pojawił się car pack a ja nie miałem jak go kupić ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LCC Opublikowano 21 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2008 Myślę, że możemy coś jeszcze zorganizować dla przypomnienia. :D Nie możemy tylko musimy :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 21 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2008 to serwery jeszcze brykaja? jak tak to koniecznie trzeba zrobic reaktywacje :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szozi Opublikowano 21 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2008 (edytowane) to serwery jeszcze brykaja? jak tak to koniecznie trzeba zrobic reaktywacje :D Dlaczego miałyby nie działać skoro gra jest ciągle w sprzedaży? Ja wczoraj trochę pojeździłem wieczorkiem, ale nikogo znajomego nie było. Wejdźcie na PPCT i dajcie znać, bo myśleliśmy, że już po Was... ps. Kocham moje F40:-) Edytowane 21 Sierpnia 2008 przez Szozi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miazga82 Opublikowano 21 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2008 Oj pastuchy pastuchy ... mamy wam tyłki skopać? ;) PPCTeam działa i będzie jeszcze długo działać, tylko czasami priorytety się zmieniają. Ale z okazji chęci pogrania większej grupy, można się wysilić i włożyć pytę do napędu :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djsilence Opublikowano 21 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2008 można się wysilić i włożyć pytę do napędu :Dmoja się nie zmieści ;) sorry ! Czy jest prostszy sposób na przerobienie konta offline na online niż poprzez mieszanie w hexach ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szozi Opublikowano 21 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2008 moja się nie zmieści ;) sorry ! Czy jest prostszy sposób na przerobienie konta offline na online niż poprzez mieszanie w hexach ? Ty jesteś chwalipięta a Miazga masochistyczny zboczeniec, piękna ekipa:-))))) Szkoda, że do dziś nikt nie wpadł na pomysł poprawy obsługi kierownic... Przy widoku z wew jest zazwyczaj tragicznie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miazga82 Opublikowano 24 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2008 Kilka zrzutów z dzisiejszej jazdy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djsilence Opublikowano 25 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2008 Czy da się jakoś oznaczyć kogoś do wiecznego ignorowania, aby już nie łączyło nas głosowo? bo dziś jakiś debil jeździł za mną z muzą na maxa w mikrofonie :] (1y dzień online. Uwielbiam tą grę! ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szozi Opublikowano 25 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2008 Czy da się jakoś oznaczyć kogoś do wiecznego ignorowania, aby już nie łączyło nas głosowo? bo dziś jakiś debil jeździł za mną z muzą na maxa w mikrofonie :] (1y dzień online. Uwielbiam tą grę! ) Ścisz sobie po prostu głosy w zakładce z dźwiękami. Raczej nie da się zrobić ignora na voice. Kiedyś było z tym jeszcze gorzej dlatego dałem na off:-) I tak sami Rosjanie tu gadają... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 25 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2008 jak nie.. normalnie w opcjach masz opcje wylaczenia voice... nie pamietam juz gdzie ale sie da :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szozi Opublikowano 25 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2008 jak nie.. normalnie w opcjach masz opcje wylaczenia voice... nie pamietam juz gdzie ale sie da :) A co ja napisałem? Przecież ściszenie także prowadzi do całkowitego wyłączenia tej funkcji. Koledze wyżej chodziło o zablokowanie voice od 1 konkretnego typa a tak się nie da... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrjancy Opublikowano 25 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2008 Panowie jutro dojdzie do mnie oczekiwany TDU jakieś rady na początek bo od paru miechów grałem na piracie wiem wiem ... teraz chce zacząć zabawę od nowa w trybie online. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 25 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2008 Panowie jutro dojdzie do mnie oczekiwany TDU jakieś rady na początek bo od paru miechów grałem na piracie wiem wiem ... teraz chce zacząć zabawę od nowa w trybie online.Wcale nie bedzie tak fajnie ;]. Czity w mp, laggi i brak supportu sprawiają że mp w tdu ma BUGI i niewykorzystany potencjał ;]. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurek911 Opublikowano 25 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2008 Aczkolwiek mp w tdu ma coś czego inne gry tego typu nie mają -> free ride po Hawajach. Dzięki temu niektórzy z nas mają na swych virutalnych samochodach więcej przejechanych km niż w rzeczywistości :) pzd Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miazga82 Opublikowano 25 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2008 (edytowane) Wcale nie bedzie tak fajnie ;]. Czity w mp, laggi i brak supportu sprawiają że mp w tdu ma BUGI i niewykorzystany potencjał ;].Jeśli nie masz ekipy do jazdy, to multi zapewne jest nudne. Mi (nam) sie to nie zdarzyło. Zawsze jeździmy w naszym gronie i mowy o czitach nie ma. Lagi, to tylko wina łącza danego gracza. A te wielkie bugi w mp to też mity. Przejechałem 40'000km i jakoś nie narzekam. Edytowane 25 Sierpnia 2008 przez Miazga82 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 25 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2008 a 20minutowe klikania na znajomego by sie z nim polaczyc jest nie do zauwazenia nie? ;) To jeden z tych najbardziej przeszkadzajacych bugow... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szozi Opublikowano 25 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2008 Deve a kiedy Ty ostatnio grałeś co? To był duży problem, ale dawno temu, ostatnio jakoś tak już nie dokucza. Zawsze jest 1-2 osoby na które można "wejść":-) Wiadomo, że przydałoby się kilka patchy, jednak to jedyny mmo na 4 kołach i musimy mu wybaczyć pewne niedociągnięcia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LCC Opublikowano 25 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2008 No Neo to jest prawdziwa zmora tej gry :) Jedyna... ??? Wczorajsze jazdy w znanej ekipie: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGhost Opublikowano 25 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2008 widze, ze old team znow zwarty i gotowy, no coz trzeba bedzie zainstalowac tdu :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miazga82 Opublikowano 26 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2008 (edytowane) widze, ze old team znow zwarty i gotowy ...No jasne, zawsze i wszędzie :) Edytowane 26 Sierpnia 2008 przez Miazga82 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwasior500 Opublikowano 26 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2008 Miazga82, wgrywales jakies mody, czy ta gra tak dobrze wyglada z anizo? :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miazga82 Opublikowano 26 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2008 Miazga82, wgrywales jakies mody, czy ta gra tak dobrze wyglada z anizo? :DW tym właśnie problem, że tego anizo to jakoś nie widać. 8xaa i 8xaf ... ale i tak są schody. Bez modyfikacji! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkel_94 Opublikowano 26 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2008 W tym właśnie problem, że tego anizo to jakoś nie widać. 8xaa i 8xaf ... ale i tak są schody. Bez modyfikacji! A ustawienia dales w grze czy w sterownikach? Bo u mnie na 4xAA nie ma takich schodów jak u Ciebie :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miazga82 Opublikowano 26 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2008 (edytowane) A ustawienia dales w grze czy w sterownikach? Bo u mnie na 4xAA nie ma takich schodów jak u Ciebie :wink:Chyba Ci się wydaje. Ta gra jeśli dobrze zaobserwowałem daje rade max AAx4 i bez znaczenia ile wymusisz ze sterowników. Między aax4 a aax16 nie ma żadnej różnicy. No chyba, że to wina moich sterowników, ale mam oficjalne 177.83 Sprawdź sam i pokaż screeny. Mnie się wydaje, że jest różnica. Dorzuć do tego jeszcze wygładzanie transparentne.Sprawdzałem specjalnie przed chwilą. Wymuszanie większego AA w sterach od tego co jest w grze, czyli 4x nic nie daje. A Supersampling nie poprawia tego na tyle aby było warto tracić te cenne fps'y. Edytowane 26 Sierpnia 2008 przez Miazga82 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qqrydza Opublikowano 26 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2008 Mnie się wydaje, że jest różnica. Dorzuć do tego jeszcze wygładzanie transparentne. Sprawdzałem specjalnie przed chwilą. Wymuszanie większego AA w sterach od tego co jest w grze, czyli 4x nic nie daje. A Supersampling nie poprawia tego na tyle aby było warto tracić te cenne fps'y. Oj daje... muszę wrócić kilka(naście) stron. Tam są moje screen'y z max ustawieniami i widać różnicę. Wierz mi. A transparentne też widać np: w mieście gdzie jest sporo barierek balkonowych. :wink: Już mam... strona 217. Przypuszczam, że kolejne screen'y w takich samych ustawieniach są. Późniejsze możliwe, że standardowo. Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miazga82 Opublikowano 26 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2008 Oj daje... muszę wrócić kilka(naście) stron. Tam są moje screen'y z max ustawieniami i widać różnicę.No ja tam różnicy nie widzę, poza tym że w rozdziałce 1024px. Tak samo kupa u Ciebie jak i u mnie. AAx4 ... odpal sobie jakąś inną grę i ustaw AAx16, no i szukaj choćby jednego schodka ;) To nie wygląda nawet na aax8 Mur i dolny dyfuzor tej ferrary A tu np bok niebieskiego astona martina Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szozi Opublikowano 26 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2008 Dokładnie ja dałem teraz aa 16 supersampling + af 16... Fps 45 - 75 ale dalej są schodki... Wyłączyłem aa w grze i oczywiście całkowicie się wyłączył. Tak więc wymuszanie ze sterów nie działa (przynajmniej na naj. sterach). Schodki znikają dopiero przy 1600 na 1200 i aa 4:-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...