Skocz do zawartości
LCC

Test Drive Unlimited

Rekomendowane odpowiedzi

Zupelnie nie rozumiem dlaczego zostal zlikwidowany purepc team2. Jezdzilo tam kilka osob bardziej aktywnych niz ci, ktorzy sa w PPCT1. Trzeba bylo wywalic osoby malo aktywne, i po sprawie.

Ma ktos jakis klub z wieksza iloscia graczy? Chcetnie sie dolacze.

Edytowane przez wyrko

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Myślę,że nic nie stoi na przeszkodzie, żeby stworzyć nowy PPCT2,jeśli tylko są chętni wstąpić do niego.

Pe "defragmentacjach" klubowych znacznie łatwiej teraz nazbierać 8 driverów na free ride.Wcześniej jeździło się po 3-5 średnio :(

Teraz tylko widać kolejne niedociągnięcie w grze->W klubie jest 16,a max free ride 8. Przy dobrym wieczorku jest wojna o sloty :( i praktycznie jeździ tylko 1 grupa,a reszta przeważnie się "rozjeżdża".

Edytowane przez jurek911

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dokladnie. Ppct1 i ppct2 zostal polaczony poniewaz jezdzily 2-4 osoby... Wzielo sie tylko osoby najbardziej aktywne na forum jak i w grze co sprawilo ze wreszcie zaczelismy grac w wiekszych grupach. Zaczelo sie to wiazac z tym ze limit 8 osob w danej chwili jezdzacych razem jest wrecz smieszny skoro do klubu moze nalezec 16 osob :) Ostatnio byly duze walki zeby pograc z klubowiczami w wiekszej grupie hehe.. bo brakowalo "slotow" ;)

Co do ppct2.. myslelismy o tym... ale glupota bedzie znowu zakladanie klubu w ktorym beda jezdzily 2-3 osoby... ewentualnie ktos na ppct.woox.pl pisal ze mozna wprowadzic bardzo rygorystyczny sposob przyjmowania nowych czlonkow... ale to juz nie zalezy odemnie :) Ja w swoim klubie dzieki pomocy kilku osob zrobilem porzadek i wreszcie jezdzi sie duzymi grupami :)

Aha.. ostatnio smiechy mialem jak na ts sluchalem jak w 8 osob w tdu chlopaki bawili sie w berka :lol:

Edytowane przez Neo_x

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czy ktoś z Was ma problemy z dźwiękiem tzn. jedna kolumna gra głośniej ?

Zmieniłem platformę na tą w sygnaturce z nadzieją ,że będzie cacy ,a tu same problemy w grze. Dodatkowo gra mi się zaczęła przycinać i ponoć to wina dwurdzeniówki - czy to prawda ? nawet dojeżdżając czy wymijając samochody nagle mi znikają, albo coś sie dorysowuje - wczesniej miałem a64 3200@2400, galaxy 7900gs/512ddr i jechało się jak po maśle :(

Edytowane przez erosito

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no i kupa ze wszsytkim. zainstalowałem nowy realtec, dual-optimizer, x2 driver, nowe nforce4, zmniejszyłem przspieszenie sprzetowe na dzwieku i nic. Przy samochodzie jadąc ok200-250km/h jakos sie jeszce pogra,ale przy einzo juz nie da rady. Czyżby to wina sterowników do 8800 ?? Na 7900gs grał sie aż miło, ale chciałem sobie pośmigac w 1680-1050 na maxie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

to też już przerabiałem :(

teraz tak naprawdę się zastanawiam, gdzie lezy wina. Kolezka też ma x2 5600 windsora i jedzie w rozdziałce 2500 płynnie, ale nie ukrywam że płytę też ma lux i nie instalował jakichkolwiek optymalizerów.....no i włąsnie, płyta czy procesor, bo sterowniki od grafiki ma te same.

Edytowane przez erosito

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cze dawnoooo nie pisalem (i tak malo :) siedze raczej u konkurencji). Mam taki problem z TDU. MOge wjesc online, po 5 min. widze graczy online ale po minieciu kolejnych 5 minut (czasem szybciej czasme pozniej) Tdu traci polaczenie sieciowe. Malo tego nie dosc ze TDU traci to jeszcze wogole nie ma neta. Musze isc i restartowac liveboxa... wczesniej tego nie mialem, porty mam odblokowane.

conf.

Athlon am2 3500+@2750mhz @ box v1.2

asus m2npv mx

Galaxy GF 7900 GS 256 600,1740 mhz

1 gb ddr2 667 Goodram @ 800

amacrox 400W

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@erosito

nie mam dobrych wieści dla Ciebie. Ja mam takie same problemy na X2 3800@4600 (2.4Ghz). Specjalnie dla tej gry kupiłem 8800GTS żeby grać w natywnej 1680x1050 i niestety lipa. Moim zdaniem nie jest to wina karty bo zmiana rozdzielczości nawet na 1024 nic nie daje. Nadal widać przecinki jak jedziesz po mieście bardzo szybko. Ja także probowałem tych samych sposobów co Ty i nic. Dodatkowo dochodzi mi problem z force feedbackiem w kierownicy. Jak go włączę to spadki są jeszcze większe. A o używaniu Tracka już mogę zapomnieć.

Czekam na patcha a tymczasem męczę się jakoś jeżdząc motorem z widokiem zza pleców. Przyznam, że na kierze nawet nieźle się steruje.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cze dawnoooo nie pisalem (i tak malo :) siedze raczej u konkurencji). Mam taki problem z TDU. MOge wjesc online, po 5 min. widze graczy online ale po minieciu kolejnych 5 minut (czasem szybciej czasme pozniej) Tdu traci polaczenie sieciowe. Malo tego nie dosc ze TDU traci to jeszcze wogole nie ma neta. Musze isc i restartowac liveboxa... wczesniej tego nie mialem, porty mam odblokowane.

Mowilem juz Ci kiedys ze z liveboxem jest wiecej problemow niz jest tego warty? Jesli nie to juz wiesz. Nie jestes pierwszym ktory ma z tym problemy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi