marcell Opublikowano 26 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2008 Ciapek jestes i tyle :P Smiga ktos? Jestem bardzo chetny ze wzgledu na brak zajec na dzisiejszy wieczor... EDIt: jako ze chetnych brakowalo to sobie znalazlem "przyjaciol" w grze ;) Wiec moge isc spac :) Neo :) cierpliwosci, powiedzmy ze musze poczekac ... do 1o-tego i sie zjawiam :D Pzdr... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_OskaR Opublikowano 26 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2008 EA ma sporo kasy, to sobie może... Atari raczej biedne ;) Taa. Mogą sobie pozwolić na więcej, a od kilku lat wypuszczają crap. Ja bym się wstydził robić reklamę swojego samochodu w czymś takim. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kronox55 Opublikowano 26 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2008 no to fajnie -,- zdaję się, że rok 2012 nie tylko nam euro przyniesie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kalel1991 Opublikowano 26 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2008 Taa. Mogą sobie pozwolić na więcej, a od kilku lat wypuszczają crap. Ja bym się wstydził robić reklamę swojego samochodu w czymś takim. Ważne, że przynosi im zyski :mad: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 26 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2008 no to fajnie -,- zdaję się, że rok 2012 nie tylko nam euro przyniesie...przyniesie i odniesie do innego kraju :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
westsajd Opublikowano 26 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2008 A co ma do tego, że inna firma wykupiła licencje na jakieś tam auta? To przeszkadza w sprzedaniu licencji komuś innemu? Weźcie mnie wtajemniczcie bo nie rozumiem :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 27 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2008 A co ma do tego, że inna firma wykupiła licencje na jakieś tam auta? To przeszkadza w sprzedaniu licencji komuś innemu? Weźcie mnie wtajemniczcie bo nie rozumiem :DTeż tego nie rozumiem. Pewnie im chodzi o nowe licencje takie jak nowy skyline (r35) czy nissan 370z ;). Co chce od TDU2: - lepszej grafy (i tak ta w tdu była świetna) - dobrej optymalizacji (:lol:) - więcej fur (to bedzie + off roady) - mniej kanciaste drogi (;]) - wreszcie multi bez bugów (korzystanie z czitów bugów w multi to był jeden z wiekszych minusów TDU) - więcej trybów w SP i Multi - żeby w pełni wykorzystali teraz potencjał multiplayera (eden dał na tacy TDU do Atatari a oni w ogolę prawie tej gry nie supportowali...) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kalel1991 Opublikowano 27 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2008 Dla mnie grafa może zostać taka jaka jest. Drogi... Wypadaloby troche nad nimi popracować :]. Na samochody nie narzekam, ale mogliby dodać jakieś terenówki :D. Mogliby jeszcze zrobić, aby na trybie Hardcore można jeździć SP (czyli robić misje...). I w MP.... Wiecej graczy podczas rozgrywki, mysle, ze 16 byłoby ok. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JROX Opublikowano 31 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2008 A tak wracając do TDU to możecie mi powiedzieć czemu mam spadki FPS z 70 do 6 :blink: Chwilowe freezy itp... Próbowałem już wszystkiego, łącznie z czystym systemem i kupa :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 31 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2008 nic nowego :) ja tam przywyklem do tego ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JROX Opublikowano 2 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2009 (edytowane) Wcześniej też jeździłem z takimi spadkami, ale teraz mnie to wkurza. Pocinam trasą, nagle pokaz slajdów, freez i jestem na jakimś podwórku z którego nie da się wyjechać. :blink: ________________________________________________________________________________ _________ Trochę kombinacji i ani jednego freezu :) Płynna gra, wreszcie :) Edytowane 3 Stycznia 2009 przez JROX Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zulik_ Opublikowano 13 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2009 Szybkie pytanie. Jest już do kupienia w PL carpack? Tzn w wersji pudełkowej a nie z zagranicznych stron? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
