Neo_x Opublikowano 10 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2007 (edytowane) ja bym se pograł online, ale ta sobotnia jazda wykończyła mnie psychicznie( miałem moze z 5-10fps jak grupą jechaliśmy), puki nie dokupie ramu to na żadne ustawki nie przyjezdzam starczy, aby se bez ścięć pograć 2x512mb goodram niekręcony( dual) czy trzeba 1,5gb w single channel?? 1GB w zupelnosci Ci styknie... i podejrzewam ze przycinki nie sa spowodowane mala iloscia ramu tylko ogolnie gra.. kolezanka ma 512ramu, gf6600 i sempronka 2600+ i jej nie haczy co mnie zdziwilo. Witam! Czekam na przyjęcie do klubu.Śmigam tylko wieczorami. DFP "540*"i help "off". Nie sugerować sie nickiem ,miało być tak jak jest:P Zaproszenie Ci wczoraj wyslalem. Zaakceptuj je. Edytowane 10 Kwietnia 2007 przez Neo_x Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eragonek Opublikowano 10 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2007 (edytowane) Dzisiaj zakupiłem sobie w końcu TDU, jak na razie mam zero bugów :). Tylko nie jestem pewny czy na pewno gram online :lol: . Jak sprawdzić czy się jest podłączonym do serwera ? [; /// Ok, już wiem xD . Edytowane 10 Kwietnia 2007 przez eragonek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcell Opublikowano 10 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2007 (edytowane) 1GB w zupelnosci Ci styknie... i podejrzewam ze przycinki nie sa spowodowane mala iloscia ramu tylko ogolnie gra.. kolezanka ma 512ramu, gf6600 i sempronka 2600+ i jej nie haczy co mnie zdziwilo. Zaproszenie Ci wczoraj wyslalem. Zaakceptuj je. Te przycinki to tylko i wylacznie jakos POLACZENIA INTERNETOWEGO .. PING ITP .. to moje zdanie .. mam 5-6 gosci kolo siebie i takie LAGIIIIIIIII ... ze szkoda wogole komentowac .... Dowód.. ? Moj Config (sygnatura) dodam ze mam neo 512 (rejon Oswiecim podobno najbardziej obciazony w kraju) ;) .. na 2 GB RAMU BYLO TO SAMO ... Pozdrawiam Edytowane 10 Kwietnia 2007 przez marcell Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NFS Opublikowano 10 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2007 (edytowane) Witam Kupilem TDU i przy zakladaniu profilu pojawia sie komunikat o nieprawidlowym hasle ... jakiegokolwiek bym nie dal zawsze wystepuje blad? w czym tkwi problem? cd-kay wpisany i zaakceptowany Edytowane 10 Kwietnia 2007 przez NFS Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lucas0 Opublikowano 10 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2007 Mam pytanko do tych co zaliczyli juz wyscig za milion oraz tour of the island ... jaka taktyke jazdy przyjąć ? Caly czas cisnac na maxa z gazem i wpadac raz po raz na latarnie, drzewa, czy lepiej zwalniac tak jakbym jechal ze wskaznikiem jakosci jazdy ? :] Bede jechal ENZO po tuningu i chcialbym zrobic wyscigi za pierwszym razem ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EXO3 Opublikowano 10 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2007 Mam pytanko do tych co zaliczyli juz wyscig za milion oraz tour of the island ... jaka taktyke jazdy przyjąć ? Caly czas cisnac na maxa z gazem i wpadac raz po raz na latarnie, drzewa, czy lepiej zwalniac tak jakbym jechal ze wskaznikiem jakosci jazdy ? :] Bede jechal ENZO po tuningu i chcialbym zrobic wyscigi za pierwszym razem ;)imo gaz do dechy + jazda poboczem jeśli jest miejsce + jeśli policja zaczyna stwarzać duże problemy to nie baw się w GTA tylko pokornie przyjmij mandat i dalej w droge :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dem Opublikowano 10 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2007 Właśnie skończyłem. zabrakło mi 52 sekund + 3 mandaty + niezliczona ilość zaliczonych drzew i latarni + zdrętwiały nadgarstek ;) Jechałem Enzo bez tuningu. teraz spróbuje po tuningu :) ale już nie dziś, bo moja ręka tego nie wytrzyma :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 10 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2007 Za banke chyba smigalem Pagani @3 [; Jedna uwaga dla jezdzacych na klawiaturze to uzywanie sprzegielka na zakretach... No i czasem miedzy 2 samochodami ^_^ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piet Opublikowano 10 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2007 Mialem zazwyczaj 57-58 min, ale jak slusznie zauwazyl qqurydza mam absurdalne problemy z TDU i ofkoz 2 razy mnie rozlaczylo raz jak ogladalem zloty medal, drugi jak mialem 1,3km do konca i 58 min. 2godz "zabawy" poszlo sie pasc. Czekam na nowy router. Właśnie skończyłem. zabrakło mi 52 sekund + 3 mandaty + niezliczona ilość zaliczonych drzew i latarni + zdrętwiały nadgarstek ;) Jechałem Enzo bez tuningu. teraz spróbuje po tuningu :) ale już nie dziś, bo moja ręka tego nie wytrzyma :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 10 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2007 [ot] Piet naprawde czekaj na nowy router bo mam dosyc ciecia Twoich postow =] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 10 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2007 O masz... forum nam padlo.. akurat teraz sie im zachcialo przerwy technicznej o_O To jak sie ustawiamy dzisiaj? 22? Jutro trzeba juz niestety rano wstac wiec 2-3h pojezdze i ide spac :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
master_electronic Opublikowano 10 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2007 no przydałoby się w końcu pojeździć z wami bo mam dosyć tej tułaczki :rolleyes: :rolleyes: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 10 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2007 (edytowane) Katowalem dzisiaj i ja singla pol dnia... troche kasy wpadlo wiec sobie musclecara kupilem :) Zara dodam foto ;) Edytowane 10 Kwietnia 2007 przez Neo_x Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sierściuch Opublikowano 10 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2007 Mam pytanko do tych co zaliczyli juz wyscig za milion oraz tour of the island ... jaka taktyke jazdy przyjąć ? Caly czas cisnac na maxa z gazem i wpadac raz po raz na latarnie, drzewa, czy lepiej zwalniac tak jakbym jechal ze wskaznikiem jakosci jazdy ? :] Bede jechal ENZO po tuningu i chcialbym zrobic wyscigi za pierwszym razem ;)Cisnąć gaz i... nie wpadać :) Tzn. hamować czasami, ale bez przesady. Tak jak przedmówca napisał - pobocze. Poza tym można omijać ruch i z lewej, najłatwiej na dwupasmówce, ale okazjonalnie można i jadąc pod prąd! Ale chyba najważniejsze to cierpliwość. Ja Tour of the Island jechałem Jagiem XJ 220 oczywiście z tuningiem. Ale przez 1/4 dystansu raczej goniłem stawkę, kolejną ćwiartkę zdecydowanie prowadziłem, ale kolejną 1/4 znowu musiałem gonić - już tylko jednego gościa, ale zawsze. I udało się, z minimalną przewagą, ale jednak. I to autem z grupy B !!! Udało się, bo zachowałem koncentrację do końca. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
flasy Opublikowano 10 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2007 witam, nie mam ochoty czytac 125 stron tematu :P ktos wie jak wylaczyc dym ktory idzie spod kol samochodu? :) tudziez inne opcje bo w grze troche pozalowali :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 10 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2007 hehe, tez sobie dzisiaj strzelilem Shelby i tez pomalowalem na srebrno (dokladnie jak w 60s), swietny wozek :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dem Opublikowano 10 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2007 A jednak pojechałem drugi raz :P Teraz to już nie czuję prawego nadgarstka. Ale Enzo po tuningu to inna bajka. 6 minut szybciej pojechałem, niż nietuningowanym. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 10 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2007 Hehe... ja mialem niecale 50 minut :) ale chyba za 10 razem :P To co... godzinka 22 pod latarnia? Tylko ktora klasa autek ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość LudwiG Opublikowano 10 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2007 Dobra w końcu działa musiałem zjechać z zegarami na karcie graficznej poniżej standardowych i grałem właśnie 3h i nic się nie działo, mrugających tekstur też nie zauważyłem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelekmal Opublikowano 10 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2007 sory za n00bsie pytanie: czy jak się gra na singlu i tam zarabia, kupuje samochody itp, to to samo ma sie na multi? czy to takjakby 2 oddzielne konta? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NFS Opublikowano 10 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2007 gram juz z 4-5 godz i wiekszych problemow dot. gry nie zauwazylem, poki co gra sie b.dobrze , wszytsko max stabilnie itd. Tylko na poczatku wybralem babeczke za kierowce a teraz mam faceta :blink: i chyba juz tak zostanie choc wybralem babke z poczatku, ktos ma na to rade ?? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 10 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2007 chyba jedynie przemodelowac postac w edytorze na transwestyte :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xavi Opublikowano 10 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2007 (edytowane) Gram od paru godzin. Fajna gierka. Lecz co jakiś czas mi wyświetla że zerwano połączenie z serwerem. Narazie gram offline ale jak przejdę na online to nie będzie tak kolorowo. BTW. Alfa romeo GT - król lowendu. oprócz tego nawet jak jestem niby połączony to wyspa jest pusta, tzn. nie wyświetla innych graczy. Ja chce pobrykać:/ Edytowane 10 Kwietnia 2007 przez Xavi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
master_electronic Opublikowano 10 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2007 no i nic nikogo z was nie widziałem co jest grane?? Jakby co o 22 pod latarnią :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 10 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2007 (edytowane) sory za n00bsie pytanie: czy jak się gra na singlu i tam zarabia, kupuje samochody itp, to to samo ma sie na multi? czy to takjakby 2 oddzielne konta?Nie ma opcji wyboru serwerow. Wlaczasz gre, zakladasz konto na gamespy i juz masz multi w grze. gram juz z 4-5 godz i wiekszych problemow dot. gry nie zauwazylem, poki co gra sie b.dobrze , wszytsko max stabilnie itd. Tylko na poczatku wybralem babeczke za kierowce a teraz mam faceta :blink: i chyba juz tak zostanie choc wybralem babke z poczatku, ktos ma na to rade ?? :)Podejrzewam ze save Ci sie posypal. no i nic nikogo z was nie widziałem co jest grane?? Jakby co o 22 pod latarnią :P Zaraz bede Edytowane 10 Kwietnia 2007 przez Neo_x Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xavi Opublikowano 10 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2007 Wytłumaczy ktoś krok po kroku jak zagrać online? Niby się łączy przy starcie, pisze że serwery są. Ale wyspa pusta i co jakiś czas wyskakuje komunikat że serwer jest niedostępny etc. Btw. Jak wejść do zestawu pomiarowego?(na którymś filmiku był) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eragonek Opublikowano 10 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2007 Przy której latarni jesteście ? Bo ja Was nie widzę. :unsure: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 10 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2007 Ta na poludniu, opisana z FAQ. Czekamy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xavi Opublikowano 10 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2007 I jak dodawać znajomków? Chce z kimś pojeździć Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam83 Opublikowano 10 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2007 a jak mam takie pytanie: czy da sie grac w TDU z jednego oryginalu na dwoch kompach, tzn moj brat na swoim kompie a ja na swoim(jedno IP), czyli zalozyc jedno konto na gamespy i grac z doch kompow? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...