Neo_x Opublikowano 30 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2008 (edytowane) O proszę, odezwał się stały bywalec, którego u nas prawie miesiąc nie było :P Ostatnio jeździmy codziennie!!!Bo niektorzy musza pracowac by mogli jezdzic swoimi realnymi 2 kolkami ;D Dziewczyny tez robia swoje ;) Witam. Miał ktoś może doświadczenia z Windowsem Server 2008 64bit i TDU ? chodzi mi dokładnie o sposób instalacji, dodam że patch z Visty nie działa :| a sama instalacja zaraz po przygotowaniu kończy się z komunikatem że system nie został zmodyfikowany. Dokładnie dostaję taki komunikat. oczywiście system przerobiony na workstation. Niestety ten serwerowy system jest za krotko na swiecie i raczej duzo info nie znajdziesz na ten temat. Czuje ze na rozwiazanie tego problemu troche poczekasz bo szczerze to nic na ten temat na google nie znalazlem interesujacego :) Edytowane 30 Sierpnia 2008 przez Neo_x Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szozi Opublikowano 30 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2008 Deve my też mamy swoje realne... Ale 4 koła i tak jak Ty nie dostaliśmy ich od św. Mikołaja. O ich utrzymaniu już nawet nie będę wspominał (wredne studnie bez dna). Z tymi dziewczynami to chyba jednak coś ściemniasz heheheheh. Tak na serio to mam prośbę do wszystkich którzy aktualnie jeżdżą. Dajcie znać na tym naszym grupowym forum, albo wpiszcie tu swoje nicki z gry żebyśmy mogli się jakoś pododawać do przyjaciół, bo inaczej raczej marne mamy szanse żeby się spotkać. A tak raz się umówimy w konkretnym miejscu o konkretnej godzinie i później będzie z kim upalać. Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cahir- Opublikowano 30 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2008 Ok trik z Guitar Hero III dał mi do myślenia. Nie jest to dokłądnie to z czym się męczę, ale jednak być może będzie to pomocne. Co do Samego Servera, no cóż system jest na prawdę fajny, i na ogół z grami nie ma problemu. Jak narazie tylko z TDU mam jazdę. W sumie wygąda to tak jak bym kliknął anuluj w trakcie instalacji. Za pewne jakieś ustawienia instalatora są skopane, może uda się za pomocą orki to naprawić. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KHOT Opublikowano 30 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2008 Forum ppcteam jest martwe z tego co widzę. Dzisiaj trochę nwbuję pod pure_KHOT swoim Vanquish S, głównie w okolicach krateru. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szozi Opublikowano 30 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2008 (edytowane) Forum ppcteam jest martwe z tego co widzę. Dzisiaj trochę nwbuję pod pure_KHOT swoim Vanquish S, głównie w okolicach krateru. Jak to martwe? Przecież codziennie tam klepiemy nasze wypociny na shoutboxie chociażby:-) Żyje i ma się dobrze tyle, że w nowych tematów i postów mało bo ciągle siedzimy na ts więc ciężko na siłę coś pisać. Zaraz Ciebie poszukam. ps. Wybrałeś straszne miejsce:-) Jest tam kupa ludzi i nie sposób się połączyć. Proponuję okolice naszego klubu na północnym wschodzie. Edytowane 30 Sierpnia 2008 przez Szozi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Powerslave Opublikowano 30 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2008 za okolo 2 tygodnie wracam do TDU; carpack, nowy komp, dfp i bedzie sie dzialo, mam tylko nadzieje ze bede mial z kim pojezdzic ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KHOT Opublikowano 30 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2008 Bez obaw, tylko muszę się doposażyć w mikrofon zalmana i będzie pełen luz... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szozi Opublikowano 30 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2008 Polecam prymitywną kamerkę labtec albo mikro za 10 zł:-) Szkoda kasy na Nasze wypociny:-) Power poczekamy, ja właśnie po raz kolejny odkrywam uroki Tamburyna Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RCrack Opublikowano 31 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2008 Ktoś mi pokaże na mapce, gdzie jest to miejsce spotkań, oraz jak wejść na serwa waszego (jeżeli taki istnieje) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szozi Opublikowano 31 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2008 W pierwszym poście masz faq i wszystko inne czego ci do szczęścia potrzeba potrzeba. Skoro pytasz "o wchodzenie na Nasz serek" to zdecydowanie powinieneś to przeczytać:-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RCrack Opublikowano 31 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2008 To o której jakaś ustaweczka? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szozi Opublikowano 31 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2008 Ja się będę kręcił w północnej części mapy koło 15. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kalel1991 Opublikowano 31 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2008 Witam. Gram sobie na kierownicy (DFP) i za kazdym razem gdy skręce, to mi strasznie odbija w drugą strone i nie da się opanować samochodu ;) Próbowałem ustawień z pierwszego posta i dalej tak samo ;) W innych grach jest ok (GTR2, rFactor, RBR...) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RCrack Opublikowano 31 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2008 Ja jeszcze 30 minut po północnej części jeżdże, mogę też na parking, mój nick loRdRumeck, szozi gdzieś mi uciekłeś :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cahir- Opublikowano 31 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2008 hehe a ja rozwiązałem problem z tdu .... w sposób "innowacyjny". ściągnąłem sobie ze strony microsoftu server 32bit i działa miodzio :) teraz mam 240 dni do rejestracji bądź formata.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
