Powerslave Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2007 czy tez macie samochody (te lepsze) od miliona w gore... bo w sumie qmpel ma ten sam samochod za 230tys -,-nie uzywaj cracka... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iwo_kupa Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2007 bedzie trzeba ;D chociaz bedzie online xD Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Moze zacznijmy od tego zebys regulamin przeczytal... gra jest dostepna od +- miesiaca na polskim rynku wiec nie widze powodow czemu tu ma sie rozmawiac o piratach. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość LudwiG Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Fajnie się wczoraj ścigało ale niestety zostaje ograniczony czasowo i prawdopodobnie będę pojawiał się najwyżej w weekendy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurek911 Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Z tymi cenami aut to paranoja :( jeden wielki bug :( ,bo żeby wystawić auto prosto z salonu, kupione za 300tyś, za 9 mln,a po mniej więcej 2 dniach dostać kase.To jaki to ma sens ścigania sie i zarabiania pieniędzy? NO rozumiem,że ktoś sprzedaje auto niedostępne normanie,ale nie salonowe i to 40x drożej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kamil2201 Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Jak mam zmnienić ten plik z sevami? Bo w grałem sevy wyrko.. Gdy kopiowałem to wziełem tak na wszystkie. Teraz mam tylko do wyboru profil wyrko. A powinnen być jeszcze swift i plastek. Prosze pomóżcie bo brat sie denerwuje że mu sevy zwaliłem xD Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mmmaaarr Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2007 No ale mnie wciagnelo a na poczatku jak gralem na samej klawiaturze to wydawalo mi sie ze jest nudna. Jednak z kierownica jest duuzo lepiej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurek911 Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2007 jak zamieniłeś savy,a nie zrobiłeś kopi wcześniej, to tamte poszły w piz...u :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość LudwiG Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2007 (edytowane) Z tymi cenami aut to paranoja :( jeden wielki bug :( ,bo żeby wystawić auto prosto z salonu, kupione za 300tyś, za 9 mln,a po mniej więcej 2 dniach dostać kase.To jaki to ma sens ścigania sie i zarabiania pieniędzy? NO rozumiem,że ktoś sprzedaje auto niedostępne normanie,ale nie salonowe i to 40x drożej. Ja nie sprzedaje tak ale widać większość leci na skróty i zarabia po kilka milionów dziennie bo gra nie patrzy czy 300k czy 9mln i tak kupuje automatycznie, więc cały trade nie ma sensu bo nikt tam nie sprzedaje normalnie samochodów. A później jak się ścigasz to mają wszystkie auta :wink: @Szozi może razem z patchem dostaniemy jakieś auta. Czyli pozostaje czekać do maja. Edytowane 23 Kwietnia 2007 przez LudwiG Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szozi Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Ja zrobiłem podobnie w celach poznawczych oczywiście :-) i jakoś mój Viper za 9,999999 $ od 5-6 dni nie chce zejść. Możliwe, że już coś poprawili albo mam wyjątkowego pecha... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piet Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Tez wystawilem E-type 3 level tuningu za 1 800 000 i nie chcial mi zejsc przez 5 dni. W miedzyczasie zdjalem go z aukcji bo wskoczylem na poziom mistrza :D Teraz jest wyscig w miescie za 75 tys., a wystarczy nam marne 290 :) Wiec kasa jakos tam leci. Prosze o niekomentowanie w stylu "cheater". Jak kupilem ferrari enzo za 560tys. to gra stwierdzila , ze samochod jest juz niedostepny. Pieniedzy oczywiscie juz wiecej nie zobaczylem. Wiec skoro gra chce byc cwansza od nas to dlaczego nie byc cwanszym od niej :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dem Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2007 (edytowane) To ja miałem wyjątkowe szczęście w takim razie, 4 dni temu wystawiłem McLarena F1 GTR lvl3 za 9,999,999$ i sprzedałem po kilku godzinach :D Udało mi się też kupić kilka niezłych furek za marne grosze. PS. Zostało mi jeszcze 22% do Asa ;) Edytowane 23 Kwietnia 2007 przez dem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nick126 Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Czy ze sprzętem nr I i neo 256 albo 512 pograłbym przez neta? :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Spokojnie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nick126 Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Nie będzie lagowało?? :o Sprzęt wiem, że uciągnie spokojnie, tylko ten net... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Ludwiczek gra na 512 i nie widze zeby mial jakies problemy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piet Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Dzis stawialem serwer na 5 osob z TS i jakos nikt nie narzekal zbytnio na neo 512 :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Paulo_ Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Witam. Czy ta gierka pojdzie na moim konfigu? To jest ten co w sigu, radek krecony na 410:410 bo jest na hynixach 5.... :/ Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miazga82 Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2007 A wiesz, że takich postów jak Twój było tutaj już dziesiątki? Radze poszukać przed waleniem takich postów!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 24 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2007 Jak kupilem ferrari enzo za 560tys. to gra stwierdzila , ze samochod jest juz niedostepny. Pieniedzy oczywiscie juz wiecej nie zobaczylem.Taaa... ja tak miure kupowalem 3 razy.... Witam. Czy ta gierka pojdzie na moim konfigu? To jest ten co w sigu, radek krecony na 410:410 bo jest na hynixach 5.... :/ PozdrawiamA co ciezko znalezc sobie wymagania systemowe na google? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sefar Opublikowano 24 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2007 Mam następujący problem> Mam oryginalną polską wersje tdu, ale mam jakiś błąd w grze bo nie mogę wjechać w dany obszar na mapie, nawet nie mogę mapy przybliżyć na tym obszarze, bo odrazu wywala mnie z gry i wyskakuje komunikat, że nastąpił błąd. czy ktoś miał taki sam problem i wie jak jemu zaradzić ? Na czarno zaznaczyłem dany obszar: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 24 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2007 A czytac umiesz? PAtcha zainstaluj. Reszte sobie poszukaj sam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 24 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2007 gdzie sie miesci Ford Island ?? dostep do toru juz mam a ford island nie moge znalesc :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
schakal Opublikowano 24 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2007 Hej, jak mógłbym się z wami pościgać? Zakupiłem TDU wczoraj, gierka jest wypas, co prawda rwie mi się niemiłosiernie przy każdej rozdzielczości :oops: ale daję rade. Gdyby ktoś był na tyle miły żeby w jakiś sposób zagadać do mnie w grze (czy też na forum mnie poinstruować co mam zrobić) byłbym niezmiernie wdzięczny. BTW in game nick: schaku Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sierściuch Opublikowano 24 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2007 gdzie sie miesci Ford Island ?? dostep do toru juz mam a ford island nie moge znalesc :|www.google.pl -> www.en.wikipedia.org/wiki/Ford_Island <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Paulo_ Opublikowano 24 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2007 Sory ale nie mam zamiaru czytac 150 stron jednego tematu a te wymagania to sa tak napisane ze nie wiadomo na czym to ma chodzic. Lepiej sie dowiedziec od kogos kto ma podobnego kompa i wie z wlasnego doswiadczenia chyba nie? :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 24 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2007 Sory ale nie mam zamiaru czytac 150 stron jednego tematu a te wymagania to sa tak napisane ze nie wiadomo na czym to ma chodzic. Lepiej sie dowiedziec od kogos kto ma podobnego kompa i wie z wlasnego doswiadczenia chyba nie? :? :mellow: Po kiego wala czytac 150 stron skoro jest szukajka? Moze przez ten czas ZPP ogarniesz sens jej istnienia i dzialanie. Czas start. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 24 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2007 Hej, jak mógłbym się z wami pościgać? Zakupiłem TDU wczoraj, gierka jest wypas, co prawda rwie mi się niemiłosiernie przy każdej rozdzielczości :oops: ale daję rade. Gdyby ktoś był na tyle miły żeby w jakiś sposób zagadać do mnie w grze (czy też na forum mnie poinstruować co mam zrobić) byłbym niezmiernie wdzięczny. BTW in game nick: schaku FAQ http://www.ppcteam.xt.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LCC Opublikowano 24 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2007 @Cygan21, na pierwszej stronie tego tpicu masz FAQ i tam masz napisane wymagania jeśli chcesz pojeździć na swoim sprzęcie to radzę pobrać z FAQ plik do configu pod takie karty jak masz Ty (config pod 6600 i słabsze). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurek911 Opublikowano 24 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2007 Z tymi cofigami z faq to różnie. Np. u mnie na tym pod 6600 to gra nie chodzi lepiej niż na ustawieniach low w opcjach gry. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...