Złodziej Opublikowano 29 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2007 czy Wy tez macie wrazenie, ze zapowiadany patch do gry bedzie nazywal sie TDU2?Powiem więcej. Odniosłem wrażenie, że o tym patchu więdzą tylko forumowicze na Purepc, a już na pewno nie producenci gry :)) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dymek Opublikowano 29 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2007 To może Was troszeczkę uspokoję :) http://gry.wp.pl/filtr;0,0;x;nowinki,10,34138;core.html Mnie ta nowina naprawdę cieszy :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LCC Opublikowano 29 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2007 (edytowane) Tak myślałem, że dadzą nowe bryczki, wczoraj leżąc w łóżku o tym pomyślełem a tu taki news :) Ja chcę Lexusa !!! I MOJE CAMARETTO :) Edytowane 29 Maja 2007 przez LCC Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 30 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2007 Eh, Skylinem mozna rypać jak sie chce polowe łatwych wyscigow w tej grze ;] Poczekajcie na maszyny RUF. Pieknie to porshe wyglada. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość JestemNoobem Opublikowano 30 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2007 (edytowane) Eh, Skylinem mozna rypać jak sie chce polowe łatwych wyscigow w tej grze ;] Poczekajcie na maszyny RUF. Pieknie to porshe wyglada. PorsCHe jak coś A czy Skyline i RS4 czasem nie był na Xboxie 360 za darmo? Bo zagranie pod publikę Atari oo spóźniamy się miesiąc z patchem ale za to damy wam 2 auta za darmo... nie chcę nic mówić ale ludzie z atari obiecali już przed premierą, że po premierze będą DLC i pierwsze paczki będą za darmo... nie ładnie Atari nie ładnie. @Xavi przecież 7600 nie obsługuje AA+ HDR @Przemol^N jak wyścigi się nudzą to zawsze można pojeździć z chłopakami z PPC a to się nie nudzi. Edytowane 30 Maja 2007 przez JestemNoobem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 30 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2007 PorsCHe jak coś A czy Skyline i RS4 czasem nie był na Xboxie 360 za darmo? Był. Płatne modele to Dino 246 GT, Ferrari Challenge Stradale, Cadillac® Cien™, RUF RK Spyder, Lamborghini Murciélago Roadster, and the TVR T440R. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spec Opublikowano 30 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2007 Powiem więcej. Odniosłem wrażenie, że o tym patchu więdzą tylko forumowicze na Purepc, a już na pewno nie producenci gry :)) Zapraszm więc na oficjalne forum TDU :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wyrko Opublikowano 31 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2007 (edytowane) Wy tez macie reklamy core 2 duo w grze? Wyglada na to ze gra na bierzaco aktualizuje reklamy z netu, poniewaz nigdy wczesniej takich nie widzialem. Edytowane 31 Maja 2007 przez wyrko Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LCC Opublikowano 1 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2007 Ja też takich nie widziałem, były jakieś inne z tego co pamiętam. Jest jeszcze inna C2D :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mardok Opublikowano 1 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2007 Heh widać Intel sypnął trochę grosza może im to pomoże patha wypuścić tym razem na czas jak dostali zastrzyk gotówki i nie będą musieli się martwić o jedzenie miejsce do spania oraz oczywiście czystą parę slipek to może tym razem zdążą z nim na czas ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enigma_pl Opublikowano 1 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2007 Jakim samochodem najlepiej stanąć do wyścigu "Objazd wyspy"? I jeśli można to prosiłbym o wypisanie jakie samochody są najlepsze dla każdej z klas. ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 1 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2007 Ja jechalem Enzo @ stage3 Fajny tez jest F1 W klasie B lubie Forda GT i AMG CL65 (ten sportowy taki [; ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 1 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2007 Jakim samochodem najlepiej stanąć do wyścigu "Objazd wyspy"? I jeśli można to prosiłbym o wypisanie jakie samochody są najlepsze dla każdej z klas. ;) 1. f1 albo enzo 2. lista jest podana w faq Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miazga82 Opublikowano 1 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2007 Ja śmigłem murcielago, imho lepiej sie go prowadzi niż enzo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość JestemNoobem Opublikowano 1 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2007 (edytowane) Ja jechalem Enzo @ stage3 Fajny tez jest F1 W klasie B lubie Forda GT i AMG CL65 (ten sportowy taki [; ) W klasie B Farbound to prawdziwa żyleta ale do niego przydaje się kierownica. Tutaj o klubach http://forums.eu.atari.com/showthread.php?t=59986 jak zakładać jak grać itd Edytowane 1 Czerwca 2007 przez JestemNoobem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enigma_pl Opublikowano 1 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2007 (edytowane) Liste z danymi to ja mam w instrukcji nawet. Pytałem się, jaki jest, wg Was, najlepszy samochód w każdej klasie... [do Neo] Dziękuję, sprawdzę Wasze typy [do reszty] :) Edytowane 1 Czerwca 2007 przez enigma_pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość JestemNoobem Opublikowano 1 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2007 Liste z danymi to ja mam w instrukcji nawet. Pytałem się, jaki jest, wg Was, najlepszy samochód w każdej klasie... [do Neo] Dziękuję, sprawdzę Wasze typy [do reszty] :) 1. F1 lub Koenigseeg lub Saleen na krótki dystans 2. Farbound 2005... odstawia konkurencję 3. Maranello prowadzi się lipnie ale jest najszybsze 4. Dla mnie Esprit ale Maserati też jest dobre. 