artuditu Opublikowano 6 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2008 (edytowane) Zakupiłem sobie TDU z serii TS i wszystko oczywiście ładnie pięknie tyle że po około 1o minutach zaliczam zwieche maxymalną. Nic sie nie da zrobic. Oprócz resetu na twrado kompa. Konfig jak w sigu, załadowałem patcha którego podaje pierwsza strona tematu. Gierka jest rewelacja ale niestety te zwiechy mnie załamują. Wczoraj chyba się wysypał VPU Recover ale gra działała tylko wszystko zrobiło się strasznie jasne. Niestety generalnie granie kończy się zwisem. Poprosze o jakieś sugestie. Edytowane 6 Września 2008 przez artuditu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KHOT Opublikowano 6 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2008 U mnie kilka razy pojawiły się zwiechy: gra zwisa tak jak opisałeś i po tym pierwszym razie zwiesza się często. Pomaga usunięcie zawartości katalogu: C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\Test Drive Unlimited Po tym musisz jeszcze raz wpisać klucz i w ten sposób wytrzymuje znów długo, aż do kolejnej serii zwiech... Ps. Chętni na wieczorne jeżdżenie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrjancy Opublikowano 6 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2008 O której godzinie i gdzie ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGhost Opublikowano 6 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2008 U mnie kilka razy pojawiły się zwiechy: gra zwisa tak jak opisałeś i po tym pierwszym razie zwiesza się często. Pomaga usunięcie zawartości katalogu: C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\Test Drive Unlimited Po tym musisz jeszcze raz wpisać klucz i w ten sposób wytrzymuje znów długo, aż do kolejnej serii zwiech... Ps. Chętni na wieczorne jeżdżenie? nie trzeba usowac calej zawartosci, wystarczy radial.cab Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KHOT Opublikowano 6 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2008 O której godzinie i gdzie ?20-21? Miejsce wybierzemy na TSie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrjancy Opublikowano 6 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2008 (edytowane) Ja się piszę. ps. jak się zalogować to tego teamspeak ? Edytowane 6 Września 2008 przez piotrjancy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
artuditu Opublikowano 6 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2008 C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\Test Drive Unlimited Sorka że marudze ale nie mam takiego folderu :) Mam tam folder z innej gry ale z tej brak... :unsure: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KHOT Opublikowano 6 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2008 \dane aplikacji\ w polskim XP ;-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 6 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2008 Ja się piszę. ps. jak się zalogować to tego teamspeak ? FAQ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrjancy Opublikowano 6 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2008 Czytałem i nadal lipa, wchodzę na 91.121.146.223:8768 odpala się Teamspeak 2 RC2 i nie wiem co wpisać w Server Password ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lisciu Opublikowano 6 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2008 (edytowane) Chciałem spytać każdy z was grywa na kierownicy? Edytowane 6 Września 2008 przez lisciu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djsilence Opublikowano 6 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2008 Nie wyobrażam sobie jechać 370 bez kierownicy. Odpowiadając na Twoje pytanie, raczej tak. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miazga82 Opublikowano 6 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2008 (edytowane) Czytałem i nadal lipa, wchodzę na 91.121.146.223:8768 odpala się Teamspeak 2 RC2 i nie wiem co wpisać w Server Password ?Wystarczy wejść na teamowe forum i zapytać o hasło. Chciałem spytać każdy z was grywa na kierownicy?Owszem. Ale gra na klawiaturze też jest w porządku. Na klawie swego czasu zrobiłem 20k km i nie narzekałem tak strasznie. Edytowane 6 Września 2008 przez Miazga82 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lisciu Opublikowano 7 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2008 Czyli pewnie nie mam szans w ogóle z wami się ścigać ? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LCC Opublikowano 7 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2008 My się nie ścigamy tylko w większości zwiedzamy wspólnie wyspę rozkoszując się jazdą i widokami :) Z tego co przejechałem w TDU ponad 30 tys km, to jakieś 25 to spookoojnaa jazda w ruchu ulicznym ;) Więc wpadaj na PPCTeam.pl i przyłączaj się do nas to pojeździmy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...