Skocz do zawartości
LCC

Test Drive Unlimited

Rekomendowane odpowiedzi

Name: Lexus Is 350

Lexus jest do zassania na X360. Jeśli chodzi o pc to nie wiem jak sprawa wygląda. Ale chyba Atari nie dała jeszcze możliwości ściągania aut z neta?

Chcialem sobie odblokowac jednoslady, ale caly czas gada mi, ze mam pozwiedzac wszystkie salony samochodowe. Miedzy innymi nie zwiedzilem jeszcze tego Lexusa do ktorego nie moge sie wbic.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość Pioorek

Nie jestem pewien czy aby ktokolwiek wszedl do salonu Lexusa, ja sobie tego nie przypominam, moze w ogole sie nie da? Jest on na mapie zaznaczony?

Poszukaj innych salonow, mozliwe ze nie odblokowałeś jakiegoś jeszcze, a budynek Lexusa stoi sobie dla ozdoby.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam postęp w grze 48% i ostatni na tym poziomie wyścig na mapie - "Klasyk jaguara". I niestety na ostatnim zakręcie przed metą wywala mnie do windowsa.

Miał ktoś taki problem? Zna ktoś na to rozwiązanie? Z góry dzięki.

Tu masz poprawkę na tę bolączkę do pociągnięcia.

http://www.gram.pl/pomoc_lista.asp?g=869

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jezdzij po mapie i odkrywaj nowe wyscigi :) Wszystko masz w statach w grze.

/OT bamboocha z ktorej czesci Walcza jestes? Wakacje tam spedzilem i pobyt w szpitalu ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jezdzij po mapie i odkrywaj nowe wyscigi :) Wszystko masz w statach w grze.

/OT bamboocha z ktorej czesci Walcza jestes? Wakacje tam spedzilem i pobyt w szpitalu ;)

OT

w sumie mieszkam teraz na dolnym ale mieszkalem i mam dom na wsi jakies 3 km od walcza - kłebowiec

EOT

wie moze ktos kiedy bedzie mozna dodatkowe samochody sciagnac?? i jakie??

a co do motorow w grze: niepotrafie nimi jezdzic i jakos niechce mi sie teo uczyc, strasznie nie podoba mi sie to jak sie one zachowuja ale coz juz tego raczej nie zmienia

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

OT

w sumie mieszkam teraz na dolnym ale mieszkalem i mam dom na wsi jakies 3 km od walcza - kłebowiec

EOT

wie moze ktos kiedy bedzie mozna dodatkowe samochody sciagnac?? i jakie??

a co do motorow w grze: niepotrafie nimi jezdzic i jakos niechce mi sie teo uczyc, strasznie nie podoba mi sie to jak sie one zachowuja ale coz juz tego raczej nie zmienia

Co do samochodow to to pytanie padalo razy nascie albo i wiecej.. narazie nie wiadomo kiedy beda dostepne i czy beda dostepne. Motory sie prowadzi fajnie.. ale trzeba do tego przywyknac... na kierownicy jest latwiej motorem manewrowac.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hej, dziwna sprawa, zrobiłem wszystkie zaznaczone na mapie wyzwania typu prędkość. A w statystykach mam podane ze zrobiłem 25/26... To uznałem że trzeba zrobic w trybie wieloosobowym jakies, też zrobiłem i sie nie zmieniło ciagle mam 25/26, wiec gdzie sie podziało to ostatnie??

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hej, dziwna sprawa, zrobiłem wszystkie zaznaczone na mapie wyzwania typu prędkość. A w statystykach mam podane ze zrobiłem 25/26... To uznałem że trzeba zrobic w trybie wieloosobowym jakies, też zrobiłem i sie nie zmieniło ciagle mam 25/26, wiec gdzie sie podziało to ostatnie??

Musisz zrobic wszystkie po kolei na mapie by Ci sie odblokowaly ostatnie.

A może ktoś wie ile procent gry można ukończyć w trybie single player?

Dziewiedziesiat pare.. sprawdz sobie w grze ile % gry zajmuja wyscigi online to bedziesz wiedzial :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Plików data1.cab jest mnóstwo, domyślam się,że chodzi o tego z płyty tdu,zobacz,czy nie uszkodzona/brudna,jeśli tak to wymień w sklepie na nową, jeśli nie szukaj przyczyn w systemie.