artuditu Opublikowano 13 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2009 (edytowane) Szybka odp. Jest. w Platynowej kolekcji razem z podstawą ale też jest sam carpack do kupienia za 39,90zł ale nie pamiętam kolekcji. Edytowane 13 Stycznia 2009 przez artuditu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macias666 Opublikowano 13 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2009 no to jeszcze jedno szybkie pytanie. dawno nie gralem wiec moja wiedza konczy sie na carpacku nr1 , czy wyszedl w miedzyczasie jakies nowszy ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwasior500 Opublikowano 13 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2009 Szybka odp. Nie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Momo Opublikowano 14 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2009 Witam, Czym różni się wersja megapack od topsellera? Czy przynajmniej poprawili błędy poprzedniej spolszczonej wersji? Nie byłem w stanie zainstalować patcha ze względu na znany błąd zabezpieczeń i za każdym razem jak włączam grę chowam lewy głośnik za monitor, żeby uzyskać w miarę równy dźwięk stereo. O graniu w sieci oczywiście też nie ma mowy. pzdr, Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zulik_ Opublikowano 15 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2009 Jeszcze jedno pytanie. Gram obecnie na lapie i taki problem się pojawił. Laptop ma rodzielczość naytwną 1280x800, ale przy takiej rozdzielczości obraz jest rozciągnięte do góry. Normalnie działa tylko w 1024x768. TDU nie obsługuje panoramy? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JROX Opublikowano 15 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2009 Obsługuje. Przestaw w opcjach. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zulik_ Opublikowano 15 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2009 W opcjach gdzie? Bo w w grze w wideo mam tylko ustawienie rozdzielczości, szczegóły, hdr... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klimeq Opublikowano 16 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2009 Witajcie! Kupiłem niedawno TDU ale samemu się nie jeździ aż tak fajnie, i mam pytanie. Czy będzie kiedyś zorganizowane jakieś spotkanie ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RazorBMW Opublikowano 17 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2009 (edytowane) Ja będę jeździł dziś... chyba moim Merolkiem Nawet da się tym jeździć bez asyst na padzie ^^ Pytanko... ktoś miał taki bug, jak na moim filmiku? -> http://www.xfire.com/video/5e3cf/ Edytowane 17 Stycznia 2009 przez RazorBMW Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kalel1991 Opublikowano 17 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2009 Też mam takie coś czasami... Kiedyś były reklamy BMW w TDU, a teraz... Simplusa :blink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nick126 Opublikowano 18 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2009 Mam problem. Zainstalowałem grę i nie umiem uruchomić. Włącza się, pierwszy filmik, drugi i później jest koniec... czarny ekran i nic nie mogę zrobić. Mam oryginalną grę, przed formatem wszystko chodziło. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 18 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2009 sterowniki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nick126 Opublikowano 18 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2009 Tzn.? Mam miesięczne, wtedy grałem na dużo starszych. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 18 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2009 to zainstaluj starsze. Ja na nowych steronwikach duzo fps trace... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nick126 Opublikowano 18 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2009 Dla jednej gry mam instalowac nowe, dla drugiej stare... jaki w tym sens :/ No, ale ok, dzięki za pomoc, jak będę miał czas to sprawdzę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 18 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2009 sory ale ja do gf 7800 mam sterowniki 77.77... kombinowalem z wieloma sterownikami i wszedzie mialem jakies krzaki w obrazie albo tracilem po 30 fps... na tych starych wszystko mi dziala bez problemu i do tego w miare... jak an swoje lata ;) plynnie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzyss Opublikowano 18 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2009 Moja karta rowniez nie ma zainstalowanych najnowszych sterow, bo jesli byly to obraz migotal nawet przy 85hz. Uzywam 94.xx i wszystko piknie dziala. Nowe gry niestety wymagaja zmniejszenia detali itp, ale nawet far cry 2 na tych sterach chodzi mimo ze wyzuca komunikat o tym, ze stery sa nieaktualne. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RazorBMW Opublikowano 19 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2009 To trza mieć jakieś szczęście... Ja np. używam najnowszych oficjalnych (nie bety) sterów od nv i wszystko dobrze śmiga w TDU. Nawet artów praktycznie nie mam. :rolleyes: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...