Marecki306 Opublikowano 1 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2009 brak patcha 1.66 , profil offline Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Powerslave Opublikowano 1 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2009 kupic org Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adasi Opublikowano 2 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2009 (edytowane) Witam! Dziś kupiłem oryginał TDU jako, że od paru dni mam kiere. Mój sprzęt: 4Gb ram, procek 8400 @3GHz, 8800 GTS na chyba najnowszych sterach - 180.84 o ile dobrze pamiętam. Mój problem: Zainstalowałem grę, potem megapacka a następnie patcha 1.66A. Odpalałem w trybie zgodności do XP SP2 oraz próbowałem "run as administrator", zawsze z tym samym efektem. Gra się odpala, widze dwie pierwsze reklamy a potem mam puplpit z napisem "the application has stopped working". Może ktoś mi pomóc włączyć tą gre? Googluje już dobrą godzinę i nie znalazłem rozwiazania :/ Edytowane 2 Marca 2009 przez Adasi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m1xer Opublikowano 2 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2009 Witam! Dziś kupiłem oryginał TDU jako, że od paru dni mam kiere. Mój sprzęt: 4Gb ram, procek 8400 @3GHz, 8800 GTS na chyba najnowszych sterach - 180.84 o ile dobrze pamiętam. Mój problem: Zainstalowałem grę, potem megapacka a następnie patcha 1.66A. Odpalałem w trybie zgodności do XP SP2 oraz próbowałem "run as administrator", zawsze z tym samym efektem. Gra się odpala, widze dwie pierwsze reklamy a potem mam puplpit z napisem "the application has stopped working". Może ktoś mi pomóc włączyć tą gre? Googluje już dobrą godzinę i nie znalazłem rozwiazania :/ vista patch? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domban214 Opublikowano 2 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2009 (edytowane) vista patch?Wydaje mi sie ze vista patch jest tylko do odpalenia instalacji na viscie x64 ;P moze zmienilo by to cos jak bys zainstalowal najpierw patcha 1.66 a pozniej megapacka? - moze patch nadpisuje jakies pliki megapacka i w tym problem (patch jest przeciez starszy wiec moze megapack potrzebuje swoich plikow)?? Tak tylko mowie i sam nie wiem czy moze to pomoc ale sprobowac nie zaszkodzi :rolleyes: Edytowane 2 Marca 2009 przez domban214 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
timmon24 Opublikowano 10 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2009 Witam Gra ktoś z was w tą grę na podobnym sprzęcie .mam athlon barton @3200 ,1 gb ram ,radeon 9600 @XT max 20 fps na max niskich detalach mam ale gdy wjade w miasto czesto przycina Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Powerslave Opublikowano 10 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2009 Witam Gra ktoś z was w tą grę na podobnym sprzęcie .mam athlon barton @3200 ,1 gb ram ,radeon 9600 @XT max 20 fps na max niskich detalach mam ale gdy wjade w miasto czesto przycina Gralem dlugo na Sempronie64 2500+(1400MHz) @ 2200MHz, 1GB RAM @ 442MHz, 7600GT @ 680/1600 w 1024x768 i detale high AAx4, HDR off i mialem srednio 25-35fps, w miescie potrafilo spasc do 20. Ogolnie procek Ci nie wyrabia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 10 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2009 Procek ? Jak dla mnie to te r9600 nie wyrabia... @Powerslave On nie ma GF 9600GT, tylko Radeona 9600... : ) Co nie zmienia faktu, że procek tez trochę za słaby ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domban214 Opublikowano 10 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2009 Ja gralem dlugi czas na AXP 1800+@2500+ 768ram i gf6800gt :D moze nie wygladalo zbyt pieknie ale dzialalo plynnie radeon 9600 raczej za slaby Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Powerslave Opublikowano 20 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2009 ghhghg Ten post został edytowany przez LCC: 17 mar 2009, 05:02 Troche sie FAQ zmienilo, a szkoda bo chcialem poszukac informacji gdzie wrzucic pliki txt z cd-keyami od podstawy i carpacka po reinstallce systemu, ktos pamieta lub moze sprawdzic na Viscie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LCC Opublikowano 21 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2009 Powinno być tutaj. FAQ już jest ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RazorBMW Opublikowano 22 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2009 (edytowane) Wrzucam pliczek, który naprawia ten głupi błąd z "Murciżlago". Niestety nie da sie uzyskać "Murciélago" bo jest zwalone kodowanie, ale myślę, że Murcielago i tak lepsze niż "Murciżlago" :D Pliczek wrzucić do "Test Drive Unlimited\Euro\Bnk\DataBase" Link: http://www.przeklej.pl/d/0000pqcqvbq4/db_us.bnk Jeśli chodzi o ASa. Da się go zdobyć poprzez scrashowanie save'a. Jakby coś, to spytać usera regaciarz, który ma konto tutaj na PurePC. Ja nie potrafię obsługiwać programu TDU Modding Tools, a tam właśnie robi się ten crash. http://www.tdu.com.pl/forum/viewtopic.php?p=154333#p154333 Tu jest instrukcja, ale nie ma pewności, czy będzie działać Nie odpowiadam za błędy/etc. © Mike @ forum tdu.com.pl Edytowane 22 Marca 2009 przez RazorBMW Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Outlander Opublikowano 22 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2009 Niech ktoś doda do FAQ opis instalacji TDU na XP x64 który podawałem jakiś czas temu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 22 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2009 Outlander poszukaj tego opisu w swoich postach i zarzuć linkiem to z chęcią dodam do FAQ ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RazorBMW Opublikowano 23 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2009 Outlander poszukaj tego opisu w swoich postach i zarzuć linkiem to z chęcią dodam do FAQ ;) http://forum.purepc.pl/index.php?s=&sh...t&p=3159181 Jakaś ustawka w weekendzik? ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Armo94 Opublikowano 23 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2009 Witam czy jest jeszcze sens kupować TDU? jak nie to jakie inne śmigałki polecacie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Powerslave Opublikowano 23 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2009 TDU kosztuje grosze, a fun w multi jest i wciaga na wiele miesiecy:) ja duzo gram w rfactor, po sieci oczywiscie, ilosc modow ogromna kazdy znajdzie cos dla siebie, reszta to dla mnie gry na jeden raz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LCC Opublikowano 24 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2009 @yuucOm, ej nie tykaj mojego FAQ :) Dawajcie jakąś ustawkę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qqrydza Opublikowano 24 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2009 No ja też chętnie odpalę wieczorową porą TDU. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 24 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2009 @yuucOm, ej nie tykaj mojego FAQ :) Dawajcie jakąś ustawkę. Sry myślałem ze Cie nie ma ;). No ja z chęcią bym polatał Skylinem (w realu też ;d) ale ostatnio mało czasu jakoś. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LCC Opublikowano 27 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2009 Może jakaś ustawka w sobotni wieczór... panowie? @yuucOm, ano trochę mnie nie było, dzięki za aktualizację :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domban214 Opublikowano 27 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2009 Może jakaś ustawka w sobotni wieczór... panowie?Ja chetnie :D O ktorej i gdzie :D nick jak na forum :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Armo94 Opublikowano 27 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2009 Ja również chętnie, nick armo94 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qqrydza Opublikowano 27 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2009 Najlepiej ustawka w jakimś mało uczęszczanym miejscu lecz dość charakterystycznym. Podajemy godzinę i piętnaście(powiedzmy) minut czekamy na połączenie z zainteresowanymi. Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RazorBMW Opublikowano 28 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2009 (edytowane) Ja się piszę, na wspomnienie dawnych czasów :D Niech ktoś poda godzinkę, miejsce i może klasę samochodów, bo jak ktoś jest w D a ktoś inny będzie w A, to później trzeba doganiać, nie nadąża się etc. Pozdr. ;) EDIT: Mi pasowałoby raczej wieczorkiem, 20 lub 21. ;) A miejsce spotkania? Nasz parking przy latarni na południu koło krateru? ;] Jeśli ktoś używa TS'a[i ma jakiś kanał czy coś]/Xfire to lepiej się zmówić głosowo może? ;) EDIT2: We FAQ może by tak dokładniej określić miejsce parkingowe? Edytowane 28 Marca 2009 przez RazorBMW Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domban214 Opublikowano 28 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2009 (edytowane) ja proponuje kolo 17:00 (zmiana mozliwa) Co do klas to mysle ze nie lepsze niz C (i starajcie sie nie brac aut z megapacka bo ja jeszcze nie mam a to wkurzajace jezdzic z kilkoma pomaranczowymi samochodzikami ktore nie wydaja tez zadnych dzwiekow :D ) Tylko jakies fajne miejsce by sie przydalo edit: to moze byc i 20 bo teraz mi sie nie chce grac :D xfire mam ale glosowo nie mam mozliwosci ;) parking przy latarni na poludniu kolo krateru? gdzie to :D Edytowane 28 Marca 2009 przez domban214 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zwierzak07 Opublikowano 31 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2009 Jesli kupie to http://sklep.wirtus.pl/produkt/417884 to juz bez problemu moge grac czy mousze kupic podstawe TDU Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 31 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2009 To tylko dodatek z autami, potrzeba jeszcze podstawowej wersji. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hesos Opublikowano 11 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2009 zna ktoś jakiś inny sposób na zmontowanie obecnego konta offline na online?? bo ten myk z 1-go posta nie działa, za każdym razem muszę zaczynać od początku. Pomocy!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domban214 Opublikowano 11 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2009 (edytowane) ten sposob dziala na 100%... Musiales cos zle zrobic A o innych sposobach mi nic nie wiadomo Edytowane 11 Kwietnia 2009 przez domban214 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...