Kudl4ty Opublikowano 4 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2008 Arghhh, mam chyba problem -_-.... Zainstalowałem grę, wszystko niby działa jak należy, nawet parę inwestycji poczyniłem.....teoretycznie jestem na profilu "online", z tym że nikogo nie widzę....wchodzę w mapę jest od cholery graczy....chcę do jakiegoś dojechać a tam jakiś npc typu "Bruce" "Sam"....Nie wiecie czym to może być spowodowane ??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Outlander Opublikowano 5 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2008 No niestety ale multi działa żałośnie. Przed wczoraj próbowałem spotkać się z kumplem i przez 2 godziny nie udało nam się. To się pojawiał, to znikał. Wczoraj z kolei kupiłem drugą chałupę i RUFa, chciałem sobie nim pojeździć a tu zaczęło mnie wywalać z serwera z komunikatem że dodatkowa zawartość nie została zapisana i nie wiem czy to mój profil szwankuje czy połączenie z serwerem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzyss Opublikowano 5 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2008 Pamietaj, ze zawsze po grze rob kopoe zapasowa stanow gry, co by mozna bylo przywrocic w razie zchrzanienia. Ja tez mam problemy niekiedy z multi, wczoraj troche pozwiedalem wyspe i jakos tych kierowcow nie moglem zbyt wielu spotkac, a na mapie czerwono... Kiedysc, to ich sie roilo:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Powerslave Opublikowano 5 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2008 No niestety ale multi działa żałośnie. Przed wczoraj próbowałem spotkać się z kumplem i przez 2 godziny nie udało nam się. To się pojawiał, to znikał. Wczoraj z kolei kupiłem drugą chałupę i RUFa, chciałem sobie nim pojeździć a tu zaczęło mnie wywalać z serwera z komunikatem że dodatkowa zawartość nie została zapisana i nie wiem czy to mój profil szwankuje czy połączenie z serwerem.Musisz aktywowac megapack i wpisac cd-key z nim dostarczony, plik activate-add-on.exe znajdziesz w katalogu glownym TDU Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Outlander Opublikowano 5 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2008 Był i jest aktywowany :( Wczoraj pomyślałem o tym samym i wklepałem jeszcze raz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kudl4ty Opublikowano 5 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2008 Kaszanka.....zobaczę jak to dzisiaj z tym jest, a jak nie no to cóż...zacznę grę od nowa (aż takie przykre to to nie będzie ;)) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Outlander Opublikowano 5 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2008 (edytowane) No i dzisiaj działa ... ehhh te serwery TDU EDYT: OK ... Już wiem co jest grane, do FAQ należało by dopisać że TDU_Fixer nie działa poprawnie z dodatkiem ale wystarczy dopisać w odpowiednia miejsca :D : move "C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\Test Drive Unlimited\Addon.txt" "C:\Addon.txt" move "C:\Addon.txt" "C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\Test Drive Unlimited\Addon.txt" Edytowane 11 Grudnia 2008 przez Outlander Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamo776 Opublikowano 12 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2008 Witam, mam mały problem w grze Test Driver Unlimited, a mianowicie przejechałem wszystkie wyścigi na mapie i żadne mi sie juz nie pokazują a dopiero 40% gry przeszedłem!!! co jest grane????????? Proszę o odpowiedz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 12 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2008 widac nie wszystkie... drog wszystkich nie odkryles...byl ten temat juz walkowany... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzyss Opublikowano 13 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2008 Witam, mam mały problem w grze Test Driver Unlimited, a mianowicie przejechałem wszystkie wyścigi na mapie i żadne mi sie juz nie pokazują a dopiero 40% gry przeszedłem!!! co jest grane????????? Proszę o odpowiedz. Wyscigi to mala czesc tego wszystkiego. Sa drogi, modelki, paczki, samochody do podwiezienia. Zakup samochodow, domow, przejechanie sporej ilosci KM, ojj jest tego sporo jeszcze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcell Opublikowano 18 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2008 Witam :lol2: Po długiej nieobecności ... trzeba będzie powrócić do TDU ... :) Także LCC Neo... reszta :) przygotwac sie na jakis zjazd pod latarnia Pzdr. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RazorBMW Opublikowano 18 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2008 (edytowane) Jeśli chodzi o zloty, to widzę, że temat trochę opustoszał. Znudziło się TDU? ;) Cóż... CarPacka dostanę już wkrótce... // EDIT: Już mam :D // Grał ktoś w TDU na padzie? Jakie wrażenia? Nie wiem, czy to dobry pomysł grać w TDU na Logi Chillstreamie. :D Edytowane 20 Grudnia 2008 przez RazorBMW Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcell Opublikowano 18 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2008 (edytowane) Grał ktoś w TDU na padzie? Jakie wrażenia? Nie wiem, czy to dobry pomysł grać w TDU na Logi Chillstreamie. :D Jasne cały turniej PUREPC rozegrałem na padzie .... ale z grupy nie wyszedłem ;p był sobie CarsonPoland, który na klawiszach wszystkich wymiatał o ile pamietam hehe ;) inny grali na logi DFP i Dzieju na G25 hehe p.s To były czasy. Może czas wrócić ... :) Edytowane 18 Grudnia 2008 przez marcell Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
