LCC Opublikowano 31 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2007 (edytowane) No to powiedzcie mi jak to w końcu jest... w Polskiej wersji będziemy mieli Polskie serwy i tylko Ci co kupią Polską wersję będą się widzieli czy jakoś to połączą z English i razem będziemy jeździć? Bo Chmura kupił English i właśnie się zastanawiam czy będziemy mogli z nim jeździć bo jeśli nie to wielka wtopa. OT - P.S. Orgiusz powiedz mi dlaczego jak piszę posta i później go dodaję to gdy się wyświetla dodaje lub zamienia mi litery w mojej wypowiedzi, najlepsze jest to, że zamienia na błędy ortograficzne? :) Edytowane 31 Marca 2007 przez LCC Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 31 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2007 LCC Pytaj sie w watku na serwisie [; Bo nie mam pojecia poczynajac od cookies do przegladarki ^_^ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość IceCheck! Opublikowano 31 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2007 Oby byla ta mozliwosc - na betce wielokrotnie w klasie C i wyzej startowalem do wyscigow 1 na 1 majac wylaczone aidy a n00b po drugiej stronie lecial chyba na full on - jechal jak po torach :| W 1 na 1 nie ma ale jak się organizuje wyścig to już można ustawić jakie aidsy są dopuszczalne. Też mnie to wkurzało, zwłaszcza starty Koeenigsegami bez palenia gumy... OT kucyk raczej robił to specjalnie z resztą jego postów w stylu :lol: nie mających nic z tematem a tylko chęcią wyśmiania kogoś nie trzeba komentować? Za to ten twój post jest ok? Za powielanie kont też jest kara. Nadal nie czytałeś regulaminu i nadal prowokujesz? Crosis. @Macias666 jak wchodzisz w jakiś multiplayer chellange to tam możesz aidsy wyłączyć, w edytorze wyścigów ( pause>editor nie mylić z 1 na 1 ) też. @LCC jak dla mnie to w tutaj dali ciała bo mogła być normalna przeglądarka jak w grach mmorpg. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R.i.P. Opublikowano 31 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2007 ;o Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
regaciarz Opublikowano 31 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2007 miałem ciężki bój myślowy, ale postanowiłem jednak kupić tdu :D Mam nadzieję, że żałować nie będe, bo jak przestałem grać tydzień temu to mi się wczoraj przyśnił, poszalałem moim enzo i kawą z przerwanej kariery :mrgreen: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LCC Opublikowano 31 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2007 Zrobiłem fajny filmik: "Test Drive Unlimited Life - z Europy na Hawaje" Dobra jakość: http://rapidshare.com/files/23689319/TDU-Life.wmv Słaba jakość: http://youtube.com/watch?v=jmUmb52AF_k Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Złodziej Opublikowano 31 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2007 Jakie są ostatecznie różnice między wersją ze sklepów, a betą ? I czy w pełnej wersji jest poprawny dźwięk ? Tzn. nie będę musiał szukać jakiś innych sterowników do AC 97 bo podobno zmiana sterów i w becie pomaga, ale nie wiem na jakie :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAMILcom Opublikowano 31 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2007 Jakie są ostatecznie różnice między wersją ze sklepów, a betą ? I czy w pełnej wersji jest poprawny dźwięk ? Tzn. nie będę musiał szukać jakiś innych sterowników do AC 97 bo podobno zmiana sterów i w becie pomaga, ale nie wiem na jakie :Ppoczekaj jeszcze kilka dni na premiere PL to napewno ktos zda relacje :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
K-mil78 Opublikowano 31 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2007 Ja właśnie zamówiłem w gram.pl polską wersję TDU :D Teraz tylko czekać na kuriera :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chiper Opublikowano 31 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2007 Gdzie moge kupic Lamborghini Miura P400 SV , bo bylem w dwoch salonach Lambo i nie bylo go. Jakie auto wziąsc do klasy G do 160tys?? :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R.i.P. Opublikowano 31 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2007 LCC nie obraź się ale nie rozumiem co chciałeś pokazać przez ten filmik... trzeba było zrobić inaczej: 1. pokazujesz mapa Europa 2. wjeżdżasz i przejeżdżasz cały tunel 3. wyjeżdżasz i pokazane Hawaje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LCC Opublikowano 31 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2007 @R.I.P., spokojnie to jeszcze beta, jak zobaczysz efekt końcowy to Ci szczena opadnie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 31 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2007 (edytowane) Gdzie moge kupic Lamborghini Miura P400 SV , bo bylem w dwoch salonach Lambo i nie bylo go. Jakie auto wziąsc do klasy G do 160tys?? :wink: 1. tam gdzie masz na mapie 2. takie jakie masz najmocniejsze i cie na nie stac 3. czytanie FAQ nie gryzie Edytowane 31 Marca 2007 przez Neo_x Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 31 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2007 3. czytanie FAQ nie gryzie pewnie znow jest promocja na neo a jak wiadomo ludzie z podstawowki nie umieja czytac ze zrozumieniem i wyszukiwac informacji. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Złodziej Opublikowano 31 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2007 poczekaj jeszcze kilka dni na premiere PL to napewno ktos zda relacje :wink:Aaaaaa, nie śledziłem. Myślałem, że premiera w pl już była :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 31 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2007 Oby byla ta mozliwosc - na betce wielokrotnie w klasie C i wyzej startowalem do wyscigow 1 na 1 majac wylaczone aidy a n00b po drugiej stronie lecial chyba na full on - jechal jak po torach :| to jest do bani. w becie jezdzilem z no aids i szlo jak szlo, ale jak ja f430 zamiatalem zadem a ziom w enzo jechal jak tramwaj to az gul skakal :/ albo wszyscy z aidami albo nikt. Aaaaaa, nie śledziłem. Myślałem, że premiera w pl już była :) nawet na tej stronie jest nfo, ze premiera jest 06.04.2007. nie rob czegos co Ci nie wychodzi ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vitto Opublikowano 31 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2007 Ludziska, czy to normalne w tej grze, ze samochody drozeja podczas grania? Zauwazyl to ktos czy to moze bug jakis? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Halion@ Opublikowano 31 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2007 Jak nie poprawią w patchu problemów z kasowaniem profilu albo jego nagłym resetem to tej grze podziękujemy :D komu chce się przechodzić ten sam wyścig 10 raz :/ gdzie ten patch... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Start Opublikowano 31 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2007 Jak nie poprawią w patchu problemów z kasowaniem profilu albo jego nagłym resetem to tej grze podziękujemy :D komu chce się przechodzić ten sam wyścig 10 raz :/ gdzie ten patch... jak grasz na wersji z neta to możesz mieć pretensje do siebie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 31 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2007 Jak nie poprawią w patchu problemów z kasowaniem profilu albo jego nagłym resetem to tej grze podziękujemy :D komu chce się przechodzić ten sam wyścig 10 raz :/ gdzie ten patch...dlatego co kilka wyscigow robie kopie save :] tzw: prawy myszy i kopiuj... a pozniej w innym folderze wklej :] jak grasz na wersji z neta to możesz mieć pretensje do siebieten temat juz byl poruszany.. poszukaj sobie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M4TEUSZ Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Gdzie moge kupic Lamborghini Miura P400 SV , bo bylem w dwoch salonach Lambo i nie bylo go. Jakie auto wziąsc do klasy G do 160tys?? :wink:Proponuję przejść się na giełdę, przejrzeć ogłoszenia drobne w gazecie, allegro, komisy itp. niestety lamborgini od jakiś 35 lat nie produkuje tego modelu. Uważaj tylko na korozję, włoskie auta szybko rdzewieją, całkiem możliwe że będziesz miał progi do wymiany więc nie wydawaj od razu wszystkiego ;) Co do samochodu polecał bym mercedesa klasy G, duże auto doskonale spisujące się w terenie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Halion@ Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2007 jak grasz na wersji z neta to możesz mieć pretensje do siebie :mur: nie , nie mam Pisałem do Atari ale oni chyba są bardzo zajęci robieniem patcha który ma poprawić błędy z grafiką, ekstra bo też występują ale są mniej uciążliwe od tych przeklętych profili <_< też zrobiłem kopie ale nic nie dała Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Linoge Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Mnie sie udalo w koncu uporac z problemem wieszania no i artow :D nie wiem jakim cudem nic nie znaczace tajmy ramu poprawily dzialanie gry ;) semp 2.6g + 1g ramu +68oo gts i mozna spokojnie pograc na high+2xaa ;) hdr to juz zbyt duzy spadke fpsow ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chmuraIV Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2007 LCC ja tez mam nadzieje ze jak Wy bedziecie mieli Polska wersje, to ze sie bedziemy widziec... jak narazie udalo mi sie spotkac tylko jednego Polaka... :/ ale np. w roznych wyscigach i wlaczam global rankings to sporo jest ludzi z polski ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysak Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Lol. Ciekawa teoria z tym crackiem powodującym wzrost cen. Wiem, że dzisiaj prima aprilis, ale bez przesady... :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miazga82 Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Czy ta gra jest jakoś specjalnie wyczulona na podkręcony sprzęt? To jeden wielki bug ten tdu. W sumie fajna gierka ale u mnie przy każdym wyjściu z salonu samochodowego następuje reset kompa. Troche to zniechęca do dalszego grania :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chiper Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2007 1. tam gdzie masz na mapie 2. takie jakie masz najmocniejsze i cie na nie stac 3. czytanie FAQ nie gryzie 1. To nie jest zaznaczone na mapie 3. FAQ czytalem i wiem ze nie gryzie :wink: M4teusz To auto bylo w spisie aut, ktore pobralem z FAQ Niemiec\ Nie jestem z SP i nie mam neo. Bez nerwow :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macias666 Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2007 (edytowane) wlasnie dostalem maila ze jutro zostanie zrealizowana wysylka polskiej wersji :D :D :D :D jako ze leci kurierem we wtoreczek bede giercowal :D » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « zartowalem :D Edytowane 1 Kwietnia 2007 przez Macias666 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LCC Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2007 (edytowane) @Chiper a może jednak @Niemiec ma rację. Przecież @M4TEUSZ napisał Ci, że tego już nie produkują więc jak myślisz gdzie można go kupić?! Tak dokładnie... w salonie z Europejskimi Klasykami we wschodniej części wyspy... pasuje. Aha i to jest w FAQ i na mapie. @Macias666, gdzie zamawiałeś? Edytowane 1 Kwietnia 2007 przez LCC Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Halfi Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2007 (edytowane) przestala mi kiera dzialac z tdu ... robilem chyba juz wszystko reinstal tdu,sterow itd nie wiem co jeszcze mozna by zrobic oprocz formatu?? w innych gierkach smiga normalnie kiera --- jezeli auto ma sekwencyjny automat to w g25 nie dziala poprostu manualna zmiana biegow ;) Edytowane 1 Kwietnia 2007 przez Halfi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...