jurek911 Opublikowano 19 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2007 Jak najszybciej według was zarobic dużą gotówkę w grze? Według mnie, najszybciej powtarzać wyścig typu prędkość za 75000$ (trzeba uzyskać 290km/h). Jedna rundka zajmuje ok 1 minutę. Ale może znacie jakiś szybszy sposób? Proszę bardzo: 1.Najlepszym imho sposobem (być może nie najszybszym) na zrobienie gotówki są misje transportowe.10 perfect'ów i mamy ponad 1mln 200 tyś zielonych :), można je przerywać i powtarzać w nieskończoność jeśli ktoś zawali, trzeba tylko uważać żeby niedojechać do mety "porysowanym" autkiem, bo bedzie po premii. 2. J/W próbować sprzedać autko za kosmiczną cene, gra ma troszke bugów i ludzi "myślących inaczej" - to może się udać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość LudwiG Opublikowano 19 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2007 (edytowane) TDU JESZCZE PIĘKNIEJSZY CZYLI HDR MOD! http://forums.eu.atari.com/showthread.php?t=56181 Zmiany: -adds better reflections to the cars ingame -better HDR effects -better grass detail -slight FPS increase Cholera nie mam ostatnio czasu grać... urwać się idzie. Edytowane 19 Kwietnia 2007 przez LudwiG Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurek911 Opublikowano 19 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2007 Hdr mod = moja grafa RIP :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 19 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2007 az boje sie to odpalic u siebie :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chemiczny_ali Opublikowano 19 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2007 U mnie chyba działa :? Po zrobieniu co tam nakazano w grze zrobiło się "trochę jaśniej", a ilość klatek została taka sama :? pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szozi Opublikowano 20 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2007 (edytowane) Wracając do szybkiego zarabiania kasy to zdecydowanie misje na speed są najlepsze:-) Dziś gdy Panowie męczyli wyścig o 1 mln $ ja w ten sposób zarobiłem, żeby nie skłamać jakieś 3,5 mln:-)..... w 40 min. Edytowane 20 Kwietnia 2007 przez Szozi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Worms14 Opublikowano 20 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2007 Szozi, poproszę o screan z miejsca gdzie można tyle kasy zarobić w 40 minut. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 20 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2007 Wydaje mi sie ze rozmawia o 290km/h klasa B Mam racje? ROTFL Na szybkosci - 15 min i wpadlo juz 1KKK $. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość robot Opublikowano 20 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2007 zmienilem stery i gra smiga jak powinna , hdr fakt mozno obciaza i gra momentami tnie. czy w tej grze nie ma uszkodzen pojazdow ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miazga82 Opublikowano 20 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2007 Wydaje mi sie ze rozmawia o 290km/h klasa B Mam racje? ROTFL Na szybkosci - 15 min i wpadlo juz 1KKK $. Nie to nie ta. Ta, o której mówimy jest za 70k i przejeżdża sie nią w 16 sekund ;) Latwo sobie przeliczyc jak szybko kasa leci :D Ale należy jechać w przeciwnym kierunku ... czyli nawrotka na starcie ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 20 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2007 Hmm to moje tez jest szybkie [; I najlepiej spradza sie na niej Ford GT - start, sligz na dwojce i uciekamy na wschod dluuugasna prosta [; Mnie rozbujalo do 333 km/h [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sewer Opublikowano 20 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2007 Nie ma to jak cziterstwo . bleeee Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Worms14 Opublikowano 20 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2007 Nic mi nie pozostaje jak szybko zrobić mistrza i trzaskać kase. Dzięki za fotki z lokalizacji wyścigów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 20 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2007 Nie ma to jak cziterstwo . bleeee Nie ma jak posty z [gluteus maximus]. bleee A piszac na poziomie troche wyzszym niz to w cytacie - gdzie jest oszustwo? Czekam na argumenty... Moze 15 min wystarczy? :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sierściuch Opublikowano 20 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2007 Wg jednego z przedmówców nie da się w pełni korzystać z tej gry bez cheat'ów :lol: :lol: :lol: No bo nie da się zarobić na wszystkie domy i samochody bez powtarzania wyścigów :lol: Ale się uśmiałem. A tak poważnie to czy to tylko u mnie jest tak, że gdy mam się rozpędzić do np. 290 km/h to najpierw mam 290 na zegarach, a na tym pasku po prawej jest jakieś 10 km/h mniej i muszę jeszcze szybciej (w prędkościomierza) pojechać ??