krzyss Opublikowano 25 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2008 Zrobilem maly rekonesans po wyspe, podjechalem w miejsca ktore dawno lub wogole nie bylem i przyznaje ze gra jest wieczna. Uroku dodaje tych kilkadziesiat nowych furek. Do bujania sie w sam raz. Moze dzis po 22 jakas delikatna ustaweczka wypali. Wtedy powinienem miec juz czas. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Powerslave Opublikowano 25 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2008 Kurcze no czuje się przez was zobligowany aby tą przestarzałą grę odpalić. :PHehe mozna by sie zgodzic patrzec na date wydania, a i tak wyglada lepiej niz ostatnie nfs'y :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzyss Opublikowano 25 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2008 Dokladnie, TDU ma to cos w sobie czego NFS`y nie maja mimo ze od premiery TDU byly juz 2 albo 3 NFS to wszystkie przechodza do lamusa a TDU wciaz zywy i z dobra grywalnoscia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kalel1991 Opublikowano 25 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2008 Bo TDU ma przede wszystkim dobry tryb multiplayer, czego żaden nfs nie mial... I pewnie nie będzie miał. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LCC Opublikowano 25 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2008 Szkoda, że mało jest takich ponadczasowych gierek ahhh :) Teraz tylko sobie pomyśleć co będzie się działo jak wyjdzie TDU2 :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kudl4ty Opublikowano 25 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2008 Chyba muszę jakiemuś kumplowi sprzedać starą TDU z TopSeller'a i kupić tą z megapackiem ^^, pomimo dziadowej kierownicy zaraz po tym jak wyszła ta gierka, 3/4 czasu, który przeznaczyłem na granie w wakacje spędziłem przy TDU i krążeniu po wyspie :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LCC Opublikowano 25 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2008 (edytowane) Pojeździ ktoś? Ja się właśnie kręce na południu koło latarni. Nick: LCC Edytowane 25 Listopada 2008 przez LCC Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurek911 Opublikowano 25 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2008 Coś ciężko was złapać :( My z Szozim jeździmy już od pół godziny i żywego ducha nie widzieliśmy :( Jak coś to jeszcze jesteśmy/będziemy przez jakąś godzinkę. pzd Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzyss Opublikowano 25 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2008 Chyba muszę jakiemuś kumplowi sprzedać starą TDU z TopSeller'a i kupić tą z megapackiem ^^, pomimo dziadowej kierownicy zaraz po tym jak wyszła ta gierka, 3/4 czasu, który przeznaczyłem na granie w wakacje spędziłem przy TDU i krążeniu po wyspie :D Nie musisz sprzedawac. Dodatek jest rowniez dostepny w serii TopSeller, ktora i ja rowniez nabylem. Polecam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crazyPL Opublikowano 27 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2008 jedno pytanko: czy jak mam w domu 2 pc na których chciałbym mieć ten dodatek zainstalowany to czy mogę kupić 1 megapack? Zdarza się że mój ojciec gra w tdu gdy ja gram. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Powerslave Opublikowano 27 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2008 jedno pytanko: czy jak mam w domu 2 pc na których chciałbym mieć ten dodatek zainstalowany to czy mogę kupić 1 megapack? Zdarza się że mój ojciec gra w tdu gdy ja gram.A podstawe macie jedna wspolna? To wszystko kwestia tego czy servery TDU sprawdzaja czy cd-key sie nie powtarza, jesli gracie obaj na 1 kluczu to pewnie z megapackiem bedzie tak samo, ale pewnosci nigdy nie mozna miec:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crazyPL Opublikowano 27 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2008 A podstawe macie jedna wspolna? To wszystko kwestia tego czy servery TDU sprawdzaja czy cd-key sie nie powtarza, jesli gracie obaj na 1 kluczu to pewnie z megapackiem bedzie tak samo, ale pewnosci nigdy nie mozna miec:) klucze mamy osobne. Tak się złożyło iż ja wygrałem TDU a ojciec sobie kilka dni później kupił. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Outlander Opublikowano 27 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2008 Pewnie chodzi mu o to czy dodatek posiada klucz czy inny identyfikator i czy można jedną kopię zainstalować na kilku oryginalnych (zapewne) podstawkach. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crazyPL Opublikowano 27 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2008 Pewnie chodzi mu o to czy dodatek posiada klucz czy inny identyfikator i czy można jedną kopię zainstalować na kilku oryginalnych (zapewne) podstawkach. Dokładnie takie coś mam na myśli :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Powerslave Opublikowano 27 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2008 Megapack posiada klucz osobny wiec podczas laczenia z serverem moze sie okazac ze posiadajac ten sam klucz nie pogracie razem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