5. Pontiac GTO 6. Audi TT Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mardok Opublikowano 1 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2007 Z polecanych najczęściej czyli F1 i Enzo wziął bym raczej Enzo bo mniej mu du** lata a na Stage 3 ma niezłego buta ;) Pomijając już całkowicie fakty iż w ogóle wole Ferrari :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enigma_pl Opublikowano 1 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2007 Wszyscy piszecie o F1 - macie na myśli "zwykłą" wersję czy GTR? Czy F1 GTR można dalej tuningować? Czy to już fabryczny stage3? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość JestemNoobem Opublikowano 1 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2007 Wszyscy piszecie o F1 - macie na myśli "zwykłą" wersję czy GTR? Czy F1 GTR można dalej tuningować? Czy to już fabryczny stage3? F1 czyli F1 F1 GTR można ale i tak nie dobije nawet do 400km/h Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mardok Opublikowano 1 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2007 (edytowane) Atutem F1 jest max prędkość natomiast F1 GTR niby przyspieszenie ale i tak większość idzie w boksowanie to jednak lepszym wyborem jak już ma być McLaren będzie "zwykły" F1. W prawdzie wyścig na 200KM za 1mil $ ale trasa podobna ;) 43'18"46 Enzo Ferrari (Tuning : 3) 45'22"76 Pagani Zonda C12S (Tuning : 3) 46'09"56 Keonigsegg CC8S (Tuning : 3) 47'10"98 Maserati MC12 (Tuning : 3) 47'10"16 Enzo Ferrari 48'00"40 McLaren F1 48'42"64 McLaren F1 GTR Edytowane 1 Czerwca 2007 przez Mardok Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tommi_bydg Opublikowano 1 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2007 F1 GTR można ale i tak nie dobije nawet do 400km/hDobije ale trzeba jechać jeden za drugim. Mój maks F1 GTR to 407 km/h :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motofan Opublikowano 1 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2007 Gdzie można zrobić tuting samochodów włoskich? (Ferrari,Lambo...). Nigdzie nie mogę znaleźć miejsca żeby można to było zrobić. Jak można zyskać moje ukochane Audi RS4???? P.S Gram na konsoli. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xavi Opublikowano 1 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2007 Mapka w pierwszym poście jest. To jest ten znaczek z tym narzędziem "Forza Tuning" sprawdź w legendzie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 1 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2007 Gdzie można zrobić tuting samochodów włoskich? (Ferrari,Lambo...). Nigdzie nie mogę znaleźć miejsca żeby można to było zrobić. Jak można zyskać moje ukochane Audi RS4???? P.S Gram na konsoli. Audi i Lexusa normalnie sciagasz z Market Place. A wyscig do okola wyspy zaliczylem Ducatii na 3 poziomie tuningu z palcem w nosie ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spec Opublikowano 1 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2007 Enzo Ferrari też niejest najgorszy do tego wyścigu :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 1 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2007 Audi i Lexusa normalnie sciagasz z Market Place. A wyscig do okola wyspy zaliczylem Ducatii na 3 poziomie tuningu z palcem w nosie ;] Ja Tamburinim to przejechalem [; miejscami usnac mozna, ehh te proste. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enigma_pl Opublikowano 1 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2007 w zasadzie nie bardzo sie dygam go przejechac, bo zapewne dane jest duuuzy margines bledu, by moc zajac pierwsze miejsce. najbardziej obawiam sie tylko zerwania polaczenia sieciowego. :( ostatnio transportowalem jakis pojazd, bylem juz w polowie drogi, na lajcie sobie jechalem a tu bach! zerwalo polaczenie sieciowe. i nic nie mozna zrobic :/ pod koniec wyscigu dookola wyspy albo milionowego nie chce tego zaliczyc... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
overacst Opublikowano 1 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2007 (edytowane) Panowie przeszedlem juz ze 40% gry (bez zadnych problemow z gra) wypozyczylem sobie lotusa i postanowilem przejechac dwa wyscigi je wymagajace. Zaczalem wyscig i gra zaczela strasznie zwalaniac do kilku klatek na sekunde, wylaczylem i wlaczylem, zainstalowalem najnowsze stery catalyst 7.5, DX9c, zmniejszylem rozdzielczosc do 640x480 ustawienia niskie, przeinstalowalem gre, zdefragmentowalem dysk i gra dziala bardzo wolno max 5-8klatek na sekunde?W trayu nie mam zadnych prgramow, grafa X1950PRO 512MB i 1,5GB RAM'u.Czy ktos moze mi pomoc? Jak gre uruchomie z wysokim priorytetem to jest przez 3minuty dobrze plynnie (oprocz tego ze nie dziala sterowanie wozem poprawnie) ale zaraz potem znow spadadaja klatki do ty5-8.Bardzo prosze o jakies rady! Wyscig za bańke $ zrobilem enzo Edytowane 1 Czerwca 2007 przez overacst Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enigma_pl Opublikowano 1 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2007 to bardzo ciekawe, bo jak ja wypozyczylem lotusa na 20min to tez mi odrazu fps spadl do <10... -_- Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...