Neo_x Opublikowano 10 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2007 W tej chwili innych sposobow nie ma wiec wciaz czekamy na patcha :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
basik Opublikowano 10 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2007 Name: Lexus Is 350 Lexus jest do zassania na X360. Jeśli chodzi o pc to nie wiem jak sprawa wygląda. Ale chyba Atari nie dała jeszcze możliwości ściągania aut z neta? Chcialem sobie odblokowac jednoslady, ale caly czas gada mi, ze mam pozwiedzac wszystkie salony samochodowe. Miedzy innymi nie zwiedzilem jeszcze tego Lexusa do ktorego nie moge sie wbic. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 10 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2007 Nie jestem pewien czy aby ktokolwiek wszedl do salonu Lexusa, ja sobie tego nie przypominam, moze w ogole sie nie da? Jest on na mapie zaznaczony? Poszukaj innych salonow, mozliwe ze nie odblokowałeś jakiegoś jeszcze, a budynek Lexusa stoi sobie dla ozdoby. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miazga82 Opublikowano 10 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2007 Jestem przekonany ze nie masz odkrytych wszystkich salonów. Tego Lexusa olej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarny2807 Opublikowano 10 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2007 Mam postęp w grze 48% i ostatni na tym poziomie wyścig na mapie - "Klasyk jaguara". I niestety na ostatnim zakręcie przed metą wywala mnie do windowsa. Miał ktoś taki problem? Zna ktoś na to rozwiązanie? Z góry dzięki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bamboocha Opublikowano 10 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2007 przejechalem wyscig za milion, az sie zmeczylem, oczy mnie bola ale jestem zadowolony :D mysle ze z 2 min jeszcze dalo by rade urwac ale co tam na dzis mi starczy TDU. pozdro dla maniakow Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qqrydza Opublikowano 10 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2007 Mam postęp w grze 48% i ostatni na tym poziomie wyścig na mapie - "Klasyk jaguara". I niestety na ostatnim zakręcie przed metą wywala mnie do windowsa. Miał ktoś taki problem? Zna ktoś na to rozwiązanie? Z góry dzięki. Tu masz poprawkę na tę bolączkę do pociągnięcia. http://www.gram.pl/pomoc_lista.asp?g=869 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarny2807 Opublikowano 10 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2007 Dzięki zadziałało. Ale teraz stanąłem na 52% i nie mam żadnych zadań. Co zdziałać żeby dalsze wyścigi odblokować? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaZZeo Opublikowano 10 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2007 Z tego co kojarze to musisz osiągnąć rangę "Champion" - to wymaga 450pkt kariery. Wejdź do domu, popatrz w swoje statystyki i zoabcz ile masz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarny2807 Opublikowano 10 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2007 Mam range champion. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 10 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2007 Jezdzij po mapie i odkrywaj nowe wyscigi :) Wszystko masz w statach w grze. /OT bamboocha z ktorej czesci Walcza jestes? Wakacje tam spedzilem i pobyt w szpitalu ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bamboocha Opublikowano 11 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2007 Jezdzij po mapie i odkrywaj nowe wyscigi :) Wszystko masz w statach w grze. /OT bamboocha z ktorej czesci Walcza jestes? Wakacje tam spedzilem i pobyt w szpitalu ;) OT w sumie mieszkam teraz na dolnym ale mieszkalem i mam dom na wsi jakies 3 km od walcza - kłebowiec EOT wie moze ktos kiedy bedzie mozna dodatkowe samochody sciagnac?? i jakie?? a co do motorow w grze: niepotrafie nimi jezdzic i jakos niechce mi sie teo uczyc, strasznie nie podoba mi sie to jak sie one zachowuja ale coz juz tego raczej nie zmienia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 11 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2007 OT w sumie mieszkam teraz na dolnym ale mieszkalem i mam dom na wsi jakies 3 km od walcza - kłebowiec EOT wie moze ktos kiedy bedzie mozna dodatkowe samochody sciagnac?? i jakie?? a co do motorow w grze: niepotrafie nimi jezdzic i jakos niechce mi sie teo uczyc, strasznie nie podoba mi sie to jak sie one zachowuja ale coz juz tego raczej nie zmienia Co do samochodow to to pytanie padalo razy nascie albo i wiecej.. narazie nie wiadomo kiedy beda dostepne i czy beda dostepne. Motory sie prowadzi fajnie.. ale trzeba do tego przywyknac... na kierownicy jest latwiej motorem manewrowac. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szwabek Opublikowano 11 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2007 Hej, dziwna sprawa, zrobiłem wszystkie zaznaczone na mapie wyzwania typu prędkość. A w statystykach mam podane ze zrobiłem 25/26... To uznałem że trzeba zrobic w trybie wieloosobowym jakies, też zrobiłem i sie nie zmieniło ciagle mam 25/26, wiec gdzie sie podziało to ostatnie?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarny2807 Opublikowano 11 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2007 A może ktoś wie ile procent gry można ukończyć w trybie single player? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 11 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2007 Hej, dziwna sprawa, zrobiłem wszystkie zaznaczone na mapie wyzwania typu prędkość. A w statystykach mam podane ze zrobiłem 25/26... To uznałem że trzeba zrobic w trybie wieloosobowym jakies, też zrobiłem i sie nie zmieniło ciagle mam 25/26, wiec gdzie sie podziało to ostatnie??Musisz zrobic wszystkie po kolei na mapie by Ci sie odblokowaly ostatnie. A może ktoś wie ile procent gry można ukończyć w trybie single player?Dziewiedziesiat pare.. sprawdz sobie w grze ile % gry zajmuja wyscigi online to bedziesz wiedzial :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LCC Opublikowano 12 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2007 A wzięło mnie na takie porównanie: NFS HP: 1997 rok TDU: 2007 rok Ciekawe jak będą wyglądały samochodówki w 2017 roku :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 12 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2007 Tia HP w rozdzielczosci 400x300 software'owo generowane 3d.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukichampion Opublikowano 12 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2007 Witam. Mam taki problem z tą grą test drive unlimited. Otóż podczas instalacji wyskakuje mi błąd że jest uszkodzona data1.cab. Bardzo prosze o pomoc!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurek911 Opublikowano 12 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2007 (edytowane) Plików data1.cab jest mnóstwo, domyślam się,że chodzi o tego z płyty tdu,zobacz,czy nie uszkodzona/brudna,jeśli tak to wymień w sklepie na nową, jeśli nie szukaj przyczyn w systemie. @LCC imo porównanie dziwne,bo wziąłeś nfs'a z jego dobrych czasów ;) teraz już takich nie robią :( Edytowane 12 Maja 2007 przez jurek911 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spec Opublikowano 12 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2007 Kiedyś NFSy to było coś ... Do Salonu Lexusa bez dodatku (którego jeszcze niema) niemożna wejść. [ Musisz zrobic wszystkie po kolei na mapie by Ci sie odblokowaly ostatnie. To jeżeli zrobię je w innej kolejności to stracę szansę na "100%" ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mumin Opublikowano 12 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2007 witam. czy ma ktos jeszcze moze problem z polaczeniem teraz? ja juz niemal godzine probuje i nic:/ nowy profil zalozylem i tez nie pomoglo. czy moze to byc zwiazane ze zmiana save'a (na backup wczesniejszy o kilka godzin wlasny)? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość LudwiG Opublikowano 12 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2007 A wzięło mnie na takie porównanie: NFS HP: 1997 rok TDU: 2007 rok Ciekawe jak będą wyglądały samochodówki w 2017 roku :) A ja tu widzę inny problem w HP jest deszcz a w TDU nie ma. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 12 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2007 (edytowane) To jeżeli zrobię je w innej kolejności to stracę szansę na "100%" ??Nie. Po prostu musisz zrobic wszystkie wyscigi. witam. czy ma ktos jeszcze moze problem z polaczeniem teraz? ja juz niemal godzine probuje i nic:/ nowy profil zalozylem i tez nie pomoglo. czy moze to byc zwiazane ze zmiana save'a (na backup wczesniejszy o kilka godzin wlasny)?Nie ma to zwiazku z save. Przywracalem save wiele razy i nie ma problemu z gra po sieci. Odblokuj porty w firewallu. Witam. Mam taki problem z tą grą test drive unlimited. Otóż podczas instalacji wyskakuje mi błąd że jest uszkodzona data1.cab. Bardzo prosze o pomoc!!Jak kolega wyzej napisal.... lub masz naped padake. Edytowane 12 Maja 2007 przez Neo_x Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mumin Opublikowano 12 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2007 Nie ma to zwiazku z save. Przywracalem save wiele razy i nie ma problemu z gra po sieci. Odblokuj porty w firewallu. wylaczylem zapore windows (tylko taka mam) i dalej nic.. moze zle backup robilem? kopiowalem tylko folder z nazwa mojego nicka, a nie caly "savegame".. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szwabek Opublikowano 12 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2007 Musisz zrobic wszystkie po kolei na mapie by Ci sie odblokowaly ostatnie. Wyzwania typu prędkość nie odkrywają sie przecież przy przejechaniu koło niego lecz automatycznie awansując na poziom. Skoro już mam poziom mistrza i odkryte mam 25wyzwan typu prędkość z których zrobiłem 25. To gdzie jest to ostatnie?? Czy mi sie pokaże pozniej, ale kiedy może być później jak już kolejnego poziomu chiba nie ma... Ktoś zrobił wszystkie predkości?? mumin34 A mi tez teraz nie łaczy z serwerem.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ogoorek Opublikowano 12 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2007 (edytowane) Wyzwania typu prędkość nie odkrywają sie przecież przy przejechaniu koło niego lecz automatycznie awansując na poziom. Skoro już mam poziom mistrza i odkryte mam 25wyzwan typu prędkość z których zrobiłem 25. To gdzie jest to ostatnie?? Czy mi sie pokaże pozniej, ale kiedy może być później jak już kolejnego poziomu chiba nie ma... Ktoś zrobił wszystkie predkości?? mumin34 A mi tez teraz nie łaczy z serwerem.. ja mam zrobione juz wszystko co sie da w single, zostala mi tylko czesc zadan z multi - niektore wyscigi, zadania itp. nie pokazuja sie na mapie, trzeba odkryc droge i samemu odnalezc brakujace zadania. Ja, o ile pamietam z wyscigami i innymi wyzwaniami nie mialem zadnych problemow (zeby je odnalezc) gorzej bylo z transportem aut, czy podwozeniem lasek - te odkrylem w miare odkrywania kolejnych % drog. Teraz mam juz 100% i wszystko skonczone :) Dobrze, ze jest multi bo za szybko mi zeszlo (tylko ok. 30h grania ;) EDIT: oj, mam to samo teraz - cos sie nie chce polaczyc z serwerem, mimo ze przez miesiac grania nie mialem ani razu takiego problemu, moze jakas padaka serwerow? Edytowane 12 Maja 2007 przez ogoorek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mumin Opublikowano 12 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2007 juz dziala :) widac jakis problem z ich strony.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.PaVLo. Opublikowano 12 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2007 no problem nadal jest, nie da się połączyć z serwerem :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mumin Opublikowano 12 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2007 no problem nadal jest, nie da się połączyć z serwerem :/ faktycznie znowu kicha :/ kurcze dlaczego nie mozna na profilu online'owym grac offline? ja np gram od kilku dni, przechodze sobie singlowe wyscigi, polaczenie z serwerem do niczego nie jest mi potrzebne.. grr.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...