JacekN8 Opublikowano 12 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2007 U mnie tez kicha, chcialem se pograc... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NoVVy Opublikowano 12 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2007 Dziś rano jeszcze grałem ale teraz mam to samo co wszyscy. Też mi się nie chce łączyć z serwerem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LCC Opublikowano 13 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2007 Poranna mgła :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukichampion Opublikowano 13 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2007 Witam. Mam taki problem: Grę zainstalowałem ale jak chce ja włączyć to napoczątku wszystko ok sie ładuje wyskakują te reklamy co są napoczatku ale po chwili wywala mnie do windowsa... Co to moze byc?? Bardzo prosze o odp!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
serwal4 Opublikowano 13 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2007 U mnie pomogła zmiana sterów do grafy.... Choć póżniej jak zainstalowałem zaś te same to gra się odpalała... Ale i tak na innych odzyskała "stabilność"... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wyrko Opublikowano 13 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2007 (edytowane) Zupelnie nie rozumiem dlaczego zostal zlikwidowany purepc team2. Jezdzilo tam kilka osob bardziej aktywnych niz ci, ktorzy sa w PPCT1. Trzeba bylo wywalic osoby malo aktywne, i po sprawie. Ma ktos jakis klub z wieksza iloscia graczy? Chcetnie sie dolacze. Edytowane 13 Maja 2007 przez wyrko Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NoVVy Opublikowano 13 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2007 No szkoda, że już nie ma PPCT2 bo sam chciałem do niego dołączyć. Ja też chętnie przyłączę się do jakiegoś klubu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurek911 Opublikowano 13 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2007 (edytowane) Myślę,że nic nie stoi na przeszkodzie, żeby stworzyć nowy PPCT2,jeśli tylko są chętni wstąpić do niego. Pe "defragmentacjach" klubowych znacznie łatwiej teraz nazbierać 8 driverów na free ride.Wcześniej jeździło się po 3-5 średnio :( Teraz tylko widać kolejne niedociągnięcie w grze->W klubie jest 16,a max free ride 8. Przy dobrym wieczorku jest wojna o sloty :( i praktycznie jeździ tylko 1 grupa,a reszta przeważnie się "rozjeżdża". Edytowane 13 Maja 2007 przez jurek911 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 13 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2007 (edytowane) Dokladnie. Ppct1 i ppct2 zostal polaczony poniewaz jezdzily 2-4 osoby... Wzielo sie tylko osoby najbardziej aktywne na forum jak i w grze co sprawilo ze wreszcie zaczelismy grac w wiekszych grupach. Zaczelo sie to wiazac z tym ze limit 8 osob w danej chwili jezdzacych razem jest wrecz smieszny skoro do klubu moze nalezec 16 osob :) Ostatnio byly duze walki zeby pograc z klubowiczami w wiekszej grupie hehe.. bo brakowalo "slotow" ;) Co do ppct2.. myslelismy o tym... ale glupota bedzie znowu zakladanie klubu w ktorym beda jezdzily 2-3 osoby... ewentualnie ktos na ppct.woox.pl pisal ze mozna wprowadzic bardzo rygorystyczny sposob przyjmowania nowych czlonkow... ale to juz nie zalezy odemnie :) Ja w swoim klubie dzieki pomocy kilku osob zrobilem porzadek i wreszcie jezdzi sie duzymi grupami :) Aha.. ostatnio smiechy mialem jak na ts sluchalem jak w 8 osob w tdu chlopaki bawili sie w berka :lol: Edytowane 13 Maja 2007 przez Neo_x Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miazga82 Opublikowano 13 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2007 Tak na marginesie, to że ktoś nie jest w klubie nie znaczy, że nie może grać :mur: Imho tak zwana eksterminacja dobrze zrobiła klubowi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 13 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2007 (edytowane) Owszem grac moze... ale nie ma dostepu do kanalu ts a to juz jest 50% zabawy wiecej :P Edytowane 13 Maja 2007 przez Neo_x Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miazga82 Opublikowano 13 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2007 Te osoby ktore zostały wydalone z klubu i tak nie poslugiwaly sie ts'em ;) Na teamspeaku zazwyczaj bywaly te same osoby i to sie nie zmienialo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spec Opublikowano 13 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2007 JA tez się chętnie przyłącze do klubu.. Tylko przyjdzie mi nowa grafa :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 13 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2007 Ty chyba nie przeczytales co wyzej pisalem z Miazga :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