petrumi Opublikowano 27 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2008 ja już kupiłem ale mój save z dawnych czasów padł. Mam golfa, zero kasy i jedynie mogę sobie testować "nowe" samochody. Czy jest jakieś skuteczne narzędzie do naprawy savów? Kiedyś miałem sporo % gry zaliczone i nie mam czasu od nowa jeździć... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 27 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2008 2-3 dni i masz 90pare % gry ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Outlander Opublikowano 2 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2008 (edytowane) Coś do FAQ: Instalacja "TDU PL" i "TDU + Megapack PL" na systemach 64bit: Vista x64 - na gram.pl jest odpowiedni patch. XP x64 - JEST MOŻLIWA! Problemy wynikają wyłącznie z nieudolności i lenistwa polskiego wydawcy, angielska wersja instaluje się bez problemów, jeżeli nie chce należy usunąć folder "InstallShield" w "Program Files\Common Files", znajdują się w nim pliki od niewłaściwej wersji IS dodane przez nie działający polski instalator. Prawdopodobnie na tak zainstalowane TDU da się nadinstalować wersję polską; jeszcze sprawdzamy z kumplem, u mnie na x64 PL zainstalowało się bez problemów a wcześniej miałem właśnie angielską, on niemiał i nie dało się zainstalować PL. Jak tylko sprawdzimy dam znać. PS: Do klubu może wstąpić tylko ktoś regularnie jeżdzący? Edyt: Sprawdzone, działa! Przepis na instalacje polskiego TDU na XP x64: 1) Potrzebny jest oryginalny polski TDU (może być z dodatkiem) i niekoniecznie oryginalny angielki TDU 2) Jeśli były podejmowane próby instalacji PL należy usunąć folder "InstallShield" w "Program Files\Common Files" 3) Zainstalować EN TDU 4) Odinstalować EN TDU 5) Zainstalować PL TDU 6) Usunąć plik CDKey.txt w "Documents and Settings\All Users\Application Data\Test Drive Unlimited" 7) Uruchomić TDU i podać poprawny klucz 8) Cieszyć się działającym TDU PL Edytowane 2 Grudnia 2008 przez Outlander Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darksoul Opublikowano 2 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2008 Ad 2) trzeba też pozabijać wszystkie procesy które uruchomione są z katalogu "InstallShield" Ad 5) trzeba powtórzyć Ad 2) bo wróci katalog "InstallShield" i odpalą się z niego procesy Co ciekawe procesy z "InstallShield" są oznaczone w "Task Managerze" jako *32Bit Dodatkowo jeżeli instalowało się wersję angielską na kluczu oryginalnym może nie być potrzebne usuwanie CDKey.txt o ile przy instalacji podalismy oryginalny klucz (o ile nie boi sie nikt o bezpieczenstwo klucza). Ewentualnie zmiana notatnikiem chyba też będzie wystarczająca bo poza kluczem nie ma żadnych innych znaków specjalnych. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kudl4ty Opublikowano 2 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2008 Jutro się chyba wybiorę do Empik'u po Megapack'a ^^. Jeździcie jeszcze od czasu do czasu ?? Chętnie ustawiłbym sie z ekipą z tego forum i pośmigał :D. Tak rodzinnie by było xD Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 2 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2008 Ja jeżdże prawie codziennie, dla relaksu :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kudl4ty Opublikowano 2 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2008 Zakupię upgrade'a (F40 i Countach śnią mi się po nocach ^^), ogarnę FAQ na początku i możnaby się ustawić jakoś ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
petrumi Opublikowano 3 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2008 jestem za ponownym wspólnym jeżdżeniem. Może sobota/niedziela wieczór? Każdy miałby czas się przygotować czasowo. Działa jeszcze Teamspeak? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kudl4ty Opublikowano 3 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2008 Sobota, niedziela wieczór, dla mnie ok (w tygodniu matura i szkoła...), muszę jeszcze tylko rozgryźć to jak się spotkać ze wszystkimi, w jednym miejscu, na tym samym serwerze :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
petrumi Opublikowano 3 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2008 Było już wiele razy w tym wątku jak się skutecznie spotkać. Najlepiej używając mikrofonu i teamspeaka ale nie wiem czy jeszcze to działa i jest dostępne dla wszystkich. Wtedy wszyscy razem przenoszą się na jedno umówione miejsce na mapie i teoretycznie 8 wolnych slotów się zapełnia. Gorzej jeśli w tym miejscu był ktoś przed nami - wtedy kilka slotów jest zajęte i "nasi" się nie widzą. Ja ostatnio dawno się łaczyłem się w multi z jeżdzącymi z tego forum - więc może ktoś inny się wypowie, gdzie najlepiej się złapać.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miazga82 Opublikowano 3 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2008 Działa jeszcze Teamspeak?Owszem działa, 91.121.159.25:8768 ... hasło dla wtajemniczonych takie jak zawsze!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kudl4ty Opublikowano 3 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2008 Dobra, puzdereczko z grą już mam :D Teraz pozostaje mi tylko czekać na procka i złożyć maszynkę z siga spowrotem (obecnie mam "przyjemność" egzystowania na FX5200 więc na płytkę z TDU póki co tylko popatrzyłem :D) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 3 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2008 Jutro się chyba wybiorę do Empik'u po Megapack'a ^^. Jeździcie jeszcze od czasu do czasu ?? Chętnie ustawiłbym sie z ekipą z tego forum i pośmigał :D. Tak rodzinnie by było xDjezdzi sie.. aczkolwiek nie p 8h dziennie jak na poszatku ;) Ja jeżdże prawie codziennie, dla relaksu :PJakis nick? :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kudl4ty Opublikowano 3 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2008 Hehe, po 8 godzin to ja latałem niedługo po tym jak to wyszło, z tym, że to były wakacje ^^ ojj przyjemno było, przyjemno :D Nie mnie się pytałeś o nick'a, ale z tego co pamiętam w TDU mam taki sam jak tu na forum :) (tak kwoli ścisłości^^) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Outlander Opublikowano 3 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2008 Ja też sobie śmigam nik prawie jak na forum czyli Outlander.PL :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...