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szozi Opublikowano 20 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2007 Dokładnie to żadne oszustwo, bo i tak trzeba te ileś razy polecieć.... Trudno żebym na mistrzowskim latał ciągle wokół wyspy z komputerem. Dla przyjemności z PPC Team to mogę jak najbardziej:-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mmmaaarr Opublikowano 20 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2007 Dzisiaj tak na szybko z rana przed robota podlaczylem MOMO racing i za cholere nie moglem zmniejszyc opor. W sterach dalem jak zawsze: 60 50 20 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 20 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2007 Sierściuch Norma - jakas wariacja nt. sredniej predkosci byc moze [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szozi Opublikowano 20 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2007 (edytowane) Dzisiaj tak na szybko z rana przed robota podlaczylem MOMO racing i za cholere nie moglem zmniejszyc opor. W sterach dalem jak zawsze: 60 50 20 Daj w profilerze mniej więcej tak, a powinno pasować:-) Ew. możesz dać centrowanie mocniejsze. W grze dałem kierę prawie na środku, a liniowość na maxa w prawo. Oczywiście u Ciebie będzie nieco inaczej, gdyż Momo ma inny zakres skrętu. Edytowane 20 Kwietnia 2007 przez Szozi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niko442 Opublikowano 20 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2007 A czy nie chodzi tu o to, że jedna mila=1.609344km, więc np. 60mph to dokładnie 96,56064kmh a nie 100kmh tak jak większość osób sądzi. W chronopack'u też tak jest (mierzymy przyspieszenie samochodu od 0-96kmh a nie od 0-100kmh). I chyba stąd bierze się ta drobna (przy większych prędkościach większa) różnica. Ale przynudziłem :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość MaRuH Opublikowano 20 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2007 (edytowane) Fajnie się gierka prezentuje z tym HDR MOD tylko szkoda że mój 7600GS wymięka :-P Edytowane 20 Kwietnia 2007 przez maruh Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EXO3 Opublikowano 20 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2007 Fajnie się gierka prezentuje z tym HDR MOD tylko szkoda że mój 7600GS wymięka :-Pimo wygląda tragicznie... aż oczy bolą od patrzenia.... do tego te "schodki" z braku AA... fuuuuu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qqrydza Opublikowano 20 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2007 Ja nawet tego nie pakuję do gry. Wygląd hdr w obecnej(oryginalnej) postaci jest optymalny(imo) i pomimo, że lubię takie pierdółki to tu już lekko przesadzili. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miazga82 Opublikowano 20 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2007 A właśnie moim zdaniem w org configu jest przesadzony HDR. Ten zmodowany jest łagodniejszy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 20 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2007 Daj w profilerze mniej więcej tak, a powinno pasować:-) Ew. możesz dać centrowanie mocniejsze. W grze dałem kierę prawie na środku, a liniowość na maxa w prawo. Oczywiście u Ciebie będzie nieco inaczej, gdyż Momo ma inny zakres skrętu. czemu masz 25% na centering spring? ja mam 0% i jest duzo fajniej, gra sama daje info o sile centrujacej i nie musi byc ona wymuszana. w GTR2 duzo lepiej czuc co sie dzieje z kolami. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szozi Opublikowano 20 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2007 (edytowane) GTR2 duzo lepiej czuc co sie dzieje z kolami. W Gtr i rFactor mam zupełnie inne ustawienia, ale przecież Ty o tym doskonale wiesz:-) Natomiast tu jakoś mi się lepiej (może łatwiej) jeździ na takim secie, choć oczywiście potestuję i takie rozwiązanie. ps. Niemiec kiedy się do Nas dołączysz co? Ile to można czekać:-) ps2. Ja też nie używam HDR, ale tylko dlatego, że grafika nie odpali HDR i AA razem. A szkoda.... Edytowane 20 Kwietnia 2007 przez Szozi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 20 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2007 (edytowane) W Gtr i rFactor mam zupełnie inne ustawienia, ale przecież Ty o tym doskonale wiesz:-) Natomiast tu jakoś mi się lepiej (może łatwiej) jeździ na takim secie, choć oczywiście potestuję i takie rozwiązanie. ja mam takie same ustawienia jak do GTR, ale cos potestuje dzisiaj innego, bo dziwnie potrafi szarpac kiera w zakretach. ps. Niemiec kiedy się do Nas dołączysz co? Ile to można czekać:-) jak ktos mi kupi oryginal :D Edytowane 20 Kwietnia 2007 przez Niemiec Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość LudwiG Opublikowano 20 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2007 W Gtr i rFactor mam zupełnie inne ustawienia, ale przecież Ty o tym doskonale wiesz:-) Natomiast tu jakoś mi się lepiej (może łatwiej) jeździ na takim secie, choć oczywiście potestuję i takie rozwiązanie. ps. Niemiec kiedy się do Nas dołączysz co? Ile to można czekać:-) ps2. Ja też nie używam HDR, ale tylko dlatego, że grafika nie odpali HDR i AA razem. A szkoda.... no to dlatego momentami mi kierownica odbijając "skacze" czytałem, że rozebrałeś kierę i Ci już tak przy odbijaniu się nie "ślizgała" ( chodzi o te tryby w środku). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LCC Opublikowano 20 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2007 Ale po co się tam męczyć z zarabianiem kasy, nie lepiej wejść sobie do cfg i wywalić ruch uliczny. Wybrać sobie wyścig i mamy kasy jak lodu :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 21 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2007 To juz jest naginanie zasad [; Pozatym nic tak nie daje kopniaka adrenaliny niz poslizg na zakrecie miedzy 2 samochodami przy 240km/h =] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...