erosito Opublikowano 13 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2007 (edytowane) Czy ktoś z Was ma problemy z dźwiękiem tzn. jedna kolumna gra głośniej ? Zmieniłem platformę na tą w sygnaturce z nadzieją ,że będzie cacy ,a tu same problemy w grze. Dodatkowo gra mi się zaczęła przycinać i ponoć to wina dwurdzeniówki - czy to prawda ? nawet dojeżdżając czy wymijając samochody nagle mi znikają, albo coś sie dorysowuje - wczesniej miałem a64 3200@2400, galaxy 7900gs/512ddr i jechało się jak po maśle :( Edytowane 13 Maja 2007 przez erosito Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NoVVy Opublikowano 13 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2007 Pomoc techniczna - click . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qqrydza Opublikowano 13 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2007 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 14 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2007 erosito zerknij na forum atari... kupa ludzi ma problemy z tdu na tej grafice Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_q_b_a_ Opublikowano 14 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2007 Tez mam problem z dzwiekiem (pod XP), a jakos pod Vista wszystko jest OK (tak samo glosno na obie sluchawki), mimo ze gra pod XP instalowana... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
erosito Opublikowano 14 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2007 ....no włąsnie instalowałem już te optymalizery i nic nie pomaga, gdzieś nawet wyczytałem ,że bardziej szkodzą. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 14 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2007 bylo, wystarczylo troche przeszukac watek <_< dla tych ktorzy maja problem z balansem dzwieku (wiekszosc dzwiekow w lewym kanale). wystarczy ustawic cos takiego: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
erosito Opublikowano 14 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2007 no i kupa ze wszsytkim. zainstalowałem nowy realtec, dual-optimizer, x2 driver, nowe nforce4, zmniejszyłem przspieszenie sprzetowe na dzwieku i nic. Przy samochodzie jadąc ok200-250km/h jakos sie jeszce pogra,ale przy einzo juz nie da rady. Czyżby to wina sterowników do 8800 ?? Na 7900gs grał sie aż miło, ale chciałem sobie pośmigac w 1680-1050 na maxie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dem Opublikowano 14 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2007 Spróbuj odpalić grę na jednym jajku. Pamietam, jak miałem jeszcze X2, to miałem taki problem w Most Wanted. Wystarczyło uruchomić grę na jednym jaju i było OK. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
erosito Opublikowano 14 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2007 (edytowane) to też już przerabiałem :( teraz tak naprawdę się zastanawiam, gdzie lezy wina. Kolezka też ma x2 5600 windsora i jedzie w rozdziałce 2500 płynnie, ale nie ukrywam że płytę też ma lux i nie instalował jakichkolwiek optymalizerów.....no i włąsnie, płyta czy procesor, bo sterowniki od grafiki ma te same. Edytowane 14 Maja 2007 przez erosito Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wyrko Opublikowano 14 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2007 Przeinstaluj system. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
erosito Opublikowano 14 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2007 też juz było ...dwa razy :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 14 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2007 Tak wiec musisz czekac az patch wyjdzie :) jezeli wyjdzie wczesniej niz tdu2 ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JanosiQ Opublikowano 14 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2007 Cze dawnoooo nie pisalem (i tak malo :) siedze raczej u konkurencji). Mam taki problem z TDU. MOge wjesc online, po 5 min. widze graczy online ale po minieciu kolejnych 5 minut (czasem szybciej czasme pozniej) Tdu traci polaczenie sieciowe. Malo tego nie dosc ze TDU traci to jeszcze wogole nie ma neta. Musze isc i restartowac liveboxa... wczesniej tego nie mialem, porty mam odblokowane. conf. Athlon am2 3500+@2750mhz @ box v1.2 asus m2npv mx Galaxy GF 7900 GS 256 600,1740 mhz 1 gb ddr2 667 Goodram @ 800 amacrox 400W Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
petrumi Opublikowano 14 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2007 @erosito nie mam dobrych wieści dla Ciebie. Ja mam takie same problemy na X2 3800@4600 (2.4Ghz). Specjalnie dla tej gry kupiłem 8800GTS żeby grać w natywnej 1680x1050 i niestety lipa. Moim zdaniem nie jest to wina karty bo zmiana rozdzielczości nawet na 1024 nic nie daje. Nadal widać przecinki jak jedziesz po mieście bardzo szybko. Ja także probowałem tych samych sposobów co Ty i nic. Dodatkowo dochodzi mi problem z force feedbackiem w kierownicy. Jak go włączę to spadki są jeszcze większe. A o używaniu Tracka już mogę zapomnieć. Czekam na patcha a tymczasem męczę się jakoś jeżdząc motorem z widokiem zza pleców. Przyznam, że na kierze nawet nieźle się steruje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 14 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2007 Cze dawnoooo nie pisalem (i tak malo :) siedze raczej u konkurencji). Mam taki problem z TDU. MOge wjesc online, po 5 min. widze graczy online ale po minieciu kolejnych 5 minut (czasem szybciej czasme pozniej) Tdu traci polaczenie sieciowe. Malo tego nie dosc ze TDU traci to jeszcze wogole nie ma neta. Musze isc i restartowac liveboxa... wczesniej tego nie mialem, porty mam odblokowane. Mowilem juz Ci kiedys ze z liveboxem jest wiecej problemow niz jest tego warty? Jesli nie to juz wiesz. Nie jestes pierwszym ktory ma z tym problemy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...