westsajd Opublikowano 18 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2008 Ja grałem na dualshocku 2 i w porównaniu do klawiry różnica była kolosalna (ofkoz na rzecz pada). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LCC Opublikowano 19 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2008 (edytowane) Hej Marcell :) Dawno Ciebie nie było. No ja ostatnio też myślę o TDU, a tu pahhh Marcell :) Pewnie, że pośmigamy. Dajcie jakąś datę i godzinę to się spotkamy pod latarnią. Tak to były czasy... Za każdym razem łezka w oku się kręci :) Teraz stare my dziady na licznikach po 40-50 tys km :) Edytowane 19 Grudnia 2008 przez LCC Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Outlander Opublikowano 19 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2008 Ponieważ ostatnio przez 2 godziny nie udało mi się sensownie pograć z kumplem (pojawiał się i znikał a jak w końcu się udało ruszyć to raz był 3km przed a zaraz 0,5km za mną) postanowiliśmy skorzystać z opcji Przejażdżki i tu też zonk. Czy on dołączał się do mnie czy ja do niego cały czas tan sam komunikat "Lobby niedostępne", wbijali mi się jacyś obcy ludzie a on nie mógł. Sprzętowo i sieciowo nie powinno być problemów, no może poza jego routerem który trochę laguje ale naprawdę niewiele. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danio1990 Opublikowano 19 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2008 Hejka ludziska jestem tu nowy ale w TDU gram juz od poltora roku i podoba mi sie pomysl zeby sie spotkac i razem pojedzic co wy na to? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 20 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2008 ktos chetny dzisiaj wieczorem posmigac?:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 20 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2008 Ja zgubilem keya wiec nie pogram z Wami, a bardzo mam na to ochote :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 20 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2008 LOOOOOOOOOL.......... jaki cycek jestes..... C:\Documents and Settings\All Users\Dane aplikacji\Test Drive Unlimited tu nie ma napewno? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 20 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2008 od momentu kiedy ostatni raz gralem w tdu, system byl przeinstalowywany dwa razy wiec wiesz... :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 20 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2008 (edytowane) Ciapek jestes i tyle :P Smiga ktos? Jestem bardzo chetny ze wzgledu na brak zajec na dzisiejszy wieczor... EDIt: jako ze chetnych brakowalo to sobie znalazlem "przyjaciol" w grze ;) Wiec moge isc spac :) Edytowane 20 Grudnia 2008 przez Neo_x Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LCC Opublikowano 20 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2008 Sprawdz tutaj, jeśli nie robiłeś formata to może będzie: C:\ProgramData\Test Drive Unlimited Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 21 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2008 od momentu kiedy ostatni raz gralem w tdu, system byl przeinstalowywany dwa razy wiec wiesz... :) Sprawdz tutaj, jeśli nie robiłeś formata to może będzie: C:\ProgramData\Test Drive Unlimited :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LCC Opublikowano 24 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2008 @Neo, przeinstalowywał, to nie znaczy, że robił formata więc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RazorBMW Opublikowano 25 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2008 (edytowane) Szykuje się jakaś ustawka pod parkingiem koło latarni ? ;> Fajnie się gra na tym Chillstream'ie. :) A auta z CarPacka zeżarły mi kasę, tzn. kupno wszystkich i tuning = z koło 20 $ mam 1.5 ;D Jak narazie, to Holden Elfigy Concept miażdży IMHO ;D PS. Nie wiecie może, jak usunąć kogoś z friendsów? Mam ich dość dużo, i dalej już nic nie mogę dodać. Edytowane 25 Grudnia 2008 przez RazorBMW Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 25 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2008 C:\Documents and Settings\All Users\Dane aplikacji\Test Drive Unlimited\BuddyCache.dat wywalasz w notatniku i plik zapisujesz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kalel1991 Opublikowano 26 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2008 (edytowane) Witam... Znalazłem na pewnej stronie w newsach: "Test Drive Unlimited 2 będzie prawdopodobnie dopiero w roku 2012. Prawdopodobnie jest to spowodowane trudnościami z uzyskaniem "koncesji" na samochody, które zgarnął już "Need For Speed: Undercover". Na ten czas musimy zaopatrzyć się w cierpliwość..." :( Nie wiem czy to prawdziwe, czy fake... Edytowane 26 Grudnia 2008 przez Kalel1991 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 26 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2008 No to pieknie, taki crap i niewypal zablokowal prace nad tdu2...ahhh to EA, coraz bardziej mi gra na nerwach :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kalel1991 Opublikowano 26 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2008 EA ma sporo kasy, to sobie może... Atari raczej biedne ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...