@LCC imo porównanie dziwne,bo wziąłeś nfs'a z jego dobrych czasów ;) teraz już takich nie robią :(

Edytowane przez jurek911

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kiedyś NFSy to było coś ...

Do Salonu Lexusa bez dodatku (którego jeszcze niema) niemożna wejść.

[

To jeżeli zrobię je w innej kolejności to stracę szansę na "100%" ??

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

witam. czy ma ktos jeszcze moze problem z polaczeniem teraz? ja juz niemal godzine probuje i nic:/ nowy profil zalozylem i tez nie pomoglo. czy moze to byc zwiazane ze zmiana save'a (na backup wczesniejszy o kilka godzin wlasny)?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A wzięło mnie na takie porównanie:

NFS HP: 1997 rok

TDU: 2007 rok

Ciekawe jak będą wyglądały samochodówki w 2017 roku :)

A ja tu widzę inny problem w HP jest deszcz a w TDU nie ma.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To jeżeli zrobię je w innej kolejności to stracę szansę na "100%" ??

Nie. Po prostu musisz zrobic wszystkie wyscigi.

witam. czy ma ktos jeszcze moze problem z polaczeniem teraz? ja juz niemal godzine probuje i nic:/ nowy profil zalozylem i tez nie pomoglo. czy moze to byc zwiazane ze zmiana save'a (na backup wczesniejszy o kilka godzin wlasny)?

Nie ma to zwiazku z save. Przywracalem save wiele razy i nie ma problemu z gra po sieci. Odblokuj porty w firewallu.

Witam. Mam taki problem z tą grą test drive unlimited. Otóż podczas instalacji wyskakuje mi błąd że jest uszkodzona data1.cab. Bardzo prosze o pomoc!!

Jak kolega wyzej napisal.... lub masz naped padake. Edytowane przez Neo_x

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie ma to zwiazku z save. Przywracalem save wiele razy i nie ma problemu z gra po sieci. Odblokuj porty w firewallu.

wylaczylem zapore windows (tylko taka mam) i dalej nic.. moze zle backup robilem? kopiowalem tylko folder z nazwa mojego nicka, a nie caly "savegame"..

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wyzwania typu prędkość nie odkrywają sie przecież przy przejechaniu koło niego lecz automatycznie awansując na poziom. Skoro już mam poziom mistrza i odkryte mam 25wyzwan typu prędkość z których zrobiłem 25. To gdzie jest to ostatnie?? Czy mi sie pokaże pozniej, ale kiedy może być później jak już kolejnego poziomu chiba nie ma...

Ktoś zrobił wszystkie predkości??

mumin34

A mi tez teraz nie łaczy z serwerem..

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wyzwania typu prędkość nie odkrywają sie przecież przy przejechaniu koło niego lecz automatycznie awansując na poziom. Skoro już mam poziom mistrza i odkryte mam 25wyzwan typu prędkość z których zrobiłem 25. To gdzie jest to ostatnie?? Czy mi sie pokaże pozniej, ale kiedy może być później jak już kolejnego poziomu chiba nie ma...

Ktoś zrobił wszystkie predkości??

mumin34

A mi tez teraz nie łaczy z serwerem..

ja mam zrobione juz wszystko co sie da w single, zostala mi tylko czesc zadan z multi - niektore wyscigi, zadania itp. nie pokazuja sie na mapie, trzeba odkryc droge i samemu odnalezc brakujace zadania. Ja, o ile pamietam z wyscigami i innymi wyzwaniami nie mialem zadnych problemow (zeby je odnalezc) gorzej bylo z transportem aut, czy podwozeniem lasek - te odkrylem w miare odkrywania kolejnych % drog. Teraz mam juz 100% i wszystko skonczone :) Dobrze, ze jest multi bo za szybko mi zeszlo (tylko ok. 30h grania ;)

EDIT:

oj, mam to samo teraz - cos sie nie chce polaczyc z serwerem, mimo ze przez miesiac grania nie mialem ani razu takiego problemu, moze jakas padaka serwerow?

Edytowane przez ogoorek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no problem nadal jest, nie da się połączyć z serwerem :/

faktycznie znowu kicha :/ kurcze dlaczego nie mozna na profilu online'owym grac offline? ja np gram od kilku dni, przechodze sobie singlowe wyscigi, polaczenie z serwerem do niczego nie jest mi potrzebne.. grr..

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi